Μενού

ΒΡΑΣΙΜΟ ΑΥΓΩΝ

Για να μην σπάνε τα αυγά την ώρα που βράζουν, πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου . Μην τα βάζετε ποτέ από το ψυγείο απευθείας στην κατσαρόλα . Τοποθετούμε τα αυγά προσεκτικά στην κατσαρόλα (Δεν τα πετάμε, γιατί έτσι θα σπάσουν σε οποιαδήποτε θερμοκρασία και αν είναι) . Γεμίζουμε την κατσαρόλα με νερό και μόλις βράσει το νερό χαμηλώνουμε την φωτιά . Για να γίνουν μελάτα τα αφήνουμε να σιγοβράσουν 3 λεπτά, για να γίνουν μέτρια 4 λεπτά και για να γίνουν σφικτά 5 λεπτά . Αν με τα αυγά θέλετε να σπάσετε το κεφάλι κάποιου τα σιγοβράζετε 15 λεπτά!


Αφήστε μια απάντηση