Μενού
Αρχική / Ενθετα - Αφιερώματα / Δωδεκάθεο / Ελληνοχριστιανισμός Α.Ε

Ελληνοχριστιανισμός Α.Ε

Γ. Ελληνοχριστιανισμός Α.Ε. (ανώνυμος εταιρία κατασκευής ανύπαρκτων πολιτισμών).

1. «Ο χριστιανισμός είναι η συνέχεια του Ελληνισμού» –

2. «Όχι στην…παγκοσμιοποίηση» –

3. Πλεύρης κατά Μπαμπινιώτη

4. Αλλα λέει η ορθοδοξία άλλα λένε οι ελληνοχριστιανοί –

5. Ο σεβασμός των χριστιανών προς την Αρχαία Ελλάδα

6. Οι «ελληνοκεντρικοί» είναι πιο επικίνδυνοι από το παπαδαριό –

7. Τα περί Φαλμεράϋερ

8.«Επιβίωση» ελληνικών εθίμων μέσα στον χριστιανισμό –

9.«Χάρις την χριστιανική πίστη διατηρήσαμε την…εθνική μας συνείδηση και την γλώσσα μας»

10.«Το σημερινό κράτος είναι…ανθελληνικό» –

11. Τελικά συμπεράσματα για την εταιρία ελληνοχριστιανισμός Α.Ε

Γ. Ελληνοχριστιανισμός Α.Ε. (ανώνυμος εταιρία κατασκευής ανύπαρκτων πολιτισμών).

1. «Ο χριστιανισμός είναι η συνέχεια του Ελληνισμού».

Τι σημαίνει ο όρος «ελληνοχριστιανικός πολιτισμός»; Ένωση της εθνικής παραδόσεως με τον διεθνισμό του χριστιανισμού; Έστω. Μα τότε θα πρέπει να υπάρχει και Γερμανοχριστιανικός, Αγγλοχριστιανικός, Ρωσοχριστιανικός, Γαλλοχριστιανικός κτλ, πολιτισμός. Και φυσικά με την ίδια λογική θα πρέπει να υπάρχει Αιγυπτοϊσλαμικός, Περσοϊσλαμικός, Ιρακινοϊσλαμικός, κτλ πολιτισμός. Αν χρησιμοποιήσουμε το σόφισμα των χριστιανών προπαγανδιστών στην Αίγυπτο, θα πρέπει να καταλήξουμε στο παράλογο συμπέρασμα ότι το Ισλάμ στην Αίγυπτο είναι η συνέχεια του πολιτισμού …των Φαραώ!! Επίσης ότι η καθολική χριστιανική εκκλησία είναι η συνέχεια του πολιτισμού των Μάγια και των Αζτέκων στην Λατινική Αμερική!! Μόνον παντελώς αμόρφωτοι ή μεγάλοι απατεώνες θα έλεγαν τέτοια επιχειρήματα εκτός και αν ζουν στο ρωμαϊκό κρατίδιο του Ελλαδιστάν. Οπότε μπορούν να μολύνουν την κοινωνία ατιμωρητί με τα ιδεολογικά τους απορρίμματα.

Ώστε λοιπόν ο χριστιανισμός είναι η συνέχεια του Ελληνισμού; Έστω, έστω ότι ο «χριστιανικός πολιτισμός» είναι συνεχιστής του Ελληνικού. Μα για να υπάρχει πολιτισμός απαιτείται η ύπαρξη γλώσσας και η ύπαρξη φυλής. Υπάρχει χριστιανική γλώσσα και χριστιανική φυλή; Εδώ οι χριστιανοί Ιντιάνα Τζόουνς τύπου Πλεύρη και Γεωργαλά δεν κωλύονται. Ενώ ωρύονται ότι δεν υπάρχει ινδοευρωπαϊκός πολιτισμός διότι δεν υπάρχει ούτε ινδοευρωπαϊκή φυλή ούτε ινδοευρωπαϊκή γλώσσα, στο θέμα του χριστιανισμού αντιγράφουν τους ινδοευρωπαιολόγους.

Βυζαντιλάτρεις, σαν τον κύριο Πλεύρη, χρησιμοποιούν τα επιστημονικά δεδομένα (ανθρωπολογικά, αρχαιολογικά, κτλ) για να αποδείξουν ότι δεν υπήρξε ινδοευρωπαϊκός πολιτισμός και κατηγορούν τον Μπαμπινιώτη για τις σοφιστείες και τις ταχυδακτυλουργίες του περί ινδοευρωπαϊκού λαού, γλώσσης, πολιτισμού. Ε! αυτοί, οι βυζαντινολάτρεις χρησιμοποιούν τα ίδια ψέματα με τους ινδοευρωπαιολόγους για να αποδείξουν ότι τάχα υπάρχει ελληνοχριστιανικός πολιτισμός. Εγκαταλείπουν τα πορίσματα της επιστήμης και χρησιμοποιούν τα ίδια και καλύτερα τεχνάσματα για να αποδείξουν την ύπαρξη του ανυπάρκτου «ελληνοχριστιανικού πολιτισμού».

Όμως για να υπάρχει ελληνοχριστιανικός πολιτισμός, πρέπει απαραιτήτως να υπάρχει ελληνοχριστιανική γλώσσα και ελληνοχριστιανική φυλή. Τέτοιο πράγμα δεν υπάρχει. Αν ήταν κάθε διεθνιστικό κατασκεύασμα τύπου χριστιανισμός όπου επιβάλλεται να δημιουργούσε πολιτισμό, τότε θα είχαμε και Ρωσοκομμουνιστικό, Γαλλοσοσιαλιστικό, Αγγλοκαπιταλιστικό και Αιγυπτοϊσλαμικό πολιτισμό. Διεθνιστικά δόγματα όπως ο χριστιανισμός και ο ισλαμισμός επιβάλλονται δια σφαγών και καταστρέφουν τον πολιτισμό του έθνους εις το οποίο επικρατούν. Το απογυμνώνουν από κάθε εθνική του παράδοση και δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς γιατί είναι διεθνιστικά αντεθνικά εκτρώματα

2. «Όχι στην …παγκοσμιοποίηση».

Το αστείο με την «Ελληνοχριστιανισμός Α.Ε» είναι ότι καταφέρεται εναντίον της παγκοσμιοποιήσεως γιατί, λένε, θέλει να επιβάλλει μία γλώσσα, μία παγκόσμια κυβέρνηση, ένα νόμισμα και να ισοπεδώσει τους λαούς. Ενώ η αλήθεια είναι ότι την πρώτη παγκοσμιοποίηση την επέβαλε ο χριστιανισμός. Κατήργησε τις εθνικές θεότητες και επέβαλε έναν «θεό»-τον ραβίνο Τζεσουά. Δηλαδή αυτοί οι δημαγωγοί, μας λέγουν ότι έχουν αντίρρηση να έχουμε μια γλώσσα και μία κυβέρνηση αλλά δεν έχουν αντίρρηση να έχουμε έναν θεό.

Υποστηρίζουν με θράσος το ότι «οι λαοί πρέπει να διατηρήσουν τα ιδιαίτερα πολιτιστικά τους χαρακτηριστικά» π.χ την γλώσσα, αλλά να μην έχουν την ιδιαίτερή τους θρησκεία. Δεν είναι γραφικοί όταν θέλουν η κάθε χώρα να διατηρήσει την εθνική της γλώσσα αλλά όχι την εθνική της θρησκεία; Η Εθνική Θρησκεία δεν είναι στοιχείο του πολιτισμού ενός έθνους για τους βυζαντινούς γραικύλους…

Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι όταν ένα αντεθνικό διεθνιστικό δόγμα όπως ο χριστιανισμός επικρατήσει σε ένα μέρος, επιβάλλει δια σφαγών στην τοπική κοινωνία να δουλεύει για λογαριασμό της. Την χρησιμοποιεί ως βάση ανεφοδιασμού για παραπέρα επέκταση. Επιβάλλει στην τέχνη, στην φιλοσοφία, στην εκπαίδευση, στην επιστήμη και στην οικονομία της χώρας, να την διαφημίζει και να την προβάλλει. Απαγορεύει δια σφαγών στην τοπική κοινωνία να αναπαράγει την εθνική της παράδοση και της επιβάλλει την αναπαραγωγή της διεθνιστικής «κουλτούρας».

Έτσι ακριβώς έπραξε και ο κομμουνισμός μόλις επεβλήθη στην Ρωσία. Επέβαλε δια νόμου τον «σοσιαλισμό στην τέχνη». Όποιοι μουσουργοί, ποιητές, φιλόσοφοι, καλλιτέχνες δεν εξυμνούσαν με τα έργα τους τον κομμουνισμό τους έστελναν στη Σιβηρία ή τους εκτελούσαν. Υπήρχε νομοθετικό πλαίσιο αποκαλούμενο «ο σοσιαλισμός στην τέχνη» που απηγόρευε κάθε μη κομμουνιστικής φύσεως καλλιτεχνικό δημιούργημα. Το ίδιο κάνει τώρα το Ισλάμ, τα ίδια έκανε και ο χριστιανισμός. Αρα ότι καλλιτεχνικό δημιούργημα παράγεται από έναν τέτοιο βιασμό είναι ένα υβρίδιο, ένα νόθο τέκνο αποτέλεσμα βιασμού. Τέτοιο είναι και ο «ελληνοχριστιανικός πολιτισμός» ένα υβρίδιο, η νόθευσης του ασπίλου Ελληνισμού με ιουδαϊκές δοξασίες. Και οι χριστιανοί εβραιόδουλοι αισθάνονται υπερήφανοι και καμαρώνουν που μόλυναν τον πολιτισμό μας με ιουδαϊκά δόγματα. Αυτά τα ανθρωπάκια ζητούν παράσημο για την προδοσία τους.

Το μόνο που έχετε να κάνετε αν τους συναντήσετε είναι να τους ρωτήσετε το εξής: Δηλαδή κύριοι χριστιανοί, εφ’ όσον ο χριστιανισμός επικράτησε και στην Αφρική, σε φυλές όπως των Ζουλού, μπορούμε να πούμε ότι ο χριστιανισμός είναι η συνέχεια του πολιτισμού των Ζουλού; Ή μήπως σας χρειάζονται ηλεκτροσόκ για να συνέλθετε από τις ανοησίες που λέτε; Και τέλος πάντων εφ’ όσον η επικράτησης ενός καθεστώτος δια σφαγών θεωρείται από εσάς ως πολιτιστική συνέχεια γιατί η οθωμανική αυτοκρατορία δεν είναι η συνέχεια του βυζαντίου; Γιατί το Ισλάμ που επικράτησε στα Μικρασιατικά παράλια (Σμύρνη κτλ) δεν είναι η συνέχεια του ελληνοχριστιανικού πολιτισμού; Κατά την αρρωστημένη λογική των χριστιανών δημαγωγών, στην Μικρά Ασία ο «τουρκοϊσλαμικός πολιτισμός» θα πρέπει να είναι η συνέχεια του «ελληνοχριστιανικού πολιτισμού»!!!

3. Πλεύριδες κατά Μπαμπινιώτηδων.

Συνεχίζοντας το ταξίδι μας με πυξίδα την «λογική» των χριστιανών προπαγανδιστών τύπου Πλεύρη, συμπεραίνουμε ότι εφ’ όσον «εμείς οι ελληνοχριστιανοί» έχουμε κοινά πολιτιστικά στοιχεία(τον χριστιανισμό) με άλλους χριστιανικούς λαούς π.χ. Σέρβους, Ρώσους, Βουλγάρους τότε έχουμε και …κοινή καταγωγή(! ο ινδοευρωπαϊσμός μπαίνει από την πίσω πόρτα, την χριστιανική κερκόπορτα). Το επιχείρημα αυτό χρησιμοποιούν οι ινδοευρωπαιολόγοι για να μας πείσουν περί κοινής φυλετικής καταγωγής. Λέγουν: «έχουμε κοινά γλωσσικά στοιχεία με την σανσκριτική, ομοιότητες στις Βέδες με το Δωδεκάθεο, άρα …κοινή καταγωγή!». Το τέχνασμα αυτών των δημαγωγών είναι ότι συγκρίνουν ανισόχρονες γλώσσες και πολιτισμούς, για να αποδείξουν την δήθεν ομογλωσσία και την δήθεν κοινή καταγωγή. Και όμως, χριστιανοί σαν τον Πλεύρη χρησιμοποιούν τα ίδια ακριβώς απατηλά τεχνάσματα με τους ινδοευρωπαιολόγους. Συγκρίνουν ανισόχρονους πολιτισμούς: έναν υπαρκτό(τον Ελληνικό) και έναν ανύπαρκτο(τον χριστιανικό) και συμπεραίνουν …κοινές ρίζες, κοινή πορεία, κοινηηηηηηή καταγωγή Ελληνισμού-χριστιανισμού. Και από πάνω κατηγορούν τον Μπαμπινιώτη για σκόπιμα λάθη(ίδε βιβλίο Κ. Πλεύρη: Ινδοευρωπαίοι και φοινικιστές).

Εμείς οι Έλληνες στο θρήσκευμα ερωτούμε χριστιανούς βυζαντινολάτρεις σαν τον κ. Πλεύρη: Ποιος αντιγράφει ποιόν; Απαντούμε: ο Μπαμπινιώτης αντιγράφει τις μεθόδους και τις σοφιστείες του Πλεύρη. Οι ινδοευρωπαιολόγοι αντλούν τα επιχειρήματά τους από το οπλοστάσιο του ανυπάρκτου «ελληνοχριστιανικού» πολιτισμού. Εμείς οι Έλληνες στο θρήσκευμα θα τους πολεμήσουμε και τους δύο.

Δεν έχουμε κοινή φυλετική καταγωγή με τους ινδοευρωπαίους γιατί απλούστατα δεν υπήρξε ποτέ ινδοευρωπαϊκή φυλή και ούτε έχουμε κοινά στοιχεία με τον χριστιανικό πολιτισμό γιατί απλούστατα δεν υπήρξε ποτέ χριστιανικός πολιτισμός. Εκτός και αν μας αποδείξουν οι χριστιανοί ότι υπήρξε χριστιανική φυλή και χριστιανική γλώσσα-απαραίτητα στοιχεία υπάρξεως ενός πολιτισμού. Εάν ισχυριστούν ότι δεν υπάρχει χριστιανικός αλλά ελληνοχριστιανικός πολιτισμός τότε με βάση όλα τα παραπάνω θα υπάρχει και γερμανοχριστιανικός και αγγλοχριστιανικός και ρωσοχριστιανικός και μεξικανοχριστιανικός πολιτισμός. Αρα ο ελληνοχριστιανικός πολιτισμός δεν είναι τίποτε το ιδιαίτερο. Απλώς είναι μία πομφόλυγα των χριστιανών, που θα ισχύει για όλα τα έθνη με χριστιανικό θρήσκευμα.

4. Αλλα λέει η ορθοδοξία άλλα λένε οι ελληνοχριστιανοί.

Ένα από τα πιο κλασσικά τεχνάσματα των χριστιανών προπαγανδιστών είναι να υποστηρίζουν τα εντελώς αντίθετα πράγματα από αυτά που υποστηρίζει η επίσημη ορθοδοξία. Π.χ. Πλεύρης, Γεωργαλάς & Σια μιλούν και γράφουν κατά της Παλαιάς Διαθήκης αλλά η επίσημη ορθοδοξία δεν έχει πει ποτέ κάτι εναντίον της Παλαιάς Διαθήκης. Την θεωρεί άμεμπτου ηθικής, ιερό βιβλίο του χριστιανισμού. Αρα οι προαναφερθέντες είτε δεν είναι ορθόδοξοι χριστιανοί είτε κάνουν ευτελή δημαγωγία.

Βεβαίως ενώ παριστάνουν τους καλούς πατριώτες δεν έχουν καταγγείλει ποτέ τον κύριο Χριστόδουλο επειδή μας αποκαλεί ειδωλολάτρες, ούτε έχουν κάνει ποτέ κριτική για τις ύβρεις των πατέρων του χριστιανισμού κατά των Ελλήνων. Εστιάζουν την χριστιανική κριτική τους κατά της Παλαιάς Διαθήκης και λέγουν «όλα τα άλλα τα δεχόμαστε». Μα το 50% των κειμένων των χριστιανών πατέρων είναι σχόλια πάνω στην Παλαιά Διαθήκη και το άλλο 50% ύβρεις κατά των Ελλήνων. Οι κύριοι αυτοί δεν έχουν καταγγείλει ποτέ τα εγκλήματα και τις ύβρεις των πατέρων του χριστιανισμού κατά του Ελληνισμού. Πάντοτε τα ρίχνουν στους «κακούς» εβραίους.

Έτσι, αυτοί οι κύριοι, θεωρούνται ως ένα είδος εσωτερικής αντιπολίτευσης μέσα στην ορθοδοξία. Στην πραγματικότητα είναι η εμπροσθοφυλακή της ορθοδοξίας, οι πιο επικίνδυνοι ανθέλληνες γιατί επικαλύπτουν τον χριστιανισμό με ένα στρώμα αρχαιολατρίας και ελληνοκεντρισμού, ώστε να τον καμουφλάρουν καλύτερα και να μην μπορεί ο μέσος Έλλην να διακρίνει την ιουδαϊκή του προέλευση. Γι’ αυτό και αυτοί οι δήθεν ελληνοκεντρικοί χριστιανοί είναι οι πιο επικίνδυνοι και πρέπει να στρέψουμε όλα τα πυρά εναντίον τους. Συνεργάζονται αρμονικά, δουλικά με τον κατακτητή ώστε να μπορεί απρόσκοπτα να εξιουδαΐζει τα παιδιά μας. Του ανοίγουν τον δρόμο στις ελληνικές ψυχές ώστε να μπορεί να τις μολύνει και να τις αιχμαλωτίσει.

Η ανθελληνική στάση τους αποδεικνύεται από το γεγονός ότι παρά την δήθεν αγάπη τους για την αρχαία Ελλάδα δεν έχουν κάνει ποτέ νύξη για νομιμοποίηση της Ελληνικής Θρησκείας, αντίθετα την πολεμούν. Δεν έχουν εκφράσει ποτέ δημοσίως την αγανάκτησή τους για τους αναθεματισμούς και τις ύβρεις της ορθοδοξίας κατά των προγόνων μας. Δεν έχουν ζητήσει ποτέ από την ορθοδοξία να αναγνωρίσει τα εγκλήματα της κατά του Ελληνισμού. Δεν έχουν ζητήσει ποτέ να αναστηλωθούν οι Εθνικοί μας Ναοί και τα αγάλματα των Θεών μας.

5. Ο σεβασμός των χριστιανών προς την Αρχαία Ελλάδα.

Προσοχή, οι χριστιανοί τύπου Γεωργαλά, Σακέτου & Σια μιλούν για συντήρηση και σεβασμό των ερειπίων όχι για 100% αναστήλωση όπως ζητούμε εμείς. Δεν τόλμησαν να ζητήσουν δημοσίως να ξαναφτιαχτεί το άγαλμα της Αθηνάς ή του Διός και να στηθεί σε δημόσιο δρόμο. Γιατί έτσι και το πουν δεν θα ήταν χριστιανοί, και επιπλέον θα τους αφόριζε ο Χριστόδουλος.

Με τα γελοία επιχειρήματα που χρησιμοποιούν οι χριστιανοί προπαγανδιστές περί «ελληνοχριστιανικού» πολιτισμού όπως ο κ. Γ. Γεωργαλάς σε λίγο θα μας βγάλουν ότι η μετατροπή του Παρθενώνος σε εκκλησία της Παναγίας της Αθηνιώτισας αποδεικνύει την συνέχεια Ελληνισμού-χριστιανισμού. Θα μας πουν ότι τα εκκλησάκια του προφήτη Ηλία είναι η συνέχεια των (γκρεμισμένων από τα βυζαντινά κτήνη) βωμών του Διός, οπότε να μην διαμαρτυρόμαστε. Ή θα μας πουν ότι οι κατεστραμμένοι Εθνικοί Ναοί και οι επάνω τους κτισμένες χριστιανικές εκκλησίες αποδεικνύουν την ύπαρξη ελληνοχριστιανικού πολιτισμού.

Να μην κλαψουρίζουν όμως όταν τους γκρεμίζουν οι μουσουλμάνοι τις εκκλησίες και τις μετατρέπουν σε τζαμιά γιατί έτσι αποδεικνύεται η συνέχεια χριστιανισμού-ισλαμισμού και ο χριστιανοϊσλαμικός πολιτισμός.

Αφού οι χριστιανικές εκκλησίες που κτίσθηκαν πάνω στους Εθνικούς μας Ναούς αποδεικνύουν τον ελληνοχριστιανικό πολιτισμό τότε και οι μιναρέδες στην Αγία Σοφία αποδεικνύουν τον τουρκοχριστιανικό πολιτισμό. Οι καταστροφές χριστιανικών εκκλησιών από τους μουσουλμάνους και η μετατροπή τους σε τζαμιά, είναι η τιμωρία των χριστιανών για τα εγκλήματά τους κατά των Ελλήνων.

Δεν βλέπουν επιτέλους οι χριστιανοί προπαγανδιστές ότι όλα τους τα επιχειρήματα γυρίζουν μπούμερανγκ εναντίον τους; Στην ουσία δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να τροφοδοτούν με επιχειρήματα του εχθρούς τους. Οι Τούρκοι κάλλιστα θα μπορούσαν να ισχυριστούν ότι οι μιναρέδες στην Αγία Σοφία αποδεικνύουν την συνέχεια/συνύπαρξη ισλαμισμού-χριστιανισμού στην Ανατολή. Ο δε Μπαμπινιώτης θα μπορούσε κάλλιστα να ισχυριστεί, όταν επιβάλλει το λατινικό αλφάβητο, ότι η υιοθέτηση του λατινικού αλφαβήτου θα …βοηθήσει την διεθνοποίηση της γλώσσας μας γιατί το λατινικό αλφάβητο προέρχεται από το Χαλκιδικό.

Αλλά είπαμε, ο Ελληνισμός των κυρίων Πλεύρη, Γεωργαλά, Σακέτου & Σια φθάνει μέχρι το σημείο να σταθεί όρθιος ο Ελληνισμός αλλά αποκεφαλισμένος. Και στην θέση του να βάλλουν ένα ιουδαιοχριστιανικό κρανίο. Ο πατριωτισμός τους είναι τόσο ακραιφνής ώστε να μην επιτρέπουν την λειτουργία της Εθνικής μας Θρησκείας και να την έχουν θέσει εκτός νόμου με δικτατορικούς νόμους του Μεταξά. Οι κύριοι αυτοί είναι τόσο πατριώτες που διαμαρτύρονται γιατί αφαιρέθηκαν από τα σχολικά βιβλία οι Βαλκανικοί αγώνες και γιατί τα σχολικά βιβλία γράφουν ότι ο Αθανάσιος Διάκος πέθανε και όχι ότι σουβλίστηκε και αποδίδουν αυτές τις ενέργειες στους «κακούς εβραίους σιωνιστές». Αυτοί όμως αφήρεσαν από τα σχολικά βιβλία το μαρτύριο της φιλοσόφου Υπατίας, τις καταστροφές των Ναών και των βιβλιοθηκών μας από τους βυζαντινούς υπάνθρωπους. Και από πάνω τους υμνούν ως αγίους.

Μήπως κύριοι χριστιανοί δημαγωγοί φταίνε και γι’ αυτά οι εβραίοι σιωνιστές; Αυτοί σας είπαν να μην διδάσκετε στα ελληνόπουλα τα εγκλήματα του χριστιανισμού; Μήπως φταίνε πάλι οι εβραίοι σιωνιστές που δεν αναστηλώνονται οι εθνικοί μας ναοί; Μήπως φταίνε οι εβραίοι σιωνιστές που οι παπάδες σας μας αποκαλούν ειδωλολάτρες και ανθρώπους του σατανά; Μήπως φταίνε οι εβραίοι σιωνιστές που κάνατε αγίους όλους τους φονιάδες των Ελλήνων; Μήπως φταίνε οι εβραίοι σιωνιστές που οι δεσποτάδες αφόρισαν την Ελληνική επανάσταση, τον Θεόφιλο Καΐρη, τον Εμμανουήλ Ροΐδη και τόσους άλλους διανοητές;

Είναι τόσο θρασύδειλοι οι χριστιανοί δημαγωγοί ώστε κατηγορούν τους εβραίους για εγκλήματα που διέπραξαν οι παπάδες και η ανθελληνική τους «θρησκεία».

6. Οι «ελληνοκεντρικοί» είναι πιο επικίνδυνοι από το παπαδαριό.

Οι «ελληνοκεντρικοί» αγαπούν την αρχαία Ελλάδα μέχρι του σημείου που αυτή δεν αναστηλώνεται. Αγαπούν την Ελλάδα μέχρι του σημείου τα ελληνόπουλα να ψάλλουν τους ύμνους του Δαυίδ. Μέχρι του σημείου τα ελληνόπουλα να προσκυνούν τον εβραίο ραβίνο Τζεσουά. Έτσι και τολμήσει και πεί κάποιος να αναβιώσει η Εθνική μας Θρησκεία, τα ελληνόπουλα να απαγγέλλουν τους ύμνους του Ορφέως, και να λατρεύουν τον Δία τότε του επιτίθενται με λύσσα, με φανατισμό. Μόλις άρχισαν ορισμένοι Έλληνες να προσεύχονται στον Δία έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο. Αρχισαν να μας αποκαλούν ειδωλολάτρες, να μας αποκαλούν πράκτορες του σιωνισμού και να μας απειλούν οι παπάδες τους ότι θα λάβουν μέτρα εναντίον μας.

Μας μισούν επειδή δεν προσκυνούμε τον ραβίνο Τζεσουά και τον πατέρα του Γιαχβέ. Υποστηρίζουν την Αρχαία Ελλάδα όχι για να επαναφέρουν την ζωντανή Εθνική μας Θρησκεία αλλά για να αναστήσουν τον πεθαμένο χριστιανισμό. Αλλά να ξέρουν ότι και εμείς δεν θα κάνουμε πίσω αυτή την φορά. Θα υπακούσουμε στα κελεύσματα των Πατρώων Θεών και θα πολεμήσουμε με ζήλο και πείσμα για την σωτηρία του έθνους από την χριστιανική λαίλαπα.

Αρκετά τους ανέχθηκαν οι Θεοί μας τόσα χρόνια να μολύνουν τις ψυχές των Ελλήνων με ανθελληνικές δοξασίες. Είναι το πεπρωμένο: Οι Θεοί μας θα τιμωρήσουν τους εχθρούς των Ελλήνων. Θα μας εμψυχώσουν και θα μας οδηγήσουν στην μάχη κατά της ιουδαϊκής αιρέσεως των Ναζωραίων. Θα μας διδάξουν πώς να χρησιμοποιούμε τις μεθόδους και τα όπλα τους. Θα στρέψουν τα δικά τους όπλα εναντίον τους, και θα τους συντρίψουν.

Ο κύριος Πλεύρης ωρύετο στο Telecity ότι οι ανθέλληνες έβγαλαν τα αρχαία Ελληνικά από τα σχολεία για να κόψουν τον ομφάλιο λώρο που μας ένωνε με τους αρχαίους προγόνους μας. Ώστε έτσι λοιπόν κύριοι χριστιανοί βυζαντινολάτρεις; Δηλαδή, εάν ο κύριος Χ Υπουργός Παιδείας κτυπήσει την Ελληνική γλώσσα κόβει τον ομφάλιο λώρο μεταξύ νέας και αρχαίας Ελλάδος. Και τα βυζαντινά κτήνη που κτύπησαν/απηγόρευσαν την Εθνική Θρησκεία, τον κατ’ εξοχήν συνδετικό κρίκο μεταξύ αρχαίας και νέας Ελλάδος, αυτοί δεν είναι ανθέλληνες;

Η άποψή μας είναι ότι τα δύο πιο ισχυρά πολιτιστικά συστατικά ενός έθνους είναι η θρησκεία του και η γλώσσα του. Αλλά η θρησκεία είναι το πιο ισχυρό. Το αποδεικνύουν οι εβραίοι που είναι διεσπαρμένοι σε όλο τον κόσμο. Διότι αν και δεν μιλούν την ίδια γλώσσα εν τούτοις λόγω κοινής θρησκείας παραμένουν ζωντανοί. Όμως για τους βυζαντινολάτρεις ο εξοστρακισμός της Εθνικής Θρησκείας από την Ελληνική Παιδεία δεν κόβει τον ομφάλιο λώρο με την αρχαία Ελλάδα. Αντίθετα, η επιβολή του Μωϋσή, του Σαούλ, του ραβίνου Τζεσουά και των άλλων ιουδαίων ψευδοπροφητών τον ενισχύει.

ΝΑ βγάλουμε την Ελληνική Θρησκεία από τα ελληνικά σχολεία και να διδάσκουμε την ιουδαιοχριστιανική! Έτσι θα έρθουμε σε επαφή με την αρχαία Ελλάδα!! Μέσω των ιουδαίων ραβίνων και προφητών!!! Αυτοί οι δούλοι του ιουδαϊσμού είναι ικανοί, εάν κάποιος μας είχε επιβάλλει την αγγλική γλώσσα βιαίως, να δικαιολογούσαν την διδαχή της με το επιχείρημα: «η αγγλική γλώσσα είναι η συνέχεια της ελληνικής». Και θα μας έφερναν ως απόδειξη, για να σταματήσουμε τις διαμαρτυρίες, ότι στα αγγλικά υπάρχουν πολλές ελληνικές λέξεις. Τόσο ανόητοι είναι οι δούλοι του ραβίνου Τζεσουά στην Ελλάδα. Απλώς τώρα πρέπει να πάρουν το μισθουλάκο τους από την ορθοδοξία διαλαλώντας την «ελληνικότητα» της ορθοδοξίας.

Αντί να θεωρούν όπως εμείς την Ελληνική Θρησκεία ως τον ομφάλιο λώρο που ενώνει την αρχαία με την νέα Ελλάδα, έχουμε ορισμένους χριστιανούς φασίστες τύπου Γεωργαλά να μας απειλούν ότι αν επιστρέψουμε στην Θρησκεία μας θα καταστραφούμε, θα διχαστούμε. Γι’ αυτούς η Ελληνική γλώσσα πρέπει να προστατευθεί, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ. Αυτή πρέπει να καταδιώκεται. Δεν αποτελεί γι αυτούς τον ομφάλιο λώρο με την αρχαία Ελλάδα.

Αυτή είναι και η μεγαλύτερη απόδειξη ότι χριστιανοί τύπου Α.Σακέτου, Γ.Γεωργαλά, Α.Γεωργιάδη, Κ.Πλεύρη, Β.Μισύρη & Σία είναι οι μεγαλύτεροι εχθροί του Ελληνισμού. Διότι μόνον δια μέσου της Εθνικής μας Θρησκείας θα έρθουμε σε επαφή με την Αρχαία Ελλάδα, η γλώσσα δεν είναι αρκετή. Και αυτό γιατί, μέσω της Ελληνικής Θρησκείας, θα ψάλλουμε τους ύμνους προς τους Θεούς μας, θα επαναλαμβάνουμε τις τελετές των προγόνων μας, θα εορτάζουμε τις εορτές τους. Με τα αρχαία ελληνικά μπορείς να διαβάσεις την αρχαία κλασσική γραμματεία. Αυτό όμως δεν σε κάνει αυτομάτως Έλληνα. Πρέπει και να συμπεριφέρεσαι ψυχικώς, συναισθηματικώς ως Έλλην. Και αυτό γίνεται μέσα από τις ιεροπραξίες, τα μυστήρια και τις εορτές των Ελλήνων προγόνων μας που πρέπει να τις επαναλαμβάνουμε καθημερινώς για να μας καρφωθεί στο υποσυνείδητο ότι είμαστε Έλληνες και όχι πρόβατα-δούλοι του ραβίνου Τζεσουά.

Εάν έλεγαν οι παπάδες ότι δεν πρέπει να αναβιώσει η Εθνική Θρησκεία κανείς δεν θα έδινε σημασία, όλοι οι Έλληνες θα μας υποστήριζαν, ενώ τώρα που αυτό το λέει η παρεούλα των Γεωργαλά, Πλεύρη, Σακέτου & Σια οι Έλληνες σκέφτονται: «αφού αυτοί που είναι «αρχαιολάτρεις» αντιδρούν, κάτι θα ξέρουν…». Έτσι φτάσαμε στο γελοίο φαινόμενο να διώκεται η Εθνική μας Θρησκεία περισσότερο από τους φερομένους ως «αρχαιολάτρεις» παρά από τους παπάδες. Μάλιστα, ούτε στα πιο τρελά του όνειρα ο Γιουτπράδα(Ιουστινιανός) δεν θα έβλεπε κάτι τέτοιο. Ο Ιωάννης ο Χρυσόστομος θα έκανε χαρακίρι βλέποντας να τον έχουν ξεπεράσει σε μισελληνισμό οι παριστάνοντες τον αρχαιολάτρη. Θα έλεγε: «Τι αξίζω εγώ, ο Ιωάννης ο Χρυσόστομος, ένας επαγγελματίας διώκτης των Ελλήνων, μπροστά στον Αγγελο Σακέτο;».

Το όλο ζήτημα είναι το εξής: οι παπάδες των ορθοδόξων δεν μπορούν πια να επηρεάσουν σημαντικό μέρος του πληθυσμού κατά της Εθνικής μας Θρησκείας. Και εκμίσθωσαν τις διώξεις αυτές στους Γεωργαλά, Σακέτο & Σια, οι οποίοι παριστάνοντες του αρχαιολάτρεις έχουν εξαπολύσει αμείλικτο διωγμό κατά του Ελληνισμού. Είναι καμουφλαρισμένοι χριστιανοί διώκτες του Ελληνισμού. Γιατί Ελληνισμός=Ελληνική Θρησκεία. Ο Ελληνικός πολιτισμός όχι απλώς είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την Εθνική μας Θρησκεία αλλά γεννήθηκε από αυτήν. Η Εθνική μας Θρησκεία είναι η γενεσιουργός αιτία του πολιτισμού μας, δεν είναι απλώς μέρος του Ελληνικού πολιτισμού.

Γι’ αυτό όποιος κτυπά την Εθνική μας Θρησκεία κτυπά τον Ελληνικό πολιτισμό. Όποιος κτυπά την Εθνική μας Θρησκεία κτυπά την Ελλάδα και τον Ελληνικό λαό. Όποιος κτυπά την Εθνική μας Θρησκεία κτυπά τον Ελληνισμό. Γι’ αυτό και όλοι οι Έλληνες πρέπει να τσακίσουν αμείλικτα τους διώκτες του Ελληνισμού. Οι Έλληνες πρέπει να εξαπολύσουν τα ιδεολογικά τους πυρά εναντίον των χριστιανοφασιστών, και να τους συντρίψουν ιδεολογικώς. Είναι βυζαντινοί γραικύλοι, είναι ανθέλληνες και πράκτορες του σιωνισμού. Είναι ρατσιστές και φασίστες. Εισάγουν τον ιουδαϊσμό από την πίσω πόρτα. Αυτοί οι φασίστες δεν αποτελούν θύρα προς τον Ελληνισμό αλλά εμπόδιο. Δεν προσπαθούν να φέρουν τους Έλληνες κοντά στον Ελληνισμό αλλά παλεύουν με νύχια και με δόντια να μην εγκαταλείψουν οι Έλληνες τον ιουδαιοχριστιανισμό.

7. Τα περί Φαλμεράϋερ.

Το τελευταίο τέχνασμα των ανθελλήνων χριστιανών φασιστών είναι το «όποιος αρνείται την συνέχεια Ελληνισμού-χριστιανισμού είναι οπαδός του Φαλμεράϋερ». Δηλαδή, σύμφωνα με αυτούς τους συκοφάντες, εμείς οι Έλληνες το θρήσκευμα κάνουμε προπαγάνδα τύπου Φαλμεράϋερ, επειδή αρνούμαστε να μολυνθούμε από την χριστιανική αρρώστια. Επαναλαμβάνουμε ότι ο Φαλμεράϋερ είπε ότι δεν υπάρχει φυλετική συνέχεια μεταξύ αρχαίων και νέων Ελλήνων ενώ εμείς λέμε ότι δεν υπάρχει πολιτιστική συνέχεια μεταξύ της πλειοψηφίας των νέων με τους αρχαίους Έλληνες. Γιατί οι περισσότεροι νέο-Έλληνες εξιουδαΐστηκαν βιαίως από τους Ναζωραίους. Τα έθιμα τους, οι εορτές τους, οι ψαλμοί τους, οι άγιοί τους, οι προφήτες τους, τα ιερά τους βιβλία, ο θεός τους κτλ, είναι ιουδαϊκής προελεύσεως. Αρα φυλετικώς είναι Έλληνες, αλλά με ιουδαϊκή πολιτιστική ταυτότητα.

8. «Επιβίωση» ελληνικών εθίμων μέσα στον χριστιανισμό.

Πολλές φορές προσπαθούν να μας πείσουν ότι τα διάφορα παραφθαρμένα επίθετα της Μύριαμ είναι απόδειξη της σχέσεως Ελληνισμού-χριστιανισμού, όπως εμείς είχαμε πολλά επίθετα για την Θεά Αθηνά. Αυτό είναι ένα ψέμα. Απλώς το ιουδαιοχριστιανικό φασιστικό δόγμα έπρεπε να προσαρμοστεί στις τοπικές συνθήκες όπου επικράτησε. Υπέστη αναγκαίες μεταβολές για να είναι συμβατό/αποδεκτό από την τοπική κοινωνία, για να συσχετιστεί κάπως με τα τοπικά έθιμα και να μην προκαλεί αντιδράσεις στους κατοίκους. Η ίδια προσαρμογή έγινε και στην Γερμανία, Αγγλία κτλ, οι εκεί χριστιανοί παπάδες λένε στους ντόπιους κατοίκους ότι ο χριστιανισμός έχει τις ρίζες του στην αρχαία Γερμανική, Νορμανδική, Γαλατική παράδοση και ότι τάχα είναι η συνέχεια τους. Δηλαδή το νέο κατακτητικό καθεστώς πρέπει να απορροφήσει, να αφομοιώσει κάποια τοπικά-εθνικά στοιχεία γιατί αλλιώς θα απορριφθεί ως εντελώς ξένο σώμα.

Ακόμα και αν διατηρούνται σήμερα κάποια αρχαία έθιμα όπως είναι οι αναστενάρηδες ή οι Ολυμπιακοί αγώνες αυτά στερούνται παντελώς του λατρευτικού-θρησκευτικού τους χαρακτήρος. Ως γνωστόν οι σημερινοί Ολυμπιακοί αγώνες δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με το ήθος και το έθιμο των αρχαίων Ολυμπιακών αγώνων. Κατήντησαν μια παρωδία. Μπορεί πραγματικά ένας σοβαρός αρχαιολάτρης να ισχυριστεί ότι οι σημερινοί Ολυμπιακοί αγώνες, όπως τους κατήντησαν, είναι η συνέχεια των αρχαίων αγώνων; Για τους βυζαντινολάτρεις που είχαν θέσει εκτός νόμου τους Ολυμπιακούς αγώνες ίσως, για εμάς τους Έλληνες δεν έχουν καμία σχέση.

9. «Χάρις την χριστιανική πίστη διατηρήσαμε την…εθνική μας συνείδηση και την γλώσσα μας».

Φωνασκούν οι χριστιανοί δημαγωγοί. Αυτό είναι τερατώδες ψέμα. Όποιος έχει χριστιανική συνείδηση δεν έπεται ότι έχει και Ελληνική συνείδηση, π.χ. ο Ρώσος χριστιανός δεν έχει ελληνική συνείδηση. Ο χριστιανισμός δεν είναι συστατικό στοιχείο εθνικής συνειδήσεως αλλά διαλυτικό στοιχείο της εθνικής συνειδήσεως.

Σύμφωνα με τους χριστιανούς δημαγωγούς εάν ένας Έλλην γίνει βιαίως μωαμεθανός θα απολέσει την εθνική του συνείδηση, ενώ εάν γίνει βιαίως χριστιανός θα την διατηρήσει; ! Δηλαδή ο βίαιος εκχριστιανισμός των Ελλήνων από τα βυζαντινά κτήνη έγινε για να μην χάσουμε την εθνική μας συνείδηση; Ε! πέστε το βρε παιδιά, μην σας κατηγορούμε αδίκως… Εμείς τα κοροΐδα κατηγορούσαμε άδικα τόσα χρόνια μας τον καλό μας Γιουτπράδα(Ιουστινιανό) και αυτό το άγιο παιδί τον Θεοδόσιο Α’, ενώ αυτοί προσπαθούσαν να σφυρηλατήσουν την εθνική μας συνείδηση. Τι αχάριστοι που είμαστε…

Ο καλύτερος τρόπος για να αποκοιμίζεις έναν λαό και να καταστρέφεις έναν πολιτισμό είναι να λες ότι τον ενσαρκώνεις. Θα τολμούσε ο κ. Γ. Καρατζαφέρης να παρουσιαστεί δημοσίως και να υπερασπιστεί τον σιωνιστή Χ.Κίσσινγκερ όταν δήλωσε ότι πρέπει να κτυπήσουμε τους Έλληνες στην γλώσσα και τον πολιτισμό; Όχι φυσικά, γιατί θα τον λυντσάριζε ο λαός. Και όμως αυτός ο κύριος υπερασπίζεται δημοσίως αυτούς που κατέστρεψαν την Ελληνική γλώσσα και τον πολιτισμό μας. Αυτούς που λένε ότι οι πρόγονοί μας ήσαν ειδωλολάτρες και αμαρτωλοί.

Και τίθεται το ερώτημα: ποιος είναι πιο επικίνδυνος για τον Ελληνισμό; Ο Κίσινγκερ; Μα αυτόν αμέσως ο λαός τον αναγνωρίζει ως εχθρό και αυτομάτως συσπειρώνεται γύρω από την ιδέα της προστασίας της Ελληνικής γλώσσης και του Ελληνικού πολιτισμού. Αντίθετα οι παπάδες και οι βυζαντινολάτρεις είναι χιλιάδες φορές πιο επικίνδυνοι, γιατί λέει ο λαός: «Για να λέει ο Γ. Καρατζαφέρης και οι παπάδες, οι «δικοί μας άνθρωποι», ότι οι αρχαίοι μας πρόγονοι ήταν ειδωλολάτρες έτσι θα είναι, κάτι θα ξέρουν αυτοί».

Οι βυζαντινολάτρεις επιτίθενται εναντίον μας λέγοντες ότι ο Ελληνισμός έχει συνέχεια και μεις πάμε να του την διασπάσουμε διαγράφοντες το βυζάντιο. Ποιος είπε ότι ο Ελληνισμός δεν έχει συνέχεια; Το ζήτημα είναι ότι το βυζάντιο δεν είναι κρίκος της αλυσίδας της συνέχειας του Ελληνισμού. Ήμασταν δούλοι στους βυζαντινούς, ήταν κατακτητές μας. Ο κατακτητής δεν αποτελεί ιστορική συνέχεια του κατακτημένου. Γιατί κατά την ίδια λογική, αν πούμε την οθωμανική αυτοκρατορία ανθελληνική, θα μπορούσε ένας Έλλην μουσουλμάνος με τα δικά τους μυαλά να μας κατηγορήσει ότι …διασπούμε την ιστορική συνέχεια του Ελληνισμού της περιόδου 1453-1821. Αν κατηγορήσουμε τους Ναζί για την περίοδο 1940-44, τι θα μας έλεγε ένας Έλλην εθνικοσοσιαλιστής φιλοναζί; Ότι διασπούμε την ιστορική συνέχεια του ελληνισμού της περιόδου 1940-44; Να δούμε τι άλλες ανοησίες θα ακούσουμε από τους θρασυτάτους βυζαντινούς γραικύλους.

10. «Το σημερινό κράτος είναι…ανθελληνικό».

Σύμφωνα με τον κ.Πλεύρη, αρχηγό των βυζαντινολατρών, το σημερινό κράτος είναι ανθελληνικό(δηλώσεις στις εκπομπές του στο Telecity), διότι «το κράτος δεν εκδίδει τους αρχαίους συγγραφείς, δεν προάγει την κλασσική παιδεία»… Δηλαδή από τα λεγόμενά του έχουμε το δικαίωμα να συμπεράνουμε ότι επί βυζαντίου που το θαυμάζει τόσο πολύ, οι αρχαίοι συγγραφείς θα έπρεπε να εκδίδονται από το …κράτος σε …επαναληπτικές εκδόσεις. Και μάλιστα θα έπρεπε η βυζαντινή αυτοκρατορία, μια που ήταν Ελληνική σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Πλεύρη, να τους διανέμει δωρεάν…

«Το κράτος είναι ανθελληνικό» ωρύετο ο κ. Πλεύρης στο ίδιο κανάλι, «γιατί δεν έχει κάνει τους ανδριάντες του Ομήρου, Ηρακλείτου, Σωκράτους, κλπ». Εμ βέβαια, διότι επί βυζαντίου που τόσο θαυμάζει, όλη η αυτοκρατορία ήταν γεμάτη από ανδριάντες του Ομήρου και του Ηρακλείτου. Οι παπάδες έπαιζαν ξύλο μεταξύ τους ποιος θα πρωτοκάνει αγάλματα Ελλήνων φιλοσόφων…

«Δεν δίνει το μισελληνικό κράτος εργασίες στους φοιτητές πάνω στην αρχαία Ελλάδα» μάς έλεγε ο κ. Πλεύρης. Έχει δίκιο ο άνθρωπος, διότι επί βυζαντίου όλοι οι φοιτητές είχαν πήξει στις εργασίες πάνω στην αρχαία Ελλάδα. Όποιος δεν έκανε εργασία πάνω στους προσωκρατικούς δεν έπαιρνε πτυχίο…

«Δεν υπάρχουν καλαίσθητα αγάλματα στην Αθήνα, μάς γέμισαν εκτρώματα» έλεγε ο κ. Πλεύρης. Τι εύστοχη παρατήρησης, διότι επί βυζαντίου η αυτοκρατορία ήταν γεμάτη καλαίσθητα αγάλματα που τα «φιλοτεχνούσαν» οι χριστιανοί καλλιτέχνες, κόβοντάς τους τις μύτες και τα στήθια…

«Δεν προσέχει το μισελληνικό κράτος τα αρχαία μνημεία, τα μπαζώνει με μπουλντόζες» φώναζε εξοργισμένος ο βυζαντινολάτρης Πλεύρης. Εμ βέβαια, πού είναι τα ωραία χρόνια της «ελληνικής» βυζαντινής αυτοκρατορίας που το κράτος πρόσεχε τα αρχαία μας μνημεία ως κόρη οφθαλμού. Μάλιστα ένας Έλλην βυζαντινός αυτοκράτωρ, ο Ιουστινιανός μαστίγωνε μέχρι θανάτου όποιον βεβήλωνε τα Ελληνικά μνημεία. Ενώ ένα άλλο ελληνόπουλο, ο αυτοκράτωρ Αρκάδιος, είπε το περίφημο «ες έδαφος φέρειν», που θα πει ότι όποιος πειράξει τις ελληνικές αρχαιότητες θα του κατεδαφίσουν το σπίτι…

«Δεν υπάρχει διάλογος, δεν μάς αφήνουν να κάνουμε αντίλογο, να προβάλλουμε τις απόψεις μας», φώναζε εξοργισμένος ο κ.Πλεύρης. Βεβαίως, διότι επί ελληνικού βυζαντίου ο διάλογος ήτο κατοχυρωμένος με το «σιγάν ή τελευτάν», που θα πει ότι όποιος δεν επιτρέπει τον διάλογο θα σωπάσει ή θα πεθάνει…

Αχ, τι ωραία χρόνια, τα χρόνια του βυζαντίου, τότε που καίγαμε ζωντανούς όσους έβριζαν τους φιλοσόφους μας και εδήωναν τους ναούς μας. Όποιος τόλμαγε να κάψει βιβλιοθήκη ή να κλείσει πανεπιστήμιο στο βυζάντιο του έκοβαν τα χέρια, όχι όπως σήμερα με τα παλιόπαιδα που μπαίνουν στο Πολυτεχνείο και το καίνε. Αυτό ήταν Ελληνικό κράτος, το βυζάντιο, όχι όπως το σημερινό που είναι μισελληνικό…

Για να σταματήσουμε τα αστεία, πρέπει να πούμε ότι κατά την διεστραμμένη «λογική» του κ. Πλεύρη όσο πιο πολλές σφαγές, διώξεις και εγκλήματα διαπράττει ένα κράτος κατά του Ελληνισμού τόσο πιο …Ελληνικό είναι!!! Διότι δεν εξηγείται αλλιώς το ότι χαρακτηρίζει το σημερινό κράτος ανθελληνικό επειδή δεν εκδίδει τους αρχαίους συγγραφείς και ταυτοχρόνως θεωρεί Ελληνική αυτοκρατορία το βυζάντιο όταν τότε, μαζί με τα ελληνικά βιβλία έκαιγαν και τους Έλληνες συγγραφείς. Δεν είναι δυνατόν να μας λέει ότι το σημερινό κράτος είναι μισελληνικό επειδή δεν έχει ανδριάντα του Ομήρου και ταυτοχρόνως να θεωρεί Ελληνικό κράτος το βυζάντιο, όταν τότε, όποιος τολμούσε να φτιάξει ελληνικό άγαλμα του έκοβαν την μύτη και τα χέρια. Περιμένουμε πότε θα σταματήσουν οι βυζαντινολάτρεις να παριστάνουν τους πατριώτες για να σταματήσουν να γίνονται πιο γελοίοι απ’ ότι ήδη είναι.

11. Τελικά συμπεράσματα για την εταιρία ελληνοχριστιανισμός Α.Ε.

Όταν οι κύριοι αυτοί μιλούν για «ελληνοχριστιανικό» πολιτισμό δεν συμπεριλαμβάνουν την Εθνική μας Θρησκεία, την αναστήλωση των Ναών μας, την αρχαία μας μουσική, τα αρχαία ήθη και έθιμα, την διεξαγωγή αρχαιοελληνικού τύπου Ολυμπιακών αγώνων. Όχι, όταν μιλούν οι προπαγανδιστές των Ναζωραίων για «ελληνοχριστιανικό» πολιτισμό εννοούν το μισελληνικό βυζάντιο, τους ανθέλληνες Πατέρες του χριστιανισμού, τον Σαούλ-Παύλο, τον ραβίνο Τζεσουά, και τους αναθεματισμούς του παπαδαριού κατά των Ελλήνων φιλοσόφων. Και για να μην αποκαλυφθούν εκστομίζουν και κάποιο ρητό του Αριστοτέλους ή του Πλάτωνος. Δηλαδή θεωρούν ως «ελληνοχριστιανικό» πολιτισμό ένα τεράστιο ποσοστό ιουδαϊσμού και ένα απειροελάχιστο κλάσμα Ελληνισμού.

Αποκαλούν «ελληνοχριστιανικό» πολιτισμό την ιουδαϊκή αίρεση των Ναζωραίων. Αλλάζοντας το όνομα της αιρέσεως σε «ελληνοχριστιανική» αιχμαλωτίζουν τις ψυχές των Ελλήνων. Το όλο τέχνασμα, η όλη απάτη, έγκειται στην αλλαγή του ονόματος. Γιατί άλλο πράγμα εννοεί ο λαός με την λέξη Ελληνισμός και άλλο αυτοί οι αγύρτες. «Ελληνοχριστιανικός» πολιτισμός είναι το βίαιο πάντρεμα Ελληνισμού και ιουδαϊσμού. Ο βιασμός του Ελληνισμού από τον ιουδαϊσμό. «Ελληνοχριστιανικός» πολιτισμός είναι η ονομασία που δίνουν οι προπαγανδιστές των Ναζωραίων στον εξιουδαϊσμό των Ελλήνων. Στην βίαιη μετατροπή τους σε γενιτσάρους.

Οποιοσδήποτε Έλλην αποδέχεται αυτό τον κατάπτυστο όρο, νομιμοποιεί τον βιασμό του Ελληνισμού από τον ιουδαϊσμό. Όποιος αποδέχεται το εθνοπροδοτικό σύνθημα «ελληνοχριστιανισμός» είναι δούλος των ιουδαίων, και δολοφόνος-αρνητής της Εθνικής του Παραδόσεως.

Τους προκαλούμε δημοσίως να μας πουν: Οι Ολυμπιακοί αγώνες όπως διεξήγοντο στην αρχαία Ελλάδα, ως θρησκευτική τελετή και συγχρόνως αθλητική εορτή, είναι μέρος του Ελληνικού πολιτισμού, ναι ή όχι; Τι θα μας πουν; Ότι το αθλητικό μέρος είναι, αλλά το θρησκευτικό μέρος των αγώνων δεν είναι, λόγω ειδωλολατρίας; Και ότι αντιθέτως είναι μέρος του Ελληνικού πολιτισμού η ανθελληνική ιουδαΐζουσα ορθοδοξία; Τι θα μας πουν για τα αγάλματα των Πατρώων Θεών μας; Ότι το καλλιτεχνικό μέρος, είναι μέρος του Ελληνικού πολιτισμού, αλλά το θεολογικό-λατρευτικό δεν είναι; Αρνούνται ναι ή όχι την δημοσία αναστήλωση αγαλμάτων των Θεών μας; Απαντήστε ξεκάθαρα κύριοι χριστιανοί ορθόδοξοι δημαγωγοί. Γιατί τότε, αν απαντήσετε ξεκάθαρα, θα πέσουν οι μάσκες. Θα εξευτελιστείτε. Θα αποκαλυφθεί ότι εσείς είστε οι μεγαλύτεροι εχθροί του Ελληνισμού και όχι οι εβραίοι σιωνιστές.

Εάν είστε ελληνοχριστιανοί όπως ισχυρίζεστε και όχι ιουδαιοχριστιανοί όπως σας κατηγορούμε, τότε αφαιρέστε την διδασκαλία της εθνικής θρησκείας των εβραίων-Παλαιά Διαθήκη-από τα ελληνικά σχολεία και εισάγετε την διδασκαλία της Εθνικής Θρησκείας των Ελλήνων. Και διδάξτε συγχρόνως και την Καινή διαθήκη, αν το θέλετε. Όσοι δεν αποδεχτούν αυτήν την πρόταση δεν είναι απλώς ιουδαιοχριστιανοί αλλά ελεεινοί προδότες.


Αφήστε μια απάντηση