Μενού
Αρχική / Σχετικά με το Asxetos.gr / Πνευματικά δικαιώματα

Πνευματικά δικαιώματα

Δικαιώματα… (Πνευματικά)

– Δεν ξέρω τι λένε οι Νόμοι (ή ξέρω περίπου εάν και είμαι υποχρεωμένος να γνωρίζω) αλλά ξέρω τι λένε οι Νόμοι της Ηθικής :

  • ΑΡΘΟΓΡΑΦΙΑ : Κάθε άρθρο & συντάκτης φέρει στο τέλος σχετική σημείωση για το επιτρεπτό ή όχι της αναπαραγωγής . Ιδιαίτερα άρθρα που έχουν συνταχθεί σε συνεργασία με τρίτους εξωτερικούς συνεργάτες δεν επιτρέπεται η αναπαραγωγή τους , διότι η φιλοξενία τους στην Ιστοσελίδα μας δεν τους στερεί τα Πνευματικά τους δικαιώματα και ως εκ τούτου δεν έχουμε το δικαίωμα να σας παρέχουμε την άδεια αναδημοσίευσης .Την άδεια αναδημοσίευσης θα πρέπει να την ζητήσετε από τους ίδιους ή στείλτε μας email και θα τους μεταβιβάσουμε το αίτημα σας .
  • ASXETOLINKS : Δεν χρειάζεται να ρωτάτε για το link δεν τίθεται θέμα πνευματικών δικαιωμάτων . Η περιγραφή όμως του κάθε ενός δεν μπορεί να γίνει αντιγραφή .
  • ΕΡΓΑΛΕΙΑ : Υπολογισμοί που έχουν φτιαχτεί με πολύ κόπο από εμάς και φέρουν σχετική σήμανση δεν επιτρέπεται η αναπαραγωγή ή υποκλοπή του κώδικα υπολογισμού .
  • ΣΙΝΕΜΑ – ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ : Δεν επιτρέπεται η αναπαραγωγή τους γιατί αποτελούν προϊόν συνεργασίας με άλλες Ιστοσελίδες .
  • ΛΟΙΠΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ : Ως σχετική δήλωση – σήμανση της κάθε ενότητας .

– Για οποιαδήποτε απορία ή ερώτηση μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

– Για τυχόν παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων από τον Ιστοχώρο μας επίσης σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας .

– Επιτρέπεται χωρίς να μας ρωτήσετε να τοποθετήσετε Link ή banner στην Σελίδα σας για τον asxeto.gr (τιμή μας και σας ευχαριστούμε) πλην ιστοσελίδων με παράνομα προγράμματα , πορνό και ιστοσελίδες που προτρέπουν έστω και έμμεσα σε ποινικά κολάσιμες πράξεις (πχ Μαγεία) .

Webmasters – Ιστοχώροι: Οι κάτοχοι ιστοχώρων που έχουν καταχωρηθεί στην βάση μας μπορούν να διαβάσουν την σχετική ειδική σελίδα μας .


Αφήστε μια απάντηση