Ζωτικά όργανα

Ουρητηρολιθοτριψία

Η ουρητηρολιθοτριψία εφαρμόζεται για την αφαίρεση πέτρας από τον ουρητήρα. Ένα ειδικό εργαλείο που περνά μέσα από την πέτρα με laser ή βαλλιστικά κύματα. Με ειδικά εργαλεία, μπορεί να αφαιρεθεί και κάποια πέτρα που βρίσκεται στην ουροδόχο κύστη.

Στην ίδια κατηγορία :
Γενικά περί Υγείας Πρώτες βοήθειες Πυρετός - Γρίπη Πόδια - Χέρια Στοματική υγιεινή Πίεση - Υπέρταση Ζωτικά όργανα Κεφάλι Γυναίκα - Υγεία - Διάφορα Ασθένειες - Παθήσεις Εγκαύματα - Κάψιμο Κάπνισμα - Τσιγάρο Γιατροσόφια... Σύνδρομο - Σύνδρομα Αίμα Αλλεργία Γυναίκα - Υγεία - Στήθος Γυναίκα - Γυναικολογικά Ογκος - Καρκίνος Γυναικολογικές εξετάσεις Μύκητες Τικ Ηπατίτιδα Μέθοδοι θεραπείας
Σχετικά Εγκυκλοπαιδικά Θέματα

Η ΣΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΑΪ

Η σόγια εκτιμάται ότι είναι προστατευτικός παράγοντας σε σχέση με τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας , του μαστού , του προστάτη , του ήπατος και του παγκρέατος .

ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑ

Αν έχετε διάρροια και αυτή συνδυάζεται με εμετό και χαμηλό πυρετό ( δέκατα ) , είναι πιθανό να πάσχετε από γαστρενερίτιδα .

ΓΑΣΤΡΙΤΙΔΑ

Αν νιώθετε ενοχλήσεις στο στομάχι όπως : καούρες , ξινίλες , φούσκωμα και πόνο , που σχετίζονται ή όχι με τη λήχη τροφής , και έχει αποκλειστεί κάποια άλλη οργανική βλάβη , πιθανόν να πάσχετε από γαστρίτιδα .

Για ευαίσθητα θέματα (όπως πχ Υγείας & Διατροφής) θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στην αποδοχή των όσων αναγράφονται . Για οποιοδήποτε θέμα μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας .