Μενού
Αρχική / Εγκυκλοπαίδεια / Στην Κουζίνα ... / Κρέας / 3.ΚΟΜΑΤΙΑ ΚΡΕΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

3.ΚΟΜΑΤΙΑ ΚΡΕΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Κιλότο : ψητό , ροσπίφ , σνίτσελ , σουβλάκι .
Κόντρα και φιλέτο : ροσμπίφ , μπιφτέκια , στο γκριλ , στα κάρβουνα .
Μπον φιλέ : στο ατμό , στο τηγάνι , ψητό κατσαρόλας .
Μπριζόλες : στα κάρβουνα , τηγανητές , και με κάθε άλλο τρόπο .
Σπάλα : ροσπίφ , μπιφτέκια , γιουβέτσι , βραστό , κοκκινιστό , λεμονάτο .
Ουρά μπουτιού : ροσμπίφ , μπιφτέκια , ψητό κατσαρόλας , λεμονάτο , κοκκινιστό .
Στρογγυλό : ροσμπίφ , μπιφτέκια , λεμονάτο .
Τρανς : ροσμπίφ , κοκκινιστό .


Αφήστε μια απάντηση