Μενού
Αρχική / Σχετικά με το Asxetos.gr / Admin – Webmaster. Τι τραβάει και δεν το μαρτυράει ;

Admin – Webmaster. Τι τραβάει και δεν το μαρτυράει ;

Εισαγωγή – Πόσο μπορεί να αντέξει ένας webmaster ;

10 Ιανουαρίου 2001, ούτε θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι η ενασχόληση μου με το asxetos.gr ότι θα μπορούσε να κρατήσει, να αντέξω δηλαδή, 11 χρόνια !!. Και όμως άντεξα – αντέξαμε.

Στο Ελληνικό διαδίκτυο από τους ιστοχώρους (τους γνωστούς το 2001) έχουμε μείνει 5-10 (freestuff.gr , insomnia.gr, apn.gr κλπ). Είμαστε πλέον από τα πιο παλιά Ελληνικά website.

Συμπέρασμα ; Ενας webmaster* αντέχει όσο αγαπάει αυτό που κάνει. Και εγώ αγαπώ (λατρεύω) την χρηστική πλευρά του Internet. Η αλήθεια είναι ότι δεν θα άντεχα εάν δεν είχα την βοήθεια του φίλου – “συνέταιρου” και προγραμματιστή του asxetos.gr τον Μάνο (Μάνο σε ευχαριστώ) . Οταν μιλάμε για αsxetos.gr μιλάμε ουσιαστικά για 2 άτομα, τον Asxeto (εμένα) και τον Μάνο (προγραμματιστής, σχεδιασμός κλπ)
(*webmaster υπό την έννοια της διαχείρισης του περιεχόμενου και της συνολικής διαχείρισης πλην προγραμματισμό, σχεδιασμό και τεχνική άποψη)

Στα σημερινά μας 11α γενέθλια, δεν ήξερα τι να σας κεράσω. Αποφάσισα να σας πω-γράψω ότι (μάλλον) δεν έχετε διαβάσει ποτέ στο internet.

Επισκέπτεστε ιστοχώρους, βλέπετε, διαβάζετε, βγάζετε συμπεράσματα (λίγο αυθαίρετα καμία φορά από έλλειψη γνώσης και πληροφόρησης) αλλά ποτέ δεν έχετε δει την άλλη πλευρά των αγαπημένων ιστοχώρων σας (ανάλογου μεγέθους με το asxetos.gr) . Πιστέψτε με θα έχει πολύ ενδιαφέρον, περιέργεια και γέλιο στο τέλος του άρθρου μου.

Τι χάνει ένας webmaster ;

 • Για 11 χρόνια το 95% των ημερών αδείας για να υποστηρίζει τον ιστοχώρο του (ανακατασκευή, συσσωρεύμενες εκκρεμότητες κλπ)
 • Δεν βλέπει όσο θα έπρεπε τους φίλους και την οικογένεια του
 • 16.000 ώρες !!! περίπου ενημέρωσης – ενασχόλησης!! (365 ημέρες επί 11 χρόνια επί 4 ώρες τουλάχιστον μέσο όρο την ημέρα ενασχόληση) και λίγες λέω…
 • 150.000-200.000 € απώλεια εσόδων !! (Κόστος ευκαιρίας των 16.000 ωρών εάν είχε αποφασίσει τις ίδιες ώρες να κάνει ιδιαίτερα (Οικονομολόγος) με 10-12 ευρώ την ώρα) και λίγα λέω…
 • Μπορεί να χάσει την υγεία του και την αετίσια όραση του :-)) και όχι μόνο….

Τι κερδίζει ένας webmaster ;

 • Ατελεύτητες και αστείρευτες γνώσεις που δεν είχε ποτέ φανταστεί (σερφάρωντας, γράφοντας, διαβάζοντας, σβήνωντας)
 • Εχει δει 70.000 – 100.000 ιστοχώρους – ιστοσελίδες !!!!!! με ότι συνεπάγεται αυτό σε γνώση – εμπειρία – διαίσθηση. (όταν στον επιλεγμένο κατάλογο του asxetos.gr φτάνουμε πλέον στο ID 14.500 σημαίνει ότι έχω δει, επισκεφτεί, διαβάσει τουλάχιστον 7-8πλασιες). Πλέον με την επίσκεψη μου σε ένα ιστοχώρο μπορώ να καταλάβω πολλά πράγματα, γνώσεις, μορφωτικό επίπεδο, μεράκι, πλήθος ενασχολούμενων, βαθμός αγάπης για το internet και εάν θα αντέξει στον χρόνο κλπ
 • Πολλούς φίλους και γνωστούς (είτε ως συνεργάτες είτε ως επισκέπτες χρήστες επι μέρους υπηρεσιών και περιεχομένου πχ γρίφοι κλπ) .
 • Την κάλυψη των εξόδων και ένα χαρτζιλίκι εδώ και 2 χρόνια με την βοήθεια του Google Adsense που ποτέ δεν θα καλύψει τα χρήματα που χάνεις όταν θα μπορούσες να κάνεις κάτι άλλο (όπως ιδιαίτερα μαθήματα).
 • Μερική Αναγνωρισιμότητα (σε μία παρέα στην κουβέντα πάνω οι περισσότεροι αναγνωρίζουν και έχουν επισκεφτεί τον ιστοχώρο σου-μας)
 • Εχει μίας μορφής διαδικτυακή εφημερίδα με ότι σημαίνει αυτό (όταν έχεις περίπου 15.000 επισκέψεις καθημερινά, έχει την δύναμη που σου αναλογεί στον βαθμό που οι επισκέπτες σου αποδέχονται την όποια σοβαρότητα σου και τα γραφόμενα…. αλλιώς έχεις ανάλογα απαξιωτικά σχόλια)

Τι προσόντα πρέπει να έχει κάποιος για να γίνει webmaster ;

Εξαιρόντας τεχνικούς περιορισμούς και απαραίτητες γνώσεις κλπ, λίγα αλλά βασικά και αδιαπραγμάτευτα εχέγγυα

 • Να αγαπάει αυτό που θέλει να κάνει – ασχοληθεί (ο webmaster είναι σαν το ψαρά και τον κυνηγό, πρέπει να είναι σχεδόν άρρωστος με το χόμπι του για να αντέξει στον χρόνο ή στα έξοδα)
 • Να είναι αποφασισμένος να αντέξει στον χρόνο (Η ενασχόληση με το διαδίκτυο είναι μαραθώνιος και όχι αγώνας 10 μέτρων (όπως συχνά μου αρέσει να λέω)).
  Απόδειξη ; Στα 11 χρόνια έχω καταχωρήσει στον κατάλογο του asxetos.gr συνολικά 14.500 ιστοχώρους. Στην βάση έχουν μείνει ακόμα 8.000 περίπου ενεργοί ιστοχώροι. Εχω σβήσει (ανενεργοί…. τα παράτησαν δηλαδή) 6.000 !! (κρίμα τον κόπο μου δηλαδή).

 


10/1/2001 η πρώτη εμφάνιση. Καμία σχέση δηλαδή…

Τι τραβάει και δεν το μαρτυράει ένας webmaster ;

Το καλύτερο σας το άφησα για το τέλος. Εχω κρατήσει ορισμένα από τα δεκάδες γνήσια email που παίρνω κάθε ημέρα. Δυστυχώς σε αυτά τα 11 χρόνια ορισμένα τα έχω χάσει. Ορισμένα όμως έχουν σωθεί. Αληθινά email που καλείται να διαχειριστεί ένα webmaster από χρήστες που προφανώς έχουν μπερδευτεί ή δεν γνωρίζουν τα βασικά στο interent.

Πάμε λοιπόν γνήσια email “τι τράβαω ο asxetos 11 χρόνια τώρα” !!!!
(έχω σβήσει μόνο χαρακτήρες που μπορούσαν να εκθέσουν επώνυμα κάποιους ανθρώπους)

No 1. Τα τυχερά…

Σαβ 9/5/2009 9:40 μμ
Θέμα επικοινωνίας : είμαι μόνη θέλω συντροφιά
Ονομα επώνυμο : ……..

Σχόλια χρήστη : Πολύ καιρό ο σύζυγός μου με έχει απορρίψει. Έχω ανάγκη από μιά συντροφιά έστω και τηλεφωνική, αλλά να μου προυποθέτει εχεμύθεια και εμπυσυοσύνη.

[Παρατήρηση μου 11/1/2012: Βέβαια έχω λάβει και πιο πιπεράτα email και με φωτογραφίες, καταλαβαίνετε .  ]

No 2

Κυρ 23/8/2009 9:32 μμ
Email χρήστη : panos…..@hotmail.com
Θέμα επικοινωνίας : απορία
Ονομα επώνυμο : Παναγιώτης Κ………….
Σχόλια χρήστη : Έχω μια απορία και έχω ψάξει παντού μα δεν έχω βρει απαντηση….
Έχω ακουσει πολλες προλύψεις όπως π.χ οταν ριχνεις αλατι πίσω απο την πλατη ενος ατομου αυτο παει να πει οτι δεν τον θελεις και θελεις να το διώξεις….
ακούστε λοιπόν τι μου έτυχε και θέλω να μου πείτε (εάν ξέρεται βεβαίως τι σημένει)…
Μια μερα τσακώθηκα με την γιαγιά μου για έναν ασύμαντο λογο και μου είπε ότι θα το μετανιωσω σκληρα αυτό που έκανα….
Μετά εγώ πήγα να σκάψω τον κήπο μου και ήρθε η γιαγια πίσω απο την πλάτη μου και μου έριξε μια κολοκυθα μπροστα μου….
μήπως ξέρετε τι σημενει το πεταμα κολοκυθας…..;;;;;;;;;;
ευχαριστω εκ τον προτερων….
[Παρατήρηση μου 11/1/2012: Οχι απαντήστε εσείς… !! ]

No 3.

Σαβ 12/9/2009 1:37 μμ
ΟΝΟΜΑ: Vassilios
ΕΠΩΝΥΜΟ: Ma……
Ερώτημα- Σχόλιο:
Psifoforos sas,Cherome pou Ksanawazetai ipopsifiotita k.A. Karamanlh.
Thelo,Epithimo na psifiso kai oxi mono, alla distixos eime stin Germania,an tha ixa isitirio na psifiza.
Eime pepismenos gia tin Niki tis N.Dimokratias,giatin etsi prepi. Giati kai oi Ellhnes prepi epitelous na ginoun Evropeoi.

[Παρατήρηση μου 11/1/2012: Αχ βρε Βασίλη …. ελπίζω να μην θυμάσαι ότι ποτέ έστειλες ένα τέτοιο email !!! δασφδφ

No 4. !!!!! best ever

Πεμ 21/1/2010 1:03 μμ
Email χρήστη : …..
Θέμα επικοινωνίας :
Ονομα επώνυμο : agno
Σχόλια χρήστη : eko edo ke 5 krona pou to sperma mu vgasi kati pikto san selikoni tha ithela na matho tin etia ke pos tha to entimetopiso to problema afto. sas efkaristo

[Παρατήρηση μου 11/1/2012: Πάει δεν με λυπάται ο θεός. Του απάντησα ευγενικά με νόημα : “πήγαινε αγόρι μου να σε δει κανένας γιατρός…. ή να αυνανίζεσαι πιο συχνά….” !!!! ]

No 5.

Σαβ 22/1/2011 11:05 πμ
Αποστολή Μηνύματος από: ΧΑΝ….. ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Mail αποστολέα: vikih….@hotmail.com
Σήμερα για 2 ώρες προσπαθουσα να επικοινωνήσω με τα γραφεία του ΟΣΕ στη Λάρισα και κανένας δεν απαντούσε. καλώντας στο 1110 οι βασικές πληροφορίες ήταν για ΑΘΗΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ για καποια δρομολογια στην ΑΘηνα και επισης απο ΑΘΗΝΑ για ΧΑΛΚΙΔΑ η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΑ Κ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ.
Αυτά είναι μόνο τα δρομολόγια? η υπόλοιπη Ελλάδα πρέπει να έχει υπολογίστη για να δεί – που και εκεί δεν άνοιγε η ενημέρωση των δρομολογίων- ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ. Όποιος έχει αντίρηση μπορει να επικοινωνήσει και να μου κάτι διαφορετικό με αποδείξεις. Είστε υπάλληλοι του ύπνου και της καλοπέρασης.Δεν εκτιμάτε τίποτα. για να πληρωθείτε πρέπει και να δουλέψετε Σ Ω Σ Τ Α και με λίγη ανθρωπιά και όχι αδιαφορία για την ενημέρωση του κόσμου. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

[Παρατήρηση μου 11/1/2012: Τι να πω βρε παιδιά της γυναίκας ;;; Νροπή τους…. χεχε ]

No 6.

Δευ 9/1/2012 4:51 μμ (χθεσινό δηλαδή !!)
ΕΓΙΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟΥ ΟΣΕ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΚΤΥΠΩΣΗ..ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΟΙΚΗΝΩΝΗΣΑΤΕ 213.022.18……Η 693.75.71…..
Η ΚΡΑΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ..ΚΑΠ….ΝΓΙΩΡΓΗΣ..ΠΛΗΡΩΜΗ ΑΠΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΑΚΕΨ……Η ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ 10/01..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.Γ.ΑΚΕΨ….Σ

[Παρατήρηση μου 11/1/2012: Τι έγινε εκείνο το τραίνο που έφευγε ;;; χεχε (Γνωστό τραγούδι από ΤΡΥΠΕΣ) ]

No 7.

Τρι 2/6/2009 4:23 μμ
ΟΝΟΜΑ: ΓΙΩΤΑ
ΕΠΩΝΥΜΟ: Γ…….Υ
Ερώτημα- Σχόλιο:
ΣΥΓΝΩΜΗ Κ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΗΣΗ…..ΕΙΧΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ…ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ…Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ…ΜΑΣ ΕΙΧΑΤΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ Α…..Ρ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ .ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ…ΤΗΛ.2……..6

[Παρατήρηση μου 11/1/2012: Λάθος γραφείο…. απαντάς ευγενικά… όπως πάντα… ]

No 8.

Κυρ 1/2/2009 1:48 μμ
ΟΝΟΜΑ: ΙΩΑΝΝΗΣ
ΕΠΩΝΥΜΟ: ΑΘ…..Σ
Ερώτημα- Σχόλιο:
καλημερα σασ κυριε γεωργακοπουλε δεν σασ εχο ζητησει ποτε τπτ και ξερεται πολη καλα οτι παντα σασ δηνο το ψυφο μου και οχι μονο το δικο μου.ευχαρηστο που καθε χρονο με θυμασται στην γιορτη μου μα ηρθε η ωρα που θελω και εγω σαν ανθρωποσ την βοιθεια σασ.θα σασ παρακαλουσα οταν ερθεται στο γραφειο σασ στην αμαλιαδα η στο πυργο θελω να με ενημεροσετε μεσο Εmail μου η στο κην 69……2 για να σασ ενημεροσω απο κοντα ευχαρηστο.

[Παρατήρηση μου 11/1/2012: Μαζί γ…..με την χώρα]

No 9 !! best ever αχχχ Ρε Γιώργο 

Δευ 2/2/2009 12:16 πμ
ΟΝΟΜΑ: KOSTAS
ΕΠΩΝΥΜΟ: P………………
Ερώτημα- Σχόλιο:
ΓΙΩΡΓΟ ΓΕΙΑ.
ΣΤΙΣ 22/2/ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,Η ΠΑΣΚ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π.Ε. Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΟΠΟΥ……………………….. ,ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ.
ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΛΙΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.
ΟΠΩΣ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΖΑΝΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.ΘΑ ΣΤΑΛΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΣΚ..ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΟΥ.


[Παρατήρηση μου 11/1/2012: Κώστα μπορεί να μην έκοψε την πίτα σας έκοψε όμως τους μισθούς σας !!! χεχε ]

No 10 !! αχχχ Ρε Γιώργο

ΟΝΟΜΑ: ΚΩΣΤΑΣ
ΕΠΩΝΥΜΟ: ΠΑΠΑΤ…..ΗΣ
Ερώτημα- Σχόλιο:
ΓΙΩΡΓΟ ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ.
ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ… ΚΩΤΣΙΟΥΛΑ.
ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΝΑΥΑΓΟΣ ΧΙΛΙΟΔΑΡΜΕΝΟΣ ΤΣΑΚΙΣΜΕΝΟΣ,ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΩΚΕΑΝΟΥ.
ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ,ΠΟΥ ΕΥΧΕΤΑΙ,ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΥΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΝΙΞΕΙ, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΘΛΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ.
………………………..
ΠΟΣΟ Ν ΑΝΤΕΞΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ. ΦΑΝΤΑΖΕΣΑ; ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΑΝ ΓΥΡΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ ΤΟΥ,ΠΡΙΝ ΠΕΣΕΙ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ,ΜΕΣΣΟΚΟΠΟΣ,ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΕΕΙ..
Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ,ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΕΡΑΣΕ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΡΑ.

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΤΟ ΠΡΩΙ,ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ,ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΨΙΣΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΦΥΛΑΕΙ ,ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΠΟΠΙΟΣ Η, ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΕΣΕΙ.
ΤΙ ΤΡΑΒΑΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!! (asxetos : τίποτα μπροστά σε εμένα… Κώστα μου χεχε)
ΠΑΝΤΩΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ,ΠΑΡΑΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΟΥΝ ΚΑΙ Ν ΑΓΟΡΡΑΣΟΥΝ,ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΕΙΩΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ,ΘΥΜΗΘΙΚΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.
ΤΟΤΕ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΤΟΥΣ. ΔΑΝΕΙΚΑ ΠΟΥ ΔΙΜΗΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΖΑΚΙΑ.ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΟΥΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.
ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ ΛΟΙΠΟΝ, ΘΑ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΥΤΗ ΕΔΩ Η ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ;

[Παρατήρηση μου 11/1/2012: Κώστα, Κώστα μου…. ευτυχώς που μετά ήρθε του ΠΑΣΟΚ να μας βάλει στον σωστό δρόμο ε ;;; ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ;;;;; ]

και άλλα τόσα μην σας κουράζω φίλοι μου.

Να τα εκατοστήσουμε και σας ευχαριστώ – ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας τόσα χρόνια. Θα συνεχίσουμε μέχρι να μας πάρουν τους υπολογιστές από τα ΚΑΠΗ του μέλλοντος !!

ΥΓ Ευχαριστώ και όσους φίλους ενιότε μας έχουν βοηθήσει και βοηθάνε ακόμα με τα άρθρα τους. 

Αφήστε μια απάντηση