Μενού
Αρχική / Ενθετα - Αφιερώματα / Δωδεκάθεο / Μέθοδοι, τεχνικές, «επιχειρήματα» και σκόπιμα λάθη των Ναζωραίων

Μέθοδοι, τεχνικές, «επιχειρήματα» και σκόπιμα λάθη των Ναζωραίων

Α. Μέθοδοι, τεχνικές, «επιχειρήματα» και σκόπιμα λάθη των Ναζωραίων.

1. Η «συνέχεια» Ελληνισμού-χριστιανισμού.

Το βασικό τους «επιχείρημα», η βασική μέθοδο που ακολουθούν είναι να μας αποδείξουν ότι υπάρχει σχέση/συνέχεια μεταξύ χριστιανισμού και Ελληνισμού ώστε να δεχθούμε αδιαμαρτύρητα τους κατακτητές και σφαγείς μας ως «δικά μας παιδιά». Το τέχνασμα περί ενότητας/συνέχειας χριστιανισμού-Ελληνισμού δεν είναι ούτε καινούριο ούτε το χρησιμοποιούν αποκλειστικώς οι χριστιανοί δημαγωγοί στην Ελλάδα. Το χρησιμοποιούν και οι Τούρκοι στην Κύπρο(ομιλούν για ενωμένη Κύπρο, υπό την τουρκική κυριαρχία φυσικά) αλλά και οι Αγγλοι στην Βόρειο Ιρλανδία(ομιλούν για ένωση, υπό αγγλική κυριαρχία φυσικά).

Γενικώς το τέχνασμα-σύνθημα περί πολιτιστικής και πολιτικής ενότητας χρησιμοποιείται από όλους τους κατακτητές παντού και πάντα για να εξουδετερώνει την όποια ιδεολογική βάση για αντίσταση και εκδίωξη του κατακτητού από τον κατακτημένο.

Προσπαθούν να σε πείσουν ότι «δεν είναι σωστό να μας πολεμάς γιατί είμαστε δικοί σου άνθρωποι». Τα ίδια φυσικά κάνει ο χριστιανισμός σε όποια χώρα κατέκτησε. Στους Γερμανούς λέει ότι συνεχίζει τον πολιτισμό των αρχαίων Γερμανών, στους Ρώσους ότι συνεχίζει τον πολιτισμό των αρχαίων Ρώσων κ.ο.κ. Θα αναλύσουμε τις παραλλαγές με τις οποίες εμφανίζεται αυτό το σύνθημα διεξοδικά παρακάτω.

2. Καμουφλάζ.

Ας δούμε τώρα μια πολύ βασική τεχνική των χριστιανών προπαγανδιστών: Το καμουφλάζ. Πολλοί όταν θέλουν να σε πλησιάσουν επειδή δεν μπορούν να ομολογήσουν αμέσως ότι είναι δούλοι των ιουδαίων δεν αποκαλύπτουν το θρήσκευμά τους. Αρχίζουν μάλιστα να σου μιλούν για την Αρχαία Ελλάδα, σε κάνουν να αισθάνεσαι υπερήφανος για αυτήν. Έτσι το υποψήφιο θύμα αισθάνεται άνετα, γιατί ο συνομιλητής δεν δείχνει πολύ χριστιανός. Τους διδάσκουν να μην αναφέρουν αμέσως τα περί Ιησού, αναστάσεως κτλ, αλλά να ξεκινούν με φιλοσοφικές συζητήσεις π.χ. για τον Πλάτωνα. Προσοχή λοιπόν, εάν κάποιος ανοίξει θρησκευτική συζήτηση και αρχίσει να σας μιλά για Αρχαία Ελλάδα ρωτήστε τον αμέσως για το θρήσκευμά του. Οποιαδήποτε αποφυγή ευθείας απαντήσεως να σας θέσει σε υποψίες. Τέτοιοι εκπρόσωποι των χριστιανών είναι οι Ε. Μπεξής και Κ.Πλεύρης οι οποίοι ομιλούν περί Αρχαίας Ελλάδος χωρίς να ξεκαθαρίζουν εξ αρχής ότι είναι δούλοι του χριστιανισμού και του ραβίνου Τζεσουά.

3.Υπεροπτικό ύφος.

Όταν ένας χριστιανός κατηχητής μιλά σε έναν Έλληνα το θρήσκευμα για θρησκευτικά θέματα, προσπαθεί να τονίσει τον αριθμό των χριστιανών ανά τον κόσμο για να κάνει επίδειξη ισχύος. Προσπαθεί να σου κάνει ερωτήσεις για αποσπάσματα από αρχαίους Έλληνες συγγραφείς που πιθανόν δεν έχεις διαβάσει ώστε να σου σπείρει την αμφιβολία για την Εθνική σου Θρησκεία. Μην του επιτρέψεις να σε φοβίσει. Δούλος των ιουδαίων είναι και τίποτε περισσότερο. Να θυμάσαι ότι ο χριστιανός έχει μελετήσει τους αρχαίους μας συγγραφείς όχι για να ανταλλάξει ιδέες μαζί σου αλλά για να σε τραβήξει μακριά από την αληθινή και ιερή Εθνική μας Θρησκεία και να σε υποδουλώσει στον ιουδαιοχριστιανισμό. Αν δεν είσαι καλά ενημερωμένος πάνω στα αρχαία κείμενα και τα ψέματα των χριστιανών διέκοψε αμέσως την συζήτηση, και ζήτα βοήθεια από κάποιον ευσεβή Έλληνα που έχει μελετήσει τα αρχαία κείμενα για να σε διαφωτίσει.

4. Ο «καλός» και ο «κακός» αστυνομικός.

Κλασσική μέθοδος της αστυνομίας κατά την διάρκεια ανακρίσεων. Ο «κακός» αστυνομικός απειλεί τον ανακρινόμενο να ομολογήσει, ενώ ο «καλός» αστυνομικός τον προστατεύει από τον «κακό». Το θύμα επιζητεί την προστασία του «καλού» αστυνομικού, νοιώθει άνετα κοντά του και στο τέλος «ομολογεί» ότι θέλει ο «καλός» αστυνομικός. Σε όμοια αναλογία οι «καλοί» χριστιανοί (Αδωνις Γεωργιάδης, Αγγελος Σακέτος, Ευάγγελος Μπεξής, κ.α.) θα σου πουν πόσο σέβονται και αγαπούν τους αρχαίους Έλληνες ακόμα και τους σημερινούς Έλληνες το θρήσκευμα και ότι καταδικάζουν (μόνο στα λόγια) τις διώξεις/σφαγές των «κακών» χριστιανών. Ένας απρόσεκτος Έλληνας θα πέσει στην παγίδα και θα θεωρήσει φίλο του αυτόν τον «καλό» χριστιανό. Η ιστορία όμως είναι αμείλικτη, δεν υπάρχουν καλοί και κακοί χριστιανοί.

Εάν δεν μας σφάζουν σήμερα είναι γιατί η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει εκδόσει οδηγίες να μην καταδιώκονται οι θρησκευτικές μειονότητες. Επισήμως όμως ισχύουν οι φασιστικοί ανθελληνικοί νόμοι του Ι.Μεταξά για τους οποίους οι προαναφερθέντες χριστιανοί δεν λένε κουβέντα. Αυτοί δεν μας αναγνώρισαν κανένα δικαίωμα. Η Ευρωπαϊκή Ένωση μόνον μας έδωσε περιορισμένα δικαιώματα. Ο λόγος που οι χριστιανοί έχουν φτάσει να κάνουν τόσες εκπομπές στην τηλεόραση για την αρχαία Ελλάδα είναι γιατί φοβούνται μετατόπιση των Ελλήνων προς την Εθνική Θρησκεία και όχι γιατί αγαπούν τον πολιτισμό μας. Θέλουν να παρουσιαστούν ως φυσικοί κληρονόμοι του πολιτισμού μας ώστε να μην περνά από το μυαλό του λαού η επικίνδυνη σκέψη ότι η Εθνική Θρησκεία θα γίνει πάλι η επίσημη θρησκεία του κράτους. Τρέμουν μπροστά σε αυτήν την ιδέα.

5. «Έχουμε πολλές αποδείξεις από τα αρχαία κείμενα για τονΙησού».

Βασική τεχνική των χριστιανών είναι να ψάχνουν τα αρχαία μας κείμενα για αποδείξεις περί μονοθεϊσμού. Και δεν το κάνουν μόνο στα δικά μας κείμενα το κάνουν και στα κείμενα των Εβραίων, Ρωμαίων, Ρώσων, Λιθουανών κ.α., ώστε να σου υποβάλουν την ιδέα: «μην αντιστέκεσαι στην υποδούλωσή σου στον χριστιανισμό γιατί και οι πρόγονοί σου είχαν προβλέψει ότι θα έρθει ο Ιησούς». Εάν διαβάσει κάποιος απολογητικά έργα χριστιανών κατά Εβραίων θα δει ότι συνεχώς ανακαλύπτουν αποσπάσματα μέσα από την Παλαιά Διαθήκη τα οποία συρράπτουν κατά τέτοιο τρόπο ώστε να αποδεικνύουν τάχα τον ερχομό του Ιησού. Όλοι οι Εβραίοι ραβίνοι απαντούν ότι δεν υπάρχει ούτε ένα απόσπασμα στην Παλαιά Διαθήκη που να μιλάει για τον Ιησού αλλά οι χριστιανοί εκεί, το βιολί τους. Το θράσος των χριστιανών δημαγωγών είναι τόσο μεγάλο που προκειμένου να δώσουν αληθοφάνεια στα ψέματα τους λέγουν ότι οι εβραίοι ραβίνοι δεν ξέρουν να ερμηνεύουν σωστά την Παλαιά Διαθήκη(!). Τα ίδια κάνουν και σε μας, κόβουν και συρράπτουν τα κείμενά μας έτσι ώστε να «αποδεικνύουν» τα περί Ιησού. Απομονώνουν μία φράση απ όλο το κείμενο και την ερμηνεύουν όπως θέλουν. Περιττό να πούμε ότι το ίδιο κάνουν με απύθμενο θράσος για όλα τα κείμενα των ξένων λαών. Βέβαια την ίδια τεχνική χρησιμοποιούν και οι χριστιανικές αιρέσεις όταν μαλώνουν μεταξύ τους. Παίρνουν μία φράση από την Βίβλο και την ερμηνεύουν με χίλιους διαφορετικούς τρόπους, γι αυτό υπάρχουν και τόσες χιλιάδες χριστιανικές αιρέσεις.

6. Κυκλικός συνειρμός(διαλληλία).

Πολύ συχνά οι χριστιανοί δημαγωγοί επιχειρηματολογούν έτσι: «το γράφει η Αγία Γραφή ότι ο Ιησούς ήταν ο Μεσσίας». Αυτό, στην επιστήμη της λογικής, ονομάζεται κυκλικός συνειρμός. Γιατί χρησιμοποιεί ως δεδομένο αυτό που πρέπει να αποδείξει. Ας δούμε πώς λειτουργεί ο συνειρμικός κύκλος:

-Ρωτάμε: ποιος ισχυρίζεται ότι ο Ιησούς ήταν ο θεός/Μεσσίας;

-Η Αγία Γραφή, απαντούν.

-Και ποιος έγραψε την Αγία Γραφή;

-Ο Θεός δια μέσου των Αποστόλων, απαντούν.

Είναι εμφανές ότι δεν μπορεί κάποιος να ισχυρίζεται ότι είναι έξυπνος φέρνοντας ως απόδειξη τους δικούς του ισχυρισμούς. Αυτό θα ήταν δείγμα βλακείας (για τον χριστιανισμό η βλακεία θεωρείται επιστήμη οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα). Είναι σαν να ισχυρίζομαι ότι είμαι θεός και να φέρνω ως απόδειξη της θεϊκής μου καταγωγής ένα γραπτό μου κείμενο όπου αυτοαναγορεύομαι θεός. Όλοι θα γέλαγαν μαζί μου, εκτός και αν ήμουν χριστιανός

7. Η προβολή της υποδουλώσεως ως τάχα θεία εντολή.

Ας δούμε τώρα πως οι Ναζωραίοι υποβάλλουν στον Ελληνικό λαό την ιδέα της υποδουλώσεως. Οι χριστιανοί προπαγανδίζουν ότι το άτομο πρέπει να βρίσκεται σε μία μόνιμη κατάσταση ταπεινώσεως, τα άτομα να μην είναι υπερήφανα. Προσπαθούν έτσι να σου υποσκάψουν το ηθικό, να σου υποβάλλουν την ιδέα της δουλείας, «να μην σηκώνεις κεφάλι στον θεό». Και αυτό γιατί ουδείς άνθρωπος δέχεται να γίνει οικειοθελώς δούλος άλλου ανθρώπου, ούτε καν να τον προσκυνήσει. Οι χριστιανοί όμως επαναλαμβάνουν έξυπνα ότι «εμείς δεν είμαστε δούλοι κανενός, είμαστε μόνον δούλοι του Χριστού». Βεβαίως κάποιοι δούλοι του Χριστού(οι παπάδες) είναι λίγο πιο πάνω από τους άλλους, διότι είναι οι εκλεκτοί του θεού και οι εκπρόσωποί του επί της γης, οι αφεντάδες μας δηλαδή. Με αυτό το τέχνασμα περνούν την άποψη της υποδουλώσεως των λαών στο παπαδαριό ως δήθεν κατέχοντες την αποκλειστική αντιπροσωπεία του θεού επί της γης.

8. Εξήγηση των χριστιανικών εγκλημάτων.

Εκτός του ότι ο χριστιανισμός είναι ανθελληνική και μισανθρωπική δοξασία υπάρχει και μία πρακτική εξήγηση για τις αναρίθμητες σφαγές των χριστιανών κατά των Ελλήνων. Κάθε πολιτισμός δημιουργεί μια πολιτιστική ταυτότητα για τα μέλη του. Έτσι τα ήθη, τα έθιμα, το διαιτολόγιο, η μουσική, η ζωγραφική, τα γυμναστήρια, τα θέατρα, η κομμωτική τέχνη, η ενδυμασία υπενθυμίζουν σε ένα άτομο την καταγωγή του. Δεν αρκούσε λοιπόν στους χριστιανούς να καταστρέψουν τα αγάλματα των Θεών μας αλλά έπρεπε να διαγράψουν από την μνήμη μας κάθε τι που θα μας θύμιζε την παρουσία τους. Και επειδή στην αρχαία Ελλάδα το θέατρο και οι αθλητικοί αγώνες ήταν συνδεδεμένα με τελετές και άρα αναμνήσεις των Θεών μας, τα κατέστρεψαν και αυτά.

Αυτό εξηγείται καλύτερα με το να αναρωτηθούμε πώς θα μπορούσε ένας μουσουλμάνος να μετατρέψει μία Ελληνίδα σε μουσουλμάνα σε μικρό χρονικό διάστημα, εκτός από το να την απομακρύνει από το φυσικό της περιβάλλον. Θα της αφαιρούσε τα ενδύματα, τα σκουλαρίκια, τα υποδήματα με τακούνια, τα αρώματα της(το άρωμα διεγείρει πολύ ισχυρές αναμνήσεις), τα βραχιόλια, το φυλαχτό της, το ρολόι, το κραγιόν, το άλμπουμ με τις αναμνηστικές της φωτογραφίες, τα προσωπικά της γράμματα, τα βιβλία, την βαφή νυχιών που χρησιμοποιούσε, κάλτσες, παιδικά παιχνίδια και οτιδήποτε άλλο θα της υπενθύμιζε την καταγωγή της. Αν πάρουμε λοιπόν μια Ελληνίδα και την πάμε στο Ιράν, ακόμα και αν της φορέσουμε φερετζέ, θα διατηρήσει στην μνήμη της την καταγωγή της εάν πάρει μαζί της όλα τα προσωπικά της αντικείμενα. Κάθε φορά που θα αρωματίζεται, κάθε φορά που θα βλέπει τις αναμνηστικές της φωτογραφίες, κάθε φορά που θα παίζει με τις παιδικές της κούκλες θα θυμάται ότι είναι Ελληνίδα.

Γι αυτό τα βυζαντινά κτήνη δεν άφησαν τίποτε όρθιο: γιατί τα πάντα θύμιζαν την καταγωγή μας. Πολλοί Έλληνες υποστηρίζουν ότι οι χριστιανοί έκαναν αυτά τα εγκλήματα λόγω αγνοίας και αμορφωσιάς. Εμείς υποστηρίζουμε το αντίθετο. Ότι ήξεραν πολύ καλά τι έκαναν: εθνοκτονία και γενοκτονία μαζί. Δεν ήθελαν να παραμείνει κάποιο ίχνος Ελληνικής καταγωγής στην μνήμη μας. Γι αυτό άλλωστε απηγόρευσαν μέχρι και να παίρνουμε αρχαία Ελληνικά ονόματα ή το να περνάμε έστω και απ έξω από Εθνικό Ναό, αλλιώς θα μας σκότωναν. Τα εγκλήματα που διέπραξαν δεν ήταν έργο λίγων φανατικών όπως ισχυρίζονται οι ψεύτες χριστιανοί προπαγανδιστές. Ήταν προμελετημένο σχέδιο, άριστα οργανωμένο. Αλλωστε αυτό το βλέπουμε και στο Ισλάμ: εάν κάποιος Έλλην θέλει να γίνει μουσουλμάνος αμέσως τον υποχρεώνουν να πάρει μουσουλμανικό όνομα. Δηλαδή κατά μέτωπο επίθεση στην ατομική/πολιτιστική ταυτότητα του ατόμου. Να ξεχάσει το παρελθόν του και την καταγωγή του.

9. Η τακτική του «καρότο και μαστίγιο».

Οι χριστιανοί ισχυρίζονται ότι η Βίβλος τους είναι γεμάτη από αγάπη για τον πλησίον, «αγάπα τον εχθρό σου» επαναλαμβάνουν. Όποιος όμως διαβάσει την Βίβλο προσεκτικά θα διαπιστώσει ότι για κάθε εδάφιο που μιλά για αγάπη υπάρχουν δύο εδάφια που μιλούν για μίσος κατά του ετεροδόξου. Από την μία μεριά λέει ο ραβίνος Τζεσουά ότι μας αγαπά αν γίνουμε καλά χριστιανόπουλα και από την άλλη μας λέει ότι θα μας ρίξει στην κόλαση αν δεν γίνουμε χριστιανοί και παραμείνουμε «ειδωλολάτρες». Μία μας λέει ότι ήρθε να φέρει την αγάπη και την ειρήνη στην γη και μία μας λέει ότι ήρθε να φέρει διχόνοια, φωτιά και πόλεμο στην γη. Αυτές οι εναλλαγές μίσους και αγάπης δεν είναι ούτε τυχαίες, ούτε ασυμβίβαστες, ούτε και ασύνδετες όπως πολλοί νομίζουν. Η τεχνική «καρότο και μαστίγιο» εφαρμόζεται από κρατικές οντότητες προς τους πολίτες. Εφαρμόζεται ακόμα και στα μικρά παιδιά: «φάε το φαΐ σου για να σε αφήσω να δεις τηλεόραση, αλλιώς θα φας ξύλο» λένε οι μητέρες στα μικρά παιδιά. Γιατί όχι και οι χριστιανοί;

10. «Εμείς κατέχουμε την…μόνη αλήθεια»

Επαναλαμβάνουν οι χριστιανοί δημαγωγοί. Οι χριστιανοί εκμεταλλεύονται την έμφυτη φιλομάθεια των Ελλήνων για να διδάσκουν την βλασφημία ότι αυτοί κατέχουν την μόνη αλήθεια. Τέτοια βλασφημία δεν ξεστόμισαν ποτέ ιερά τέρατα όπως ο Σωκράτης και ο Ηράκλειτος και την ξεστομίζουν πνευματικοί νάνοι που η βλακεία τους έχει σπάσει κάθε παγκόσμιο ρεκόρ. Πίσω από αυτό το σόφισμα κρύβεται ο φασισμός. Δηλαδή επειδή δεν μπορούν να πουν ανοικτά ότι είναι φασίστες λέγουν ότι τάχα ο θεός τους τούς απεκάλυψε την μοναδική αλήθεια. Μακριά από τέτοιους χριστιανούς φασίστες. Συγχρόνως παρατηρούμε ότι σκοπίμως αφήνουν ασαφή σημεία μέσα στα κείμενά τους ώστε όταν ανακαλύπτουμε αντιφάσεις στις ανόητες θεωρίες τους να μπορούν να τα ερμηνεύουν πότε έτσι και πότε αλλιώς.

11. Η άφεση αμαρτιών.

Όπως γράφει και ο Πορφύριος στο «Κατά χριστιανών» η άφεση αμαρτιών ενώ αρχικώς δείχνει αθώα και προπαγανδίζεται ως φιλευσπλαχνία του ραβίνου Τζεσουά στην πραγματικότητα υποθάλπει την εγκληματικότητα των ανθρώπων. Τους διδάσκει ότι αν εγκληματήσουν θα συγχωρεθούν, ότι και να διαπράξουν, φόνο, πορνεία, ληστεία, κτλ. Ο χριστιανικός «θεός» θα τους συγχωρέσει αν βαπτισθούν χριστιανοί. Και πραγματικά δικαιώθηκε ο Πορφύριος. Διότι ο χριστιανισμός σήμερα δεν αισθάνεται ένοχος για τα εγκλήματα που διέπραξε κατά της ανθρωπότητας αλλά συνεχίζει με θράσος το εθνοκτόνο έργο του.

12. Ο ένοχος κατηγορεί τον αθώο για το έγκλημα πού διέπραξε.

Πανάρχαια τακτική των χριστιανών είναι να κατηγορούν τους «ειδωλολάτρες» για τα εγκλήματα που διαπράττουν οι χριστιανοί και από πάνω, ξεπερνώντας κάθε όριο θράσους, να λένε ότι οι «ειδωλολάτρες» κατηγορούν τους αθώους χριστιανούς γι’ αυτά τα εγκλήματα. Δεν έχει κάποιος παρά να διαβάσει τον χριστιανό απολογητή Ιουστίνο που κατηγορεί τους Ρωμαίους ότι αποδίδουν τα εγκλήματα και τα αίσχη τους στους αθώους χριστιανούς. Φυσικά αποσιωπά το γεγονός ότι οι χριστιανοί δεν στρατεύονται, ότι σπάνε αγάλματα θεών και καίνε εθνικούς ναούς και ότι οι φανατικοί χριστιανοί δολοφονούν εθνικούς ιερείς και αξιωματούχους των Ρωμαίων. Στην πραγματικότητα οι χριστιανοί αντιγράφουν το γνωμικό που λέει «ένας εβραίος κτύπαγε έναν άνθρωπο και συγχρόνως ζήταγε βοήθεια». Έτσι και οι χριστιανοί, σφάζουν, σκοτώνουν, βιάζουν, καταστρέφουν λαούς και πολιτισμούς και μετά κλαψουρίζουν παριστάνοντας τα θύματα.

13. Η εξομολόγησης.

Η τεχνική αυτή είναι ειδικά σχεδιασμένη για να υποσκάπτει το ηθικό και την αυτοπεποίθηση του ατόμου. Οι χριστιανοί του λέγουν ότι βρίσκεται σε συνεχή πάλη με τον σατανά ο οποίος τον κυνηγά να τον αιχμαλωτίσει. Του λέγουν ότι βρίσκεται σε μία διαρκή πάλη με τον εαυτό του, ότι έχει κάνει αμαρτίες πού πρέπει να τις ομολογήσει για να σωθεί. Στην πραγματικότητα πρόκειται περί μίας μεθόδου αυτολογοκρισίας. Δημιουργούν τέτοια ψύχωση στο άτομο που νομίζει ότι το κυνηγούν διάβολοι και κακά πνεύματα και ότι κακό του τυχαίνει στην ζωή είναι γιατί δεν πιστεύει αρκετά στον χριστιανισμό. Στον αντιαιρετικό οδηγό του χριστιανού Γ.Ψαλτάκη διαβάσαμε και το εξής χαριτωμένο: «όποιος λέει ότι δεν υπάρχει σατανάς είναι όργανο του σατανά’». Αναγκάζουν έτσι το άτομο να αυτοεξευτελίζεται ομολογώντας «αμαρτίες» που διέπραξε ή που πρόκειται να διαπράξει υποσκάπτοντες ευθέως με αυτόν τον τρόπο την εμπιστοσύνη του ατόμου στις δυνάμεις του. Η Εθνική μας Θρησκεία σε άκρα αντίθεση με την χριστιανική ψευδοθρησκεία ανυψώνει την αυτοπεποίθηση του ατόμου, του διδάσκει να έχει εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του, να κυνηγά την γνώση και ότι για να τον βοηθήσει η Θεά Αθηνά πρέπει να δώσει και αυτός μάχη.

14. «Τα λέει όλα το…ευαγγέλιο».

Μας λένε οι χριστιανοί δημαγωγοί. Ξέχασαν να μας πουν πόσα ευαγγέλια υπάρχουν και πόσες φορές έχουν αλλάξει το περιεχόμενο τους. Απαντούμε εμείς για να τους διευκολύνουμε: υπάρχουν τόσα ευαγγέλια όσες είναι και οι χριστιανικές αιρέσεις (δηλαδή μερικές χιλιάδες ευαγγέλια) και σε κάθε σύνοδο οι χριστιανοί τα αλλάζουν ώστε να ταιριάζουν με τα δόγματα της εποχής. Και μετά σου λέγουν με θράσος: «το λέει το ευαγγέλιο’». Τους αναγνωρίζουμε ότι έχουν φαντασία στην απάτη και το ψέμα’

15. Είναι κατά του ανθρωπομορφισμού των θεών.

Όποιος διαβάσει την Παλαιά Διαθήκη( Έξοδος 24:10-11), θα διαπιστώσει ότι εμφανίζεται ο Ιεχωβάς με ανθρώπινα χαρακτηριστικά, και στην Καινή Διαθήκη φυσικά ο Τζεσουα με μορφή ανθρώπου. Αν καθίσει κάποιος και σκεφτεί ότι οι χριστιανοί κατάσφαξαν τόσα εκατομμύρια ανθρώπων με την κατηγορία του ανθρωπομορφισμού των θεών θα καταλάβει ότι τα περί ειδωλολατρίας ήταν ένα πρόσχημα για να επιβάλουν τον δικό τους ανθρωπόμορφο ραβίνο Τζεσουά και όχι κάποια αληθινή κατηγορία.

16. Ο σατανάς των χριστιανών.

Είναι απορίας άξιον γιατί κάθισαν και σκέφτηκαν οι χριστιανοί αυτό το παραμυθάκι περί σατανά. Οι μελετητές του χριστιανισμού μας λέγουν ότι οι χριστιανοί προπαγανδιστές κατασκεύασαν ένα σύμβολο που να το μισεί η μάζα. Φόρτωσαν πάνω σε αυτό το σύμβολο όλα τα κακά του κόσμου. Με την επανάληψη δημιούργησαν μία ψύχωση στην μάζα. Κατάφεραν να την πείσουν ότι αυτό το φανταστικό κατασκεύασμα υπάρχει. Και έκαναν την μάζα να το μισεί. Μετά άρχισαν να χαρακτηρίζουν τις πράξεις των αντιπάλων τους ως δήθεν πράξεις του σατανά. Αρχισαν να προβάλουν τις σκέψεις οποιουδήποτε ατόμου διαφωνούσε με τις ανοησίες τους, ως αντανάκλαση σκέψεων του σατανά. Η μάζα το πίστεψε και άρχισαν οι πυρές να καίνε. Αυτά λέει εν συντομία η επιστημονική έρευνα.

Σήμερα όμως ο «φωτισμένος» αρχιεπίσκοπος των χριστιανών στην Ελλάδα έχει γράψει ένα βιβλίο με τίτλο «Ο πόλεμος κατά του Σατανά» και ωρύεται, μετά τόσους αιώνες χριστιανικού σκοταδισμού και σφαγών, ότι ο σατανάς…υπάρχει!! Και μας κυνηγάει. Σε κάποιες στιγμές στο βιβλίο του τρομοκρατεί τον εαυτό του και τους αναγνώστες ώστε να πάρουν…θάρρος όλοι μαζί και να αντιμετωπίσουν τον σατανά… Απορημένοι και εμείς από πού μπορεί να πηγάζει τέτοια αρρωστημένη σκέψη, καθίσαμε και σκεφθήκαμε τα ψυχολογικά αίτια που οδηγούν αυτό το άτομο σε τέτοιες παρακρούσεις.

Και το βρήκαμε! Είναι ο φίλος του ο Λευτεράκης! Ακριβώς. Έχετε δει την ελληνική ταινία με τίτλο «ο φίλος μου ο Λευτεράκης»; Σε αυτή την ταινία, ένας μπερμπάντης σύζυγος που απατά την σύζυγο, για να μπορεί να δικαιολογεί τις απιστίες του κατασκεύασε στην φαντασία του έναν ανύπαρκτο παιδικό του φίλο: τον Λευτεράκη. Ο οποίος τον «καλεί» στην Πάτρα να του κάνει δήθεν το τραπέζι(ο σύζυγος πηγαίνει να δει την ερωμένη του). Σε κάποια στιγμή η σύζυγος ανακαλύπτει την «μηχανή» και αποφασίζει να πάρει εκδίκηση. Προσλαμβάνει έναν δικό της Λευτεράκη και τον παρουσιάζει στον σύζυγο. Μόλις τον βλέπει ο σύζυγος έρχεται στα πρόθυρα της τρέλας…

Έτσι και ο αρχιεπίσκοπος των χριστιανών. Για να μπορεί να δικαιολογεί τις βρομοδουλειές του μαζί με το υπόλοιπο παπαδαριό κατασκεύασε έναν ανύπαρκτο «Λευτεράκη»(=τον σατανά) στον οποίο αποδίδουν τα εγκλήματα και τις βρομοδουλειές τους. Από το λέγε-λέγε το πίστεψαν και οι ίδιοι ότι υπάρχει σατανάς. Και τώρα που βλέπουν να καταρρέουν πιστεύουν ότι είναι έργο του σατανά. Και παθαίνουν παρακρούσεις. Ένας γραφικός χριστιανός κυκλοφόρησε και βιβλίο με τίτλο «το Μυστήριο της ανομίας» όπου εκεί περιγράφει πώς «οι δυνάμεις τους σκότους και του σατανά» κτυπούν τον χριστιανισμό…(Σημείωση: εάν υπάρχει σατανάς, αυτός σίγουρα είναι ο χριστιανικός «θεός», με τις ευλογίες του οποίου διεπράχθησαν δισεκατομμύρια εγκλήματα από τους πλανεμένους χριστιανούς. Ένας σατανάς δεν θα μπορούσε να κάνει περισσότερα εγκλήματα απ’ ότι έκανε ο χριστιανισμός. Μόνον ένας Ιησούς=σατανάς θα έκαιγε ζωντανούς ανθρώπους στην πυρά για να εγκαταλείψουν την θρησκεία τους και να γίνουν δούλοι του. Μόνον ένας σατανάς θα διέταζε τους πιστούς του να κόβουν χέρια, μύτες και να βγάζουν τα μάτια όσων δεν θέλουν να γίνουν δούλοι της σατανικής αιρέσεως των Ναζωραίων. Μόνον σατανάδες θα κομμάτιαζαν την Υπατία και θα περιέφεραν τα κομμάτια της στους δρόμους. Αρα εάν υπάρχει σατανάς, αυτός ήταν ο Ιησούς Χριστός. Γιατί αλλιώς δεν θα άφηνε να γίνουν τόσα εγκλήματα στο όνομά του. Οι χριστιανοί δημαγωγοί αποκρύπτουν ότι θεός τους είναι ο σατανάς.).

17. «Μετανοείτε, σωφρονισθείτε…αμαρτωλοί, για την σωτηρία της ψυχής σας».

Ο Γιόζεφ Γκαίμπελς, επικεφαλής της ναζιστικής προπαγάνδας δίδασκε στους προπαγανδιστές του: «συκοφαντείτε, συκοφαντείτε στο τέλος κάτι θα μείνει». Μάλλον τους χριστιανούς προπαγανδιστές αντέγραψε οι οποίοι χρησιμοποιώντας αυτή την τακτική, είναι σαν να λέγει ο βιαστής στο θύμα του: μετανόησε, σωφρονίσου’Αντί οι παπάδες να αισθάνονται ένοχοι που βίασαν τον Ελληνικό λαό και ολόκληρη την ανθρωπότητα, αντί να μετανοήσουν αυτοί για τα εγκλήματα τους καλούν τον Ελληνικό λαό να μετανοήσει. Στο τέλος, σκέφτεται το παπαδαριό, κάποιον θα κάνουμε να αισθανθεί ένοχος γιατί δεν είναι χριστιανός. Η μοναδική αμαρτία του Ελληνικού λαού είναι ότι ανέχεται στις πλάτες του τον χριστιανισμό, αλλά όχι για πολύ ακόμα. Σε ότι δε αφορά την σωτηρία της ψυχής μας όταν οι παπάδες ομιλούν περί «σωτηρίας» εννοούν την δολοφονία της Ελληνικής ψυχής μας, και την παράδοση της για «σωτηρία» στον Ιεχωβά και τον υιό του Τζεσουά.

18. Νηπιοβαπτισμός, το παιδομάζωμα των χριστιανών.

Στα σχολικά βιβλία μάς έμαθαν για το παιδομάζωμα των τούρκων που έπαιρναν Ελληνόπουλα και τα έκαναν γενίτσαρους-φονιάδες των ομοφύλων τους. Κανείς όμως δεν μας δίδαξε ποτέ για το παιδομάζωμα που έκαναν οι χριστιανοί, οι οποίοι επί βυζαντίου έπαιρναν ελληνόπουλα και αφού τα βάπτιζαν υποχρεωτικά, τα έκλειναν σε χριστιανικά θρησκευτικά σχολεία(όπως κάνουν σήμερα οι μουσουλμάνοι) και τα φανάτιζαν κατά των προγόνων τους. Από αυτά τα παιδιά σχηματίσθηκαν οι βυζαντινοί γενίτσαροι και στρατοκαλογερικά τάγματα που κατάσφαξαν τους προγόνους μας. Το παιδομάζωμα των Ελληνόπουλων από τους χριστιανούς συνεχίζεται ακόμα και σήμερα με τον υποχρεωτικό νηπιοβαπτισμό, τα κατηχητικά ανθελληνικά σχολεία, την υποχρεωτική διδασκαλία του χριστιανικού ψευτοδόγματος στο σχολείο κλπ, όπου οι χριστιανοί κατηχητές μεταμορφώνουν τα ελληνόπουλα σε διώκτες των ιδίων τους των προγόνων και των αδελφών.

19. Γιατί οι χριστιανοί παπάδες δεν μας αναγνωρίζουν σήμερα ως θρησκεία;

Αν και άλλες θρησκείες οι οποίες δεν έχουν σχέση με την Ελλάδα, όπως το Ισλάμ, έχουν αναγνωρισθεί από τον χριστιανισμό εν τούτοις εμάς δεν μας αναγνωρίζουν. Γιατί όμως; Διότι κάτι τέτοιο θα ήταν σαν να αναγνώριζαν ότι υπάρχει αντίπαλος που διεκδικεί την θέση που κατέχουν μέσα στον λαό, γιατί κάτι τέτοιο θα δικαιολογούσε την σύγκρουση Ελληνισμού-χριστιανισμού που με τόσο κόπο προσπαθούν να πείσουν ότι δεν υπάρχει τέτοια σύγκρουση. Γιατί θα κατέρρεαν αμέσως όλοι οι προπαγανδιστικοί μύθοι που κατασκεύασαν με τόσο κόπο και διατήρησαν με την βοήθεια του αστυφύλακος και του εισαγγελέως. Γιατί θα πρέπει να αναγνωρίσουν εμμέσως ότι ο πόλεμος μεταξύ χριστιανισμού και Ελληνισμού άρχισε εδώ και είκοσι αιώνες και τώρα βρίσκεται σε νέα φάση. Γιατί θα αναγκαστούν να ομολογήσουν δημοσίως ότι οι Έλληνες ποτέ δεν παραιτήθηκαν από τον πόλεμο κατά του χριστιανισμού. Γι’ αυτό ο κύριος Παρασκευαΐδης δεν αναγνωρίζει την ύπαρξή μας, αλλά ούτε και εμείς αναγνωρίζουμε την αίρεσή του ως νομίμως εκπροσωπούσα όλους τους Έλληνες. Δεν εκπροσωπεί τίποτε το Ελληνικό αυτός ο κύριος. Το μόνο που εκπροσωπεί είναι η ανθελληνική βυζαντινή λαίλαπα και ο μεσαιωνικός σκοταδισμός.

20. Οι χριστιανικού τύπου «ελληνοκεντρικές» οργανώσεις.

Είναι πολύ γνωστό στους πολιτικούς κύκλους η δημιουργία κομματικών συνδικαλιστικών οργανώσεων με σκοπό να χειραγωγούν και να φιμώνουν το εργατικό κίνημα. Αυτές οι οργανώσεις δημιουργούνται όχι για να προωθήσουν τα συμφέροντα των εργαζομένων αλλά για να καταπνίξουν όλα τα δίκαια αιτήματά τους. Έτσι ακριβώς τον τελευταίο καιρό έχουν εμφανιστεί πολλές «ελληνοκεντρικές» οργανώσεις που σκοπό έχουν όχι να βοηθήσουν στην ανόρθωση του Ελληνισμού αλλά να αναχαιτίσουν το Ελληνιστικό κίνημα. Βασική τους επιδίωξη είναι να μην περάσει από τον Ελληνικό λαό η σκέψη να απελευθερωθεί από τα δεσμά της χριστιανικής δουλείας και να αναγεννηθεί ως ελεύθερος άνθρωπος μέσα στην Εθνική του Θρησκεία.

Παρά τις δικές μας ελλείψεις σε θέματα οργανώσεως και διαφωτίσεως καταφέραμε να εξευτελίσουμε τους χριστιανούς δημαγωγούς σε φοβερό σημείο: προκειμένου να προλάβουν το μαζικό κίνημα , που εκστασιάζεται στο άκουσμα της φωνής των Πατρώων Θεών, έφτασαν μέχρι το σημείο να διδάσκουν την Ελληνική φιλοσοφία στα παιδιά τους. Ναι, μέχρι εκεί έφτασε ο εξευτελισμός των χριστιανών προπαγανδιστών τύπου Α. Σακέτου, να…υπερασπίζονται(!!) την κλασσική παιδεία ενώ μέχρι πρότινος έβγαζαν σπυράκια και μόνο στο άκουσμα των λέξεων «αρχαία Ελλάδα». Έτσι και ζούσε ο κύριος Σακέτος στο βυζάντιο ή μερικές δεκαετίες πριν και μίλαγε για Αριστοτέλη, Ηράκλειτο, κτλ θα τον είχαν αφορίσει οι παπάδες(στην καλύτερα των περιπτώσεων) ή θα είχε καταλήξει στην πυρά (στην χειροτέρα των περιπτώσεων, επί βυζαντίου). Έτσι και ζούσε ο Ιωάννης ο Χρυσόστομος και άκουγε τον Σακέτο θα έκανε χαρακίρι. Τόσα χρόνια μισελληνικής προπαγάνδας από τους «Πατέρες της εκκλησίας» και να πάνε χαμένα;

21. Φαλμεράϋερ και ορθοδοξία.

Έχουμε δύο τύπους προπαγανδιστών που κτυπούν τον Ελληνισμό: όσους υποστηρίζουν την θεωρία του Φαλμεράϋερ και όσους υποστηρίζουν την ιουδαϊκή αίρεση των Ναζωραίων. Οι πρώτοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν υπάρχει φυλετική συνέχεια μεταξύ νεο-Ελλήνων και αρχαίων Ελλήνων. Οι δεύτεροι προσπαθούν να μας πείσουν ότι υπάρχει συνέχεια μεταξύ χριστιανισμού και Ελληνισμού. Οι πρώτοι κτυπούν το παρελθόν μας, την ιστορική μας σπονδύλωση, ενώ οι δεύτεροι το μέλλον μας, την πολιτιστική μας σπονδύλωση. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει φυλετική συνέχεια μεταξύ των νέων και των αρχαίων Ελλήνων ενώ δεν υπάρχει πολιτιστική συνέχεια. Το ρωμαϊκό κρατίδιο του Ελλαδιστάν δεν έχει καμία πολιτιστική σχέση/συνέχεια με την ένδοξη αρχαία Ελλάδα.

22. Ρήγας και Κοραής…θερμοί υποστηρικτές της…ορθοδοξίας!

Ο γνωστός πολέμιος του χριστιανισμού και μέγας διδάσκαλος του γένους Α. Κοραής έγραψε την «Αδελφική διδασκαλία» ως απάντηση στην «Πατρική διδασκαλία» του παπαδαριού που δίδασκε στους Έλληνες την υποταγή στους Τούρκους. Ένας χριστιανός δημαγωγός ξεπερνώντας και τον ίδιο του τον εαυτό παρουσίασε στο κυριακάτικο ένθετο «ορθοδοξία και ελληνισμός» το σύγγραμμα του Κοραή ως…ύμνο υπέρ της ορθοδοξίας(!!!). Σου λέει ο πονηρός, «ποιος έχει διαβάσει τι γράφει ο Κοραής, ας γράψω ψέματα…μια ζωή αυτό κάνουμε…τώρα θα αλλάξουμε;». Ύστερα μη έχοντας καμία ηθική αναστολή κατηγορεί τους «μισέλληνες» και τους «αντιεκκλησιαστικούς κύκλους» ότι εκμεταλλεύονται τα ονόματα των Ρήγα και Κοραή για να περάσουν αντιχριστιανικές απόψεις την στιγμή που αυτός, κάνει ακριβώς το ίδιο. Δηλαδή χρησιμοποιεί τα ονόματα των Κοραή και Ρήγα για να πει ότι τάχα αυτοί υποστήριζαν το παπαδαριό και την ορθοδοξία. Οι χριστιανοί προπαγανδιστές είναι σαν τον κυνηγό που κατηγορεί τον λαγό γιατί τον σκότωσε. Δεν έφταιγε ο κυνηγός, αλλά ο λαγός.

23. Η χριστιανική αγάπη και το ιερό τους βιβλίο.

Θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι οι Έλληνες ότι η ιουδαϊκή αίρεση των Ναζωραίων όταν χρησιμοποιεί την λέξη αγάπη εννοεί το ακριβώς αντίθετο, δηλαδή μίσος. Εάν κάποιος τους ρωτήσει πώς συμβιβάζονται τα λεγόμενα τους περί αγάπης και η αιμοσταγής Αγία Γραφή (κυρίως η Παλαιά Διαθήκη) σου απαντούν: Ναι, έχουμε ιερό βιβλίο την Παλαιά Διαθήκη αλλά δεν την πολυδιδάσκουμε (σαν να λέμε, είμαστε ιουδαϊκή αίρεση αλλά δεν το ομολογούμε).

Η απάτη του χριστιανισμού περί δήθεν αγάπης αποδεικνύεται από το εξής γεγονός: από την μία μεριά προπαγανδίζουν την άφεση αμαρτιών και εγκλημάτων (εννοείται των δικών τους αμαρτιών και εγκλημάτων) και από την άλλη δεν συγχωρούν τους «ειδωλολάτρες» για τις δοξασίες των. Η απάτη είναι ολοφάνερη, ο χριστιανισμός συγχωρεί τα εγκλήματα που διαπράττουν οι χριστιανοί έτσι ώστε το έγκλημα να είναι συλλογικό. Μετατρέπει τους ανθρώπους σε εγκληματίες, τους κάνει συνενόχους στα εγκλήματά του. Δεν μπορείς να λες από την μία πλευρά συγχωρώ μία πόρνη ή έναν φονιά και από την άλλη να στέλνεις δισεκατομμύρια ανθρώπους στην πυρά με την κατηγορία του ειδωλολάτρη. Οι χριστιανοί δημαγωγοί λοιπόν συγχωρούν όλα τα εγκλήματα, εκτός από το «έγκλημα» της «ειδωλολατρίας». Τόσο απατεώνες είναι.

Δεν πρέπει να συγχέουμε τα λόγια με τις πράξεις των χριστιανών. Αλλα λένε, άλλα εννοούν και άλλα κάνουν. Το ότι ορισμένοι χριστιανοί πιθανόν να μην εγκρίνουν τις σφαγές κατά των «ειδωλολατρών» αυτό δεν αλλάζει τίποτε στην ουσία. Υποστηρίζουν ανοικτά, ξεκάθαρα τον χριστιανισμό, απλώς πρέπει να βρουν και μία δικαιολογία για τον εαυτό τους και για τον κόσμο. Είναι σαν ένας ναζιστής να δηλώνει ότι καταδικάζει τα εγκλήματα των Ναζί αλλά παραμένει ναζιστής. Γι’ αυτό λέγουν «καταδικάζουμε» αυτά τα εγκλήματα αλλά πάντα στα λόγια, ποτέ στην πράξη. Δεν κοστίζει τίποτε να κάνεις μία λεκτική καταδίκη (αφού έχει ήδη τελεστεί το έγκλημα). Από την μία καταδικάζουν τα εγκλήματα των βυζαντινών και από την άλλη τους έχουν ανακηρύξει όλους σε αγίους. Οι Έλληνες που θα αντιμετωπίσουν έναν τέτοιο χριστιανό πρέπει να τον ρωτήσουν αν η αίρεση των Ναζωραίων σκοπεύει να αποζημιώσει για τις καταστροφές Εθνικών Ναών, θεάτρων, βιβλιοθηκών κτλ, που διέπραξε. Αν σκοπεύει να καταργήσει τους δολοφόνους που έχει για αγίους στο ημερολόγιό της. Αν σκοπεύει να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη για τα εκατομμύρια Έλληνες που έστειλε στην πυρά και τέλος αν σκοπεύει να φύγει από την Ελλάδα για να εξαγνιστεί ο τόπος.

24. Χίλια και ένα ψέματα.

Η βασική τακτική των χριστιανών δημαγωγών στο ψέμα είναι η εξής: απ’ ότι έγκλημα έχουν διαπράξει, αυτοί ισχυρίζονται ότι έπραξαν το ακριβώς αντίθετο. Συνέπραξε το παπαδαριό με τους Τούρκους; Υποστηρίζουν ότι τους πολέμησε! Αφόρισαν/πρόδωσαν την επανάσταση του 1821; Λέγουν ότι την ευλόγησαν!! Κατέστρεψαν τον Ελληνικό πολιτισμό; Ισχυρίζονται με θράσος ότι τον έσωσαν!!! Αφάνισαν την παιδεία; Υποστηρίζουν ότι είναι οι βασικοί υπεύθυνοι για την σωτηρία της παιδείας!!!! Η αίρεσή τους είναι ένα διεθνιστικό αντεθνικό δόγμα; Ισχυρίζονται ότι υποστηρίζουν το έθνος και την πατρίδα. Τα μοναστήρια είναι κέντρα αμαθείας και διαφθοράς; Λέγουν ότι τα μοναστήρια είναι κέντρα πνευματικής αναπτύξεως και ηθικής καλλιέργειας. Είναι η θρησκεία των σφαγών και του μίσους; Θα σου πουν ότι είναι η θρησκεία της αγάπης…

25. Κύρια αίτια επικρατήσεως των χριστιανών.

α) Χρησιμοποίησαν κατά κόρον την αγκιτάτσια (δημεγερσία), δηλαδή κτύπαγαν στο συναισθηματικό κόσμο του ατόμου ενώ οι Εθνικοί μας φιλόσοφοι έκαναν διαφώτιση απευθυνόμενοι κυρίως στο λογικό του ατόμου. Τραγικό λάθος από την πλευρά μας, ιδίως όταν έχεις να αντιμετωπίσεις αφηνιασμένο χριστιανικό όχλο.

β) Οργάνωσαν στρατιωτικό τμήμα, τους στρατιώτες-μοναχούς καταδιώκοντες και σφάζοντας τους μη χριστιανούς. Οι πρόγονοι μας θεώρησαν κάτι τέτοιο αδιανόητο και

γ) Δεν εφαρμόσαμε το δόγμα «πολέμα την φωτιά με την φωτιά». Μόνον έτσι αντιμετωπίζεται μία ισοπεδωτική δοξασία όπως ο χριστιανισμός. Οι Ινδοί πολυθεϊστές (ινδουιστές) πέτυχαν να αναχαιτίσουν τους μουσουλμάνους δημιουργώντας και αυτοί στρατιωτικά-θρησκευτικά τάγματα με σιδερένια πειθαρχία. Ένα δόγμα, μία τυφλή πίστη αντιμετωπίζεται με ένα πιο ισχυρό δόγμα, με μία πιο δυνατή πίστη. Το μίσος των χριστιανών αντιμετωπίζεται με μίσος. Αυτό διδάσκει η ιστορία, όσο και αν δεν αρέσει αυτό σε κάποιους Έλληνες πολυθεϊστές, αλλά η ιστορία είναι αμείλικτη.


Αφήστε μια απάντηση