Μενού

Μανταρίνια και συντήρηση

Πολλές ποικιλίες μανταρινιών έχουν μαλακή και φουσκωμένη φλούδα που είναι σημάδι
κακής ποιότητας. Να διαλέγεται φρούτα που είναι βαριά σε σχέση με το μέγεθος
τους γιατί είναι πιο ζουμερά. Αποφεύγετε όσα έχουν χαλασμένη φλούδα ή αν τα
αγοράζετε συσκευασμένα, ελέγχετε μήπως κάποιο είναι μουχλιασμένο. Τα μανταρίνια
δε διατηρούνται όσο τα υπόλοιπα εσπεριδοειδή, μπορείτε όμως να τα αφήσετε στο
ψυγείο για μία εβδομάδα.


Αφήστε μια απάντηση