Μενού
Αρχική / Άρθρα / Διατροφή - Τρόφιμα / Διάλειμμα για κολατσιό και απλές συμβουλές διατροφής

Διάλειμμα για κολατσιό και απλές συμβουλές διατροφής

  • ΠΗΓΗ – : ΕΝΙΑΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
  • Εάν δεν μπορείτε να δείτε το αρχείο pdf (Portable Document Format) αυτό μπορεί να οφείλεται ή στις ρυθμίσεις ασφαλείας του internet explorer ή στο ότι δεν έχετε το κατάλληλο πρόγραμμα προβολής Pdf αρχείων .
  • Ιστοσελίδα με επιλεγμένα asxetolinks αφιερωμένη σε : Pdf software
  • Από την Asxetoπαίδεια και το Λεξικό Internet διαβάζουμε :
    Acrobat και PDF Αρχεία = Πρότυπο προγράμματος και όνομα προϊόντος της επιχείρησης Adobe το οποίο επιτρέπει την έκδοση και εμφάνιση εγγράφων σε κάθε λειτουργικό σύστημα και υπολογιστή. Το PDF (Portable Document Format), είναι ένας τύπος αρχείου γραφικών ανεξάρτητα από πλατφόρμα που διαθέτει καλά επίπεδα συμπίεσης και επιτρέπει στον χρήστη να μεταφέρει αρχεία γραφικών μέσω δικτύων, διαφορετικών υπολογιστικών συστημάτων και του Internet, χωρίς κανέναν συμβιβασμό ως προς την ακεραιότητα της αρχικής εικόνας. Με το PDF όλα τα προαναφερθέντα προβλήματα σχετικά με τις γραμματοσειρές δεν υπάρχουν, ενώ και οι θέσεις των εικόνων και των άλλων γραφικών παραμένουν σταθερές καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας. Με απλά λόγια, αυτό που βλέπει κανείς στην οθόνη του υπολογιστή θα αναπαραχθεί όπως ακριβώς είναι.
  • Αποτελέσματα αναζήτησης στο Asxetos search για τον όρο Pdf
  • Κατεβάστε ένα πρόγραμμα ανάγνωσης αρχείων pdf : Κατεβάστε το πρόγραμμα για την ανάγνωση αρχείων Pdf εάν δεν έχετε ανάλογο πρόγραμμα..

Αφήστε μια απάντηση