Μενού
Αρχική / Άρθρα / Σ(τ)υν..ουσία / Η Ecstasy Unlimited ξαναχτυπά !

Η Ecstasy Unlimited ξαναχτυπά !

ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΗΔΟΝΗ ΑΒΑΣΑΝΙΣΤΑ – ΑΒΙΑΣΤΑ – ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ – ΝΕΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ

1. ΟΔΗΓΙΝΗ : Μία δόση αρκεί, κι ο καλός σας θα αρχίσει να ζητά οδηγίες κατεύθυνσης, ή και να συμβουλεύεται το χάρτη, αντί να περιπλανιέστε σαν την άδικη κατάρα σε ερημικά δρομάκια, βιομηχανικές περιοχές και βοσκοτόπια – Μην το χάσετε!

2. ΕΝΕΡΓΟΣΕΞΤΙΝΗ : Αν και σε πειραματικά ακόμα στάδια, οι 1800 άνδρες που το δοκίμασαν, με ατέλειωτη ενέργεια αποφάσισαν να είναι «από πάνω» στον έρωτα, τελείωναν δύσκολες κι επίπονες δουλειές στο σπίτι, το γραφείο, τον κήπο, την κρεβατοκάμαρα ! Χωρίς μούτρα, χωρίς παρενέργειες !

3. ΚΟΜΠΛΙΜΕΝΤΙΝΗ : Σύμφωνα με κλινικές δοκιμές το 89% των ανδρών που δοκίμασαν το φάρμακο αύξησαν τα θετικά σχόλια προς τις συντρόφους τους, παρατήρησαν το νέο χτένισμα, νέο χρώμα μαλλιών, νέα ρούχα κλπ.
(Μετάφραση λεζάντας: «Όχι χρυσή μου, με αυτά τα ρούχα ο πισινούλης σου δε φαίνεται καθόλου μεγάλος !!!»

4. ΠΙΣΤΩΤΕΞ : Το 92% των ανδρών ένοιωσε μια ακαταμάχητη ανάγκη να δώσει μετρητά ή και κάρτες στην καλή τους, και τις ενθάρρυναν να ψωνίσουν !

5. ΑΝΤΙ-ΒΙΑΓΚΡΑ: Θέλετε να εξομολογηθείτε στον Παπά της ενορίας σας, μα διστάζετε! Θέλετε να πάτε στο Άγιο Όρος, μα φοβάστε μη χάσετε ότι πολυτιμότερο !!! Νοιώθετε πως ο Εφοριακός της γειτονιάς θα σας ξεσκίσει, και δεν ξέρετε πώς να προφυλαχτείτε ! Νέο, ενισχυμένο χάπι για καυτές συναντήσεις με το Γιοσάκη, τον Παπά της Ενορίας, ή τον Εφοριακό της Γειτονιάς σου – Για να’ χεις το κεφάλι σου ήσυχο βρε αδερφέ !

6. ΑΝΤΙ-ΣΠΟΡΤΙΝΗ : Το απίστευτο αυτό φάρμακο θα κάνει τον καλό σας παγερά αδιάφορο στο ποδόσφαιρο και τα άλλα σπόρ – Θα ακούει Champions League και θα κλείνει την TV!
(Μετάφραση λεζάντας: «Τηλεοπτικό Ποδόσφαιρο: τρελαίνει τις γυναίκες από το 1970!»

7. ZHΛΙΑΓΚΡΑ : Σας έχει στο φτύσιμο ? Κορίτσια, ήρθε η ώρα να πάρετε την εκδίκηση σας : Κάντε τον αδιάφορο εραστή σας να καρδιοχτυπά ξανά για σας ! Θα παίζει ξύλο για πάρτη σας, σε κάθε σας έξοδο – Ποιός ταχυδρόμος χτυπάει πάντα δυό φορές? Στο γείτονα θα αφήνει τα γράμματα! Πού να μπεί υδραυλικός σπίτι για να σας ξεβουλώσει τα λούκια? Τηλεφωνικές οδηγίες, και πολύ σας είναι ! *** Για ευνόητους λόγους συνιστάται περιορισμένη χρήση. *** Συνοδεύεται με ειδική Ασφάλεια ζωής και κράτηση ράντζου στο ΚΑΤ !

8. ΨΕΥΤΡΙΝΗ : Το θαυματουργό αυτό φάρμακο, συνίσταται για τις βασανισμένες, πολύπαθες συζύγους, που ενώ έχουν βάσιμες υποψίες ότι ο καλός τους λέει ψέματα, κολλάνε στο Κλασικό : «Αγάπη μου, δεν είναι αυτό που νομίζεις!» ή «Με αδικείς!» Τρείς σταγόνες στο νεράκι του Πινόκιο, και θα τα μάθετε όλα ! Διατίθεται σε τρία είδη : 1) Κανονικό – Με γεύση Φράουλα 2) Η Μεγάλη Ανάκριση – Με γεύση ταμπάσκο 3) Ιερά Εξέταση – Με γεύση Ποδοσφαιρική Κάλτσα !

9. ΟΜΟΡΦΙΝΗ : Για να ‘χει μάτια μόνο για σας ! Η ενδοφλέβια ένεση με το DNA σας, θα σας κάνει να κυλάτε στο αίμα του !!! Μπροστά σας, η Κλόντια, η Ναόμι, η Αντζελίνα, θα φαντάζουν μέγαιρες – Τολμήστε ! Φωτο : Πρίν και μετά

10. ΜΥΩΠΕΞ : Για να μη βλέπει όλα όσα δεν πρέπει να δεί ! Από την τιμή της νέας σας τουαλέτας, το καμένο φαγητό, την πεθερά του, μέχρι το ναυτάκι που σας περιμένει στη γωνία !!! Γιατί η ζωή είναι τόσο μικρή για να χαλάμε τις καρδιές μας !

11. ΓΚΟΥΣΓΚΟΥΤΑΝΙΛ : Μία είναι η λύση, όταν ο Ευλογημένος δεν σας ικανοποιεί αρκετά ! Ένα μαγικό χαπάκι και η απόλαυση είναι όλη δική σας ! Με το Γκουσγκουτανίλ …… Βάστα τοίχε !

Η ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ – ΝΕΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

12. ΟΡΕΞΙΝΗ (Ασπιρινοβιάγκρα) : Βραδυνοί πονοκέφαλοι τέλος ! Χαρείτε τον έρωτα σας αβασάνιστα, ατέλειωτα, χωρίς ταμπού κι ενοχλητικούς πονοκεφάλους!
13. ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΝΗ : Βασανισμένοι άντρες, μέχρι τώρα, για να πάρετε πρωϊνό στο κρεβάτι έπρεπε να κοιμηθείτε στην κουζίνα! Τώρα με το μαγικό μας χάπι, θα έχετε μία γατούλα στην κουζίνα σας ! Τώρα πιά ο φούρνος, το πλυντήριο και ο νεροχύτης, δεν θα είναι απλά σκεύη ηδονής ! Γιατί «η καλή νοικοκυρά, είναι δούλα και κυρά !!!»
14. ΣΠΟΡΤΟΥΖΑ: Ένα πάρτυ με ούζα και μεζέ για σας και τους φίλους σας, παρακολουθώντας τα σπόρ που αγαπάτε : Δημιουργεί μία ανεξήγητη επιθυμία στις αγαπημένες σας να δημιουργούν ένα ονειρεμένο γεύμα για την παλιοπαρέα, ενώ βλέπετε τα αγαπημένα σας σπόρ !!!
15. ΑΝΤΙΜΟΥΡΜΟΥΡΕΞ: Δίνει στις γυναίκες την αίσθηση της απόλυτης ικανοποίησης, του υπέρτατου νιρβάνα όταν βρίσκεται μαζί σας – Ο ιδανικός συνδυασμός : Δίνει ένα αίσθημα κόπωσης στις φωνητικές χορδές, αλλά χωρίς να επηρεάζει τις δραστηριότητες της στοματικής κοιλότητας – (Αντίο μουρμούρα, καλημέρα ηδονή !!!)
16. ΠΑΡΚΑ-ΟΛΑ: Οι γυναίκες οδηγοί σας έχουν γίνει εφιάλτης ? Νοιώθετε πως η ζωή σας κινδυνεύει σας κάθε σας βήμα? Ένα απροσδιόριστο συναίσθημα φόβου σας έχει κυριεύσει όταν η γυναίκα σας βγαίνει «παγανιά» ? Εμείς έχουμε διεισδύσει στα άδυτα του γυναικείου εγκεφάλου : Τα κλινικά πειράματα που εφαρμόστηκαν σε 6,000 ξανθιές, αλλά και μαλλιά κάθε απόχρωσης, απέδειξαν πως τίποτε πλέον δεν είναι αδύνατο : Το 96% των γυναικών υπό την επήρεια του «πάρκα-όλα» μπόρεσαν να παρκάρουν ένα Σμάρτ, σε χώρο δώδεκα μέτρων ! Το 30% το κατόρθωσε σε λιγότερο από 25 λεπτά !!!
17. ΑΝΤΙΨΕΥΤΟΡΓΑΣΜΕΞ: Ο μηχανισμός αυτός τοποθετείται σε ιδιαίτερη γυναικεία ερωτογόνα περιοχή. Είναι αθόρυβος…. Μέχρι τη στιγμή που η γυναίκα προσποιηθεί ότι έφτασε σε οργασμό. Τότε ενεργοποιείται η σειρήνα και η γυναίκα υποβάλλεται σε ηλεκτροσόκ αυξανόμενης τάσης.
18. ΤΥΦΛΟΤΕΞ: Η φύση δεν σας έχει προικίσει ? Νοιώθετε θυμό όταν σας φωνάζει «μικρούλη», ή την ώρα του σέξ σχολιάζει «Μα πού είναι?» Κούνια που την κούναγε ! Λίγες σταγόνες «Τυφλοτέξ» θα διαστείλουν τον αμφιβλειστροειδή χιτώνα των ματιών της, και κάποια αντικείμενα θα αποκτήσουν μακρόστενο σχήμα ! Γιατί η εκδίκηση και το σέξ είναι πιάτα που τρώγονται κρύα !
19. MEGA-PLEASURE : Εδώ είμαστε ! Ονειρευτήκατε έναν άντρα με …. Αφρικανικές καταβολές, αλλά σταθήκατε άτυχη? Νοιώθετε πως είστε πλασμένη για μεγάλους έρωτες ? Θέλετε επιτέλους να σας πετάξουν τα μάτια έξω, αλλά… δεν σας φτάνει ούτε στις αμυγδαλές ? Με το σφυρί Μega-Pleasure, ήρθε η ώρα να ανάψετε λαμπάδα σαν το μπόϊ του !!! Κάθε χτύπημα στο μόριο του με το μαγικό σφυρί, και ο ανδρισμός του θα αυξάνεται κατά 10 πόντους! Δώρο ένα σετ χειροπέδες, για να κρατήσετε τον άντρα-πόθο μόνο για σας !!! Γιατί η τέχνη του έρωτα θέλει θυσίες!

Η εταιρεία μας έχει ταχτεί στο πλευρό του έρωτα, για να στηρίζει τις φαντασιώσεις σας !

Δεκτές και πιστωτικές κάρτες !

 

 


Αφήστε μια απάντηση