Μενού
Αρχική / Άρθρα / Μυστήριο !!

Μυστήριο !!

Αρθρογραφία περί Μυστηρίων , μεταφυσικής , ufo , εξωγήινων … και γενικά για ένα κόσμο “άγνωστο” και Μυστήριο …

Μέθοδοι κομμουνιστικής προπαγάνδας & Πλύση εγκεφάλου

O πρώην Σοβιετικός πράκτορας της KGB, Γιούρι Μπέζμενοφ, εκπαιδευμένος στον ανορθόδοξο ψυχολογικό πόλεμο, αναλύει τον τρόπο με τον οποίο επιβάλλεται η προπαγάνδα και δη η κομμουνιστική, μέσω τής πλύσης εγκεφάλου και την διάβρωση μιας κοινωνίας.

Συνέχεια »

Δρόμοι και είδη της Γιόγκα

Η Γιόγκα λοιπόν, ως μια τέτοια μυητική γνώση, είναι η μέθοδος για την ανάπτυξη της συνείδησης και την εναρμόνιση όλων των φορέων μεταξύ τους και αυτών με το Σύμπαν, τη Θεότητα.

Συνέχεια »

Ζωή: Τυχαίο φαινόμενο ή Συμπαντική συνωμοσία ;

Πολλά από τα θεμελιώδη χαρακτηριστικά του κόσμου μας, όπως οι σχετικιστικές δυνάμεις της βαρύτητας, ο ηλεκτρομαγνητισμός και οι δυνάμεις που υπάρχουν μέσα στους ατομικούς πυρήνες όσο και στις μάζες των πολυπληθών διαφορετικών σωματιδίων της ύλης - είναι τόσο τέλεια συντονισμένα που, έστω κι ένα να αλλάξει αυτό θα έκανε την ζωή αδύνατη.

Συνέχεια »

Ο Αποκρυφισμός στην καθημερινή μας ζωή

Για να αποκτήσει κανείς την κυριαρχία, πρέπει να θυσιάσει, μεταξύ άλλων, τις παλιές του συνήθειες και να κυριαρχήσει στο φυσικό και κατόπιν στο θυμικό (αστρικό) και νοητικό σώμα του. Αυτός είναι ο πρακτικός αποκρυφισμός στην καθημερινή ζωή. Είναι ένα κοπιαστικό έργο, είναι όμως ένα έργο που δεν βλάπτει, αλλά μάλλον ενισχύει τις ικανότητες του ανθρώπου.

Συνέχεια »

Μαίνεται η μάχη μεταξύ “Φυσικής Επιλογής” και “Ευφυούς Σχεδιασμού”

Το μόνο σίγουρο είναι ότι και η δαρβινική θεωρία έχει αποκτήσει πλέον σοβαρούς αμφισβητίες στους επιστημονικούς κύκλους. Αμφισβητίες που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο δηλώνουν ότι δεν είμαστε μόνοι μας στον κόσμο και ότι ο άνθρωπος και η διάνοιά του δεν είναι η κορυφή της «πυραμίδας της Φύσης».

Συνέχεια »

Τρεις, εννιά ή… επτά διαστάσεις έχει ο κόσμος μας ;

Πάντως, άσχετα από το αν η θεωρία αυτή «στέκει», σίγουρα φέρνει συνειρμούς από το παρελθόν καθώς - σε διάφορους πολιτισμούς - οι αριθμοί 3 και 7 θεωρούνταν ιεροί (μαζί με άλλους) και βασικοί για τη δόμηση του κόσμου μας.

Συνέχεια »

Γεωπαθολογία και η βλαβερή για την υγεία μας Ακτινοβολία

Η Γεωπαθολογία ασχολείται με τη μελέτη διαφόρων μορφών ακτινοβολίας και τον τρόπο που αυτές επηρεάζουν τον άνθρωπο, τα ζώα, τα φυτά. Επιπλέον, οι γεωπαθολόγοι βρίσκουν και εξουδετερώνουν μορφές βλαβερής ακτινοβολίας σε όποιον χώρο τους ζητηθεί.

Συνέχεια »

Ναΐτες Ιππότες στην Αμερική ; Κώδικας Ντα Βίντσι… Reloaded

....Μια απ' αυτές τις ενδείξεις είναι και μια αμφιλεγόμενη πέτρα με σκαλισμένους πάνω της ρούνους (σύμβολα της αρχαίας κέλτικης γλώσσας) που φανερώνουν επίσκεψη Νορβηγών ένα αιώνα πριν από την εποχή του Κολόμβου αλλά και πιθανή επίσκεψη του Τάγματος των Ναϊτών Ιπποτών στη «Νέα Γη». .....

Συνέχεια »

Θεός και φύση

Το αντικείμενο της ζωής είναι αυτό-απελευθέρωση, ο μόνος σκοπός της ανθρώπινης ύπαρξης που είναι συνεπής με την αξιοπρέπεια και πληρότητα της ύπαρξής μας, είναι να αποδράσουμε δια μέσω της Φύσης, πέρα από τους πόνους, τη δουλεία και τον θάνατο μέσα στη χαρά, ελευθερία και αθανασία.

Συνέχεια »

Το αίνιγμα αυτού του Κόσμου

Αλλά όμως ποιος είναι ο σκοπός και η πηγή της δυσαρμονίας , γιατί επήλθε αυτή η διαίρεση, το εγώ, αυτός ο κόσμος της οδυνηρής εξέλιξης; Γιατί θα πρέπει το κακό, η οδύνη να εισέλθουν στο θείο Καλό, στη Μακαριότητα, στην Ειρήνη;

Συνέχεια »

Ναΐτες Ιππότες στην Αμερική; Κώδικας Ντα Βίντσι… “Reloaded”

Η ιστορία προχωράει ακόμα πιο πέρα και αποκτά επιπλέον μυστήριο καθώς, πάνω στις ίδιες ταφόπλακες βρίσκονται σταυροί χαρακτηριστικοί των Ναϊτών, αυτού του μυστηριώδους ιπποτικού τάγματος, που τόση δύναμη απέκτησε στη μεσαιωνική Ευρώπη και που τόσο ανελέητα καταδιώχθηκε από τον Πάπα στις αρχές του 14ου αιώνα.

Συνέχεια »

Ο Σιναϊτικός Κώδικας στο Internet

Ο Σιναϊτικός Κώδικας, είναι το πολυτιμότερο χειρόγραφο στον κόσμο με ελληνικό κείμενο της Αγίας Γραφής (μέσα 4ου αι.) και ονομάστηκε «Σιναϊτικός Κώδικας» από το μέρος στο οποίο γράφτηκε...

Συνέχεια »