Μενού
Αρχική / Εγκυκλοπαίδεια / Στην Κουζίνα ... / Ψάρια - Θαλασσινά / ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΗΣ ΓΑΡΙΔΑΣ

ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΗΣ ΓΑΡΙΔΑΣ

Διατηρήστε τις γαρίδες ( και τις καραβίδες ) στην κατάψυξη , τυλιγμένες σε χαρτί και σε νάιλον , ώστε να αποφύγετε την αφυδάτωση του προϊόντος . Φροντίστε ώστε ο καταψύκτης να είναι σε σταθερή θερμοκρασία -18° C , όχι μόνο για τις γαρίδες και τις καραβίδες , αλλά και για τη σωστή συντήρηση όλων των τροφίμων .


Αφήστε μια απάντηση