Σάλτσες

ΚΑΥΤΕΡΗ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ

Μία πολύ καυτερή μουστάρδα μπορεί να γίνει πιο απαλή αν την αναμείξετε με λίγη μαγιονέζα ..

Στην ίδια κατηγορία :
Στην Κουζίνα γενικώς Αυγά - Αβγά Ψάρια - Θαλασσινά Κρέας Σούπα - Σούπες Ρύζι - Ζυμαρικά Οσπρια Μπαχαρικά - Μυρωδικά Λαχανικά Τυροκομικά Λάδι - Ελιές Φρούτα Γλυκά - Μαρμελάδες Παγωτό - Παγωτά Αλλαντικά Πατάτες - Πουρές Σάλτσες Σαλάτα - Σαλάτες Ψωμί - Φρυγανιά κλπ Κάρβουνα - σχάρα Τηγάνι - φούρνος
Σχετικά Εγκυκλοπαιδικά Θέματα

ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΣΑΛΤΣΕΣ.....

Μπορείτε να αρωματίσετε υπέροχα σάλτσες , σούπες και πιλάφια , βάζοντας στην κατσαρόλα ένα σακουλάκι από τουλπάνι γεμάτο με διάφορα φρέσκα μυρωδικά , τα οποία αφαιρείτε στο τέλος του μαγειρέματος .

ΚΟΜΜΕΝΗ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ

Ο πιο απλός τρόπος για να διορθώσετε την " κομμένη " μαγιονέζα είναι να προσθέσετε λίγο - λίγο έναν κρόκο αυγού , χτυπώντας συνεχώς , ή μία βρασμένη και λιωμένη ζεστή πατάτα ή δύο - τρία κουταλάκια του γλυκού έτοιμο πουρέ .

ΣΑΛΤΣΑ ΓΙΑ ΨΗΤΑ

Η σάλτσα για το ψητό σας θα αποκτήσει βελούδινη υφή και ξεχωριστή γεύση αν της προσθέσετε λίγο πριν από το τέλος του μαγειρέματος μία κουταλιά απαλής μουστάρδας .... Ακόμα αν αναμείξετε βούτυρο με λίγη μουστάρδα Ντιζόν και λίγο μαϊντανό , το βούτυρο αυτό γίνεται ιδανικό για κρέας στη σχάρα .

Για ευαίσθητα θέματα (όπως πχ Υγείας & Διατροφής) θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στην αποδοχή των όσων αναγράφονται . Για οποιοδήποτε θέμα μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας .