Επιμέλεια:
Asxetos
περισσότερα »
+ Γράμματα- Γράμματα 

ΚΕΠ (τηλέφωνα, ωράριο, διευθύνσεις, χάρτης)

Έκδοση 2

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 05/05/2005 . Αναγνώσεις: 152905

ΚΕΠ (Κέντρα Ενημέρωσης Πολιτών), βρείτε Online τηλέφωνα, ωράριο λειτουργίας, διευθύνσεις, χάρτης ΚΕΠ σε όλη την Ελλάδα. Ενημέρωση για έκδοση ταυτότητας, διαβατηρίου, άδειας οδήγησης, ποινικό μητρώο πιστοποιητικά, άδεια ασκήσεως επαγγέλματος κλπ

ΚΕΠ (τηλέφωνα, ωράριο, διευθύνσεις, χάρτης)

Σήμερα τα ΚΕΠ (Κέντρα Ενημέρωσης Πολιτών) τα συναντά πλέον κανείς και στα πιο απίθανα σημεία της χώρας. Συγχρόνως, ενισχύθηκε ο ρόλος τους και αυξήθηκαν σημαντικά οι υπηρεσίες που παρέχουν στους πολίτες.

Έτσι, στα ΚΕΠ μπορεί να απευθυνθεί κάποιος για την έκδοση ταυτότητας, διαβατηρίου, άδειας οδήγησης, πιστοποιητικού στρατολογικής κατάστασης, άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και 852 ακόμη διαδικασιών.

Διευθύνσεις Κ.Ε.Π

greece

Μια επισήμανση

Τα ΚΕΠ είναι αδιαμφισβήτητα επιτυχημένο έργο των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και ειδικότερα του τότε υφυπουργού Εσωτερικών κ. Σταύρου Μπένου (τον οποίο το κόμμα του δεν τον αξιοποίησε ως έπρεπε). Μάλιστα, επί των ημερών του το ελληνικό μοντέλο έγινε… εξαγώγιμο είδος, αφού με την συνδρομή μας υιοθετήθηκε και από άλλες χώρες.Μπράβο σας κ. Μπένο .

Με εκτίμηση, Asxetos ! - info@asxetos.gr - www.asxetos.gr -

Ιστογραφία

Ίσως σας ενδιαφέρουν
Οι Υπηρεσίες βασίζονται κυρίως σε εξωτερικές πηγές. Να επιβεβαιώνετε από άλλες πηγές την ορθότητα των πληροφοριών. Εάν κάποια υπηρεσία μας δεν λειτουργεί σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε