Μενού
Αρχική / Σχετικά με το Asxetos.gr / Συνήθεις ερωτήσεις – FAQ

Συνήθεις ερωτήσεις – FAQ

Τι είναι ο asxetos.gr ;

Η ιστοσελίδα asxetos.gr είναι ένα διαδικτυακό Μοναστηράκι , ένα δωρεάν πολυκατάστημα Γνώσης , η διαδικτυακή έκφραση όσων με/μας ενδιαφέρουν και στην καθημερινή μας ζωή , είναι το χόμπι μας , η επένδυση μας σε Γνώση και χρηστικές πληροφορίες , μία ερασιτεχνική – προσωπική εγκυκλοπαίδεια . Περισσότερα στην σελίδα μας About us – Σχετικά με εμάς

Το όνομα πως προήλθε ;

Η ιστοσελίδα asxetos.gr ξεκίνησε επίσημα την διαδικτυακή της παρουσία στις 10/1/2001. Βαπτίστηκε στο ΙΤΕ στις 27-11-2000 !!. Περισσότερα στην σελίδα μας Ιστορική αναδρομή του Asxetos.gr

Από ποιους γράφεται – ενημερώνεται ο “asxetos.gr” ;

– Από τον Αsxeto κατά κύριο λόγο(τα πάντα όλα…. ) . Ομως …

– Ορισμένα από τα Αφιερώματα , την Αρθογραφία και οι στήλες Διαβάσαμε και Σινεμά έχουν συνταχθεί από άλλους φίλους – εξωτερικούς συνεργάτες και φέρουν την sxetiki υπογραφή τους .

– Τέλος υπάρχουν και οι φίλοι που με τίμησαν με την παρέα τους και αρθογραφούν /βοηθούν σε διάφορες ενότητες στο asxetos.gr. Σημαντικότατη βέβαια είναι η συμβολή φίλων που με τα e-mail τους συμβάλλουν στην συνολική παρουσία του Ιστοχώρου .

Κάθε πότε ενημερώνεται ;

– Οποτε θέλει ο ΘΕΟΣ , βοηθάει το Κέφι μου/μας και επιτρέπει ο ελεύθερος χρόνος . Πάντως στόχος μας είναι … και το έχουμε καταφέρει , να ενημερώνεται καθημερινά .

Πως μπορώ να συνεργαστώ με το asxetos.gr ;

– Θέλει μόνο Καλή καρδιά , αίσθηση του χιούμορ , μεράκι , υπευθυνότητα και ένα email σε εμάς με ξεκάθαρη πρόταση .

Ποιός πληρώνει την νύφη ;

– Ο ASXETOS και ευελπιστώ και εγώ και η Νύφη , αλλά πάνω από όλα και όλους για εμάς είναι ΧΟΜΠΙ δεν είναι το κύριο επάγγελμα μας !!


Αφήστε μια απάντηση