Μενού
Αρχική / Άρθρα / Μυστήριο !! / Απαγωγές: Η Αλήθεια

Απαγωγές: Η Αλήθεια

Από τότε που η σύγχρονη εποχή των απαγωγών ξεκίνησε με την στενή επαφή του Barney and Betty Hill της 19ης Σεπτεμβρίου του 1961 στο New Hampshire, η ουφολογία δεν είναι ξανά η ίδια. Πριν την επαφή του Hill, η εμφάνιση των UFO είχε ερευνηθεί με έναν ορισμένο, ευθύ τρόπο που περιλάμβανε τη συλλογή ενδεικτικών στοιχείων, ενώ ταυτόχρονα επιχειρούνταν η ανασκευή της εκτίμησης των μαρτύρων. Η αξιοσημείωτη εμπειρία του Hill εισήγαγε ένα νέο στοιχείο· την ανάδρομη ύπνωση. Σε μελλοντικές υποθέσεις σχετικές με οντότητες, η ύπνωση θα αποδεικνύονταν το μόνο μέσο για την απόδειξη ή την ανασκευή μιας υποτιθέμενης επαφής με εξωγήινους.


Η υπνοθεραπεία, σε σύντομο διάστημα, έγινε ένας γρήγορος ορός αλήθειας, εξαλείφοντας την ανάγκη, ανεξάρτητων μαρτύρων και παρασκηνιακών ελέγχων των υποτιθέμενων απαχθέντων. Η έλλειψη ενισχυτικών φυσικών αποδείξεων και το γιατί οι απαγωγές – σχεδόν χωρίς εξαίρεση – δεν αναφέρονταν ποτέ στις αστυνομικές αρχές, δεν εξετάστηκε. Για να εξηγηθούν αυτές οι προφανείς αντιφάσεις, οι ερευνητές UFO βρήκαν πρωτότυπες ιδέες. «Προκαλύμματα μνήμης», είπαν οι ερευνητές απαγωγών, χρησιμοποιήθηκαν απ’ τους εξωγήινους απαγωγείς για να συγκαλύψουν τις φρικτές απαγωγές τους. Η «διαγραφή συνείδησης», σημαντικών μαρτύρων, οι οποίοι, με κάποιο τρόπο δεν είδαν τους αγαπημένους τους να απάγονται ποτέ, χρησιμοποιήθηκε επίσης απ’ τους πανούργους εξωγήινους για να αποκρύψουν τις καταχθόνιες διαστημικές απαγωγές τους.


Καθώς νέοι ερευνητές UFO εντάχθηκαν στο κυνήγι της λύσης του πιο ασύλληπτου μυστηρίου του κόσμου, σε μεγάλο βαθμό, δέχτηκαν τις συνεδρίες ύπνωσης με απαχθέντες, σαν ένα θεμιτό ερευνητικό εργαλείο για την αναζήτηση της αλήθειας για τις απαγωγές. Οι αντικειμενικοί ερευνητές UFO μετά από πολλές υποθέσεις που έχουν ερευνηθεί, είδαν εντούτοις, ότι πολλές όψεις των εμπειριών απαγωγών ήταν προβληματικές. Φαίνονταν να υπάρχουν σημαντικά κενά, σε ό,τι στο παρελθόν είχε αναφερθεί σαν παραφυσική δραστηριότητα.


Οι απαχθέντες λένε ότι ακούν εκρήξεις και ακαθόριστους, αλλά τρομακτικούς, περίεργους ήχους στα σπίτια τους. Βλέπουν επίσης μικρές μπάλες φωτός να περιφέρονται στα ταβάνια τους και περίεργες πράσινες ή μπλε αναλαμπές να εμφανίζονται ξαφνικά στα σπίτια τους. Καθώς βρίσκονται στο κρεβάτι, οι απαχθέντες, έχουν τρομακτικούς εφιάλτες, όπου φαίνονται να μην μπορούν να κινηθούν. Συχνά αισθάνονται ότι «κάτι» βρίσκεται πάνω τους, προσπαθώντας να τους πνίξει ή να τους κρατήσει κάτω. Ξυπνώντας, βλέπουν «σκιές» ή κοντά μαυροντυμένα όντα κοντά στα πόδια του κρεβατιού τους. Συχνά αυτά τα άγνωστα όντα βρίσκονται κοντά στα κρεβάτια των μωρών τους, των νηπίων ή των παιδιών τους και φαίνονται να εξαφανίζονται μέσα από τοίχους στην είσοδο ή στην αναχώρησή τους.


Κατά έναν περίεργο τρόπο, τα άγνωστα όντα δεν προκαλούν φόβο στους μάρτυρες, καθώς αυτοί υπομένουν πράξεις που θα προκαλούσαν μεγάλο φόβο. Εικάζεται, ότι ασκείται νοητικός έλεγχος για να ηρεμήσει τους απαχθέντες κατά την απαγωγή.


Τα περισσότερα, σχεδόν όλα, απ’ τα παραπάνω, συνέβησαν για αιώνες σε ανθρώπους οι οποίοι δεν έχουν ποτέ καλλιεργήσει σκέψεις μιας εμπειρίας σχετικής με UFO. Τα πιο παλιά θύματα πίστευαν ότι τα σπίτια τους ήταν στοιχειωμένα και ότι φαντάσματα ή δαίμονες τους ενοχλούσαν. Αξιωματούχοι της εκκλησίας καλούνταν συχνά για να εξορκίσουν τους δαίμονες. Ερασιτέχνες «κυνηγοί φαντασμάτων» εμπλέκονταν για να εξηγήσουν τα στοιχειώματα. Οι δαίμονες, αχαρακτήριστα, ακολουθούσαν πολλούς απ’ αυτούς τους ανθρώπους από σπίτι σε σπίτι, με τον ίδιο τρόπο που οι απαχθέντες βλέπουν τις απαγωγές τους να τους ακολουθούν στη διάρκεια της ζωής τους. Αν ήταν απλά δραστηριότητα φαντασμάτων, καθώς πολλοί στο παρελθόν και ακόμα και σήμερα λανθασμένα πιστεύουν, γιατί τα φαντάσματα θα συνέχιζαν να στοιχειώνουν νέα μέρη; Μήπως συσκευές ανίχνευσης ή εμφυτεύματα τοποθετήθηκαν στα αβοήθητα θύματα εκατοντάδες ή χιλιάδες χρόνια πριν, καθώς πιστεύουν ότι σήμερα τους συμβαίνει τώρα οι απαχθέντες ;


Για να κατανοήσουμε το αίνιγμα, πρέπει να γίνει αποδεκτό – καθώς η πλειοψηφία των στοιχείων προτείνει – ότι οι εμφανίσεις UFO και οι απαγωγές, είναι δύο διαφορετικά και ξεχωριστά φαινόμενα. Δεν μπορεί θετικά να ειπωθεί, ότι κανείς δεν έχει ποτέ απαχθεί, αλλά σαφώς είναι ένα τεράστιο λάθος να συγχέουμε τις ομοιότητες μεταξύ των απαγωγών απ’ το υπνοδωμάτιο και της δαιμονικής δραστηριότητας. Πράγματι, με την εξαίρεση μιας χούφτας υποθέσεων απαγωγής με πιο αξιοσημείωτη αυτή του Travis Walton στην Αριζόνα που φαίνονται να έχουν ενισχυτικούς μάρτυρες, οι οποίοι πράγματι είπαν ότι είδαν την απαγωγή ενός ατόμου προς ένα άγνωστο διαστημόπλοιο, οι επίσημες δηλώσεις των απαχθέντων, άσχετα απ’ το πώς έχουν αποκτηθεί, δεν θα έπρεπε να έχουν γίνει αποδεκτές με ουσιαστική αξία.


Αν είχε παρατηρηθεί αληθινή αντικειμενικότητα απ’ τους ερευνητές των απαγωγών, δεν θα παρουσιάζονταν αυτή η αοριστία των UFO και των παραφυσικών ερμηνειών. Η πεποίθηση των βετεράνων ερευνητών είναι ότι το 99,9 % όλων αυτών των υποθέσεων δεν συνεπάγεται UFO ή εξωγήινους. Αυτοί που συχνά αποκαλούνται «απαχθέντες», βιώνουν πραγματικά τα «επίγεια» τους. [«επίγεια: innerterrestrials (INTs), ο όρος χρησιμοποιείται στο κείμενο για να δηλώσει αυτά που αλλιώς ονομάζονται «στοιχειακά» (νεράιδες, νάνοι, καλικάντζαροι κλπ., ενώ ο όρος EXs δηλώνει τους εξωγήινους].


Μην κάνετε λάθος, είναι εξωγήινοι – αλλά χωρίς Αυτά τα πλάσματα με διαστάσεις μπορούν να κινηθούν εύκολα μέσα από τοίχους και, όμως, να μην παραβιάσουν τη ανθρώπινη γνωστή φυσική. Απαγάγουν πνευματικά τόσα πολλά θύματα, φαινομενικά παντού. Δεν χρειάζονται διαστημόπλοια ή διαστημικά κοστούμια για να ανακατευθούν με εμάς. Δεν χρειάζεται να κάνουν τρελά πειράματα αναπαραγωγής όπως τόσοι πολλοί απαχθέντες πιστεύουν ότι συμβαίνει. Όλα μπορούν να εξηγηθούν ως παιχνίδια του νου, παρ’ όλα αυτά δόλια. Είναι, όπως ο ερευνητής απαγωγών Δρ. David Jacobs σωστά προτείνει, μια «απειλή», αλλά όχι εξωγήινη, καθώς πιστεύει. Μια εξωγήινη (ET) απειλή θα απαιτούσε μια τεράστια διοικητική επιχείρηση, περιλαμβάνοντας χιλιάδες διαστημοπλοίων, εάν υπάρχει ένα εκατομμύριο απαχθέντων ή περισσότεροι, όπως παρουσιάζει μια δημοσκόπηση του Roper στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Η απόδειξη ότι έχουμε δύο ξεχωριστά φαινόμενα, μπορεί να βρεθεί στις ανομοιότητες μεταξύ των γνήσιων εμφανίσεων UFO και της εμπειρίας οντοτήτων / απαγωγής.


Στο τελευταίο μισό του αιώνα οι εμφανίσεις UFO έχουν εκδηλωθεί κατά ένα μεγάλο μέρος κατά μεγάλα «κύματα» και, μερικές φορές, σε περιστατικά τοπικού χαρακτήρα. Τα μεγάλα τεκμηριωμένα κύματα UFO μετά τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο έχουν εμφανιστεί το 1947, το 1952, την περίοδο 1965-66, το 1973, ένα μικρότερο και λιγότερο καθορισμένο κύμα μεταξύ 1987-1988, και τελικά, το μέγιστο κύμα, του 1993-1997. Εάν κοιτάξετε ανάμεσα σ’ αυτά τα μεγάλα κύματα, τουλάχιστον στις Ηνωμένες Πολιτείες, θα βρείτε μερικά τοπικού χαρακτήρα περιστατικά του Gulf Breeze της Florida, του Pine Bush της Νέας Υόρκης, του Fyffe της Αλαμπάμα, και πιο πρόσφατα, στην περιοχή του LaGrange της Georgia. Εμφανώς, οι αναφορές εμφανίσεων δείχνουν ότι υπάρχει μια τεράστια κάμψη της δραστηριότητας των UFO ανάμεσα στα κύματα.


Οι εμπειρίες απαγωγής, εντούτοις, δεν αυξάνονται ούτε φτάνουν σε κορυφή με αυτά τα κύματα. Εντοπίζονταν παντού και φαινομενικά διαρκώς μετά την απαγωγή του Hill. Όμοια οι εμφανίσεις μαγισσών, φαντασμάτων, όπως κοινώς αποκαλούν οι αγρότες του Νότου τα «επίγεια» [INTs], συνεχίστηκαν αδιάκοπα. Παγκοσμίως, η παραφυσική δραστηριότητα έχει εμφανιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια της ιστορίας, και πολλοί λένε ότι η σημερινή δαιμονική διείσδυση είναι σε πρωτοφανή επίπεδα. (Ένα χρόνο πριν ένας φρουρός του Βατικανού σε μανιακή κατάσταση σκότωσε ένα συνάδελφό του της παπικής φρουράς. Σε μια μόλις δημοσιευμένη (Φεβρ. 1999) αναφορά του Βατικανού για το γεγονός μαθεύτηκε ότι, το πρώτο πράγμα που η παπική Επιτροπή ερεύνησε ήταν το αν ο φρουρός είχε καταληφθεί από δαίμονες).


Οι αληθινές εμφανίσεις UFO δεν συμβαίνουν συχνά σε αστικές περιοχές, παρόλο που μεγάλη πλειοψηφία των ερευνητών UFO και των απαγωγών ζουν σε μεγάλες πόλεις. Αντίθετα, οι πιο αυθεντικές εμφανίσεις λαμβάνουν χώρα σε αγροτικές περιοχές. Υπάρχει μια καλή εξήγηση γι’ αυτό: αν τα UFO είναι εξωγήινα διαστημόπλοια, καθώς πολλοί υποπτεύονται, μπορεί να θεωρηθεί ότι, τουλάχιστον σ’ ένα μέρος των δραστηριοτήτων τους στη Γη, μπορούν να γίνουν ορατοί και να εντοπιστούν απ’ τους ανθρώπους. Σχεδόν όλες οι καλύτερες εμφανίσεις έρχονται από απομονωμένα σημεία, όπου σπάνια υπάρχουν άλλοι μάρτυρες τριγύρω.


Οι περισσότερες εμφανίσεις UFO, συμβαίνουν επίσης αργά τη νύχτα και αυτό έχει ενδιαφέρον στην περίοδο από Κυριακή μέχρι Πέμπτη· ακριβώς όταν οι περισσότεροι άνθρωποι δεν βρίσκονται έξω. Η μυστικότητα είναι ουσιαστικό θέμα για αυτά τα φυσικά σκάφη, καθώς μπορούν να γίνουν ορατά και να τα αγγίξει κάποιος, αν ανιχνευτούν. Δεν ισχύει το ίδιο με αυτούς που οι απαχθέντες κοινώς αποκαλούν «Οι Γκρίζοι», οι οποίοι είναι στην πραγματικότητα γήινοι. Οι απαγωγές φαινομενικά συμβαίνουν το ίδιο συχνά σε αγροτικές και αστικές περιοχές σε τυχαίους χρόνους, κάτι που δείχνει ότι η μυστικότητα δεν αποτελεί σημαντικό ζήτημα.

Τα «επίγεια» haints, σκιές, μάγισσες, δαίμονες, «οι γκρίζοι», νεράιδες, νάνοι, καλικάντζαροι, φαντάσματα, ερπετά, ή όπως θέλετε να τα ονομάσετε – δεν έχουν καμία ανάγκη να απαιτήσουν τόσο μεγάλη προσοχή. Δεν έχει σημασία άν ένα πρόσωπο δει έναν «γκρίζο» να στέκεται κοντά το κρεβάτι του. Δεν μπορούν να αγγιχτούν, ούτε μπορούν να αγγίξουν έναν άνθρωπο. Πολλοί μάρτυρες «γκρίζων» και haints έχουν πει ότι πραγματικά οι οντότητες έμπηγαν τα αρπακτικά χέρια τους μέσα στα σώματά τους χωρίς την επακόλουθη φυσική ζημιά. Ο συντάκτης έχει ερευνήσει μια υπόθεση ενός οδηγού ενός ημιφορτηγού που πάτησε με το αμάξι του μια σκιά και μετά την είδε να επανεμφανίζεται μέσα στην καμπίνα του ημιφορτηγού του.


Τα «επίγεια» [INTs] είναι ορατά ενώ είμαστε άγρυπνοι, και ο συγγραφέας ξέρει τουλάχιστον μια περίπτωση, όπου δύο άνθρωποι είδαν ένα «επίγειο» [ΙNT] συγχρόνως. Αυτά τα ίδια άτομα δεν είδαν κάποιο διαστημόπλοιο κοντά, ούτε σκέφτηκαν ότι αυτό που είδαν ήταν μια επαφή με εξωγήινους. Ενώ θα ήταν εύκολο να ρίξουμε όλο το φταίξιμο στους υπνοθεραπευτές, για την μετατροπή σε «εξωγήινες επαφές» όσων πραγματικά είναι εμφανίσεις «επίγειων [ΙNTs], ο διακεκριμένος ουφολόγος Kevin Randle λεει ότι ο πραγματικός φταίχτης είναι τα ανακλαστικά του σύγχρονου πολιτισμού μας.


Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι ένας πατέρας ξυπνά αργά τη νύχτα και βλέπει μια μαυροντυμένη απρόσωπη οντότητα να στέκεται δίπλα στο βρεφικό κρεβάτι του γιου του. Κατόπιν, αρκετούς μήνες αργότερα, βλέπει πραγματικά ένα UFO κοντά το σπίτι του ή παρακολουθεί μια ταινία σχετική με απαγωγές και αναγνωρίζει τις ομοιότητες με τη δική του θέση της σκιάς. Τι συμβαίνει; Όχι αφύσικα, αυτός ο πατέρας πιθανά θα υπέθετε ότι ο γιος του απήχθη και ότι είχε δει έναν εξωγήινο να βγαίνει απ’ το σπίτι του. Η αλήθεια είναι, ότι οντότητες έχουν γίνει ορατές τακτικά σ’ όλη τη διάρκεια της ανθρώπινης ιστορίας.


Πριν την αρχή της σύγχρονης εποχής των UFO το 1947, με την εμφάνιση στον πιλότο της Pacific Northwest, Kenneth Arnold, πολλών δίσκων, οι άνθρωποι νόμιζαν ότι στοιχειά, φαντάσματα, ή δαίμονες στοίχειωναν ένα σπίτι ή ένα άτομο. Εάν πραγματικά μόνο τα διαβολικά ET ή τα καλοκάγαθα «αδέλφια του διαστήματος» είναι πίσω από τις απαγωγές, γιατί τα εκατομμύρια των συγχυσμένων συζύγων δεν καλούν τις τοπικές αρχές για να αναφέρουν ότι οι αγαπημένοι τους έχουν ξαφνικά εξαφανιστεί και ότι θεωρούνται απαχθέντες; Γιατί δεν υπάρχουν εγκαταλειμμένα αυτοκίνητα και φορτηγά στις εθνικές οδούς όλης της Αμερικής, με τις πόρτες τους ανοικτές και τους οδηγούς τους εξαφανισμένους; Όλοι εξαφανίστηκαν; Στην πραγματικότητα, κανένας δεν εξαφανίστηκε. Κανένας δεν λείπει από το κρεβάτι ή το αυτοκίνητό του· δεν είναι παρά νοητικά τεχνάσματα που παίζονται από τα «επίγεια». Το να συναντούν οι απαχθέντες άλλους απαχθέντες στην πραγματική ζωή μπορεί να εξηγηθεί ακόμη και σαν νοητικές παραστάσεις που δημιουργούν τα «επίγεια».


Ένα INT, ίσως, επισκέπτεται ένα άτομο και κατόπιν «σκανάρει» την εικόνα του για μετέπειτα χρήση. Μετά αυτό το INT, ημέρες, μήνες ή χρόνια αργότερα επαναλαμβάνει αυτή την αποθηκευμένη εικόνα σε ένα μελλοντικό θύμα. Κάποια στιγμή αργότερα το INT επιστρέφει στο αρχικό του θύμα και παίζει το νέο «σκανάρισμα» στο μυαλό αυτού του θύματος. Μήνες ή χρόνια αργότερα αυτά τα δύο θύματα συναντιούνται, κατά τύχη, στη πραγματική ζωή και «ιδού»! Σκέφτονται ότι απήχθησαν μαζί πάνω σε ένα διαστημόπλοιο. Τα θύματα δέχονται επανειλημμένες επισκέψεις, όπως ισχυρίζονται πολλοί απαχθέντες. Γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι δέχονται επισκέψεις από «επίγεια; Εάν δεν δημιουργούνται υβρίδια, καθώς αναφέρουν πολλοί απαχθέντες, τι κάνουν τα INT;


Μια σημαντική ένδειξη δόθηκε απ’ τον Wes Clark της ερευνητικής ομάδας MUFON και CE-4 της Florida. Ο George Filer, ανατολικός περιφερειακός διευθυντής της MUFON, λαμβάνοντας παρόμοιες αναφορές από αυτόν τον ερευνητή και τον Wes, αποφάσισε να μας φέρει σε επαφή. Αποδείχθηκε ότι, ο Wes, είχε προχωρήσει την έρευνά του ένα βήμα παραπέρα από τον συγγραφέα. Ο Wes απέδειξε ότι οι απαγωγές ήταν μόνο δαιμονικές επαφές. Είπε ότι, αρκετοί από τους «απαχθέντες» του, είχαν αποτρέψει την απαγωγή τους φωνάζοντας «ο Ιησούς είναι ο Σωτήρας μου» όταν ξαναφάνηκαν οι εξωγήινοι.


Αυτός ο ανακριτής έχει από τότε διαπιστώσει ότι η ίδια μεταχείριση χρησιμοποιημένη από κάποιους που ξέρει, έχει επίσης αποτρέψει τους ανεπιθύμητους επισκέπτες τους να ξανάρθουν. Μια γυναίκα είπε στον ερευνητή του ότι, καθώς στέκονταν στο χολ του σπιτιού της και ενώ ήταν ημέρα, ένα haint πήδηξε στην πλάτη της και προσπάθησε να την «πνίξει». Σε απόγνωση φώναξε, «Ιησού! Ιησού! Σώσε με!» Το haint πέταξε αμέσως μακριά και δεν επέστρεψε ξανά από τότε. Ένα άλλο άτομο, καθώς έβλεπε ένα ξεκάθαρο όνειρο ενός σκοτεινού, και με μεγάλα μάτια «γκρίζου», φώναξε, «ο Ιησούς είναι ο Σωτήρας μου», όπως ο Wes πρότεινε. Αυτό συνέβη σχεδόν εννέα μήνες πριν και όλη η δραστηριότητα η σχετική με εξωγήινες επισκέψεις στο σπίτι του, εξαφανίστηκε.


Ένα τρίτο πρόσωπο, που πίστευε ότι είχε πέσει θύμα απαγωγής, αφού είδε το σκύλο του να γαβγίζει σαν τρελός μια αόρατη οντότητα στην κορυφή του κρεβατιού του, έκανε έναν απερίγραπτο εξορκισμό. Αυτό συνέβη αρκετούς μήνες πριν και όλα τα προβλήματά του με εξωγήινους τελείωσαν. Η απλή «θεραπεία» είναι, ομολογουμένως, εντελώς αποστομωτική. Ενώ η σχέση μεταξύ των απαγωγών και της παραφυσικής δραστηριότητας έχει τεκμηριωθεί από πολλούς ερευνητές, αυτό είναι ακαταμάχητη απόδειξη του ότι, οι απαγωγές δεν έχουν καμία σχέση με τις διαστημικές απαγωγές. Εάν εξωγήινοι με υψηλή τεχνολογία είναι πίσω από την τρέλα των απαγωγών, γιατί η πίστη κάποιου στο Θεό θα τις σταματούσε; Αφού τέτοιες επικλήσεις στον Ιησού δεν θα είχαν σταματήσει επίγειους διαβόλους, γιατί λοιπόν να σταματήσουν τους τεχνολογικά ανεπτυγμένους και υπερσύγχρονους εξωγήινους, από τις απαγωγές;


Τα «επίγεια» υπάρχουν πραγματικά. Είναι μια απειλή και, κατά την άποψη του συγγραφέα, εθίζουν την ανθρωπότητα προς όφελος των δόλιων σκοπών τους. Καθώς η ανθρώπινη τεχνολογία εξελίσσεται εκθετικά, γινόμαστε όλο και περισσότερο απειλή για τα «επίγεια». Αυτό θα μπορούσε να εξηγήσει την αύξηση στις απαγωγές από «επίγεια». Ενώ δεν υπάρχει ακόμα καμία πειστική φυσική απόδειξη ότι εξωγήινοι επισκέπτονται τη γη, υπάρχουν αξιόπιστες αναφορές αυτόπτων μαρτύρων, πάνω από μισού αιώνα, που δηλώνουν ότι οι εξωγήινοι είναι εδώ. Μερικές φορές τα «επίγεια» και οι εξωγήινοι παίζουν στα ίδια «πεδία» αλλά οι στόχοι τους είναι διαφορετικοί, και για τους εξωγήινους, τα κίνητρά τους είναι άγνωστα.


Τα αληθινά UFO θα αποτελέσουν για τους καλύτερους επιστήμονές μας θέμα για έρευνα. Αντίθετα, οι θρησκευτικοί ηγέτες, και όχι οι ερευνητές UFO, θα έπρεπε να ερευνούν τις «απαγωγές». Οι λεπτομερείς προειδοποιήσεις και οι κίνδυνοι της μόλυνσης από «επίγεια» [INTs] πρέπει να δοθούν στο εκκλησίασμα του κλήρου. Όχι μόνο ψίθυροι για προσοχή κατά του «διαβόλου και των πρακτόρων του» αλλά πραγματικές προειδοποιήσεις για το πώς κάνουν πραγματικά τη βρώμικη δουλειά τους τα «επίγεια». Ιδιαίτερες συστάσεις πρέπει να δοθούν στους γονείς, επειδή τα παιδιά τους είναι τρωτά στον νοητικό έλεγχο ή, ακόμα χειρότερα, στις προσπάθειες των «επίγειων».


Έως ότου οι νεφελώδεις υποθέσεις απαγωγών θα τοποθετούνται στην αληθινά παραφυσική περιοχή όπου ανήκουν, δεν θα μπορούν οι ουφολόγοι και οι παραδοσιακοί επιστήμονες να ερευνήσουν σοβαρά τις εμφανίσεις UFO. Δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι οι εξωγήινοι απαγάγουν ανθρώπους. Υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες πιστευτές ανώμαλες εναέριες εμφανίσεις με εξίσου καταπληκτικούς αριθμούς εντυπωσιακών και αξιόπιστων μαρτύρων να δηλώνουν ότι πολλά UFO είναι πραγματικά. Οι ουφολόγοι χρειάζεται να εργαστούν με αυτό που έχουν την καλύτερη πιθανότητα να αποδειχθεί επιστημονικά.


Συντάκτης : John C. Thompson


Αφήστε μια απάντηση