Μενού
Αρχική / Άρθρα / Asxetorial / Asxetorial No 1

Asxetorial No 1

ΓΝΩΣΗ : “Η ΓΝΩΣΗ είναι η απάντηση στον φόβο”, είναι το ζητούμενο , το επιθυμητό , και θα πρέπει να μοιράζεται απλόχερα από τα “κατόχους” της ,όπου και εάν βρίσκονται.


ΕΛΛΑΔΑ : Είτε είναι ΦΩΣ , είτε δεν είναι … είναι η Πατρίδα μας . Πρέπει να την αγαπάμε ΠΕΡΗΦΑΝΑ χωρίς να χαριζόμαστε στα ΛΑΘΗ που έγιναν “στο όνομα αυτής της αγάπης” . Δεν αγαπάς όμως κάτι εάν δεν το γνωρίσεις καλά , γνωρίστε την Ελλάδα μας και μετά αγαπήστε την. Μία αγάπη που δεν της αξίζει , εάν αυτή συνοδεύεται με ΜΙΣΟΣ για όσους δεν γεννήθηκαν Ελληνες , δεν είμαστε καλύτεροι από κανένα λαό γιατί δεν είμαστε άξιοι και ικανοί να το κρίνουμε .


Το να νοιώθεις όμως περήφανος σαν ΕΛΛΗΝΑΣ δεν είναι ντροπή είναι ΤΙΜΗ ..και “η Τιμή , τιμή δεν έχει ..και χαράς τον που την έχει…” . Ερχεται και η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ …..μακάρι να έρθει το ‘πνεύμα’ της και κάποιες πέτρες …αρκετά “πληρώσαμε το σπασμένο μάρμαρο”. Πάνε οι εποχές που περισσεύανε Ελληνες (Κομμουνιστές – ανυπότακτοι – δεξιοί κ.λ.π) ….γιατί ποτέ δεν εφευρέθηκε το ΕΛΛΗΝΟΜΕΤΡΟ , το βλακόμετρο ίσως…..


ΠΟΛΙΤΙΚΗ : H ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ αδιαπραγμάτευτη κληρονομιά των προγόνων μας , ας την προστατεύσουμε από τον ΦΑΣΙΣΜΟ της (“νομίζω ότι έχω δίκιο….άρα ..κλείνω τους δρόμους” κ.λ.π) , ας προστατεύσουμε και αυτούς που έχουν “Διαφορετική Αποψη” γιατί είναι πιο γενναίο να ανήκεις στην “μειοψηφία” παρά να απολαμβάνεις την κραταιά πλειοψηφία και την εξουσία της.


Οι ηγέτες και οι κυβερνώντες αυτού του τόπου (οι εκλεγμένοι ..) στερούνται συχνά “Οράματος” για την Ελλάδα και τον ΑΝΘΡΩΠΟ , άβουλα θύματα του Πολιτικού Μάρκετιγκ και του Πολιτικού Κόστους .


Ηγέτες σαν τον Βενιζέλο και τον Κ.Καραμανλή θα περάσουν στην Ιστορία για τις αποφάσεις τους και όχι για την ατολμία τους , στην Ελλάδα του 2001 μπορεί η Κυβέρνηση του κ.Σημίτη να είναι ή να θεωρείτε “επιτυχημένη” αλλά στερείται ΟΡΑΜΑΤΟΣ για την ΕΛΛΑΔΑ . Θέλω και έχουμε ανάγκη τον “ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ” του 200Χ, να φέρει εις πέρας όλες τις αναγκαίες ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΤΟΜΕΣ στην χώρα μας , που δεν θα λογαριάσει το προσωπικό μου όφελος , καμία συντεχνία , καταστημένο , κεκτημένο , ΚΑΝΕΝΑ _ _ _ _ _ _ , να κοιτάξει μόνο το μέλλον των ΠΑΙΔΙΩΝ αυτής της χώρας και ας διαρρηγνύει τα ιμάτια του ο κάθε asxetos.


Ο ΗΓΕΤΗΣ πρέπει να είναι “ROCK” …. να προτάσσει το ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ και να παίρνει τις αποφάσεις για ΛΑΟ και όχι από το ΛΑΟ …να έρχεται ακόμα και σε ΡΗΞΗ και όχι σε σήψη … να έχει στα σκέλια “ινδικές καρύδες και όχι κορινθιακές σταφίδες” .-


ΕΘΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ : Εκτός από αυτά που γνωρίζει και ο τελευταίος Ελληνας υπάρχουν και κάποια άλλα …. που είτε δεν έχουμε μάθει να τα συζητάμε είτε μας βολεύει όλους να τα αγνοούμε (βέβαια εάν χτυπήσουν την πόρτα του σπιτιού μας τότε το “πράγμα αλλάζει”…π.χ Ναρκωτικά , Τροχαία , Δημογραφικό κ.λ.π) . Για όλα τα ΖΗΤΗΜΑΤΑ καλό θα είναι να διαβάζουμε όλες τις απόψεις , χωρίς συρματοπλέγματα …και μετά ας σχηματίσουμε την προσωπική μας άποψη …σεβαστή…


ΘΡΗΣΚΕΙΑ : Ενας ο ΘΕΟΣ πολλές οι Θρησκείες … η ΑΓΑΠΗ είναι μία , ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ παντού το ίδιο , το μόνο που αλλάζει κατά περιοχές και χρόνο είναι τα ΠΛΟΥΤΗ και τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ που έγιναν στην προσπάθεια μύησης στον αληθινό ΘΕΟ “τους” ….”δεν έχουν το Θεό τους” αλλά έχουν πολύ περιουσία στο όνομα του. Υποστηρίζουμε την ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ πίστη με τον δικό μας τρόπο πάνω σε μία αρχή , την αρχή της ΑΓΑΠΗΣ …”τι δύσκολο πράγμα”… υποστηρίζουμε και το ΔΙΚΑΙΩΜΑ στην λατρεία ή την έρευνα της Πολιτιστικής μας Κληρονομιάς και στον Πολιτισμό του ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ .


ΚΟΙΝΩΝΙΑ : Η κοινωνική δικαιοσύνη , η αξιοκρατία , η Νέμεσης πρέπει να αποτελούν μόνιμο κοινό στόχο Πολιτείας και Κοινωνίας , όλο το “σύστημα” που τρέφεται με τα λαδωμένα ΟΝΕΙΡΑ μίας ολόκληρης κοινωνίας πρέπει να καρατομηθεί …για να μην πουλάει ο κάθε ΠΑΤΕΡΑΣ την αξιοπρέπεια του “ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ” σε κάθε ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ Δημόσιο λειτουργό , σε κάθε Βουλευτή και Βολευτή Ονείρων ..γιατί και οι “άλλοι έχουν παιδιά ..και δεν είναι ενός κατώτερου Θεού..” . …..τέλος πάντων…από αυτή την στήλη θα πούμε πολλά ….


Ο asxetos.gr είναι μία παρέα φίλων που ζούνε στην ίδια πόλη και φίλων που γνωρίστηκαν μέσω του διαδικτύου . Το πληροφοριακό υλικό που θα συναντήσετε χαρακτηρίζεται από την ποικιλία , που δεν επιβάλλει το “συνηθίζεται” και η “πεπατημένη” , αλλά τα προσωπικά μας ενδιαφέροντα .


Η μορφή και ο τρόπος παρουσίασης του νέου site αποτελεί σε ορισμένες περιπτώσεις ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ για το Ελληνικό internet , ανεξάρτητα από αυτά ….το site εκφράζει ΨΥΧΗ και καλή ΚΑΡΔΙΑ , απολαύστε το ή εγκαταλείψτε το , γιατί το να αλλάξουμε την ΨΥΧΗ μας δεν γίνεται.


Εχετε την αγάπη μου …στην νύχτα στην βροχή….


Αφήστε μια απάντηση