Μενού
Αρχική / Άρθρα / Σ(τ)υν..ουσία

Σ(τ)υν..ουσία

Αρθρα με σεξουαλικές προεκτάσεις, επιστημονικές , αστείες , asxetes και σχετικές .

Απιστία – Κέρατο και η μαθηματική διάσταση (ανέκδοτο)

Ένας επιχειρηματίας, αποφασίζει πριν πάει στο σπίτι του, να…«ανανεωθεί» με ένα «πιπίνι». Σε μια κρίση ειλικρίνειας όμως, ενημερώνει την σύζυγό του για την επικείμενη αργοπορία του, στέλνοντάς της ένα φαξ και εκεί αρχίζουν όλα....

Συνέχεια »

O καλύτερος εραστής του κόσμου

Επιτέλους βρέθηκε απάντηση για το ποιος είναι ο καλύτερος εραστής του κόσμου . Ναι και όμως είναι αλήθεια . Δέκα τρεις (13) λόγοι που αποδεικνύουν την μέγιστη αλήθεια του ακαταμάχητου εραστή χωρίς αντίπαλο . Η επιστήμη μίλησε ... τα "κεφάλια" μέσα.... .

Συνέχεια »

Τύποι οργασμού

Διαβάστε με χιουμοριστική προσέγγιση με τους τύπους οργασμού που υπάρχουν... και ίσως αναγνωρίσετε και τον δικό σας τύπο... ! π.χ O Δολοφονικός Οργασμός: "Έτσι και τελειώσεις μέσα, σε σκότωσα" !!! .

Συνέχεια »

Σεμινάριο μετεκπαίδευσης συζύγων

Σκοπός κατάρτισης : Να γίνει ο καταρτιζόµενος έξυπνος όσο και µια γυναίκα. Στόχος : ∆ραστηριοποίηση εκείνου του τµήµατος του ανδρικού εγκεφάλου, για την ύπαρξη του οποίου οι άνδρες δεν έχουν πληροφορηθεί ακόµα.

Συνέχεια »

Η γεωγραφία της Γυναίκας

Η γεωγραφία της Γυναίκας και η σχέση που μπορεί να έχει με την ηλικία της . "Μεταξύ 41 και 50 είναι σαν την Γιουγκοσλαβία, έχει χάσει τον πόλεμο και έχει στοιχειώσει από λάθη του παρελθόντος. Χρειάζεται ανακατασκευή" .

Συνέχεια »

Η Ecstasy Unlimited ξαναχτυπά !

Μετά το Βιάγκρα και την μεγάλη του επιτυχία στις ερωτικές σας επιδόσεις, η “Ecstasy Unlimited”, πάλι κοντά σας, παρουσιάζει τη νέα επαναστατική σειρά φαρμάκων, που στόχο έχει την απογείωση των ερωτικών σας σχέσεων....

Συνέχεια »

69 λόγοι για τους οποίους είναι καλύτερο να είσαι άντρας

Ένας άντρας δεν φοβάται να παραδεχτεί ότι έκανε μα****ια. Αντίθετα, μια γυναίκα θα επικαλεστεί είτε τον πόλεμο που της γίνεται επειδή ζει σ έναν ανδροκρατούμενο κόσμο είτε ότι είχε περίοδο είτε ακόμα και τον Κρόνο που περνούσε χτες πάνω από αχλαδόκαμπο προκειμένου ν αποδείξει ότι τελικά δεν φταίει αυτή.

Συνέχεια »

Ανέκδοτα για καλοπαντρεμένους

Στην αρχή ο Θεός δημιούργησε τη Γη και μετά αναπαύτηκε. Κατόπιν δημιούργησε τον άντρα και μετά αναπαύτηκε. Στο τέλος ο Θεός δημιούργησε τη γυναίκα. Από τότε ούτε ο Θεός ούτε ο άντρας αναπαύτηκαν ξανά.

Συνέχεια »

Club 18-30 – Διαφήμιση , Sex και Ούζα

Aυτές είναι φωτογραφίες που λάνσαραν την καμπάνια του Club 18-30 στη Βρετανία. Δείχνουν σεξουαλικές πράξεις χωρίς να προσβάλλουν κανέναν όμως. Μετρήστε πόσες μπορείτε να βρείτε. Ανακηρύχθηκε και διαφήμιση της χρονιάς στα Cleo awards.

Συνέχεια »

Σύνθημα Sea, sun and sex

Παλιά στα νησιά του Αιγαίου, τους θερινούς μήνες, στους παραλιακούς δρόμους όπου υπάρχουν πλάζ, οι συγκρούσεις τροχοφόρων ήταν συνηθισμένο φαινόμενο. Κι αυτό γιατί οι οδηγοί χάζευαν τις γυμνόστηθες τουρίστριες που απολάμβαναν τον ήλιο κάτω από τις ομπρέλες.

Συνέχεια »