Μενού

Πράσο για τους καλόγερους

Κόψτε το λευκό τμήμα πράσων σε κομμάτια, βάλτε τα σε μια κατσαρόλα με όσο  νερό χρειάζεται για να καλύψετε και προσθέστε 6 κουταλάκια ζάχαρη. Αφήστε τα να σιγοβράζουν, μέχρι να δημιουργηθεί μια πάστα. Ανακατέψτε το μείγμα καλά και όταν είναι πια χλιαρό, απλώστε το πάνω στον καλόγερο και καλύψτε το με μια γάζα. Αφήστε το κατάπλασμα όλη τη νύχτα και επαναλάβετε τη διαδικασία μέχρι να ανοίξει ο καλόγερος.


Αφήστε μια απάντηση