Μενού
Αρχική / Άρθρα / Διαδίκτυο - Πληροφορική / Google Drive. Κρατήστε τα πάντα. Μοιραστείτε τα όλα.

Google Drive. Κρατήστε τα πάντα. Μοιραστείτε τα όλα.

Google Drive

Διαθέσιμο για: Web, Windows, Mac, Android, iOS (tba)

 Ο γίγαντας της αναζήτησης, η Google, διέθεσε στην αγορά την νέα υπηρεσία αποθήκευσης αρχείων στο σύννεφο, κάνοντάς την απολύτως συμβατή με τα υπόλοιπα προϊόντα της. Έτσι, θα μπορείτε να προσθέτετε μία φωτογραφία στο email σας από το drive, να κάνετε edit ένα βίντεο και σε λίγο να στέλνετε fax κατευθείαν από τον server του Drive. Τα Google Docs έχουν ενσωματωθεί στο Drive, με αποτέλεσμα να είναι αρκετά εύκολο να μοιραστείτε, αλλά και να επεξεργαστείτε έγγραφα, από κοινού, στο σύννεφο. Επίσης, ένα από τα βασικά, κατ’ εμάς, χαρακτηριστικά του, είναι η αναζήτηση μέσα στα αρχεία σας μέσω key words, αλλά και η αναγνώριση του κειμένου σε σκαναρισμένα έγγραφα.

Δημιουργία και συνεργασία.

Στο Google Drive, μπορείτε να δημιουργήσετε καινούργια έγγραφα, υπολογιστικά φύλα και παρουσιάσεις άμεσα. Δουλέψτε ταυτόχρονα στο ίδιο έγγραφο και δείτε τις αλλαγές την ώρα που εμφανίζονται

 Εργαστείτε καλύτερα με τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε καθημερινά.

 Gmail

Ξεχάστε τις μαζικές επισυνάψεις μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Στείλτε έναν σύνδεσμο από το Google Drive στο Gmail και όλοι θα έχουν πρόσβαση στο ίδιο αρχείο, στην ίδια έκδοση—αυτόματα.

Google+
Τα βίντεο και οι εικόνες σας στο Google Drive μεταφορτώνονται άμεσα στο Google+, για να σας χωρίζει πάντα μόνο ένα κλικ από την κοινή χρήση των κύκλων σας.

 Ισχυρή αναζήτηση.

Το Google Drive κάνει την πρόσβαση στα αρχεία σας γρηγορότερη. Κάντε αναζήτηση περιεχομένου βάσει λέξης-κλειδιού και φιλτράρισμα βάσει τύπου αρχείου, κατόχου και ακόμα περισσότερα. Το Google Drive μπορεί ακόμα και να αναγνωρίσει αντικείμενα στις φωτογραφίες σας και κείμενο σε σαρωμένα έγγραφα.

 Δείτε τα πάντα.

Ανοίξτε περισσότερους από 30 τύπους αρχείων απευθείας στο πρόγραμμά σας—συμπεριλαμβανομένων αρχείων βίντεο HD, Adobe Illustrator και Photoshop—ακόμα και αν δεν έχετε εγκαταστήσει το πρόγραμμα στον υπολογιστή σας.

 Το Google Drive με τις αγαπημένες σας εφαρμογές.

Δημιουργήστε, ανοίξτε και μοιραστείτε αρχεία από μια ποικιλία εφαρμογών απευθείας στο Google Drive.

 Μοιραστείτε περιεχόμενο όπως ακριβώς θέλετε.

Μπορείτε να μοιραστείτε αρχεία ή φακέλους με όποιους θέλετε, ενώ μπορείτε να επιλέξετε αν θα μπορούν να δουν, να επεξεργαστούν ή να σχολιάσουν το περιεχόμενό σας.

 Ξεκινήστε μια συζήτηση.

Δημιουργήστε σχόλια και απαντήστε σε αυτά για να λάβετε την άποψη άλλων και να βελτιώσετε τη συνεργασία πάνω στα αρχεία σας.

 Γυρίστε πίσω στον χρόνο.

Το Google Drive παρακολουθεί κάθε αλλαγή που πραγματοποιείτε—ώστε όταν πατάτε το κουμπί αποθήκευσης να αποθηκεύεται μια νέα αναθεώρηση. Μπορείτε να ανατρέξετε αυτόματα σε προηγούμενα αποτελέσματα έως και 30 ημερών ή να επιλέξετε μια αναθεώρηση για μόνιμη αποθήκευση.


Αφήστε μια απάντηση