Μενού
Αρχική / Άρθρα / Τράπεζες – Δάνεια

Τράπεζες – Δάνεια

Αρθρα , αναλύσεις , συμβουλές περί δανεισμού και τραπεζών με μία “ακάλυπτη” …και ενίοτε απροκάλυπτη σκοπιά .

Σώστε : Σπίτια, Ευρώ, ΖΩΕΣ. SOS Ελλάδα !

Δημόσια πρόταση έκκληση. Σχεδιασμός Εθνικής Πιστωτικής Λύσης για την ανασυγκρότηση τους Εθνους. Άμεση αναχρηματοδότηση όλων των ενυπόθηκων δανείων με ευνοϊκούς όρους. Η ετήσια δανειακή επιβάρυνση να μειωθεί κατά 60-70% και άνω. Σώστε τώρα Σπίτια, Ευρώ και ΖΩΕΣ.

Συνέχεια »

«Πιστωτικός Αποπληθωρισμός». Και τι θα τρώει το παιδί; Πέτρες ;

Μείωση αξιών ακινήτων, μείωση μισθών, ύφεση και ανεργία. Αποπληθωρισμός αξιών και έλλειμμα δανειοληπτικής ικανότητας.Η εύρυθμη λειτουργία της παραγωγικής δομής της χώρας υπό εκτροχιασμό.; Πόσο κινδυνεύει η συνοχή της κοινωνίας μας ; Έχουμε δει τα χειρότερα ή θα τα δούμε σύντομα ; Γράφοντας για το αύριο…. Σήμερα

Συνέχεια »

Καταθέσεις. Πτώχευση Τραπεζών και Εγγύηση Καταθέσεων. Χρεοκοπία κλπ

Τι γίνετε σε περίπτωση γενικευμένης οικονομικής κρίσης που ενδεχομένως οδηγήσει σε πτώχευση Ελληνικών Τραπεζών ; Σε ποιά τράπεζα να επιλέξω να καταθέσω τα χρήματα μου ;Ποιο είναι το εγγυημένο ποσό ; Ενημέρωση και συμβουλές για τις καταθέσεις σας .

Συνέχεια »

Οι επτά πληγές στην χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων

«ΕΠΤΑ ΠΛΗΓΕΣ» στη χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων εντοπίζει έρευνα του ΕΒΕ Αθηνών, όπως επεσήμανε ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Δρ. Φουντουκάκος, σε συνέδριο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών .

Συνέχεια »

Ποιες τράπεζες να αποφεύγουμε ; (Διαταγές Πληρωμής και εφημερίδες)

Σκοπός του σημερινού μου άρθρου είναι να σας βοηθήσω , χωρίς δύσκολους όρους , μέσα από μία γνώση της τραπεζικής αγοράς, να αντλείτε χρήσιμα στοιχεία - πληροφόρηση από μια απλή ανάγνωση ενός άρθρου , τραπεζικού ενδιαφέροντος σε μια εφημερίδα.

Συνέχεια »

Κοινά σημεία Τραπεζών , super market και οίκων ανοχής

Τράπεζες που λειτουργούν και αντιμετωπίζουν τους πελάτες τους ως προϊόν σε super market , ως πελάτες σε δηλωμένο οίκο ανοχής , όπως το παιδί τον ανήμπορο γονέα που τον πετάει σε οίκο ευγηρίας , Τράπεζες που μεταβίβασαν τον εισπρακτικό Μηχανισμό των προβληματικών τους δανείων σε «τρίτες νομικές εταιρείες»

Συνέχεια »

Mαγική συνταγή για την ομαλή αποπληρωμή ενός δανείου

Ερώτηση : Δεν είναι σπάνιες οι περιπτώσεις όπου μία Οικογένεια ή Επιχείρηση βρίσκεται σε αδυναμία να αποπληρώσει ομαλά κάποιο δάνειο που της έχει χορηγηθεί κατά το παρελθόν .Θα μπορούσαμε να πούμε ότι υπάρχει «μαγική συνταγή» για την ομαλή αποπληρωμή ενός δανείου ;

Συνέχεια »