Μενού
Αρχική / Άρθρα / Asxetorial / I have a dream

I have a dream

Στους “Ολυμπιακούς” αγώνες που θα γινόταν στην Ευρολλάδα (άγνωστη χώρα) μασκότ ήταν δύο σιχαμερά ζώα που τα έλεγαν Mπα (Μπου !) Πλανηλήθιο και Σκιπ Σαρον remali … για μασκότ μιας “Αηδιαστικής” Ολυμπιάδας πραγματικά πολύ πετυχημένα ζωάκια….

Η τελετή έναρξης θα γινόταν σε μία σύγχρονη ΠΑΡΑΓΚΑ που κόστισε τρισηλίθιους ρομαντικούς αλληλοσκοτωμούς μεταξύ αντίπαλων φατριών , μαχαιρώματα κασετούλες , τηλέφωνα , εκβιασμούς και άλλα φρούτα κληρονομιά που τους άφησαν οι Αρχαίοι τους πρόγονοι …..των Γιουρολλήνων ντε .

Π……α εθνική περηφάνια ….φτύσαμε αίμα να σε αποκτήσουμε …

Την παράγκα την είχαν κτίσει (έτσι ήταν το όνειρο…. δεν φταίω εγώ..) Μεγαλοεργολάβοι σπουδαγμένοι στην σχολή “POSOKANI RE?”

Βέβαια … το έργο της ανέγερσης της Παράγκας έγινε μετά από 5 αναθέσεις … και πολλές καταθέσεις ..στην Βουλή …σε επιτροπές…. σε Τράπεζες ….ξέρετε τώρα …..

– “Ε ρε μπιπ” (κατά Σπάθια διάλεκτο) είχε πολύ ζέστη ντάλα καλοκαίρι… και είχε μύγες … και ως γνωστό λαϊκό ρητό .. ” θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι..” , ε…φάγανε οι μύγες λίγο τα σίδερα…. που θα έβαζαν……… η κατασκευή βγήκε “λιγάκι” σιδερένια ….

Κανένα πρόβλημα… το διεθνώς βραβευμένο άσπιλο σώμα των Γιουροελλαδικής Πολεοδομίας …(τάμα είχανε κάνει τα παλικάρια στην Παναγία όταν τους προσέλαβαν στην Πολεοδομία** και ράψανε τις τσέπες τους …. ) , …”δεν ξέρω”… “άλλο” ..”λευκό” … “δεν είδε” τις κακοτεχνίες και τις μαλαγανιές …

Και “σπάθα” η Παράγκα …. να μπαίνει ο Θρύλος να κερδίζει… αυτός δεν μας νοιάζει ρε μπιπ ? Α και το Αιγάλεω… όχι το Ορος …. βρε asxete …η ομάδα….

Ελα όμως που δεν είχαν λογαριάσει χωρίς Play Κασετοδόπουλο … τους έβγαλε όλους στην ζούγκλα ξυπόλητους… και έγιναν “κίτρινοι” από τον φόβο τους ….

 

“..ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΣΟΥ … “

– Και ενώ οι Γιουροέλληνες (παράξενο dream..) μετρούσαν τις μέρες για την “Ολυμπιάδα” της Αηδίας οι προετοιμασίες έβαιναν καλώς… – Σύσσωμοι οι Ελληνες παμπαίδες και κορασίδες …. έστελναν την αίτηση τους για ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ….όχι στην Ολυμπιάδα …αλλά στα γνωστά κολέγια bigskelia και ΙΑΜVIRGIN …. τα οποία σημειωτέον αδέρφια asxetoi… ήταν διαφορετικών συμφερόντων από τις “Φιλοσοφικές σχολές” “ta partuzoxorismata” και “ο pixis tou mitsou” .

– Bέβαια κάποια προβληματάκια σε κάποιες Γιουρολληνικές οικογένειες ξεπεράστηκαν με ειρηνικό τρόπο “opos anatoli” … ε..ε … κάποιες κορασίδες νευρίασαν το εγωιστή φαλλοκράτη πατέρα τους …. διότι ήθελαν να σπουδάσουν “stellalook and tuch tuch” και κάποιοι άρενες ήθελαν να γίνουν όταν μεγαλώσουν “ΝΑΕΙΔΕΣ” ? … είδα…είδα… o POWER …gieeee … pipini …. xaaa ….xouuuu

– Αλλά ο περήφανος αυτός λαός … είχε τα κουσούρια του…. κατά ένα περίεργο τρόπο “τραβούσαν” πάντα μία γραμμή στο έδαφος και έλεγαν να ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ να παίξουμε… τα μήλα….!!

– Εμ… ΕΑΜ εμ ΕΛΑΣ. … εμ άλλοι πήγαν Δεξιά εμ άλλοι Αριστερά …. εμ… μετά βαρέθηκαν και πήγανε να πιούνε καφέ για Αλλαγή… και εκεί άρχισαν να βάφουν τα Καφενεία … οι μισοί Μπλε οι άλλοι μισοί Πράσινα … και αφού κουράστηκαν με την αλλαγή… έκαναν τα καφενεία …. καφετέριες … “έχει super spor ή digital ” …ή δεν έχει “Πιάτο” ….”εσύ στα πιάτα σου… και εγώ στο πιάτο μου…” …..

– Οοοο όλο γκρίνια…. είμαι …. dream είναι αυτό ή εφιάλτης … είχαν όμως και πλεονεκτήματα ….

Ήταν όλοι τους και “σπάθες” Οδηγοί …. γρήγοροι σαν τον Λουκυ Λουκ …. με περηφάνια Αβερελ…. και ψήφιζαν πάντα με το μυαλό του ΡΑΝΤΑΝΠΛΑΝ… Λεβέντες …..

Ε βέβαια τα δικά τους παιδιά ήταν καλύτερα από του γείτονα …. osakis το βόλεμα του παιδιού ήταν και η αποκατάσταση του… κατά του Δαρβίνου την θεωρία ….

Αντράκλες αληθινοί … εραστές ολκής … …. οι άλλοι μπορεί να ήταν κερατάδες ΑΥΤΟΙ ΠΟΤΕ !!! .

Αλλά λατρευτός λαός…. βρε δεν μπα να έσκασαν μύτη …τα Αμερικανάκια με τα BIG τάδε τους και τα αραχομπίφτεκα…. … (μανία και αυτοί… με τα big… κόμπλεξ έχουν ? ) …. αυτοί εκεί…. ΣΟΥΒΛΑΚΙ … ΤΖΑΤΖΙΚΙ χααααααααα …. Μουσακά …. παραλία …κοπάνα… ποτό… ξενύχτι….

GREECELOVEYOU.GR ….. !!!!

Ο καιρός πέρασε……. τα χρόνια φυλλοβόλα ….συνειδήσεις πουλημένες … πείνα σε συνανθρώπους μας…. αδικία …πόλεμοι ….

Ο ΟΙΜΕ !!! μαζευόταν που και που …και έπαιρναν και κανένα ψόφισμα …. για το γινόταν σο Παγκόσμιο χωριό …

Σε εξαιρετικές περιπτώσεις συνεδρίαζε το Συμβούλιο Αμαρτίας ….

Οι αποφάσεις του ήταν “Σπάθιες”…. “βρε τι μας νοιάζει εμάς …. τι κάνουνε οι “ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΨΥΧΗ ΡΕΕΕΕΕ” …. να κερδίζει ο “ΘΕΙΟΣ” … να γλύφουμε και εμείς κανένα κοκαλάκι … ” – Κατάλαβες ρε μπιπ…. ?

Και ο χρόνος θα κυλάει αργά….

… βασανιστικά…. γιατί είναι ΘΥΣΙΑ σε βρώμικο βωμό….. για αυτό φωνάζω και “σπαθώ” ……

..ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΥΣΙΑ ΣΕ ΒΡΩΜΙΚΟ ΒΩΜΟ !!

Τα χθεσινά θύματα της Ιστορίας …. ολοκαύτωμα έκαναν τις μνήμες τους … τα αίμα τους μπογιά στις τροχιοδεικτικές τους σφαίρες …. με το σαπούνι των προγόνων τους λίπαναν τα όπλα του μίσους και της ανανδρίας … τα κουρέλια με τα νούμερα στις πλάτες τα έκαναν δολάρια που αγοράζουν συνειδήσεις….

Εδώ σταύρωσαν τον Χριστό ….. δεν θα στερήσουν την μάνα από το παιδί της ….. σιγά…. δεν έχει και την δική τους “πινακίδα”…. Και όλοι μαζί … προύχοντες της Νέας Οικονομίας ….της Ενωμένης ξεφτιλισμένης και χωρίς αρχές ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ …ΕΥΡΩΠΗΣ…

Μικροί ηγέτες … σε επιτραπέζιο παιχνίδι … αμίλητα στρατιωτάκια … ΣΙΩΠΗ….

Παρακαλάνε ένα ηγέτη ενός λαού …μίας θρησκείας…. που εκπόρνευσε την ιστορική της μνήμη στο βωμό του συμφέροντος …. να αποδεχτεί μία επίσκεψη…. !!!! sol ana….

Διότι ως γνωστό ο Σκιπ Σαρον remali διαθέτει όρχεις και μνήμη ελέφαντα και ξεχνάει ….. ότι αυτός καταστρέφει στην Παλαιστίνη …… έχει οικοδομηθεί με χρήματα του Ευρωπαίου πολίτη …

Παπ… παπ…. ΠΑΠΙΕΣ ….Ευρωπαϊκές .

Ουδείς ΝΤΕΛΙΚΑΝΗΣ ηγέτης… δεν τόλμησε να απελάσει Σιωνιστή πρέσβη …. στο όνομα της ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ και της ΔΙΕΘΝΟΥΣ νομιμότητας …. κάνοντας ταυτόχρονα… έντονες συστάσεις στο εκάστοτε εκπρόσωπο της Παλαιστινιακής αρχής να σταματήσουν και αυτοί τις ΑΝΑΝΔΡΕΣ επιθέσεις ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ… που στερούν την ζωή σε ΑΘΩΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ…. ..ΑΘΩΟΥΣ !!

και όπως είπα ….. Ι HAVE DREAM !!

Η Ολυμπιάδα έγινε …σε μία Παράγκα … με τα δύο “ζώα” μασκότ …. διαιτητής στο αγώνα ήταν κάποιος “Λέιζερ” απόγονος κάποιου Σπάθα …. οι δύο αντίπαλες ομάδες ήταν οι νταβατζήδες της διεθνούς Νομιμότητας … γνωστά ονόματα ..δεν θυμάμαι καλά…. dream ήταν…. και έπαιζαν με αντίπαλο την συνείδηση τους …..

Οι κερκίδες της ΠΑΡΑΓΚΑΣ με πρόσκληση ήταν γεμάτες …και ήταν οι Μανάδες από την Κύπρο …τα ορφανά από την Σερβία ..στο πέταλο .. οι Βιετναμέζοι … στο κέντρο οι Ιάπωνες από την Χιροσίμα .. τα παιδιά από Ιρακ στο άλλο πέταλο …οι Γιατροί είχαν σύνορα…και δεν έμπαιναν στο γήπεδο… Ήσυχοι φίλαθλοι… ε… πετούσαν μόνο κάτι βεγγαλικά μνήμης… φωτογραφίες των δικών τους ανθρώπων …. απλά πράγματα

Δεν ξέρω πόσο έληξε ο αγώνας…. ο Εωσφόρος είχε σταματήσει το ρολόι του Διαιτητή …. που δεν είχε πάρει χαμπάρι…. ε κάτι πήραν χαμπάρι… στο Συμβούλιο Ασφαλείας του Γηπέδου… αλλά από συνήθεια δεν τους έδιναν και σημασία ….

Δεν ξέρω την συνέχεια ….. με ξύπνησε νευριασμένη η Πόπη …

“εάν συνεχίσεις να με κλωτσάς στον ύπνο σου…. θα πάω στην μάνα μου να κοιμηθώ… ” … δεν πήγε…. γιατί asxeto….

“ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΣΟΥ ”

Ευχαριστώ … την Αμερικάνικη Κυβέρνηση (σπόντα…)

– Ολα είναι συνωνυμίες …. ένα όνειρο .

* Ιδιαίτερα δε …. στηρίζουμε την προσπάθεια τέλεσης των Ολυμπιακών αγώνων …. αλλού χτυπάει η καμπάνα…. χτυπούσε και θα χτυπάει….

** Δεν είναι όλοι…. και βέβαια δεν είναι …. σημειώνουμε όμως ότι κρατάει στα σκήπτρα στην διαφθορά του Ελληνικού δημοσίου .

 


Αφήστε μια απάντηση