Ψωμί - Φρυγανιά κλπ

ΨΩΜΙ ΣΙΚΑΛΗΣ

Το σκέτο ψωμί σικάλεως είναι πολύ βαρύ ψωμί . Αυτό που κυκλοφορεί ως σικάλεως γίνεται από μείγμα σιτάλευρου και σικάλευρου . Το καφέ χρώμα που έχει οφείλεται σε προσθήκη καραμελοχρώματος .

Στην ίδια κατηγορία :
Στην Κουζίνα γενικώς Αυγά - Αβγά Ψάρια - Θαλασσινά Κρέας Σούπα - Σούπες Ρύζι - Ζυμαρικά Οσπρια Μπαχαρικά - Μυρωδικά Λαχανικά Τυροκομικά Λάδι - Ελιές Φρούτα Γλυκά - Μαρμελάδες Παγωτό - Παγωτά Αλλαντικά Πατάτες - Πουρές Σάλτσες Σαλάτα - Σαλάτες Ψωμί - Φρυγανιά κλπ Κάρβουνα - σχάρα Τηγάνι - φούρνος
Σχετικά Εγκυκλοπαιδικά Θέματα

ΦΥΛΟ ΠΙΤΑΣ

Αν οι πτυχές του φύλου της πίτας σας μαυρίζουν πολύ γρήγορα, κόψτε ένα φύλλο αλουμινόχαρτο, περάστε το κατά μήκος και διπλώστε το γύρω από τις άκρες της πίτας .

ΖΥΜΗ

Αν η ζύμη σας φαίνεται στεγνή ζυμώστε την σε ένα πάγκο αλειμμένο με λάδι, αντί με αλεύρι .

ΨΩΜΙ

Το ψωμί μπορεί να διατηρηθεί περισσότερο χρόνο αν περάσετε το εσωτερικό της ψωμιέρας με ένα πανί βουτηγμένο σε ξύδι .

Για ευαίσθητα θέματα (όπως πχ Υγείας & Διατροφής) θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στην αποδοχή των όσων αναγράφονται . Για οποιοδήποτε θέμα μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας .