Μενού

Αγία Γραφή και 1821

Δ. Αγία Γραφή και 1821.

1. «Οι ήρωες του 1821 πολέμησαν για του χριστού την πίστη την αγία!»

2. «Η ορθοδοξία έσωσε την γλώσσα μας»

3. «Αποκαλύψεις» χριστιανών για την Αγία Γραφή

4. Ο…Έλληνας Ιησούς και η…περιτομή του

5. Αγγελος Σακέτος: «Γίναμε Έλληνες από τον…χριστιανισμό, όχι από τον Δία!»

 

Δ. Αγία Γραφή και 1821.

1. «Οι ήρωες του 1821 πολέμησαν για του Χριστού την πίστη την αγία!».

Φωνάζουν οι χριστιανοί δημαγωγοί. Απαντούμε: τα παλικάρια του 1821 έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια τους παπάδες και του «Χριστού την πίστη την αγία», γιατί αν τους άκουγαν θα ήμασταν ακόμα δούλοι στους Τούρκους. Η ορθοδοξία αφόρισε την επανάσταση και πρόδωσε τα παλικάρια στους Τούρκους. Τα παλικάρια μας δεν πολέμησαν λοιπόν για του «Χριστού την πίστη την αγία», γιατί έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια τις χριστιανικές προτροπές για υποταγή στον σουλτάνο. Πολέμησαν για την Ελλάδα όχι για τον χριστιανισμό. Εκτός και αν θεωρούνται εφ όρου ζωής χριστιανοί όσοι βαπτίζονται ακουσίως σε νηπιακή ηλικία.

Ένας παπάς στο κυριακάτικο ένθετο «ορθοδοξία και ελληνισμός» έφτασε στο σημείο να κατηγορήσει όσους παραχαράσσουν την ιστορία του 1821 ώστε να …οικειοποιηθούν την δόξα της εκκλησίας!!! Δηλαδή η αποκάλυψη της προδοτικής στάσης της ορθοδοξίας γίνεται για να οικειοποιηθούμε τους λαμπρούς αγώνες της. Μάλιστα, αύριο θα πάμε να εξομολογηθούμε και θα ζητήσουμε να μας συγχωρήσει ο κύριος Παρασκευαίδης…

Και συνεχίζει: «…η αρνητική θεώρηση των πραγμάτων (η αποκάλυψη της προδοσίας του παπαδαριού το 1821) ροκανίζει τα εθνικά μας νεύρα, αποδυναμώνει τον κοινωνικό μας κορμό και απογυμνώνει την ιστορία μας(πού είσαι Γκαίμπελς να πάρεις μαθήματα προπαγάνδας από τους παπάδες της ορθοδοξίας). Έτσι πέρα από την παραχάραξη και την νόθευση(!!όποιος κατηγορεί το παπαδαριό γιατί αφόρισε τους Κολοκοτρωναίους νοθεύει την ιστορία…) ανοίγουμε ρωγμές στο ιστορικό μας σώμα, αχρηστεύουμε την σπονδυλική στήλη του έθνους(! δηλαδή όποιος αποκαλύπτει την προδοσία του Πατριάρχη Γρηγορίου Ε αχρηστεύει την σπονδυλική στήλη του Έθνους)». Να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε από το ανθελληνικό παπαδαριό.

Όπως ίσως να παρατήρησαν οι αναγνώστες, αυτός ο παπάς μετακυλύει έξυπνα το ζήτημα, λέγων ότι κατηγορία κατά της εκκλησίας ισούται με κατηγορία κατά του έθνους. Αυτό ακριβώς το τέχνασμα χρησιμοποιεί ο Μπιλ Λάντεν και η παρέα του: «όποιος επιτίθεται σε εμάς, επιτίθεται σε 1 δις μουσουλμάνους». Έξυπνο τέχνασμα του Μπιλ Λάντεν αλλά τουλάχιστον έπρεπε να μας πει ότι το αντέγραψε από το παπαδαριό των ορθοδόξων.

Και συνεχίζει ο παπάς: «Αμφισβήτηση του σωτηρίου ρόλου της εκκλησίας μας μονάχα όσους κινούνται εθνικά επιζήμια και πνευματικά ανάπηρα θα εξυπηρετούσε». Προσέξτε την εξίσωση-τέχνασμα: όσοι αποκαλύπτουν τον προδοτικό ρόλο την εκκλησίας στην τουρκοκρατία κινούνται …αντεθνικά!

Μα αγαπητοί μας παπάδες εμείς δεν αμφισβητούμε τον σωτήριο ρόλο της εκκλησίας στην τουρκοκρατία, ούτε βεβαίως τους αγώνες της. Η εκκλησία αγωνίστηκε με ζήλο, με μανία ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ. Εμείς λοιπόν δεν αμφισβητούμε τους αγώνες της ορθοδοξίας υπέρ των Τούρκων, ούτε τον σωτήριο ρόλο της υπέρ των σουλτάνων. Διότι χωρίς την ορθοδοξία οι Έλληνες θα είχαν απελευθερωθεί τουλάχιστον δύο αιώνες πριν το 1821. Η οθωμανική αυτοκρατορία επιβίωσε τόσους αιώνες χάρις τον «σωτήριο» ρόλο της ανθελληνικής ορθοδοξίας.

Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε ένα άλλο τέχνασμα των παπάδων: Όταν τους κατηγορούμε για τα εγκλήματα που διέπραξαν συλλογικώς κατά του Ελληνισμού τότε ελλείψει άλλης δικαιολογίας τα χρεώνουν σε ένα άτομο π.χ. Θεοδόσιο Α. Αν όμως κάποιος απ αυτούς τύχει και είναι περισσότερο Έλλην παρά χριστιανός όπως ο Διονύσιος Τρίκκης ή ο Παπαφλέσσας και πολεμήσουν υπέρ την Ελλάδος τότε πιστώνουν όλους τους παπάδες με την δόξα του.

Ένα τελευταίο τέχνασμα των ρασοφόρων σχετικά με την γνωστή προδοσία και αφορισμό που διέπραξαν κατά του Ρήγα Φερραίου και των συντρόφων του: Στο κανάλι High tv εμφανίζεται ο γνωστός παπα-Μεταλληνός μαζί με έναν δημοσιογράφο. Ερώτηση του δημοσιογράφου: «Γιατί αφορίστηκε ο Ρήγας από την εκκλησία;». Απάντηση: «Ο αφορισμός δεν εστρέφετο κατά του προσώπου του Ρήγα Φεραίου αλλά ήταν απόρριψη των αντιχριστιανικών ιδεών της Γαλλικής επαναστάσεως που αυτός πρέσβευε». Έξυπνο σόφισμα του παπα-Μεταλληνού που μετακυλύει τον αφορισμό από το πρόσωπο του Ρήγα Φεραίου στις ιδέες του υπέρ της Γαλλικής επαναστάσεως. Δηλαδή κατά τον παπα-Μεταλληνό έπρεπε να μείνουμε δούλοι στους Τούρκους για να μπορεί αυτός και η παρέα του να προσκυνούν τον ραβίνο Τζεσουά.

2. «Η ορθοδοξία έσωσε την γλώσσα μας».

Η ορθοδοξία/χριστιανισμός/βυζάντιο έσωσαν την Ελληνική γλώσσα με τα ευαγγέλια, μας λέγουν οι χριστιανοί δημαγωγοί. Ουδέν ψευδέστερον τούτου, διότι:

α) Οι Τούρκοι σουλτάνοι όταν εξέδιδαν φιρμάνι(διαταγή) στις τουρκοκρατούμενες Ελληνικές περιοχές τις έγραφαν σε ελληνικά με την βοήθεια μεταφραστών. Δεν ήταν δυνατόν να απαιτούν από τους Έλληνες υπόδουλους να ξέρουν τουρκικά. Το ίδιο συνέβηκε και με τους Γερμανούς Ναζί στην διάρκεια της κατοχής. Όταν εξέδιδαν διαταγές τις εξέδιδαν στα ελληνικά. Όχι από αγάπη προς την Ελλάδα αλλά γιατί απλούστατα δεν ήταν δυνατόν να απαιτούν από τους Έλληνες να ξέρουν γερμανικά. Το ίδιο συμβαίνει όπου και όταν ένας κατακτητής κατακτήσει μια περιοχή: εκδίδει διατάγματα στην τοπική γλώσσα. Αρα το ίδιο έκανε και το πολυφυλετικό-πολυεθνικό βυζάντιο. Σε κάθε περιοχή εξέδιδε διαταγές στην τοπικώς επικρατούσα γλώσσα. Όχι ότι ήθελε να διατηρήσει την ελληνική γλώσσα, γιατί τότε θα μπορούσαμε να πούμε ότι και η οθωμανική αυτοκρατορία έσωσε την ελληνική γλώσσα επειδή εξέδιδε τα φιρμάνια που αφορούσαν την Ελλάδα στα ελληνικά.

β) Εις ότι αφορά τα ευαγγέλια: Αν κάποιος σήμερα ήθελε να διαδώσει μία διεθνιστική ιδεολογία σίγουρα θα έγραφε τα «ευαγγέλια» της ιδεολογία του στα αγγλικά η οποία υπερισχύει ως διεθνής γλώσσα. Εάν έκανε το ίδιο στα 1700-1800 τότε θα έπρεπε να τα γράψει στα γαλλικά. Εάν όμως έπρεπε να διαδώσει μια διεθνιστική ιδεολογία πριν 2000 χρόνια θα έπρεπε να το κάνει στα ελληνικά διότι τότε η ελληνική ήταν ότι είναι σήμερα τα αγγλικά: διεθνής γλώσσα. Αρα όχι ότι μας έκαναν χάρη οι χριστιανοί, απλώς αν έγραφαν τα ευαγγέλια τους σήμερα θα τα έγραφαν στα αγγλικά.

γ) Από το επιχείρημα «ο χριστιανισμός έσωσε την ελληνική γλώσσα», εξ αντιδιαστολής συμπεραίνεται ότι η Ελληνική γλώσσα …κινδύνευε να χαθεί από την … Ελληνική Θρησκεία!!! Δηλαδή οι χριστιανοί δημαγωγοί, δούλοι του Γιαχβέ, μας λέγουν ότι εμείς, μέχρι που ο χριστιανισμός έγινε επίσημη θρησκεία δεν προσέχαμε την γλώσσα μας και περιμέναμε τους Ναζωραίους να την προστατεύσουν. Προσπαθούν να μας πείσουν οι χριστιανοί δημαγωγοί ότι από το 11.000 που εμφανίζεται η γλώσσα μας(ίσως και πολύ πιο πριν) οι Έλληνες πρόγονοί μας και η Ελληνική Θρησκεία δεν …προστάτευαν την γλώσσα μας αλλά περίμεναν την συμμορία των Ναζωραίων για να την προστατεύσει!!! Να πώς μορφώνεται κανείς βλέποντας εκπομπές του κυρίου Αδωνι Γεωργιάδη που μας μαθαίνει ότι το βυζάντιο και ο χριστιανισμός έσωσαν την γλώσσα μας. Εξ αντιδιαστολής λοιπόν η Εθνική μας Θρησκεία πρέπει να την κατέστρεψε…

«Όχι, δεν είπαμε κάτι τέτοιο» θα μας πει ο κ. Γεωργιάδης. Απλώς ο χριστιανισμός διατήρησε την Ελληνική γλώσσα.

Εμείς θα απαντούσαμε στον κύριο Γεωργιάδη: Γιατί τότε δεν λέτε ότι και η Εθνική Θρησκεία αλλά και ο χριστιανισμός έσωσαν την ελληνική γλώσσα; Έτσι, για τα μάτια του κόσμου. Κάντε την προπαγάνδα σας υπέρ του χριστιανισμού αλλά μην θάβετε την Εθνική μας Θρησκεία. Μην φοβάστε, δεν θα σας αφορίσει ο κ. Χριστόδουλος. Μην είστε τόσο δούλοι του ιουδαιοχριστιανισμού κύριοι χριστιανοί. Θα σας ακούει η Υπατία από εκεί που βρίσκεται και θα τρίζουν τα κόκαλα της με τα ψέματα που λέτε. Πέστε και μία αλήθεια, έστω και μισή αλήθεια…

3. «Αποκαλύψεις» χριστιανών για την Αγία Γραφή.

Αν ρωτήσει κάποιος έναν χριστιανό δημαγωγό για τα εγκλήματα που περιέχονται στο ιερό του βιβλίο και συγκεκριμένα στην Παλαιά Διαθήκη θα σου πει τα έκαναν οι εβραίοι, όχι εμείς. Αν του πεις για τα εγκλήματα που περιέχονται στην Καινή διαθήκη θα σου πει είναι συμβολικά, μην τα παίρνετε όλα τοις μετρητοίς. Εάν τον ρωτήσεις για τα εγκλήματα κατά των Ελλήνων θα δικαιολογηθεί είτε ότι ήταν κατά των ειδωλολατρών και όχι κατά Ελλήνων, είτε δίνει τις κλασσικές απαντήσεις ότι τα έκαναν οι πολιτικοί όχι ή εκκλησία. Γενικώς οι χριστιανοί δημαγωγοί έχουν κάνει εξάσκηση στο ψέμα και την απάτη.

Στο επιχείρημα της ορθοδοξίας ότι δεν είναι ιουδαϊκή αίρεση επειδή οι εβραίοι την πολεμούν, απαντούμε: Καθολικοί και ορθόδοξοι αλληλοσφαγιάσθησαν στο παρελθόν, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι και οι δύο χριστιανικές αιρέσεις. Το ίδιο ισχύει για τις σφαγές μεταξύ προτεσταντών και καθολικών. Μπορεί όμως κάποιος να αμφισβητήσει τις θεολογικές σχέσεις μεταξύ προτεσταντών, καθολικών και ορθοδόξων; Όχι φυσικά. Ούτε και οι μικρές θεολογικές διαφορές μεταξύ χριστιανισμού και ιουδαϊσμού μπορούν να αποκρύψουν την συγγένειά τους.

Το τελευταίο καιρό πολλοί Έλληνες άρχισαν να προσέχουν τα ανθελληνικά εδάφια μέσα στην αγία γραφή π.χ. Ζαχαρίας: « …και εξεγείρω τα τέκνα σου Σιών κατά των Ελλήνων..». Οι παπάδες με επικεφαλής τον παπα-Μεταλληνό και βοηθούς τούς Γεωργαλά και Σακέτο βρήκαν αμέσως το ψέμα που θα πουν για να δικαιολογηθούν: «Μα αυτά είναι εμβόλιμα, είναι πλαστογραφία», φωνάζουν οι δημαγωγοί των χριστιανών. Η ορθοδοξία που δεν επιτρέπει ούτε την ελάχιστη παρέκκλιση από το δόγμα της, που ωρύεται ότι τα κείμενα της αγίας γραφής είναι θεϊκά, τώρα με πρωτοφανή αναισχυντία ισχυρίζεται ότι υπάρχουν «εμβόλιμα» και «πλαστογραφημένα» εδάφια μέσα στα ιερά της βιβλία. Και αυτό το παραδέχονται τώρα που ο λαός άρχισε να συνειδητοποιεί ότι η αγία γραφή είναι γεμάτη από ανθελληνικά χωρία. Τόσους αιώνες δεν έλεγαν τίποτε για εμβόλιμα και πλαστογραφημένα χωρία. Τώρα τα θυμήθηκαν. Όπως είπε και ο ραβίνος Τζεσουά: όπου είναι τα πτώματα, εκεί θα βρεις και τα σκουλήκια…

Πάντως μας δίνουν καλές ιδέες οι χριστιανοί προπαγανδιστές: εάν μας κατηγορήσουν ότι αυτό το βιβλίο περιέχει αντιχριστιανικές φράσεις θα τους απαντήσουμε ότι είναι εμβόλιμες και πλαστογραφημένες από «κακούς» εβραίους…

Οι χριστιανοί δημαγωγοί είναι τόσο θρασείς ώστε δεν έχουν καμία ηθική αναστολή να μετατρέπουν το άσπρο σε μαύρο. Είναι ικανοί να σου κάνουν την μέρα νύχτα. Τους κατηγορείς ότι η θρησκεία τους είναι ιουδαϊκή αίρεση και αυτό αποδεικνύεται από τα ιερά τους κείμενα, από την καταγωγή των προφητών τους, από ανθελληνικά και φιλοεβραϊκά κείμενα των Πατέρων του χριστιανισμού, από την καταγωγή του Σαούλ-Παύλου και τόσες άλλες αποδείξεις. Και όμως δεν αισθάνονται τίποτε, πάσχουν από Μιθριδατισμό(ο Μιθριδάτης χορηγούσε στον εαυτό του δηλητήριο σε μικρές δόσεις ώστε να συνηθίσει ο οργανισμός του και να μην πεθάνει αν κάποιος προσπαθούσε να τον δηλητηριάσει. Οι χριστιανοί δημαγωγοί από το πολύ ιουδαϊκό δηλητήριο που καταναλώνουν έχουν ανοσία, δεν τους πειράζει πια).

Από το ότι ο ραβίνος Τζεσουά δεν ήρθε να συμπληρώσει του νόμους του Λυκούργου αλλά τον νόμο του Μωϋσή συμπεραίνουν ότι ο Τζεσουά ήτο ελληνολάτρης(!). Από το ότι ο Τζεσουά έκανε περιτομή συμπεραίνουν ότι ήταν Έλληνας!!(Ευάγγελος Τρίγκας: ο Χριστός ήταν Έλληνας). Από τις μισαλλόδοξες φράσεις και τις απατεωνιές του Σαούλ συμπεραίνουν ότι ήταν ελληνίζων φιλόσοφος(! Γεώργιος Γεωργαλάς: Χριστιανισμός και Ελληνικότης). Από τα ανθελληνικά κείμενα των Πατέρων του χριστιανισμού συμπεραίνουν ότι ήταν ελληνοκεντρικοί και λάτρεις της κλασσικής παιδείας(!). Από τους εβραίους προφήτες του χριστιανισμού συμπεραίνουν ότι οι αρχαίοι Έλληνες ήταν προ χριστού χριστιανοί(!). Η αγυρτεία τους δεν έχει όρια.

Ας υποθέσουμε για μία στιγμή ότι ο χριστιανισμός είχε πράγματι καταγωγή από τον Ελληνισμό και ότι πράγματι ήταν μία ελληνική αίρεση. Τότε λογικά ο Τζεσουά θα έλεγε ότι ήρθε να συμπληρώσει τους νόμους του Λυκούργου, θα εβαπτίζετο στα ιερά ύδατα της Στυγός. Οι προφήτες του χριστιανισμού θα ήταν Έλληνες. Οι πατέρες της εκκλησίας θα έγραφαν αντί-εβραϊκά κείμενα. Οι βυζαντινοί αυτοκράτορες θα είχαν ισοπεδώσει όλες τις συναγωγές και θα είχαν καταδιώξει όλους τους εβραίους ραβίνους. Ο Σαούλ-Παύλος θα δίδασκε στις συναγωγές Αριστοτέλη. Λογικά η Αγία Γραφή των χριστιανών θα περιελάμβανε, πριν την Καινή Διαθήκη, την Κοσμογονία του Ησιόδου, τους Ύμνους του Ορφέως, και τα έργα του Ομήρου. Ε λοιπόν, οι χριστιανοί δημαγωγοί τότε θα έλεγαν ότι αυτή η αίρεση είναι …ιουδαϊκή!

Εάν ο χριστιανισμός είχε σχέση με τον Ελληνισμό θα ζητούσε από μόνος του να βγει από τα σχολεία η Παλαιά Διαθήκη και να εισαχθεί η Ελληνική Θρησκεία. Αντ αυτού ένας αρχιμανδρίτης σε βιβλίο του κατηγορεί τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ) επειδή έχουν για έμβλημα τον Ερμή(!! ναι, τόσο μισέλληνες είναι οι παπάδες) ενώ φυσικά δεν τον πειράζει σε τίποτε ο Μωϋσής. Αρα το θέμα δεν είναι θρησκευτικό μεταξύ χριστιανισμού και Ελληνικής Θρησκείας, αλλά φυλετικό. Η ορθοδοξία ΜΙΣΕΙ την Ελληνική φυλή και τον Ελληνικό πολιτισμό. Είναι η 5η φάλαγγα των ιουδαίων στην Ελλάδα. Γιατί πολεμά με τόση λύσσα την Ελληνική Εθνική Θρησκεία και προστατεύει συγχρόνως με μανία την εθνική θρησκεία των ιουδαίων; Γιατί εύχεται στα νεόνυμφα ζευγάρια να ευτυχήσουν όπως ο Αβραάμ και η Σάρα και όχι όπως ο Δευκαλίων και η Πύρρα; Τι τους πειράζει να το αλλάξουν;

Το γελοίο της υποθέσεως είναι ότι χριστιανοί σαν τον Κ.Πλεύρη, κατηγορούσαν το παιδαγωγικό ινστιτούτο γιατί γράφει στα σχολικά βιβλία ότι οι Σπαρτιάτες κατάγονται από τον Αβραάμ. Και την ίδια στιγμή υποστηρίζει την ορθοδοξία που λέει ότι όλοι μας καταγόμαστε από τον Αβραάμ!! Δηλαδή διυλίζουν τον κώνωπα και καταπίνουν την κάμηλο. Όποιος δεν κάνει αυτές τις συγκρίσεις και αυτούς τους συνειρμούς κινδυνεύει να πέσει θύμα των χριστιανικών δημαγωγών. Πώς είναι δυνατόν να παριστάνουν τους αντιεβραίους και ταυτοχρόνως να προσκυνούν μία καθαρώς εβραϊκή ιδεολογία όπως ο χριστιανισμός;

4. Ο…Έλληνας Ιησούς και η…περιτομή του.

Και να σκεφτεί κανείς ότι οι χριστιανοί ορθόδοξοι κάθε 1η Ιανουαρίου εορτάζουν την ΠΕΡΙΤΟΜΗ του ραβίνου Τζεσουά. Συνειδητοποιείστε το θράσος(ή καλύτερα το μέγεθος της ανοησίας) των χριστιανών προπαγανδιστών σαν τον Ε. Τρίγκα: Ο Τζεσουά έκανε περιτομή(Λουκάς, 2:21), ο χριστιανισμός το θεωρεί…εορτάσιμο ημερομηνία και αυτός ο λαοπλάνος εκδίδει βιβλίο που λέει ότι ο Τζεσουά ήταν…Έλληνας!!! Θέλετε να δείτε πόσο ψεύτες και αγύρτες είναι οι χριστιανοί δημαγωγοί; Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κοιτάξετε τι λέει ένα χριστιανικό ημερολόγιο την 1η Ιανουαρίου: περιτομή του Χριστού(!!!).

5. Αγγελος Σακέτος: «Γίναμε Έλληνες από τον…χριστιανισμό, όχι από τον Δία!».

Το ρεσιτάλ εξαπατήσεως του Ελληνικού λαού από χριστιανούς δημαγωγούς δεν έχει τέλος. Ο κύριος Α. Σακέτος δήλωσε στο Τηλεάστυ στις 13-10-2001: «Ο χριστιανισμός είναι πνευματικό τέκνο του Ελληνισμού» (φυσικά, γι αυτό έχει την Παλαιά Διαθήκη ως ιερό βιβλίο). «Όσα γράφει το ευαγγέλιο, τα είπαν οι αρχαίοι Έλληνες» (τα ίδια λένε οι χριστιανοί και στους Ζουλού, ότι τάχα τα είχαν πει οι μάγοι της φυλής τους…). Σε λίγο όπως το πάνε οι χριστιανοί δημαγωγοί θα φορτώσουν στον Ελληνισμό και τα εγκλήματα του χριστιανισμού! Μια που ο χριστιανισμός είναι η συνέχεια του Ελληνισμού και μια που είναι πνευματικό τέκνο του Ελληνισμού άρα και τα εγκλήματα που διέπραξε οφείλονται στην…ελληνική του καταγωγή και όχι στην εβραϊκή του καταγωγή(!!). Κάποτε θα τ ακούσουμε και αυτό, από τους χριστιανούς όλα να τα περιμένει κανείς.

Αν ο Α. Σακέτος σταματούσε σε αυτό το σημείο να λέει ανοησίες θα ήταν καλά, γιατί απλώς θα επαναλάμβανε τις χιλιοειπωμένες ανοησίες των χριστιανών μισελλήνων προπαγανδιστών. Αλλά αυτός συνέχισε με θράσος σε νέα μονοπάτια ψεύδους και συκοφαντίας. Ακούστε τι εξεστόμισε ο αθεόφοβος.

Συνέχισε λοιπόν ώ μέγα ιστορικέ Σακέτο. Συνεχίζει απτόητος ο μέγας ιστορικός μας: «Μέσα στην χριστιανική πατρολογία διασώθηκε η…αρχαία κλασσική γραμματεία!» Στοπ, μεγάλε μας ιστορικέ, αδικείς τον εαυτό σου. Μέσα στην πατρολογία δεν σώθηκε απλώς η αρχαία γραμματεία αλλά γεννήθηκε η αρχαία κλασσική γραμματεία. Ο Αριστοτέλης αντέγραψε τον Μέγα Αθανάσιο και ο Ηράκλειτος αντέγραψε τον Ιωάννη τον Χρυσόστομο. Αυτό γιατί το αποκρύπτεις; Θα σε μαλώσουμε…

Τώρα μπορείς να συνεχίσεις: «…οι αρχαίοι φιλόσοφοι προλείαναν το έδαφος για το χριστιανισμό», δήλωσε στο Τηλεάστυ ο φωστήρας του χριστιανισμού. Και αποκρύπτει το γεγονός ότι ο Πρωταγόρας είχε πει κάποτε ότι για όλα τα πράγματα το μόνο μέτρο είναι ο Γιαχβέ. Αποκρύπτει ο κύριος Σακέτος ότι ο Σωκράτης είπε ότι «ένα μόνον ξέρω, ότι δεν ξέρω πότε θα έρθει ο Ιησούς στην γη». Του διαφεύγει του μέγα ιστορικού μας ότι ο Αρχιμήδης είπε κάποτε σε κάτι Ρωμαίους που ήθελαν να τον σκοτώσουν «Αφήστε με να προσευχηθώ στον Ιησού Χριστό και μετά με σκοτώνετε». Και οι βλάκες Ρωμαίοι τον σκότωσαν. Γιατί τα αποκρύπτετε αυτά κύριε Σακέτο; Μάλλον δεν σας συμφέρει να τα μαθαίνει ο κόσμος…

Συνεχίστε: «… όποιος διαβάζει την Παλαιά Διαθήκη γίνεται…Έλληνας(!!!), γνωρίζει τον…Ελληνισμό(!!!)».

– Καλά, πώς γίνεται αυτό; τον ρώτησε έκπληκτος ο δημοσιογράφος που του έπαιρνε συνέντευξη.

«Μα μέσα στην Παλαιά Διαθήκη υπάρχουν ιστορικές πηγές με στοιχεία για τους Έλληνες Φιλισταίους, για τον Ελληνισμό της Μεσοποταμίας, που αλλιώς δεν θα τα γνωρίζαμε(!!!)» απάντησε με στόμφο ο πάνσοφος ιστορικός Αγγελος Σακέτος. Αποκρύπτει όμως ο κ. Σακέτος ότι μέσα από την Παλαιά Διαθήκη μαθαίνουμε για τον Τρωϊκό πόλεμο, μαθαίνουμε για την Αργοναυτική εκστρατεία, για την φιλοσοφία των Στωϊκών, για μαθηματικά, αστρονομία, ποίηση, μουσική, για το Ελληνικό έθιμο της περιτομής και τόσα άλλα άγνωστα στοιχεία που μας αποκρύπτουν οι δικοί μας συγγραφείς. Γιατί τα απροκύπτετε όλα αυτά κύριε Σακέτο; Δεν θέλετε να μάθουν τα ελληνόπουλα ότι οι αρχαίοι μας φιλόσοφοι αντέγραψαν τον Μωϋσή όπως γράφει και ο απολογητής Ιουστίνος; Ντροπή, ένας εχθρός του ελληνισμού όπως εσείς έπρεπε να έχει περισσότερο θράσος και να λέει περισσότερες ανοησίες. Χαλάτε την πιάτσα.

Και τώρα, το…τελικό κτύπημα από τον ανεκδιήγητο ιστορικό της συμφοράς: «…δεν γίναμε Έλληνες από τον Δία και την Αφροδίτη, αλλά από τον…χριστιανισμό!!!». Εδώ δύο τινά συμβαίνουν: ή ο άνθρωπος χρειάζεται ψυχίατρο ή εννοεί αυτό που έγραψε κάποιος Σιμωνίδης για τις Θερμοπύλες και τους Θερμοπυλομάχους, δηλαδή: « Ώ ξένε, ανάγγειλε στους Λακεδαιμονίους, ότι εδώ είμαστε θαμμένοι, πιστοί στους νόμους του Μωϋσή, για του χριστού την πίστη την αγία». Οπότε τα πράγματα αλλάζουν άρδην. Γιατί αυτό το αρχαιολογικό εύρημα αλλάζει όλη την ιστορία. Ναι Έλληνες…όπως τ ακούσατε…οι Σπαρτιάτες και οι Θεσπιείς έπεσαν για… του χριστού την πίστη την αγία(!!!). Και μας το απέκρυβαν τόσα χρόνια οι σιωνιστές του Υπουργείου Παιδείας. Και ήρθε αυτός ο καλός πατριώτης, ο Σακέτος, και μας το αποκάλυψε… Αλλιώς θα ζούσαμε μέσα στο σκότος και την πλάνη…

«Γίναμε Έλληνες από τον χριστιανισμό, όχι από τον Δία και την Αφροδίτη…». Ορίστε ΄Έλληνες, κοιτάξτε μέχρι πού μπορεί να καταντήσει ένας άνθρωπος που ασπάζεται τον χριστιανισμό. Εβραιόδουλος μέχρι μυελού οστέων και μισέλλην μέχρι αηδίας.

Η συνέντευξη αυτού του «ελληνοκεντρικού» χριστιανού συνεχίστηκε με δηλώσεις του τύπου «Αλλο οι Έλληνες και άλλο οι Δωδεκαθεϊστές». Ύστερα μας «αποκάλυψε» ότι ο Ιωάννης ο Χρυσόστομος …έσωσε το Αρτεμίσιο της Εφέσου(!). Τα βυζαντινά κτήνη ποτέ δεν είχαν αναστολές στις πράξεις τους, γιατί να έχουν αυτοί που σήμερα τους υποστηρίζουν; Ο μισέλλην Ιωάννης Χρυσόστομος, κατέστρεψε το Αρτεμίσιο της Εφέσου και ο Σακέτος δηλώνει με θράσος ότι το έσωσε. Φυσικά δεν παρέλειψε να πει ότι μας χρηματοδοτούν ξένα κέντρα, επαναλαμβάνων το γνωστό παραμυθάκι ότι είμαστε πράκτορες του σιωνισμού.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Σακέτο διότι με αυτά που λέει εξοργίζει τους όλους τους Έλληνες και προπάντων τους Θεούς μας. Τον ευχαριστούμε γιατί με τις συκοφαντίες του κατά του Ελληνισμού φουντώνει το μίσος των Θεών και του λαού μας κατά της ορθοδοξίας. Τον ευχαριστούμε γιατί φέρνει εγγύτερα την ώρα της λευτεριάς από την σκλαβιά του χριστιανισμού.


Αφήστε μια απάντηση