Μενού
Αρχική / Εγκυκλοπαίδεια / Στην Κουζίνα ... / Ψάρια - Θαλασσινά / ΠΩΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΡΑΣΜΕΝΟ. ΑΣΤΑΚΟ (2ο)

ΠΩΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΡΑΣΜΕΝΟ. ΑΣΤΑΚΟ (2ο)

Βγάζουμε το ψαχνό από το σώμα και την ουρά
Τοποθετούμε τον αστακό με τη κοιλιά προς τα πάνω και με ένα καλό μαχαίρι κάνουμε μια τομή κατά μήκος του κορμού . Ανοίγουμε το κέλυφος και αφαιρούμε τη σάρκα , ξεκινώντας από την ουρά , προσπαθώντας να μην την κομματιάσουμε .


Αφήστε μια απάντηση