Μενού
Αρχική / Άρθρα / Asxetorial

Asxetorial

Το Asxetorial  θα αποτελεί το βήμα για την διατύπωση προσωπικών μου απόψεων & ιδιαίτερων αναλύσεων για πληθώρα θεμάτων . Asxeta εντελώς….

Η Γεωπολιτική στρατηγική που μηδενίζει το Ελληνικό Δημόσιο Χρέος

Εάν οι Βορειοευρωπαίοι δεν μας θέλουν στην Ευρωπαϊκή Ενωση, να της αλλάξουν όνομα γιατί το Ευρώπη μας ανήκει,  και εμείς ως Εθνος μπορούμε να αλλάξουμε Γεωπολιτική Στρατηγική αναζητώντας συμμαχία πχ με την Ρωσία που θα ξεπληρώσει το Ελληνικό Δημόσιο Χρέος.

Συνέχεια »

The Greek filotimo ! Αυτοκτονώντας αλληλέγγυα

Η λογική αντίδραση ενός Έθνους υπερχρεωμένου, με λάθη που ανέχτηκε, ψήφισε, υποστήριξε, υιοθέτησε κ.ά ήταν να πει ένα μεγάλο «ΝΑΙ». Τι γίνεται όμως με τους Έλληνες ; Γιατί αντιδρούν ; Τι αγνοούν Ευρωπαίοι και Ελληνες ηγέτες ; Πως οι Ελληνες διδάσκουμε ακόμα μία φορά ιστορία ; Η σιωπή του ΝΑΙ και το Ελληνικό ΦΙΛΟΤΙΜΟ ! Αποψη από την καρδιά για την καρδιά.

Συνέχεια »

I have a dream

I have a dream ! και όχι μόνο , ιδιαίτερα οργισμένο κείμενο - μόνο για Ενήλικες - και εξίσου οργισμένους . Oτι κάποτε λέει.... γινόταν μαζί με τους "Ολυμπιακούς"* Αγώνες των αλάδωτων ...  γινόταν και οι Ολυμπιακοί αγώνες ... της ΑΗΔΙΑΣ ... ξέρετε ο "πιο αδύναμος κρίκος.. κ.λ.π " .

Συνέχεια »

Ο εαυτός σου τι δύσκολο πράγμα !!

Η πιο αληθινή στιγμή ενός ταπεινού 24ωρου του Νεοέλληνα είναι το πρωί .... εκείνη η στιγμή που αγουροξυπνημένος θα κατευθυνθεί με "ναυτικό βήμα" στην τουαλέτα του σπιτιού και ΚΟΙΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ . !!

Συνέχεια »

Ζήτω η Ολυμπιάδα της Coca Cola

Ο τίτλος " ΖΗΤΩ Η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΤΗΣ COCA COLA ! " θα μπορούσε να αποτελεί το "κρυφό σύνθημα" της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ή και γιατί όχι της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα διότι μπορεί στο τέλος να εκπλαγείτε από την μεγαλύτερη ΑΥΤΟΠΑΓΙΔΕΥΣΗ (ίσως ,λέω ίσως...) των ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ στην Ελλάδα (π.χ Εκκλησία - Κυβέρνηση κ.λ.π) σε όλη την μετά Χριστό παρουσία του Ελληνισμού !!

Συνέχεια »

Asxetorial No 1

Σας καλωσορίζω στην Ιστοσελίδα asxetos.gr , σας καλωσορίζω στο asxetorial το οποίο θα αποτελεί το βήμα για τα ΚΥΡΙΑ ΑΡΘΡΑ του site και την δίοδο για την διατύπωση προσωπικών μου απόψεων.

Στο εναρκτήριο asxetorial νοιώθω την υποχρέωση να σκιαγραφίσω προσωπικές αρχές και απόψεις για (προς αποφυγή παρεξηγήσεων) :

Συνέχεια »