Μενού
Αρχική / Ενθετα - Αφιερώματα / Δωδεκάθεο / Τα ψέματα των χριστιανών για το σήμερα

Τα ψέματα των χριστιανών για το σήμερα

ΙI. Τα ψέματα των χριστιανών για το σήμερα.

1. «Πολεμείστε για να …σωθούμε» –

2. Οι «Ελληνικές» ρίζες του χριστιανισμού –

3. «Μην μας πολεμάτε» –

4. «Ενότης» με τους…Δωδεκαθεϊστές!!

5. «Είμαστε περικυκλωμένοι από κινδύνους δεν πρέπει…τώρα να τσακωνόμαστε» –

6. Η τακτική της μισής αλήθειας

7. Οι χριστιανοί αγύρτες ανακάλυψαν τον…βυζαντινό Ελληνισμό –

8. «Όχι στον…διχασμό»

 

ΙΙI. Τα ψέματα των χριστιανών για το ΣΗΜΕΡΑ.

1. «Πολεμείστε για να …σωθούμε».

Εξ αιτίας της αδρανείας των Ελλήνων, ενώ ο χριστιανισμός σήμερα καταρρέει σε όλη την Ευρώπη, στην Ελλάδα έχει ανεβεί στην πλάτη του Ελληνιστικού κινήματος και με το μαστίγιο του καβαλάρη φωνάζει: Εμπρός, πολεμείστε για την σωτηρία …ΜΑΣ(!) Παλέψτε Έλληνες για να σωθεί ο …χριστιανισμός (!!) Εάν χαθούμε εμείς θα …χαθείτε και σεις(!!!). Τι συγκινητικό παραμυθάκι…

Μόνον ένας ηλίθιος θα πολεμούσε για να σωθεί η ιουδαϊκή αίρεση των Ναζωραίων. Επειδή όμως οι Έλληνες δεν είναι τόσο πρόβατα και τόσο ανόητοι όσο τους θεωρούν οι χριστιανοί δημαγωγοί, άρχισαν να συνειδητοποιούν την μισελληνική φύση του χριστιανισμού. Γι’ αυτό έχει καταλάβει πανικός τους παπάδες, γιατί θα βρεθούν χωρίς πρόβατα στο μαντρί. Γι’ αυτό χρησιμοποιούν και τις περίφημες «μαθηματικές εξισώσεις»:

Ελληνισμός=χριστιανισμός=ορθοδοξία=παπάδες, που σημαίνουν ότι όποιος κτυπάει τον Χριστόδουλο κτυπάει τον …Ελληνισμό(!!).

Τα επιχειρήματα των χριστιανών κατά των αναδυομένων Ελλήνων στο θρήσκευμα είναι καταπληκτικά, πραγματικά υποδείγματα προπαγάνδας. Η ευρηματικότης τους εντυπωσιακή: «Είστε φανατικοί …σχοινοβατείτε …θα αφανιστούμε αν χάσουμε την ορθοδοξία(όχι αν χάσουμε τον Ελληνισμό μας, η ορθοδοξία να μην χαθεί)».

Και συνεχίζουν απτόητοι: «Ας τα ξεχάσουμε τώρα …να ενωθούμε όλοι κάτω από την σημαία της ορθοδοξίας εκεί βρίσκεται η δύναμή μας(δεν ζητούν ένωση κάτω από την σημαία του Ελληνισμού αλλά κάτω από την σημαία της …βυζαντινής λαίλαπας). «Μας δυσαρεστείτε με την στάση σας(το ότι αποκαλύπτουμε την γενοκτονία των Ελλήνων από τους χριστιανούς)». «Η θετική προσφορά της ορθοδοξίας στον Ελληνισμό δεν αμφισβητείται (βεβαίως, κάψιμο βιβλίων και συγγραφέων)».

Έτσι κλαψουρίζουν οι χριστιανοί παπάδες γιατί ξέρουν αυτό που ήξερε ο Στάλιν το 1940, ότι ο Ρωσικός λαός δεν έδινε δεκάρα για τον κομμουνισμό και δεν επρόκειτο να πολεμήσει για να σώσει τον κομμουνισμό από την εισβολή των Γερμανών Ναζί. Γι’ αυτό πολύ έξυπνα ο Στάλιν έριξε το σύνθημα «Να σώσουμε την πατρίδα», μετέτρεψε τον πόλεμο σε πατριωτικό. Έτσι και η ορθοδοξία, ξέρει ότι ουδείς Έλλην θα πολεμήσει για την σωτηρία των παπάδων ενώ όλοι θα πολεμήσουν για την Ελλάδα. Έξυπνα λοιπόν χρησιμοποιούν την εξίσωση: «επίθεση κατά της ορθοδοξίας=επίθεση κατά της Ελλάδος».

Μας μιλούν συνεχώς για ελληνοχριστιανούς. Δεν υπάρχει έννοια ελληνοχριστιανού ανθρώπου, είναι δικής τους κατασκευής. Τι είδους όρος είναι αυτός; Δεν μπορείς να είσαι ταυτοχρόνως και Έλλην και χριστιανός. Ή Έλλην ή χριστιανός, και τα δύο δεν γίνεται. Δεν μπορείς να είσαι ταυτοχρόνως και άντρας και γυναίκα, ένα από τα δύο. Και τα δύο δεν γίνεται, εκτός αν είσαι υβρίδιο. Και αυτό είναι στην πραγματικότητα ο ελληνοχριστιανισμός: μία υβριδική ιδεολογία. Και επειδή χριστιανισμός=ιουδαϊσμός, οι χριστιανοί δεν μπορούν να μιλάνε για ελληνοϊουδαικό πολιτισμό. Κτυπάει άσχημα στο αυτί, γι’ αυτό ονομάζουν τον ιουδαϊσμό τους χριστιανισμό.

2. Οι «Ελληνικές» ρίζες του χριστιανισμού.

Αν πραγματικά ο χριστιανισμός είχε τις ρίζες του στον Ελληνισμό τότε θα μας δίδασκαν στο σχολείο οι χριστιανοί καθηγητές την κοσμογονία του Ησιόδου και όχι την κοσμογονία των εβραίων. Θα είχαμε για προφήτες την Πυθία και του Έλληνες μάντεις, ο ραβίνος Τζεσουά θα αναφέρετο στους Νόμους του Σόλωνος/Λυκούργου και όχι στον νόμο του Μωϋσή. Θα έλεγε «δεν ήρθα να καταργήσω τους νόμους του Λυκούργου αλλά να τους συμπληρώσω», ενώ είπε «δεν ήρθα να καταργήσω τον νόμο του Μωϋσή αλλά να τον συμπληρώσω». Οι επίσημοι σοφοί μας θα ήταν ο Ηράκλειτος, ο Θαλής και όχι ο Σαούλ-Παύλος. Και ο Τζεσουά θα ήτο υιός του Διός και όχι του Ιεχωβά.

Αρα οι χριστιανοί προπαγανδιστές είναι φθηνοί δημαγωγοί και ψεύτες. Με τόσα οφθαλμοφανή ιουδαϊκά στοιχεία κάνουν του κόσμου τις αλχημείες για να αποδείξουν ότι η ιουδαϊκή αίρεση των Ναζωραίων έχει ρίζα Ελληνική. Αυτό ονομάζεται εξαπάτηση του Ελληνικού λαού. Προδίδουν τον Ελληνισμό, και γίνονται 5η φάλαγγα του σιωνισμού στην Ελλάδα και από πάνω έχουν το θράσος να λένε ότι εμείς είμαστε πράκτορες του σιωνισμού.

Αν έχουμε λάθος στους χαρακτηρισμούς μας τότε να μας αποδείξουν το αντίθετο. Ας δημοσιεύσουν μια απόφαση που να λέει ότι τα Ελληνόπουλα από εδώ και πέρα θα διδάσκονται και την Εθνική τους Θρησκεία και την χριστιανική, μια που «ο χριστιανισμός είναι η συνέχεια του Ελληνισμού»; Όχι, οι χριστιανοί δημαγωγοί δεν πρόκειται να πάρουν τέτοια απόφαση γιατί μισούν τον Ελληνισμό που είναι άρρηκτα δεμένος με την Εθνική μας Θρησκεία. Όχι μόνο διδάσκουν την εθνική θρησκεία των εβραίων στα ελληνόπουλα μέσω της Παλαιάς Διαθήκης αλλά ταυτοχρόνως απαγορεύουν την διδασκαλία της Εθνικής Θρησκείας των Ελλήνων.

Έτσι αποδεικνύουν οι χριστιανοί δημαγωγοί την συνέχεια Ελληνισμού-χριστιανισμού: διδάσκοντας την εβραϊκή θρησκεία στα ελληνόπουλα και απαγορεύοντας την …Ελληνική!!!

3. «Μην μας πολεμάτε».

Οι χριστιανοί δημαγωγοί μας καλούν να σταματήσουμε να πολεμούμε τον χριστιανισμό. Απαντούμε ότι οι Έλληνες στο θρήσκευμα (κακώς) δεν πολεμούν τον χριστιανισμό. Και φυσικά φορτώνονται και αυτή την κατηγορία κατά την πάγια τακτική των χριστιανών προπαγανδιστών. Επιπλέον ο χριστιανισμός επί 2000 έτη πολεμά με λύσσα την Εθνική μας Θρησκεία. Δηλαδή μας καλούν να μην πολεμούμε την «θρησκεία» τους, ώστε να μπορούν αυτοί ανενόχλητα να πολεμούν την δική μας!!!

Τον πόλεμο τον κηρύσσουν με το εθνοπροδοτικό σύνθημα «ορθοδοξία και Ελληνισμός πάνε μαζί» και το ανθελληνικό σύνθημα «Ελλάς Ελλήνων χριστιανών». Δηλαδή όποιος δεν είναι χριστιανός ορθόδοξος δεν είναι Έλλην!!! Έτσι διεπράχθη η εθνική προδοσία της ορθοδοξίας το 1923 με την ανταλλαγή των πληθυσμών Ελλάδος-Τουρκίας, όπου ως κριτήριο ανταλλαγής ετέθη το …θρήσκευμα. Αποτέλεσμα: χιλιάδες Έλληνες πολίτες, Έλληνες στην καταγωγή, Έλληνες στην συνείδηση, αλλά μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα θεωρήθηκαν …Τούρκοι από το χριστιανικό ρωμαϊκό κρατίδιο και εστάλησαν στην Τουρκία!!! Περιττό να πούμε ότι αυτοί οι δυστυχείς αδελφοί μας είχαν εξισλαμισθεί είτε δια της βίας είτε για να αποφύγουν τους βαρείς τουρκικούς φόρους και τους εξευτελισμούς. Αυτά εις ότι αφορά το έγκλημα στα Ελληνικά εδάφη. Γιατί η εθνοπροδοτική συμφωνία περιελάμβανε και την εκδίωξη 1.500.000 Ελλήνων της Μικράς Ασίας από τα τουρκοκρατούμενα εδάφη, διότι αυτοί θεωρήθηκαν χριστιανοί ορθόδοξοι οπότε βάσει της συνθήκης έπρεπε να πάνε στην Ελλάδα. Δηλαδή είτε ήσουν Έλλην μουσουλμάνος στην Ελλάδα είτε Έλλην χριστιανός ορθόδοξος στα τουρκοκρατούμενα εδάφη το χριστιανικό ρωμαϊκό κρατίδιο του Ελλαδιστάν σε ξερίζωνε από τον τόπο σου. Αυτή είναι η ορθοδοξία, ένα σκουλήκι που τρώει τις σάρκες του Ελληνισμού.

4. «Ενότης» με τους …Δωδεκαθεϊστές!!

Τα επιχειρήματα περί «ενότητος» αποσκοπούν στο να διατηρήσει η ορθοδοξία το μονοπώλιο προσηλυτισμού των Ελλήνων. Οποιαδήποτε άλλη θρησκευτική φωνή θεωρείται εθνοδιαλυτική που θα ζημιώσει τον Ελληνισμό. Το επιχείρημα αυτό ανατρέπεται πολύ εύκολα γιατί κατά την ίδια λογική δεν θα πρέπει να έχουμε πολλά κόμματα αλλά μόνον ένα κόμμα για να διασφαλισθεί η ενότης των Ελλήνων. Την θρησκευτική της δικτατορία η ορθοδοξία την βαπτίζει ενότητα.

Όπως ακριβώς έχουμε το δικαίωμα να διαλέγουμε πολιτικά κόμματα έτσι πρέπει να έχουμε το δικαίωμα να διαλέγουμε το θρήσκευμά μας. Αλλιώς, κατά την ίδια λογική, θα μπορούσε το Πασόκ να παίρνει όλα τα νεογέννητα και να τα εγγράφει στο κόμμα και μετά να λέει ότι το 95% των Ελλήνων είναι οπαδοί του Πασόκ. Και μετά να θέσει όλα τα κόμματα εκτός νόμου για να αποφευχθεί ο «διχασμός».

Η αγυρτεία των χριστιανών προπαγανδιστών στο σύνθημα περί δήθεν ενότητος αποδεικνύεται από την στάση τους προς τον καθολικισμό. Ενώ καλούν εμάς σε ενότητα, να ξεχάσουμε τα εγκλήματά τους εναντίον μας, την ίδια στιγμή ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΝΩΣΗ με τους καθολικούς!! Που σε τελευταία ανάλυση έχουν συγγενή δόγματα. Επιπλέον ΣΥΝΕΧΩΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΝ στους ορθοδόξους τα εγκλήματα των καθολικών σε βάρος των ορθοδόξων. ΝΑ η διπλοπροσωπία των ορθοδόξων δημαγωγών. Και σε τελευταία ανάλυση εάν δεν μπορούν να ενωθούν με ένα συγγενικό τους δόγμα πώς θα ενωθούν με εμάς που δεν έχουμε τίποτε το κοινό; Τι δουλειά έχει ο Αριστοτέλης με τον Μωϋσή; Ο Ηράκλειτος με τον Σαούλ;

Εάν είναι να ξεχάσουμε τα εγκλήματα των χριστιανών ορθοδόξων κατά των Ελλήνων τότε να ξεχάσουμε και τα εγκλήματα των Γερμανών ναζί, των Τούρκων, των Περσών, των Βουλγάρων. Γιατί να μην ξεχάσουμε τα εγκλήματα των Βουλγάρων κύριοι χριστιανοί ορθόδοξοι; Και αυτοί ορθόδοξοι είναι στο θρήσκευμα. Γιατί καλέσατε τον Πάπα να σας ζητήσει συγγνώμη; Γιατί δεν του είπατε ότι λέτε και σε μας, «ας τα ξεχάσουμε, ας ενωθούμε».

Είναι πραγματικά για γέλια και για κλάματα η προπαγάνδα των ορθοδόξων στην Ελλάδα. Δεν μπορούν να ενωθούν μεταξύ τους δύο χριστιανικές αιρέσεις, (ορθοδοξία και καθολικισμός) και θα ενωθεί η ορθοδοξία με τον Ελληνισμό; Αυτή θα είναι μία παρά φύσιν ένωσης. Δεν είναι απλώς άτοπον αυτό που ζητούν, είναι ο ορισμός της σχιζοφρένειας.

Αυτός που διχάζει τους Έλληνες είναι η ορθοδοξία. Είμαστε όλοι πνευματικά τέκνα του Διός και όχι του ραβίνου Τζεσουά. Όλοι οι Έλληνες καταγόμαστε από τον Δευκαλίωνα και την Πύρρα και όχι από τον Αβραάμ και την Σάρα. Η ένωση των Ελλήνων θα γίνει κάτω από την προστασία των Πατρώων Θεών και όχι κάτω από την προστασία εβραίων προφητών. Ιεροί μας τόποι, για όποιον αισθάνεται Έλλην, είναι οι Δελφοί και η Δήλος και όχι η Ιερουσαλήμ. Όποιος υποστηρίζει τα αντίθετα, όπως η ορθοδοξία, διχάζει. Ανοίγει ρωγμές στον εθνικό κορμό. Προδίδει τον Ελληνισμό, τους προγόνους και τους Πατρώους Θεούς μας. Αρα η ορθοδοξία διχάζει την Ελλάδα διότι θέλει να μας υποδουλώσει στον ιουδαϊσμό όχι οι Έλληνες που θέλουν να μας φέρουν στην ζεστή αγκαλιά των Πατρώων Θεών. Η ένωση των Ελλήνων θα γίνει κάτω από την σημαία του Ελληνισμού και όχι κάτω από την σημαία του ιουδαιοχριστιανισμού.

Οι χριστιανοί δημαγωγοί πασχίζουν με μανία να μας πείσουν ότι ο πόλεμος που μας κάνουν τόσους αιώνες δεν υπάρχει. Ότι δεν μας σκοτώνουν αλλά μας αγαπούν. Ότι δεν έγιναν σφαγές αλλά υπήρξε ενότης. Χρειάστηκαν όμως 17 αιώνες αμείλικτων σφαγών και απαγόρευση κάθε αντιλόγου για να επιβάλλουν την μισελληνική ιουδαϊκή τους αίρεση. Τώρα να δούμε πόσο θα αντέξουν στα απανωτά κτυπήματα των Ελλήνων, χωρίς την βοήθεια του εισαγγελέως και του αστυφύλακος.

Μερικοί χριστιανοί ρωτούν «και τι θέλετε να γίνει; Δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω ότι έγινε, έγινε. Το πολύ-πολύ να σας αναγνωρίσουμε ότι είσαστε θρησκεία και πιθανόν να σας αφήσουμε να κτίσετε ένα ναό».

Αυτό το επιχείρημα είναι σαν ένας εγκληματίας να πάρει μία μπουλντόζα να ισοπεδώσει το σπίτι σου, να το απαλλοτριώσει με την βία, να κτίσει πάνω του δικό του σπίτι, να σου κλέψει όλη την περιουσία και να κάψει την οικογένειά σου στην πυρά. Και μετά από μακροχρόνιο αγώνα στα δικαστήρια να έχει το θράσος να απαιτεί να παραιτηθείς των νομίμων αξιώσεών σου, με την αόριστη υπόσχεση ότι ΘΑ αναγνωρίσει ότι το οικόπεδο που κατοικεί ΠΙΘΑΝΟΝ να είναι δικό σου. Ο δικαστής φυσικά βάση του αστικού και ποινικού κώδικος θα διατάξει να γκρεμιστεί το σπίτι του, να ανεγερθεί με δικά του έξοδα το δικό σου, και να πάει φυλακή ο εγκληματίας για τους φόνους που διέπραξε. Η όποια περιουσία του θα κατασχεθεί και θα αποδοθεί στο θύμα ως ηθική και υλική αποζημίωση. Αυτά διατάσσει ο αστικός και ο ποινικός κώδικας για τους εγκληματίες που παραβιάζουν, λεηλατούν ξένη ιδιοκτησία και δολοφονούν τους ιδιοκτήτες.

Χρησιμοποιώντας την «λογική» των χριστιανών δημαγωγών «κάποτε χριστιανισμός και Ελληνισμός συγκρούστηκαν, τώρα πέρασαν αυτά, οι χριστιανοί σήμερα δεν σκοτώνουν τους ειδωλολάτρες», μπορούμε να πούμε ότι οι αμερικανοί σήμερα δεν σκοτώνουν τους Ινδιάνους. Αρα δεν τρέχει τίποτε, όλα μέλι-γάλα. Οι Ινδιάνοι στην Αμερική δεν μπορούν να πολεμήσουν τους αμερικανούς κατακτητές, εμείς όμως μπορούμε να πολεμήσουμε τους βυζαντινούς κατακτητές.

5. «Είμαστε περικυκλωμένοι από κινδύνους δεν πρέπει …τώρα να τσακωνόμαστε».

Οι χριστιανοί δημαγωγοί διατείνονται ότι «είμαστε περικυκλωμένοι από τόσους εχθρούς, είμαστε σε περίοδο κρίσης και άρα να μείνουμε ενωμένοι». Επί 17 αιώνες που μας έσφαζαν δεν έτρεχε τίποτε, τώρα που καταρρέουν τους έπιασε η συμπόνια για τους Έλληνες. Το 1453 αρνήθηκαν να ενωθούν με τους καθολικούς και προτίμησαν να υποδουλωθούν στους Τούρκους. Εξόντωσαν ανηλεώς ακόμα και κοντινές τους αιρέσεις όπως τους αρειανιστές, τους μονοφυσίτες, τους παυλικιανούς, και τόσους άλλους. Σε όλη τους την ιστορία θέλησαν να μείνουν μοναδικοί κυρίαρχοι στην θρησκευτική ζωή του τόπου σφάζοντας τους ετεροδόξους, τώρα θυμήθηκαν την ενότητα; Τώρα που πνέουν τα λοίσθια; Όταν μας έσφαζαν γιατί δεν μιλούσαν για ενότητα; Όταν έσφαζαν τους αρειανιστές και τους παυλικιανούς γιατί δεν μιλούσαν για ενότητα; Όταν έκαναν τις σταυροφορίες και έσφαζαν εκατομμύρια αθώους γιατί δεν μιλούσαν για ενότητα; Τώρα είναι αργά, τώρα υπάρχουν ανοικτοί λογαριασμοί που χρήζουν εκκαθαρίσεως

Και δεν είμαστε μόνοι, υπάρχουν ένα σωρό εχθροί της ορθοδοξίας που θα τους δούμε με ικανοποίηση να την κτυπούν αλύπητα απ’ όλες τις πλευρές. Αν κάποιος νομίζει τα παραπάνω λόγια είναι σκληρά για την ορθοδοξία ας σκεφθεί ότι η ορθοδοξία δεν έχει αναγνωρίσει κανένα έγκλημα κατά των Ελλήνων. Δεν έχει ζητήσει ποτέ συγγνώμη(σε αντίθεση με τον Πάπα που ζήτησε συγγνώμη) και συνεχίζει με θράσος να έχει για αγίους όλου τους δολοφόνους των Ελλήνων όπως τον Θεοδόσιο Α’. Επιπλέον με τους Μεταξικούς νόμους μάς έθεσε εκτός νόμου και αν σήμερα μπορούμε να εμφανιζόμαστε δημοσίως αυτό οφείλεται στις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ενώσεως και όχι στην ανοχή του παπαδαριού.

Συμπέρασμα: ενότητα με τους εχθρούς του Ελληνισμού ισοδυναμεί με εσχάτη προδοσία.

6. Η τακτική της μισής αλήθειας.

Οι χριστιανοί δημαγωγοί χρησιμοποιούν ευρέως την τακτική της μισής αλήθειας που ισοδυναμεί με ένα μεγάλο ψέμα. Λέγουν ότι η αρχαία Ελλάδα ανέπτυξε πολύ μεγάλο πολιτισμό(δηλαδή λέγουν μία αλήθεια) για ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΕΝΑ ΨΕΜΑ: ότι ο χριστιανισμός είναι η συνέχεια του Ελληνισμού.

Σου λέγουν μία αλήθεια για να σε δελεάσουν, να σε παγιδεύσουν και να σου ρίξουν το δηλητήριο του ιουδαιοχριστιανισμού.

7. Οι χριστιανοί αγύρτες ανακάλυψαν τον…βυζαντινό Ελληνισμό.

Ο Βασίλης Μισύρης, γνωστός βυζαντινολάτρης, ανακάλυψε τον βυζαντινό Ελληνισμό(!), όπως λέμε ναζιστικός Ελληνισμός (επειδή οι Ναζί θαύμαζαν την Ακρόπολη), όπως λέμε οθωμανικός Ελληνισμός, όπως λέμε κομμουνιστικός Ελληνισμός, και τόσοι άλλοι «Ελληνιστικοί» πολιτισμοί…

Γιατί αυτοί οι βυζαντινολάτρεις κυκλοφόρησαν αυτό το σύνθημα; Πού στηρίζονται; Πρώτον κατάλαβαν ότι οι Έλληνες δεν τρώνε κουτόχορτο και δεν αποδέχονται την εξίσωση βυζάντιο=Ελλάδα. Προσπάθησαν λοιπόν να βρουν κάτι που να μην κτυπάει τόσο άσχημα στο αυτί, όσο η λέξη βυζάντιο. Και ανακάλυψαν τον βυζαντινό Ελληνισμό. Πού στηρίζονται για να κυκλοφορήσουν τέτοιο ψέμα; Θα σου πουν ότι οι Έλληνες δεν χάθηκαν με το βυζάντιο, συνέχισαν να παράγουν τέχνη, τραγούδια μουσική, κτλ. Το ίδιο όμως ισχύει επί Φραγκοκρατίας, γιατί δεν μιλούν για φραγκικό Ελληνισμό; Επίσης οι Έλληνες δεν χάθηκαν επί Τουρκοκρατίας, διατήρησαν όσο μπορούσαν τα ήθη και τα έθιμα τους. Γιατί δεν μιλούν για οθωμανικό Ελληνισμό; Το ίδιο συνέβη και επί σταλινικής ‘ κομμουνιστικής δικτατορίας στον Εύξεινο Πόντο. Οι Έλληνες Πόντιοι διατήρησαν όσο μπορούσαν τα ήθη και τα έθιμά τους, γιατί δεν μιλούν οι βυζαντινολάτρεις για κομμουνιστικό Ελληνισμό;

Ο Αδωνις Γεωργιάδης, ο νέος φωστήρας του «βυζαντινού πολιτισμού», σε εκπομπή του στο Blue Sky απολογήθηκε λέγων: «Μα πώς να το κάνουμε …το βυζάντιο είναι ο… μεσαιωνικός Ελληνισμός(!!)». Μάλιστα, μέχρι εκεί φτάνει το θράσος των βυζαντινολατρών, χρεώνουν τον μεσαιωνικό σκοταδισμό του βυζαντίου όχι στον χριστιανισμό αλλά στον…Ελληνισμό!!! «Μεσαιωνικός Ελληνισμός» φώναξε ο βυζαντινολάτρης που παριστάνει και τον αρχαιολάτρη. Έτσι εξαργυρώνει τα μαθήματα αρχαίων ελληνικών που κάνει στα παιδάκια, με ύβρεις κατά του Ελληνισμού.

Αυτοί οι βυζαντινολάτρεις γιατί δεν ανακάλυψαν το ρωμαϊκό Ελληνισμό(εμείς δεν αποδεχόμαστε τέτοια φρασεολογία, απλώς κάνουμε αντιστοιχίες) μεταξύ -146 και +324, όταν οι Ρωμαίοι εθνικοί μας άφηναν να ασκούμε την λατρεία μας και δεν έκαιγαν βιβλιοθήκες και φιλοσόφους; Τότε δεν υπήρχε ρωμαϊκός Ελληνισμός; Μόλις τα Ρωμαϊκά χριστιανικά κτήνη άρχισαν να καίνε ανθρώπους, ναούς και βιβλία τότε ανακάλυψαν αυτοί οι κύριοι τον βυζαντινό Ελληνισμό. Είναι ολοφάνερο ότι πριν τον «Μέγα» Κωνσταντίνο όλοι οι αυτοκράτορες για τους χριστιανούς είναι κακοί(ως ειδωλολάτρες) και ο Ελληνισμός θεωρείται υπόδουλος, ενώ μετά τον Κωνσταντίνο όλοι οι αυτοκράτορες πλην του Ιουλιανού θεωρούνται από τους χριστιανούς αγγελούδια (ως χριστιανοί) και ο Ελληνισμός θεωρείται …ελεύθερος. Τότε …μεγαλουργεί(!!) ο βυζαντινός Ελληνισμός, κατά την άποψη των βυζαντινολάτρών. Μόλις άρχισαν τα βυζαντινά κτήνη την γενοκτονία των Ελλήνων..

Στο μόνιμο ψέμα των χριστιανών δημαγωγών ότι τα εγκλήματα τα έκαναν λίγοι φανατικοί απαντούμε ότι απ’ όπου και αν πέρασε η χριστιανική λαίλαπα αφάνισε ανθρώπους και πολιτισμούς: Ρωσία, Γερμανία, Βρετανία, Λατινική Αμερική. Εμείς δεν ισχυρισθήκαμε ποτέ ότι σφαγές έγιναν μόνον στην Ελλάδα. Είναι σαν να μας λέγουν οι χριστιανοί ότι τα εγκλήματα που διαπράττουν σήμερα οι μουσουλμάνοι δεν οφείλονται στην μισαλλόδοξη εκπαίδευση που παίρνουν αλλά οφείλονται στα πρόσωπα.

Τα εγκλήματα του Ισλάμ και του χριστιανισμού δεν οφείλονται στα εκάστοτε πρόσωπα, αλλά στην μισαλλόδοξη ιδεολογία που εκπροσωπούν.

Ο κύριος Γ. Γεωργαλάς σε πρόσφατο βιβλίο του με τίτλο «Ελλήνων θρησκεία» προσπαθεί να φοβίσει τους Έλληνες γράφοντας ότι η αναβίωση του Δωδεκαθέου θα κάνει κακό στον Ελληνισμό λόγω «διχασμού των Ελλήνων». Απαντούμε: η αναβίωση της Πατρώας Θρησκείας θα κάνει πολύ κακό στην ορθοδοξία και πολύ καλό στην Ελληνισμό. Κακό στον Ελληνισμό κάνει η ορθοδοξία γιατί προπαγανδίζει ιουδαϊκές θεωρίες. Εκτός και αν καταφέρει να μας πείσει ο κ. Γεωργαλάς ότι ο Ελληνισμός δεν εκπροσωπείται από την πνευματική του μήτρα την Ελληνική Θρησκεία, αλλά από τον σφαγέα του τον χριστιανισμό.

Πάντως για να μην ανησυχεί ο κ. Γεωργαλάς περί ενδεχομένου «διχασμού» των Ελλήνων δεν έχει παρά να επιστρέψει στην Εθνική μας Θρησκεία ώστε να πάψει να είναι διχασμένη προσωπικότητα. Όταν επιστρέψουν όλοι οι Έλληνες στην Εθνική τους Θρησκεία δεν θα υπάρχει θέμα «διχασμού». Μόνον να μην περιμένουν οι χριστιανοί από εμάς να γίνουμε χριστιανοί, γιατί θα περιμένουν μέχρι την Εκατομμυριοστή Δευτέρα Παρουσία(και βάλε). Οι Έλληνες χριστιανοί κάποτε θα γίνουν όλοι Έλληνες το θρήσκευμα, το αντίστροφο αποκλείεται.

Πάει πια ο καιρός που ο χριστιανισμός έκαιγε ζωντανούς τους Έλληνες τώρα θα πρέπει να δώσει μάχη με ίσα όπλα. Αλλά δεν μπορεί να δώσει καμία μάχη. Βρίσκεται στο τέλος της ζωής του.

Οι χριστιανοί ξέρουν πολύ καλά ότι ο χριστιανισμός έχει κρεμάσει μία ταμπέλα στην πόρτα του που γράφει «Ζητείται νεκροθάφτης».

Δεν μένουν πολλά χρόνια ζωής στον χριστιανισμό, ήδη ο πολιτικός χάρτης της Ευρώπης με απόφαση της Ε.Ε. δεν περιλαμβάνει τον χριστιανισμό ως πολιτιστικό στοιχείο της Ευρώπης.

8. «Όχι στον… διχασμό».

Οι χριστιανοί συκοφάντες των Ελλήνων, κλαψουρίζουν ότι στρέφουμε τον κόσμο μακριά από τα πραγματικά του προβλήματα, δηλαδή τα πραγματικά προβλήματα του λαού σύμφωνα με τους χριστιανούς δημαγωγούς είναι το οικονομικό, η ανεργία, η υγεία κτλ. Αυτό είναι μέγα ψεύδος. Το πραγματικό πρόβλημα του Ελληνικού έθνους είναι η πολιτιστική του ταυτότητα. Δηλαδή ότι ιουδαΐζει, ότι δεν μπορεί να παράγει πολιτισμό λόγω της ανθελληνικής ορθοδοξίας που το στραγγαλίζει. Ότι λατρεύει ως αγίους τους σφαγείς του, ότι κάθισε αιώνες υπόδουλο σε βυζαντινούς και τούρκους εξ αιτίας των δεσποτάδων. Εάν το έθνος μας δεν αποβάλει το χριστιανικό δηλητήριο που το σκοτώνει δεν θα επιζήσει. Χωρίς θεραπεία από την χριστιανική αρρώστια δεν πρόκειται να ορθοποδήσουμε ποτέ. Δεν είναι δυνατόν να επιβιώσει ένα έθνος που αποκαλεί αδελφούς τους ορθοδόξους Σλάβους, και εχθρούς-ειδωλολάτρες τους ευσεβείς της Ελληνικής Θρησκείας. Για την ορθοδοξία αδελφοί δεν είναι οι Έλληνες καθολικοί, οι Έλληνες μουσουλμάνοι, οι Έλληνες Εθνικοί κλπ, αλλά οι …ορθόδοξοι Σέρβοι. Και μετά με απύθμενο θράσος μάς κατηγορούν ότι εμείς διασπούμε την … εθνική ενότητα!!!

 

IΙΙΙ. Τα ψέματα των χριστιανών δημαγωγών για τους παπάδες.

1. «Αλλο ο χριστιανισμός …άλλο οι εκπρόσωποί του».

Οι χριστιανοί παπάδες χρησιμοποιούν το εξής τέχνασμα: όποτε τους κατηγορούμε για τα εγκλήματά τους (π.χ. επίσκοπος Κύριλλος-Υπατία) λέγουν «άλλο ο χριστιανισμός άλλο οι εκπρόσωποί του». Όταν κατηγορούμε τον Χριστόδουλο για μισαλλοδοξία μάς λέγουν ότι στο πρόσωπό του κτυπούμε την ορθοδοξία και τον Ελληνισμό. Όποτε δεν τους συμφέρει διαχωρίζουν τον χριστιανισμό από τους παπάδες και όποτε τους συμφέρει τον ταυτίζουν με τους παπάδες.

Οι παπάδες των ορθοδόξων κατηγορούν τον Πάπα για το «αλάθητο» ενώ συγχρόνως αυτοί διδάσκουν ότι κατέχουν την μόνη αλήθεια, όλοι οι άλλοι είναι αιρετικοί. Από το σύμβολο της πίστεως(το δόγμα τους) δεν μπορεί να προστεθεί ούτε να αφαιρεθεί τίποτε, ούτε μία λέξη. Ποιοι κατηγορούν τον Πάπα για «αλάθητο»; οι «αλάθητοι» σκοταδιστές…

Τον τελευταίο καιρό οι παπάδες δίνουν μία προπαγανδιστική μάχη να πείσουν τους Έλληνες ότι τάχα πρέπει να διατηρήσουν την εθνική τους ταυτότητα μέσα στην παγκοσμιοποίηση. Προσοχή Έλληνες, όταν οι παπάδες μιλάνε για εθνική ταυτότητα εννοούν την ιουδαιοχριστιανική πολιτιστική ταυτότητα που μας επέβαλαν δια σφαγών. Την αποκαλούν εθνική γιατί δεν μπορούν να την πουν με το πραγματικό της όνομα.

Εμείς σίγουρα θα διατηρήσουμε την εθνική μας ταυτότητα, δεν φοβόμαστε τίποτε. Επιζήσαμε μέσα στο βυζάντιο και διατηρήσαμε την εθνική μας ταυτότητα και θα φοβηθούμε τώρα; Οι παπάδες όμως φοβούνται μήπως οι Έλληνες απολέσουν την ιουδαιοχριστιανική τους ταυτότητα γι’ αυτό κλαψουρίζουν με κροκοδείλια δάκρυα. Η εθνική ταυτότητα των Ελλήνων θα διατηρηθεί μέσα από την Εθνική μας Θρησκεία, όχι μέσα από την ιουδαϊκή αίρεση των Ναζωραίων.

Το θράσος μάλιστα των παπάδων ξεπερνάει κάθε όριο όταν λέγουν ότι θα χαθεί ο πολιτιστικός όρος «Έλλην»!!!, την στιγμή που επί 1000 έτη βυζαντινής λαίλαπας ο όρος «Έλλην» αποτελούσε ποινικό αδίκημα τιμωρουμένου δια της ποινής του θανάτου. Δηλαδή δεν χάθηκαν οι Έλληνες όταν τους έκαιγαν ζωντανούς οι βυζαντινοί και θα χαθούν τώρα επειδή ο κ. Σημίτης αφαίρεσε το Χ.Ο. από τις ταυτότητες; Οι χριστιανοί δημαγωγοί δυσκολεύονται να χωνέψουν ότι η ιερά μας πατρίδα δεν είναι τσιφλίκι του ιουδαιοχριστιανισμού.

2. Μην καταπατάτε τα δικαιώματά…τους.

Και τώρα κρατηθείτε. Το άκρον άωτον της χριστιανικής υποκρισίας: Οι παπάδες των ορθοδόξων που επί 17 αιώνες καταπατούν(σφάζοντας) τα θρησκευτικά δικαιώματα των άλλων θρησκειών, υποστηρίζουν ότι η μη αναγραφή του θρησκεύματος στις ταυτότητες αποτελεί …καταπάτηση των θρησκευτικών τους δικαιωμάτων(!!!). Ναι, γιατί χριστιανισμός σημαίνει …φως. Μόνο που το φως του χριστιανισμού είναι σαν της πυγολαμπίδας, χρειάζεται σκοτάδι γύρω του για να φαίνεται…


Αφήστε μια απάντηση