Μενού
Αρχική / Ενθετα - Αφιερώματα / Δωδεκάθεο / Πρόλογος & Ορισμός του «Ελληνοχριστιανικού πολιτισμού».

Πρόλογος & Ορισμός του «Ελληνοχριστιανικού πολιτισμού».

ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Το εγχειρίδιο αυτό γράφτηκε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό στον ιδεολογικό χώρο του Ελληνικού έθνους: την προστασία μας κατά της χριστιανικής προπαγάνδας. Προσπαθήσαμε να προσφέρουμε στους νέους Έλληνες μία πρώτη ενημέρωση στο πώς πρέπει να αμύνονται κατά του χριστιανισμού. Πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει στην ανάπτυξη της ελευθέρας κρίσεως και σκέψεως της νέας γενιάς. Πιστεύουμε επίσης ότι θα αποτελέσει την βάση για σωστή ενημέρωση των γονέων πάνω στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά τους από την ιουδαϊκή αίρεση των Ναζωραίων. Οι νέοι μας είναι τελείως εκτεθειμένοι στους κινδύνους που εγκυμονούν πολλές αιρέσεις στην Ελλάδα, αλλά η αίρεση των Ναζωραίων είναι η πιο επικίνδυνη για την ψυχική υγεία των παιδιών μας. Έτσι και κάποιο παιδί πέσει θύμα τους δεν έχει καμία συμπαράσταση γιατί δυστυχώς εμείς οι Έλληνες επί αιώνες αδιαφορήσαμε να δώσουμε την πρέπουσα μάχη για σωστή ανατροφή των παιδιών και ενημέρωση των γονέων.

Σκοπός λοιπόν αυτού του συνοπτικού εγχειριδίου είναι να προστατεύσει τους Έλληνες από την χριστιανική προπαγάνδα που τόσους αιώνες δρα αχαλίνωτη μέσα στην ιερή μας πατρίδα. Σίγουρα οι πρόγονοί μας θα είχαν αφήσει αριστουργήματα για το πώς να αντιμετωπιστεί αυτή η ιουδαϊκή αίρεση αλλά φυσικά οι Ναζωραίοι τα έκαψαν. Η συνοπτική μας έκδοση δεν αποσκοπεί να καλύψει το τεράστιο κενό που υπάρχει σε αυτό τον τομέα αλλά να δώσει ένα σύντομο αλλά πρακτικό οδηγό για την αντιμετώπιση της χριστιανικής προπαγάνδας.

Ας δώσουμε μια σύντομη περιγραφή της ιουδαϊκής αιρέσεως των Ναζωραίων: στην κορυφή βρίσκεται ένας δάσκαλος/προφήτης που τάχα είναι ο Μεσσίας ή και ταυτίζεται με τον ίδιο τον θεό. Το θέλημα αυτού του ανθρώπου θεωρείται ως θέλημα θεού και απαιτεί απόλυτη υποταγή από τα μέλη της αιρέσεως. Η αίρεση απαιτεί πλήρη ένταξη στην υπηρεσία της οργανώσεως, για την εκπλήρωση του «μεγάλου σκοπού» που τάχα είναι η σωτηρία της ανθρωπότητας από τις δυνάμεις του κακού. Υποχρεώνουν τα θύματά τους να τα απαρνηθούν όλα: οικογένεια, προγόνους, ιστορία, ήθη και έθιμα ακόμα και να αλλάξουν τα ονόματά τους ώστε να ταιριάζουν με τους ψευδοπροφήτες της αιρέσεως. Ο αρχηγός της αιρέσεως παρίστανε τον θαυματοποιό για να ζήσει και εξαπατούσε τα θύματά του ισχυριζόμενος ότι αν πιστέψουν στις διδασκαλίες του θα αναστηθούν μόλις πεθάνουν. Ενώ όσοι δεν πιστέψουν δεν θα αναστηθούν. Μέχρι σήμερα κανείς δεν αναστήθηκε από τα εκατομμύρια θύματα της αιρέσεως εκτός από τον ίδιο τον ραβίνο Τζεσουά, όπως ισχυρίζονται τα μέλη της αιρέσεως. Περιττό να πούμε ότι η «απόδειξη» ότι «αναστήθηκε» προέρχεται μόνον από ισχυρισμούς των μαθητών του. Κλασσικό δείγμα αγυρτείας και εξαπατήσεως του λαού.

Κάθε άτομο που δεν εντάσσεται σε αυτή την αίρεση θεωρείται άνθρωπος του σατανά που πρέπει να εξοντωθεί ανηλεώς. Όλοι και όλα έξω από την οργάνωση θεωρούνται ότι ζουν μέσα στην πλάνη και την αμαρτία. Οι Ναζωραίοι ισχυρίζονται ότι τάχα, αυτοί μόνον, κατέχουν την μοναδική αλήθεια μέσα σε ένα βιβλιαράκι που το ονομάζουν Καινή Διαθήκη. Τα περισσότερα κείμενα είναι επιστολές ενός περιτετμημένου εβραίου με το όνομα Σαούλ. Η αίρεση αυτή επί 20 αιώνες που υπάρχει έχει δολοφονήσει στην πυρά ή με φρικτά βασανιστήρια δισεκατομμύρια ανθρώπους μόνο και μόνο επειδή αρνήθηκαν να πιστέψουν τις ανοησίες που διδάσκει. Η αίρεση των Ναζωραίων υπάρχει και στην Ελλάδα και ισχυρίζεται ότι έχει για δούλους το 95% των Ελλήνων. Αυτό όμως δεν ισχύει. Είναι ψέμα. Τα ποσοστά της δεν ξεπερνούν το 5%, απλώς εφαρμόζει το τέχνασμα του ακουσίου νηπιοβαπτισμού και τους δικτατορικούς νόμους του Ιωάννη Μεταξά που απαγορεύουν την ελευθέρα διακίνηση θρησκευτικών ιδεών. Η αίρεση των Ναζωραίων την τελευταία δεκαετία έχει δεχτεί φοβερά πλήγματα από την νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ενώσεως με αποτέλεσμα να έχει περιοριστεί κάπως η ανθελληνική της δράση.

1. Βασική αρχή: πάντα επίθεση, ποτέ άμυνα κατά του χριστιανισμού.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γνωρίζουμε ως Έλληνες είναι ότι δεν πρέπει να απολογούμαστε γιατί πιστεύουμε στην Εθνική μας Θρησκεία αλλά να απολογούνται οι χριστιανοί επειδή μας μολύνουν με τις ανθελληνικές δοξασίες της ιουδαϊκής αιρέσεως των Ναζωραίων. Δεν πρέπει να μας κάνουν να αισθανθούμε ένοχοι που υπερασπιζόμαστε την θρησκεία των προγόνων μας αλλά εμείς θα τους κάνουμε να αισθανθούν ένοχοι που υπερασπίζουν μία εγκληματική ιουδαϊκή αίρεση. Βασικός κανών: επίθεση, ποτέ άμυνα, η άμυνα είναι θάνατος.

Δεν πρέπει να μας φέρουν στην θέση να αμφισβητούμε την ύπαρξη των Θεών μας. Εμείς αμφισβητούμε την ύπαρξη του εβραίου ραβίνου Τζεσουά. Σκοπός σε μία αντιπαράθεση με έναν χριστιανό είναι να τον προσηλυτίσουμε εμείς στην θρησκεία μας και όχι να τον αφήσουμε να προσηλυτίσει αυτός εμάς στην αίρεσή του. Ποτέ δεν πρέπει να του αφήνουμε τέτοιο περιθώριο. Προσοχή στις ιδεολογικές μάχες με τους χριστιανούς, να μην μας φέρουν σε θέση απολογουμένου και αυτοί να πάρουν την θέση του κατηγόρου. Π.χ. όταν μας κατηγορήσουν ότι διασπάμε την εθνική ενότητα θα τους θυμίσουμε ότι το παπαδαριό τους συμμάχησε με τους τούρκους το 1821 και αφόρισε όλους τους αγωνιστές. Aρα σε κρίσιμες στιγμές της Ελλάδος όχι μόνο δεν μας βοήθησαν αλλά συμμάχησαν με τον εχθρό. Aρα πώς θα πολεμήσουμε μαζί με τους παπάδες; Αυτοί που μας έσφαξαν και μας υποδούλωσαν δεν θα μας σώσουν σήμερα.

Βασικός στόχος των χριστιανών προπαγανδιστών είναι να κάνουν το θύμα τους να αισθάνεται ένοχο που διαμαρτύρεται για τον βιασμό του. Εάν είναι δυνατόν να το καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου για συκοφαντία.

Οι χριστιανοί δημαγωγοί μας καλούν να ξεχάσουμε τις σφαγές του Γιουτπράδα (Ιουστινιανού) και του Θεοδοσίου Α’, να ξεχάσουμε την Υπατία και τους εθνομάρτυρές μας. Αλλά αυτοί θέλουν συνεχώς να μας υπενθυμίζουν τους ανύπαρκτους μάρτυρες και «αγίους»-δολοφόνους τους, τους εβραίους «σταυρωτήδες» του Τζεσουά, και τις σφαγές που υπέστησαν από τους καθολικούς. Γιατί να ξεχάσουμε εμείς την εθνομάρτυρα Υπατία και να μην ξεχάσουν αυτοί την σταύρωση του Τζεσουά, ώστε να σταματήσουν να μας μολύνουν την ψυχή με τα παραμύθια τους.

Θέλουν να μας κάνουν να βλέπουμε την αρχαία πολιτιστική κληρονομιά μας μέσα από τα γυαλιά του ιουδαιοχριστιανισμού. Όλοι οι Έλληνες όμως να έχουν ακλόνητη πίστη στους Πατρώους Θεούς ότι θα επιζήσουμε και θα κατατροπώσουμε τους εχθρούς του Ελληνισμού. Αρκεί να μην εγκαταλείψουμε τους Θεούς μας και ούτε Αυτοί θα μας εγκαταλείψουν. Όλοι οι Έλληνες πρέπει να χαράξουν στις ψυχές τους τούτο:

Έθνη που προσκυνούν ξένους θεούς είναι καταδικασμένα να υποδουλωθούν και μία μέρα να αφανισθούν. Το Ελληνικό έθνος δεν πρόκειται να ξεφύγει από αυτόν τον κανόνα όσο προσκυνά τον ραβίνο Τζεσουά.

Και αυτό γιατί το να είσαι χριστιανός σημαίνει ότι φτύνεις κατάμουτρα τους προγόνους σου, φτύνεις κατάμουτρα τα Ελληνικά ήθη και έθιμα, γυρίζεις την πλάτη στους φωτοδότες και προστάτες Πατρώους Θεούς. Το να είσαι χριστιανός σημαίνει ότι προδίδεις τον Ελληνισμό (προδοσία του Ελληνισμού όπως τον εννοούμε εμείς, όχι όπως τον εννοούν οι χριστιανοί προπαγανδιστές. Γι’ αυτούς Ελληνισμός είναι τα κείμενα των θεωρητικών του χριστιανισμού και οι βυζαντινοί αυτοκράτορες).

 

2. Ορισμός του «ελληνοχριστιανικού πολιτισμού».

Ας δώσουμε τώρα τον ορισμό του «ελληνοχριστιανικού» πολιτισμού, βασικό προπαγανδιστικό σύνθημα των χριστιανών δημαγωγών, αλλά όπως εμείς τον εννοούμε:

Τι είναι «ελληνοχριστιανικός πολιτισμός»; Απάντηση: ο πολιτισμός όπου δεν εκδίδονται οι αρχαίοι Έλληνες συγγραφείς. Ο πολιτισμός που επιτρέπει βόθροι και αστικά λύματα να χύνονται πάνω σε αρχαίες πόλεις και θέατρα, ο πολιτισμός που δεν διδάσκει τους Έλληνες την κοσμογονία του Ησιόδου αλλά τις διαταγές του Μωϋσή και του Σαούλ. Ο πολιτισμός που δεν έχει αγάλματα Ελλήνων Θεών, ηρώων, φιλοσόφων κλπ, αλλά έχει αγιογραφίες(πολύ σύντομα και ανδριάντες) βυζαντινών καθαρμάτων τύπου Γιουτπράδα (Ιουστινιανού). Ο πολιτισμός όπου οι παπάδες την «Κυριακή της ορθοδοξίας» ψάλλουν αναθέματα κατά της Ελληνικής σοφίας (τα του Ιταλού Κεφάλαια). Αυτός είναι ο «ελληνοχριστιανικός πολιτισμός». Στάζει μίσος κατά του Ελληνισμού και αυτό γιατί το πραγματικό του όνομα είναι «ιουδαιοχριστιανική απάτη».

Πώς όμως κατάφεραν τόσους αιώνες οι χριστιανοί προπαγανδιστές να εξαπατούν και να σφάζουν τους Έλληνες ατιμωρητί; Το «μυστικό» τους βρίσκεται στην μονομερή διεξαγωγή επιθετικής, χωρίς ηθικούς φραγμούς προπαγάνδας από την πλευρά τους και στην ασυγχώρητη αδράνεια από την πλευρά μας. Δεν υιοθετήσαμε τις τεχνικές τους ώστε να τις χρησιμοποιήσουμε εναντίον τους γιατί ήμασταν ανεκτικοί, κάτι που απεδείχθη μοιραίο λάθος.

Ο χριστιανισμός χρησιμοποιεί το ασύστολο ψέμα, την βία, την παραπλάνηση, την απάτη, την δολοφονία και ένα σωρό άλλες μεθόδους τις οποίες θα θίξουμε συνοπτικά στο εγχειρίδιο μας.


Αφήστε μια απάντηση