Ρούχα - Ρουχισμός

ΛΕΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ

Ο λεκές από μελάνι στα δερμάτινα φεύγει εύκολα αν τρίψουμε αμέσως το σημείο με ένα πανάκι που έχουμε βουτήξει σε λίγο γάλα .

Στην ίδια κατηγορία :
Νοικοκυρά & διάφορα Λεκέδες Κεριά Φούρνος Ψυγείο - Ψύξη Επιπλα & Ξύλο Cd - Μουσική - Βυνίλιο Κήπος - Φυτά - Λουλούδια Τοίχος Κοσμήματα - Αντίκες Μυρωδιές Τουαλέτα - Μπάνιο Ρούχα - Ρουχισμός Συσκευές & Εργαλεία Χαλιά Τζάμια & Κρύσταλλα
Σχετικά Εγκυκλοπαιδικά Θέματα

ΠΛΥΣΙΜΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙΩΝ / ΜΠΟΥΦΑΝ

1 . Για να πλύνετε το κάλυμμα ενός μαξιλαριού ή ενός παπλώματος με πούπουλα , πρέπει να το αδειάσετε . Δεν θα πετάξουν σε ολόκληρο το σπίτι αν χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρική σκούπα . Ξηλώστε λίγο την άκρη και μετά ανάψτε την σκούπα . Δεν έχετε παρά να ξαναβγάλετε μετά τα πούπουλα από τη σακούλα ..
2 . Στο πλυντήριο , όταν πλένετε ένα μπουφάν με πούπουλα , έχετε στο νου σας να βάζετε στον κάδο μια μπάλα του τένις . Έτσι θα απλώνεται καλύτερα το πούπουλο και το μπουφάν σας θα είναι πάντα φουσκωτό και αφράτο ....

ΛΕΚΕΣ ΣΤΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ Ν0 2

Τρίβουμε το λεκιασμένο σημείο (με το μελάνι) με καθαρό οινόπνευμα ....

Παπούτσια και εργασία

Για το χώρο εργασίας προτιμήστε παπούτσια με χαμηλό τετραγωνισμένο τακούνι , φαρδιά μύτη και ελαστική σόλα , τα οποία είναι μία κομψή και σωστή επιλογή .

Για ευαίσθητα θέματα (όπως πχ Υγείας & Διατροφής) θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στην αποδοχή των όσων αναγράφονται . Για οποιοδήποτε θέμα μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας .