Μενού
Αρχική / Άρθρα / Μυστήριο !! / Η πλαστογράφηση της Επιστήμης

Η πλαστογράφηση της Επιστήμης

Κατά πόσο άραγε όλα αυτά που παραδεχόμαστε σαν «επιστημονικές» αλήθειες είναι τέτοιες; Ποια συμφέροντα συναινούν στην απόκρυψη ανακαλύψεων και εφευρέσεων και με ποια συμφέροντα; Γιατί επιστήμονες και φιλόσοφοι διώκονται ενώ οι θεωρίες τους μπαίνουν στο περιθώριο; Γιατί η δουλειά του Tesla ή οι θεωρίες των αρχαίων φιλοσόφων επισήμως «δεν υπάρχουν», ενώ η γνώση τους χρησιμοποιείται από κάποια κέντρα δύναμης;

Αυτά και άλλα τολμηρά ερωτήματα θέτει ο William Lyne σ’ ένα αποκαλυπτικό του βιβλίο που αναφέρεται στην «απόκρυφη Φυσική του Αιθέρα» και στην επιστημονική εργασία του Νίκολα Τέσλα που έχει επισήμως αποσιωπηθεί. Ο τίτλος του βιβλίου είναι “OCCULT ETHER PHYSICS: Tesla’s Hidden Space Propulsion System and the Conspiracy to Conceal It” («Η Απόκρυφη Φυσική του Αιθέρα: Το μυστικό Σύστημα Διαστημικής Προώθησης του Τέσλα και η συνωμοσία της συγκάλυψής του».


Ο Νίκολα Τέσλα αυτός ο αινιγματικός επιστήμονας, έκανε στα τέλη του 19ου αιώνα μια θαυμαστή εργασία πάνω στις διάφορες μορφές ενέργειας και έδωσε λύσεις σε ζητήματα πάνω στα οποία η σύγχρονη Φυσική κατά κανόνα εθελοτυφλεί, βασιζόμενος σε ιδέες που τέθηκαν στο περιθώριο, άλλοτε χαρακτηριζόμενες ως «αντι-επιστημονικές» ή «απόκρυφες». Παραδείγματα: η ασύρματη μεταφορά ενέργειας και η ηλεκτρο-προώθηση ιπτάμενων αντικειμένων.


Και σαν να μην έφτανε αυτό, παράλληλα προωθούνταν μια «ψευτο-επιστήμη» ή «επιστήμη της απόκρυψης» που καπέλωνε όποια πρωτοποριακή ανακάλυψη δεν ταίριαζε με τα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα κάποιων κύκλων ενώ προωθούσε τον αποπροσανατολισμό της σκέψης των μαζών με ψευτο-επιστημονικά ερωτήματα αινίγματα για την ύπαρξη των εξωγήινων και των ιπτάμενων δίσκων τους.


Ποιος ο λόγος όμως για όλες αυτές τις συνωμοσίες και τις συγκαλύψεις; Ο έλεγχος των μαζών και η διαιώνιση του καπιταλιστικού συστήματος και των οικονομικών συμφερόντων κύκλων που θέλουν να ελέγχουν την παγκόσμια οικονομική κίνηση, απαντά ο William Lyne. Και για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο επιβάλλεται η πλύση εγκεφάλου των μαζών μέσω των ΜΜΕ, αλλά και επιστημονικών και ερευνητικών κέντρων.


Με τον τρόπο αυτό η μεσαιωνική μάγισσα που πετούσε με τη σκούπα της, αντικαταστάθηκε στις μέρες μας με τα UFO και τους εξωγήινους επιβάτες τους που θέλουν να σκλαβώσουν το ανθρώπινο είδος, αλλά και με τον Άη-Βασίλη που ντυμένος με την κόκκινη στολή της Coca-Cola μοιράζει δώρα. Και απ’ την άλλη μεριά η ενέργεια φτηνής παραγωγής και μεταφοράς από τον Τέσλα ή ο συσσωρευτής οργόνης του Βίλχελμ Ράιχ μένουν στην αφάνεια, ενώ οι επιστήμονες αυτοί περιθωριοποιούνται, χαρακτηρίζονται τρελοί (όπως ο Ράιχ) ή απλά δεν βρίσκουν χρηματοδότη ή την υποστήριξη καμιάς κυβέρνησης (όπως ο Τέσλα).


Στόχος όλων αυτών: η φυσική και νοητική σκλαβιά των μαζών, ο έλεγχος μέσα από πολιτικά συστήματα των διάφορων οικονομικών πόρων και η απομάκρυνση του ανθρώπου απ’ τη Φύση και συνεπώς απ’ την ελευθερία του και τη δυνατότητα να σκέφτεται και να δρα ελεύθερα! Ένα τέλειο σύστημα ελέγχου της ενέργειας και της οικονομίας που θέτει στο περιθώριο κάθε ιδέα ή καινοτομία που δεν εξυπηρετεί το εκάστοτε οικονομικό κατεστημένο, οδηγώντας στην πλήρη εξάρτηση. Άραγε, ποιο σύγχρονο (ή και παλιότερο) κέντρο εξουσίας θα επέτρεπε την ύπαρξη και διαχείριση μιας σχεδόν δωρεάν πηγής ενέργειας;


Έτσι, όπως υποστηρίζει ο W. Lyne, λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν (ή παραδέχονται) σήμερα ότι, οι ιπτάμενοι δίσκοι δεν είναι τα διαστημικά σκάφη κάποιων «μικρών πράσινων ανθρωπάκων», αλλά η μετεξέλιξη της επιστημονικής εργασίας του Τέσλα, πάνω στην ηλετρο-προώθηση ιπτάμενων συσκευών που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ακόμα και για διαστημικά ταξίδια με ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας.


Είναι αλήθεια ότι ανακαλύψεις όπως αυτές του Τέσλα ή του Ράιχ θα γκρέμιζαν το οικονομικό-πολιτικό καπιταλιστικό σύστημα των εμπόρων που διακινούν συγκεκριμένες πηγές ενέργειας και αγαθά. Έτσι χαρακτηρίστηκαν «απόκρυφες» και περιθωριακές, και εξαφανίστηκαν από προσώπου γης, εκτός βέβαια απ’ τα αρχεία Μυστικών Υπηρεσιών όπου φυλάσσονται με τον χαρακτηρισμό «Αυστηρά Απόρρητο». Η δικαιολογία που θα κόψει την πρόσβαση σε όσους ψάχνουν διόδους προς αυτή τη γνώση είναι ο κίνδυνος της χρήσης τους από τους … «Ναζί», τους «Κομμουνιστές» και γενικότερα τους «τρομοκράτες»!


Η ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΥΠΗΡΧΕ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ !


Είναι όμως αυτό το φαινόμενο μόνο σύγχρονο; Μήπως και στο παρελθόν επιστήμονες δεν διώχθηκαν και η γνώση τους αποσιωπήθηκε ή θεωρήθηκε κίβδηλη; Ο Lyne παρουσιάζει τη διαχρονικότητα του φαινομένου παρουσιάζοντας μια λίστα φιλοσόφων και επιστημόνων που υπέστησαν αυτή τη συμπεριφορά από κάποια κέντρα εξουσίας, αλλά και πρόσφατες περιπτώσεις επιστημόνων αγνώστων στον πολύ κόσμο που απλά «τοποθετήθηκαν στο ράφι» ή «στάλθηκαν στο σπίτι τους».


Ποια ήταν άραγε η μοίρα του Αρίσταρχου του Σάμιου τον 3ο αι. π.Χ., όταν υποστήριζε ότι η Γη είναι στρογγυλή και περιστρέφεται γύρω απ’ τον Ήλιο; Μήπως δεν ξεχάστηκε έως ότου ο Κολόμβος «υποψιαζόμενος» την σφαιρικότητα της Γης αποφάσισε να κάνει το ταξίδι του προς τη Δύση; Μήπως ο Αναξαγόρας δεν χαρακτηρίστηκε «αιρετικός» όταν υποστήριξε ότι η Σελήνη είναι ένα τεράστιο ουράνιο σώμα, ένας «διαστημικός βράχος»;


Και ο W. Lyne συμπληρώνει αυτή την τεράστια λίστα περιπτώσεων με ονόματα όπως του Δημόκριτου, του Αρχύτα του Ταραντινού, του Πλάτωνα, του Αριστοτέλη, του Τζορντάνο Μπρούνο, του Γαλιλαίου, του Ντα Βίντσι του Έκχαρτ, του Όργουελ, του Χάξλει κ.ά.


Οι αποκαλύψεις του όμως δεν σταματούν εδώ. Αναφέρει και πρόσφατες περιπτώσεις, όπως του (άγνωστου) επιστήμονα και φιλόσοφου Don Albert του οποίου η εργασία χαρακτηρίστηκε απ’ τις Αρχές των Η.Π.Α. «καταπληκτική», αλλά του είπαν να «περάσει μετά από 300 χρόνια» ή του Ουκρανού Valery I. Titarenko του οποίου η εργασία καταχωρήθηκε σαν μια ευφυή ευρεσιτεχνία και «εξαφανίστηκε» απ’ τη δημοσιότητα.


Ο Valery I. Titarenko δημοσίευσε πρόσφατα (1997) μια εργασία, η εφαρμογή της οποίας οδηγεί σε τεχνολογικές καινοτομίες που φαντάζουν «θαύματα» αλλά δεν είναι και πολύ μακριά από τα επιτεύγματα του Τέσλα: αναφέρεται λοιπόν στην ασύρματη μετάδοση της ενέργειας, τη δημιουργία ηλεκτρισμού απ’ το κενό, ένα είδος «καθαρής ενέργειας» άσχετης με το πετρέλαιο ή την ατομική ενέργεια, την κίνηση βαριών αντικειμένων, τη δημιουργία περιστρεφόμενων ιπτάμενων συσκευών, τη δημιουργία νέων υλικών και κραμάτων και πολλών άλλων «θαυμάτων». Τι έγιναν όλα αυτά; Μάλλον αρχειοθετήθηκαν σαν «τρέλες»!


Τι θα κάνουν όμως αυτά τα κέντρα εξουσίας όταν η κατάσταση με το παγκόσμιο ενεργειακό πρόβλημα φτάσει στο απροχώρητο; Ή όταν η μόλυνση του περιβάλλοντος κάνει τη ζωή στον πλανήτη αφόρητη και την κατάσταση μη αναστρέψιμη; Μήπως τότε βγάλουν απ’ τα συρτάρια τους τις «αποκρυφιστικές» θεωρίες του Τέσλα και τόσων άλλων επιστημόνων;


Ελπίζουμε μόνο να μην είναι τότε αργά για όλους μας ! Όσο για την Αλήθεια: αυτή πάντα πληγώνονταν όπως και οι εκφραστές της!


Πηγή : http://www.vheadline.com/readnews.asp?id=23127


Αφήστε μια απάντηση