Μενού
Αρχική / Σχετικά με το Asxetos.gr / About us – Σχετικά με εμάς

About us – Σχετικά με εμάς

Η ιστορία συνεχίζεται …. και η ταλαιπωρία ….

– Η ιστοσελίδα asxetos.gr ξεκίνησε επίσημα την διαδικτυακή της παρουσία στις 10/1/2001. Βαπτίστηκε στο ΙΤΕ στις 27-11-2000 !!

Τι είμαστε ;

Η ιστοσελίδα asxetos.gr είναι ένα διαδικτυακό Μοναστηράκι , ένα δωρεάν πολυκατάστημα Γνώσης

– Η ιστοσελίδα asxetos.gr είναι ένα διαδικτυακό Μοναστηράκι , ένα δωρεάν πολυκατάστημα Γνώσης , η διαδικτυακή έκφραση όσων με/μας ενδιαφέρουν και στην καθημερινή μας ζωή , είναι το χόμπι μας , η επένδυση μας σε Γνώση και χρηστικές πληροφορίες , μία ερασιτεχνική – προσωπική εγκυκλοπαίδεια .

 Οι βασικοί κανόνες και αρχές μου – μας είναι :

  • Το περιεχόμενο να είναι χρηστικό για τον επισκέπτη και όσο το δυνατόν να έχει μακροχρόνια χρησιμότητα και ισχύ (εγκυκλοπαιδικό)
  • Η ανάγνωση του περιεχομένου από τους επισκέπτες να μην τους οδηγεί σε λάθη – παρανομίες – σφάλματα (πχ μαγεία , πορνό , κρακ , αντιεθνικό περιεχόμενο) αλλά να κερδίζουν ως άνθρωποι και ως χρήστες του διαδικτύου .
  • Το περιεχόμενο ήταν – είναι και θα είναι δωρεάν για τους επισκέπτες μας .

Ποιοι είμαστε ;

– Το asxetos.gr είναι μία διαχρονική εξαντλητική προσπάθεια & χόμπι ενός (πλέον) 40χρονου Asxetou (admin) συνεπικουρούμενος από τον φίλο & συνέταιρο του προγραμματιστή του Ιστοχώρου Eemanno (Μανώλης Περακάκης)(admin) .
– Δεν θα είχαμε φτάσει εώς εδώ εάν δεν είχαμε και την βοήθεια – συνεργασία των εξωτερικών συνεργατών φίλων – συνακτών – ιστοσελίδων .

Διαχρονικός Σχεδιασμός & Εμφάνιση

– Μετά από μία διαχρονική πορεία συνεχών βελτιώσεων σε δομή , σχεδιασμό και πληροφοριακό υλικό, γνώσεις και πρωτότυπες ιδέες, το asxetos.gr αποτελεί σήμερα ένα από τα πιο γνωστούς και χρηστικούς Ιστοχώρους του Ελληνικού διαδικτύου που το τιμούν με τις επισκέψεις τους 10-15.000 επισκέπτες καθημερινά .

– Σε αυτή την πολυετή πορεία βρήκαμε την δύναμη να αναδιαρθρώσουμε τον Ιστοχώρο μας 3 φορές ακολουθώντας τις συνεχώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις & μόδα του διαδικτύου .

– Το χρηστικό ταξίδι μου – μας συνεχίζεται …..


Αφήστε μια απάντηση