Μενού
Αρχική / Ενθετα - Αφιερώματα / Δωδεκάθεο / Τα ψέματα των χριστιανών για το βυζάντιο

Τα ψέματα των χριστιανών για το βυζάντιο

ΙI. Τα ψέματα των χριστιανών για το βυζάντιο.

1.Ο «εξαγνισμός» των Εθνικών μας Ναών από τα βυζαντινά κτήνη –

2.Βυζαντινοί γραικύλοι δίνουν μαθήματα…ελληνοκεντρισμού και… πατριωτισμού

3.«Δεν τις κάναμε εμείς τις σφαγές αλλά οι…αυτοκράτορες» –

4.Το μεγαλύτερο ιστορικό ψεύδος στα παγκόσμια χρονικά –

5.«Μετά τον 9ο αιώνα το βυζάντιο…ελληνοποιείται»

6.«Έρχεται η παγκοσμιοποίησης, συσπειρωθείτε γύρω από την…ορθοδοξία για να…σωθούμε!» –

7.«Να αναστηλώσουμε την βυζαντινή αυτοκρατορία…τους»

8.Κατηγορούν τον Έλληνα ΥΠΕΞ για ραγιαδισμό οι βυζαντινοί γραικύλοι –

9.«Ας συμφιλιωθούμε» –

10.«Να μην είσαστε…μισαλλόδοξοι»

 

ΙI. Τα ψέματα των χριστιανών για το βυζάντιο.

1. Ο «εξαγνισμός» των Εθνικών μας Ναών από τα βυζαντινά κτήνη.

Κατά πάγια τακτική των χριστιανών προπαγανδιστών οι διωγμοί κατά των Ελλήνων επί βυζαντίου παρουσιάζονται ως μεμονωμένα περιστατικά αποτέλεσμα υπερβολικού ζήλου κάποιων ιερωμένων και αυτοκρατόρων. Μάλιστα οι καταστροφές Εθνικών Μνημείων όταν δεν αποδίδονται σε…προχριστιανικές βαρβαρικές επιδρομές! (κατηγορούν τον Ιούλιο Καίσαρα για την ολοκληρωτική καταστροφή της βιβλιοθήκης την Αλεξανδρείας ενώ την κατέστρεψαν τα βυζαντινά κτήνη με εντολή του Πατριάρχη Θεοφίλου) αποδίδονται σε…σεισμούς!! Η άποψη που προβάλλεται είναι ότι δεν υπήρξαν γενικευμένες και συστηματικές διώξεις των Ελλήνων από τους χριστιανούς. Η αλήθεια είναι ότι διεπράχθη ένα ολοκαύτωμα και μία γενοκτονία που τα εγκλήματα των ναζί κατά των Εβραίων θεωρούνται μηδαμινά μπροστά τους (ίδε βιβλία Βλάση Ρασσιά: «Ες έδαφος φέρειν» και «Μία ιστορία αγάπης», εκδόσεις Ανοικτή Πόλη). Οι διώξεις των ναζί κατά των Εβραίων έγιναν μεταξύ 1933-45. Ενώ οι διώξεις των χριστιανών κατά των Ελλήνων ξεκινούν από το 324(ημερομηνία ανακηρύξεως του χριστιανισμού ως επίσημης θρησκείας του βυζαντίου) και συνεχίζονται μέχρι και σήμερα με εκατοντάδες εκατομμύρια θύματα.

Η «εφευρετικότης» των χριστιανών δημαγωγών έφτασε μέχρι το σημείο να διδάσκουν στα σχολεία μας ότι εκχριστιανίζοντες τους Σλάβους τους αναχαίτισαν από την κάθοδο προς τον νότο και έσωσαν τον Ελληνισμό. Και δεν συνειδητοποιούν αυτά τα γελοία ανθρωπάκια ότι το μόνο που καταφέρνουν είναι να οπλίζουν με επιχειρήματα τους εχθρούς της Ελλάδος. Γιατί κατά την ίδια λογική εάν εξισλαμισθεί η Ελλάς δεν θα υπάρχουν διαφορές μεταξύ Τούρκων και Ελλήνων. Οπότε αν εξολοθρευτούν τα ορθόδοξα πατριαρχεία και οι εκκλησίες που λειτουργούν στις ισλαμικές χώρες, οι ισλαμιστές θα το δικαιολογήσουν ως ομογενοποίηση του πληθυσμού, για να μην τους προκαλούν προβλήματα οι Έλληνες χριστιανοί. Οπότε θα θρηνήσουμε νέες σφαγές Ελλήνων στην προσπάθεια εξισλαμισμού των.

Οι χριστιανοί δημαγωγοί μας λέγουν ότι «αν κάποιες σφαγές έγιναν, αυτές έγιναν τον 4ο , 5ο , και 6ο αιώνα, γιατί διαμαρτύρεστε τώρα;». Απαντούμε: με την ίδια λογική, κακώς επαναστατήσαμε το 1821 γιατί οι σφαγές των Τούρκων έγιναν το 1453, η σταυροφορία των καθολικών έγινε το 1204 γιατί απαιτείτε τώρα συγγνώμη από τον Πάπα; Το ότι σήμερα δεν γίνονται σφαγές στην Σμύρνη αυτό δεν σημαίνει ότι οι Τούρκοι αγαπούν τους Έλληνες αλλά ότι δεν έχουν μείνει πια πολλοί Έλληνες εκεί. Όσοι έμειναν εξισλαμίσθηκαν βιαίως. Αρα η «καθυστερημένη» διαμαρτυρία δεν οφείλεται σε δική μας παράλειψη αλλά στο ότι μέχρι προσφάτως ήμασταν εκτός νόμου και δεν μπορούσαμε να εκφρασθούμε ελεύθερα.

Στο επιχείρημα των χριστιανών δημαγωγών ότι σήμερα οι χριστιανοί δεν καταστρέφουν Ελληνικούς Ναούς(ψεύδονται ασυστόλως, καταστρέφουν πάρα πολλά μνημεία με την περιβόητη υπηρεσία καταχώσεων της αρχαιολογικής υπηρεσίας) απαντούμε ότι ούτε και τους αναστηλώνουν. Εμείς δεν θέλουμε την ερειπιολαγνεία, δηλαδή να πληρώνουμε φόρους για να συντηρούνται τα ερείπια. Τα ερείπια να πάνε σε μουσεία για συντήρηση και να κτισθούν οι ναοί μας όπως ακριβώς ήταν. Εξάλλου δεν έμεινε και τίποτε όρθιο για να καταστρέψει ο χριστιανισμός. Τα κατέστρεψε όλα, οπότε δεν έχει νόημα να μας λέγουν ότι δεν καταστρέφουν σήμερα τα ιερά μας. Αν είχε μείνει κάτι όρθιο θα το κατεδάφιζαν αμέσως κατά την πάγια τακτική τους.

Ορισμένοι χριστιανοί (Χριστόδουλος Παρασκευαΐδης) μας λέγουν να μην διαμαρτυρόμαστε επειδή κατέστρεψαν τους Ναούς μας γιατί έτσι τους εξάγνισαν και μάλιστα χρησιμοποίησαν θραύσματα Ελληνικών Ναών για να κτίσουν πάνω τους χριστιανικές εκκλησίες. Μας προτρέπουν επίσης να μην διαμαρτυρόμαστε που έκαψαν το 99% της αρχαίας Ελληνικής γραμματείας αλλά να τους ευχαριστούμε γιατί αυτοί «έσωσαν» το 1%. Να μην διαμαρτυρόμαστε επειδή σήμερα οι Έλληνες δεν παντρεύονται σύμφωνα με το αρχαίο έθιμο αλλά να χαιρόμαστε γιατί παντρεύονται με τον χορό του εβραίου προφήτου Ησαΐα. Να μην διαμαρτυρόμαστε που ο ιουδαιοχριστιανός παπάς εύχεται στους νεόνυμφους να ευτυχήσουν όπως ο…Αβραάμ και ή Σαρα(! τι ηθικών αρχών ζεύγος). Ενώ κανονικά θα έπρεπε να τους εύχεται να ευτυχήσουν όπως ο Δευκαλίων και η Πύρρα. Συγχρόνως μας καλούν να τους είμαστε ευγνώμονες που «διατήρησαν» κάποια (εκφυλισμένα) αρχαιοελληνικά έθιμα όπως οι «αναστενάρηδες» και συνεχίζουν έτσι την πολιτιστική μας παράδοση μέσα από τον χριστιανισμό.

Υποθέτουμε ότι οι χριστιανοί με τέτοιες απόψεις θα αποδέχονται φυσικά ότι το γκρέμισμα Ελληνικών Ναών και η μετατροπή τους σε χριστιανικές εκκλησίες για λόγους «εξαγνισμού», δεν είναι αποκλειστικό «πολιτιστικό προνόμιο» των χριστιανών. Γιατί και οι μουσουλμάνοι έχουν εξαγνίσει πολλές χριστιανικές εκκλησίες μετατρέποντας αυτές σε τζαμιά. Εμείς πάντως δεν έχουμε καμία αντίρρηση στον εξαγνισμό των χριστιανικών εκκλησιών από τους ισλαμιστές…

2. Βυζαντινοί γραικύλοι δίνουν μαθήματα…ελληνοκεντρισμού και…πατριωτισμού.

Ναι, μέχρι εκεί έφτασε ο εξευτελισμός του ρωμαϊκού κρατιδίου που ζούμε. Στην δεκαετία του 1990 ο γνωστός βυζαντινολάτρης Κώστας Πλεύρης μίλαγε από το κανάλι Telecity για κράτος Μπανανίας, για μισελληνικό κράτος που δεν εκδίδει τους αρχαίους συγγραφείς, που δεν προσέχει τα μνημεία μας. Και από αυτό το προπαγανδιστικό σχήμα έβγαζε το σχιζοφρενικό συμπέρασμα ότι πρέπει να αναβιώσουμε το…βυζάντιο(!!!). Ότι το βυζάντιο(1.000.000 φορές πιο μισελληνικό από το σημερινό κράτος) ήταν…Ελληνική αυτοκρατορία(!!!). Φυσικά αυτά τα οποία λένε σήμερα υπέρ της αρχαίας Ελλάδος οι Πλεύρης, Σακέτος, Γεωργαλάς κ.α., έτσι και τα έλεγαν επί βυζαντίου θα τους έκαιγαν ζωντανούς.

Μερικοί χριστιανοί όπως ο Ευάγγελος Μπεξής λέγουν ότι από τον 9ο αιώνα το βυζάντιο ελληνοποιείται. Καμία ελληνοποίηση δεν έγινε, 5-10 άτομα έβγαλαν από τα σκονισμένα σεντούκια μερικά αραχνιασμένα ελληνικά χειρόγραφα και τα διάβασαν. Ούτε οι Ολυμπιακοί αγώνες επανήλθαν, ούτε οι Εθνικοί Ναοί αναστηλώθηκαν, ούτε επετράπη η Ελληνική Παιδεία, ούτε επετράπησαν τα Ελληνικά ήθη και έθιμα, ούτε καταργήθηκαν οι ανθελληνικοί νομικοί κώδικες των Θεοδοσίου Α’ και Γιουτπράδα (Ιουστινιανού).

Και ιδού η σατανική απάτη των χριστιανών προπαγανδιστών: ενώ κατέστρεψαν το 99% των Ελληνικών ηθών και εθίμων και διατήρησαν τα πιο ακίνδυνα (ο Ελληνικός γάμος, το πιο επικίνδυνο γι’αυτούς, τελεί ακόμη και σήμερα υπό διωγμό) υπό ιουδαϊκό ένδυμα, επαίρονται γι’ αυτό. Ζητούν και παράσημο οι βυζαντινολάτρεις για τις διώξεις κατά του Ελληνισμού, μας κοροϊδεύουν και από πάνω. Όταν μάλιστα δεν δεχόμαστε το εμετικό τους ψέμα περί Ελληνικής βυζαντινής αυτοκρατορίας μας κατηγορούν για οπαδούς του Φαλμεράϋερ και πράκτορες του σιωνισμού. Κύριοι χριστιανοί εβραιόδουλοι, ο σιωνισμός δεν έχει διαπράξει ούτε το ένα εκατομμυριοστό από τα εγκλήματα που διέπραξε η «θρησκεία» σας κατά του Ελληνισμού. Μπορείτε να ψεύδεστε, αλλά μέχρι ενός ορίου…

3. «Δεν τις κάναμε εμείς τις σφαγές αλλά οι…αυτοκράτορες».

Δεν τις κάναμε εμείς αλλά οι κακοί αυτοκράτορες, φωνάζουν οι χριστιανοί ψεύτες. Τερατώδες ψέμα. Το βυζάντιο ήταν μία θεοκρατική μοναρχία όπου ο αυτοκράτωρ ήτο συγχρόνως και αρχηγός της εκκλησίας. Το βυζάντιο ήτο μία ελέω θεού μοναρχία. Όπως ήταν το καθεστώς του Αγιατολάχ Χομεϊνί, όπως ήταν το καθεστώς των Ταλιμπάν. Θρησκεία και πολιτεία ήταν ένα και το αυτό. Για τα εγκλήματα ευθύνονται εξ’ολοκλήρου οι πατριάρχες και ο χριστιανισμός, η επίσημη ιδεολογία της μισελληνικής βυζαντινής αυτοκρατορίας. Το πιο γελοίο είναι ότι όποτε ακούγονται εγκλήματα του χριστιανισμού στα ΜΜΕ το παπαδαριό παίρνει σοβαροφανές ύφος και λέγει: «τα έκαναν οι καθολικοί και οι προτεστάντες όχι οι ορθόδοξοι». Περιττό να προσθέσουμε ότι όλους τους αυτοκράτορες-δολοφόνους των Ελλήνων τους έχουν ανακηρύξει σε αγίους. Οπότε η δικαιολογία «τα έκαναν οι αυτοκράτορες, όχι εμείς» καταρρέει, εφ όσον τους ανακήρυξαν σε αγίους σημαίνει ότι τους θεωρούν άξιους τιμών.

Είναι σαν να μας λέγουν οι χριστιανοί δημαγωγοί, ότι αν και σε ολόκληρο τον κόσμο, απ’ όπου πέρασε η χριστιανική πανούκλα κατάσφαξε εκατομμύρια αθώους ανθρώπους, ο καλός χριστούλης επέλεξε την Ελλάδα και είπε: «Εδώ παιδιά δεν θα κάνουμε σφαγές, πάμε παρακάτω να σφάξουμε…». Ευτυχώς που ο Ζευς εκδικήθηκε τον χριστιανισμό αφανίζοντας το βυζάντιο, αυτή την εστία μολύνσεως για την ανθρωπότητα.

4. Το μεγαλύτερο ιστορικό ψεύδος στα παγκόσμια χρονικά.

«Ήμασταν δούλοι στους Ρωμαίους εθνικούς και στους Τούρκους μουσουλμάνους αλλά ελεύθεροι στο βυζάντιο». Αυτό θα σου απαντήσει ο μέσος Έλληνας αν τον ρωτήσεις γιατί αυτό τον διδάσκουν στο σχολείο και αυτό του λένε όλα τα ΜΜΕ. Για κάποιο λόγο οι χριστιανοί δημαγωγοί θεωρούν ότι κατά την διάρκεια του βυζαντίου …ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΔΟΥΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ(!!!).

Είναι απίστευτο και όμως αληθινό, όλοι οι λογικώς σκεπτόμενοι άνθρωποι θα έπρεπε να λένε ότι δεν έχει σημασία αν ο κατακτητής είναι Ρωμαίος εθνικός ή Ρωμαίος χριστιανός ή Τούρκος μουσουλμάνος. Είναι κατακτητής. Και όμως, για τους χριστιανούς βυζαντινολάτρεις η Ελλάς του 324-1453 δεν είναι υπόδουλη στους Ρωμαίους αλλά …ελεύθερη χώρα. Γιατί; Διότι ο κατακτητής είχε το ίδιο θρήσκευμα με τους σημερινούς «φωστήρες» που διδάσκουν ότι το βυζάντιο ήταν Ελληνική αυτοκρατορία. Τα ίδια θα μας έλεγαν και οι Έλληνες μουσουλμάνοι εάν είχε επικρατήσει ο Ισλαμισμός στην Ελλάδα για την Οθωμανική αυτοκρατορία. Ότι τάχα από το 1453 ως το 1821 δεν ήμασταν δούλοι στους Τούρκους αλλά ελεύθεροι. Ας δούμε τις ιστορικές περιόδους σύμφωνα με την χριστιανική άποψη:

Το -146 η Ελλάς υποδουλώνεται στους Ρωμαίους εθνικούς. Το +324 ο Ρωμαίος αυτοκράτωρ Κωνσταντίνος ανακηρύσσει τον χριστιανισμό ως μόνη επίσημη θρησκεία της αυτοκρατορίας. Οι άλλες θρησκείες τίθενται εκτός νόμου. Από το 324 έως το 1453 είμαστε…ελεύθεροι[1] στους …βυζαντινούς(=Ρωμαίοι χριστιανοί). Από το 1453 έως το 1821 είμαστε δούλοι στους Τούρκους μουσουλμάνους. Αυτό το ιστορικό παραμύθι διδάσκει η αίρεση των Ναζωραίων στα ελληνόπουλα. Δεν πιστεύουμε να υπάρχει άλλο έθνος στον κόσμο που να διδάσκεται τόσο διαστρεβλωμένα την ιστορία του. Οι χριστιανοί κατηχητές μας διδάσκουν στα σχολεία ότι από το 324 μέχρι το 1453 ήμασταν ελεύθεροι(!!!), κυρίαρχοι, κοσμοκράτορες. Δηλαδή συμφωνούν μαζί μας στο ότι από το ‘146 έως το +324 ήμασταν δούλοι στους Ρωμαίους εθνικούς και από το 1453 έως το 1821 ήμασταν δούλοι στους Τούρκους μουσουλμάνους. Αλλά για την περίοδο 324-1453 οι βυζαντινολάτρεις δεν συμφωνούν με τους Έλληνες. Η Ελλάς δεν ήταν υπό κατοχή(!), λέγουν. Ήμασταν…ελεύθεροι(!!!).
[1] Όχι απλώς ελεύθεροι, αλλά η βυζαντινή αυτοκρατορία είναι δική μας, είναι…ελληνική!!! Πώς έγινε αυτό, μόνον ένας Γιαχβέ το ξέρει και οι χριστιανοί βυζαντινολάτρεις.

Τι έγινε κύριοι χριστιανοί βυζαντινολάτρεις το 324 και απελευθερωθήκαμε από τους Ρωμαίους εθνικούς; Μήπως καμία επανάσταση όπως το 1821; Εδώ υπάρχει πλήρες σκότος. Σύμφωνα με τους χριστιανούς δημαγωγούς το ότι οι Ρωμαίοι κατακτητές άλλαξαν θρήσκευμα και το επέβαλλαν στους Έλληνες βιαίως αυτό μάς κάνει …ελεύθερους πολίτες. Μετατρέπει την ανατολική Ρωμαϊκή χριστιανική αυτοκρατορία σε …Ελληνική(!).

Δηλαδή αυτοί οι γραικύλοι εξαρτούν το αν είμαστε δούλοι ή ελεύθεροι από το θρήσκευμα του κατακτητού. Αν ο κατακτητής έχει το ίδιο θρήσκευμα με μάς τότε είμαστε ελεύθεροι, αλλιώς δούλοι. Πολύ ωραία κύριοι αναίσχυντοι χριστιανοί βυζαντινολάτρεις, αλλά για πέστε μας τώρα: οι Έλληνες που εξισλαμίσθηκαν βιαίως επί τουρκοκρατίας ήταν δούλοι ή ελεύθεροι; Φυσικά δούλοι, θα έλεγε ένας λογικός άνθρωπος, αλλά με τα μυαλά των χριστιανών δημαγωγών θεωρούνται ελεύθεροι. Οπότε για να συμπαρασταθούμε στην ανοησία και τον ραγιαδισμό που διαπερνά τους βυζαντινολάτρεις, εμείς οι Έλληνες Εθνικοί θα πρέπει να δηλώνουμε ότι από το ‘146 έως το +324 δεν ήμασταν δούλοι αλλά ελεύθεροι …επειδή οι Ρωμαίοι εθνικοί πίστευαν στον Jupiter(Δία) και την Minerva(Αθηνά). Και να αρχίσουμε να ωρυόμαστε όπως οι χριστιανοί βυζαντινολάτρεις: «Ζήτω οι Καίσαρές μας». Το φαντάζεστε να κάναμε κάτι τέτοιο; όλοι θα γέλαγαν μαζί μας. Με τους βυζαντινολάτρεις όμως δεν πρέπει να γελάμε…

Ο επικεφαλής αυτών Κώστας Πλεύρης είχε το θράσος να δηλώνει συνεχώς από το Telecity ότι πρέπει να κάνουμε τους ανδριάντες των βυζαντινών αυτοκρατόρων…μας. Μα τότε θα γίνουμε το πρώτο έθνος που θα κάνει ανδριάντες στους κατακτητές και σφαγείς του!!!! Ο εξευτελισμός της Ελλάδος θα είναι πρωτοφανής.

Εν τω μεταξύ η ίδια παρεούλα (Ε.Μπεξή, Α.Γεωργιάδη, Κ.Πλεύρη κ.α.) παρεξηγήθηκε από τις φήμες που φέρουν τον Έλληνα ΥΠΕΞ, Γ.Παπανδρέου να έχει δεσμευθεί στους Ιρανούς να ανεγείρει ανδριάντα του Δαρείου στον Μαραθώνα. Γι’ αυτούς τους βυζαντινούς ιππότες η ανέγερση ανδριάντος προς τιμήν του Πέρσου κατακτητού είναι προσβολή, όμως η ανέγερση ανδριάντων Ρωμαίων χριστιανών(βυζαντινών) κατακτητών θα …λαμπρύνει την χώρα μας. Ας τους κάνουν, αλλά γιατί να μην κάνουν και οι Έλληνες μουσουλμάνοι τους ανδριάντες των Τούρκων σουλτάνων και εμείς οι Έλληνες στο θρήσκευμα τους ανδριάντες των Ρωμαίων Καισάρων; Όποιος χριστιανός μας λύσει αυτόν τον γρίφο κερδίζει μία πεντάλφα του Δαυίδ. Έτσι θα γίνουμε όλοι μαζί ένα τσίρκο και θα κάνουμε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα να οικονομήσουμε χρήματα πουλώντας βυζαντινό «πατριωτισμό» όπως ο κ. Πλεύρης & Σια.

5. «Μετά τον 9ο αιώνα το βυζάντιο …ελληνοποιείται».

Μας λέει ο κύριος Μπεξής. Από πού το βγάλατε αυτό το καταπληκτικό συμπέρασμα; θα ρωτάγαμε τον κ.Μπεξή. Επειδή, είπε ο κ. Μπεξής στο Extra channel, τον 9ο αιώνα υπάρχει το άγαλμα της Ήρας στον…ιππόδρομο της Κωνσταντινουπόλεως(!)

Με τις ανοησίες των χριστιανών δεν μπορείς να βγάλεις ποτέ συμπέρασμα για το τι έγινε στην ιστορία. Θα απαντήσουμε όμως εμείς πώς εξετάζουμε το τι έγινε στο βυζάντιο. Όταν θέλουμε να αναλύσουμε την ιστορία ενός κράτους κάνουμε τομές στην ιστορία του, εγκάρσιες και κατά μήκος. Μία εγκάρσια τομή στην ιστορία του βυζαντίου τον 9ο αιώνα απαιτεί την γνώση των ανθρωπολογικών, θρησκευτικών, οικονομικών, πολιτικών, διπλωματικών και στρατιωτικών συνθηκών που επικρατούσαν στο βυζάντιο εκείνη την περίοδο. Πρέπει να γνωρίζουμε ποια είναι η φυλετική σύνθεση του βυζαντίου τον 9ο αιώνα. Ποια τα ήθη και έθιμά του πολυεθνικού βυζαντίου, οι ομιλούσες γλώσσες. Υπάρχει αυτόνομο ελληνικό κράτος αναγνωρισμένο διπλωματικώς; Είμαστε φόρου υποτελείς στους Ρωμαίους χριστιανούς; Μήπως είμαστε Ρωμαίοι χριστιανοί; Λατρεύουμε ελευθέρως την Εθνική μας Θρησκεία τον 9ο αιώνα; Λειτουργεί μήπως το μαντείο των Δελφών; Τα ελληνόπουλα διδάσκονται Όμηρο και Αριστοτέλη ή τους ύμνους του Δαυίδ; Σε όλα αυτά τα ερωτήματα ο κύριος Μπεξής δεν δίνει καμία απάντηση. Απλώς αναφέρει ένα άγαλμα της Ήρας στον ιππόδρομο, που σε τελευταία ανάλυση θα μπορούσε να βρίσκεται εκεί για να το χλευάζουν τα βυζαντινά κτήνη.

Από το ότι υπάρχει ένα Ελληνικό άγαλμα (αν υπήρξε, γιατί οι χριστιανοί λαοπλάνοι ψεύδονται ασυστόλως και δεν μπορείς να τους έχεις εμπιστοσύνη) στον ιππόδρομο δεν μπορούμε να συμπεράνουμε την φυλετική, εθνολογική, πολιτική και πολιτιστική κατάσταση στο βυζάντιο τον 9ο αιώνα. Και στο Μεξικό υπάρχει το άγαλμα της Αθηνάς, τι πάει να πει αυτό; ότι το Μεξικό ελληνοποιείται; Στις ΗΠΑ υπάρχουν πόλεις με αρχαιοελληνικά ονόματα, στα πανεπιστήμιά τους διδάσκουν περισσότερο τους Έλληνες κλασσικούς απ’ ότι στο σημερινό Ελλαδιστάν. Τι πάει να πει αυτό; Ότι οι ΗΠΑ είναι Ελληνικό κράτος; ή ότι ελληνοποιείται; Στην Τουρκία το υπουργείο πολιτισμού συντηρεί το αρχαία Ελληνικά μνημεία; Τι σημαίνει αυτό; ότι η Τουρκία ελληνοποιείται; Επίσης έχει επιτρέψει την λειτουργία ορισμένων χριστιανικών εκκλησιών. Αυτό τι σημαίνει; ότι η Τουρκία εκχριστιανίζεται;

Φυσικά το τέχνασμα του χριστιανού Ε.Μπεξή είναι ότι δεν ορίζει τι σημαίνει η λέξις «ελληνοποιείται». Μήπως εννοεί ως ελληνοποίηση του βυζαντίου ότι δεν καίνε πια ζωντανούς τους Έλληνες τα βυζαντινά κτήνη; Αυτό ονομάζει ελληνοποίηση του βυζαντίου; Μα και αυτό είναι ψέμα γιατί ο Νίκων ο Μετανοείτε τον 9ο αιώνα σφάζει Σπαρτιάτες Έλληνες στο θρήσκευμα και ο Νικηφόρος Φωκάς τον 10ο αιώνα, σφάζει Κρητικούς Έλληνες στο θρήσκευμα. Αυτή είναι η ελληνοποίηση του βυζαντίου;

Το τέχνασμα των χριστιανών έγκειται στο ότι δεν εξηγούν στους ακροατές των τι σημαίνει σύσταση κράτους και πώς ένα κράτος χαρακτηρίζεται ελληνικό. Για να αποκαλύψουμε την διαστρέβλωση τους παίρνουμε την «λογική» τους και την εφαρμόζουμε σε άλλες ιστορικές περιόδους για να δούμε αν ισχύει. Το 1870 η Κρήτη έχει πληθυσμό ελληνικό και γλώσσα ελληνική, ανήκει όμως στην οθωμανική αυτοκρατορία. Το ότι μία περιοχή της οθωμανικής αυτοκρατορίας διατηρεί γλώσσα και πληθυσμό ελληνικό τι σημαίνει; Ότι η οθωμανική αυτοκρατορία ελληνοποιείται; Στρατιωτικώς και πολιτικώς η Κρήτη το 1870 ανήκει στην οθωμανική αυτοκρατορία. Αρα η γλώσσα, ο πληθυσμός και τα ήθη της Κρήτης δεν μας παρέχουν τον πολιτιστικό χάρτη της Τουρκίας. Κάποιος πονηρός μουσουλμάνος τύπου Μπεξή θα μπορούσε να δικαιολογήσει τις κατακτήσεις της Τουρκίας με τα επιχειρήματα των χριστιανών, λέγων ότι το 19ο αιώνα η οθωμανική αυτοκρατορία «ελληνοποιείται» επειδή στην Κρήτη μιλούν ελληνικά. Και κάποιος μουσουλμάνος Μπεξής θα μπορούσε να παριστάνει τον ελληνοκεντρικό δικαιολογώντας έτσι τις κατακτήσεις των Τούρκων.

Ακόμα και για το σημερινό κράτος που ζούμε δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι Ελληνικό, πόσο μάλλον για το βυζάντιο του 9ο αι. Μία βόλτα στην Αθήνα θα πείσει τους πάντες ότι δεν υπάρχει ούτε ένα Ελληνικό μνημείο, η θρησκεία τα ήθη και τα έθιμά μας είναι ιουδαιοχριστιανικά, τα ονόματά μας ιουδαιοχριστιανοτουρκοβυζαντινοφράγκικα, ο τύμβος των Σαλαμινομάχων ένας βόθρος, οι επιγραφές των καταστημάτων όλες στα αγγλικά, η μουσική της νεολαίας αγγλοαμερικανική. Πού είδαν το Ελληνικό κράτος; Πώς τολμούν να λέγουν ότι το βυζάντιο του 9ου αιώνος ελληνοποιείται; Μήπως κάποιος βυζαντινός αυτοκράτωρ αναστήλωσε κάποιον Ελληνικό Ναό; Μήπως επέτρεψε την διεξαγωγή των Ολυμπιακών αγώνων; Μήπως επετράπη η λατρεία της Εθνικής Θρησκείας;

«Ελληνοποιείται» το βυζάντιο σε σχέση με τι; Δώστε μας ένα μέτρο συγκρίσεως. Σε σχέση με την εποχή που έκαιγαν φιλοσόφους και βιβλία; Μα δεν υπάρχουν Έλληνες φιλόσοφοι στο βυζάντιο τον 9ο αιώνα, τους έκαψαν όλους ζωντανούς. Δεν είχαν άλλους να κάψουν. Το ότι δεν έκαιγαν φιλοσόφους από ένα σημείο και μετά δεν σημαίνει ότι «ελληνοποιήθηκαν» τα βυζαντινά κτήνη αλλά ότι δεν υπήρχε κάποιος Έλληνας φιλόσοφος για να τον κάψουν. Αν υπήρχε θα τον έκαιγαν.

Συμπέρασμα: Δεν υπάρχει Ελληνικό κράτος με την νομική, πολιτική, στρατιωτική, φυλετική και πολιτιστική έννοια του όρου κατά την διάρκεια της βυζαντινής λαίλαπας. Υπάρχουν κάποιοι χατζατζάρηδες του χριστιανισμού που πληρώνονται από την ορθοδοξία για να «τελαλήσουν», όπως ο Χατζατζάρης στο θέατρο σκιών, την «ελληνικότητα» του βυζαντίου. Τα ίδια παραμύθια θα μας πούλαγε και ένας Έλλην μουσουλμάνος για την οθωμανική αυτοκρατορία ότι τάχα ελληνοποιήθηκε, αν ήμασταν σήμερα δούλοι στον Ισλαμισμό. Τώρα που είμαστε δούλοι στον χριστιανισμό μας λέγουν ότι το βυζάντιο «ελληνοποιήθηκε».

6. «Έρχεται η παγκοσμιοποίησης, συσπειρωθείτε γύρω από την…ορθοδοξία για να…σωθούμε!».

Είναι απίστευτο το θράσος των χριστιανών δημαγωγών, ομιλούν κατά της παγκοσμιοποιήσεως και ταυτοχρόνως υποστηρίζουν μία διεθνιστική αντεθνική θεωρία και ζητωκραυγάζουν υπέρ ενός πολυφυλετικού, πολυπολιτισμικού κράτους-του βυζαντίου. Και από πάνω οι χριστιανοί οι εθνικιστές τύπου Κ. Πλεύρη κατηγορούν το Πασοκ και την Ν.Δημοκρατία γιατί προωθούν την …πολυπολιτισμική Ελλάδα!!!(ενώ αν προωθούσαν το πολυπολιτισμικό βυζάντιο θα ήταν …πατριώτες, όπως ο κ. Πλεύρης…). Τους κατηγορούν γιατί ελληνοποιούν τους Αλβανούς ενώ αυτοί έχουν ελληνοποιήσει και ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΕΙ όλους τους Ρωμαίους χριστιανούς σφαγείς μας. Αν αυτό δεν είναι προδοσία τότε τι είναι προδοσία; Βασικά η ορθοδοξία, όπως και ο κομμουνισμός, φωνάζει κατά των αλλοτρίων παγκοσμιοποιήσεων. Η δική της παγκοσμιοποίηση είναι καλή, των άλλων είναι κακή. Θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους τους βυζαντινολάτρεις ότι εμείς οι Έλληνες δεν φοβόμαστε την αμερικανική παγκοσμιοποίηση γιατί είμαστε εκπαιδευμένοι. Αφού επιζήσαμε από την χριστιανική-βυζαντινή παγκοσμιοποίηση δεν μας φοβίζει τίποτε.

7. «Να αναστηλώσουμε την βυζαντινή αυτοκρατορία …τους».

Μας προτρέπουν οι χριστιανοί προπαγανδιστές. Δυστυχώς για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά ο ραγιαδισμός ντύνεται με το ένδυμα του εθνικισμού. Οι χριστιανοί εθνικιστές στεναχωρήθηκαν που έπεσε το βυζάντιο ενώ σύμφωνα με τα αρρωστημένα μυαλά τους θα έπρεπε να παραμείνουμε άλλα χίλια χρόνια δούλοι στους Ρωμαίους χριστιανούς. Δηλαδή κατ’ αυτούς κακώς αποσχίσθηκαν άλλοι λαοί από το βυζάντιο. Ενώ αυτό ακριβώς θα έπρεπε να έχουμε κάνει και εμείς: να επαναστατήσουμε κατά των βυζαντινών κτηνών, να αποσχισθούμε και να δημιουργήσουμε ανεξάρτητο Ελληνικό κράτος. Φυσικά εορτάζουν την απόσχιση από την οθωμανική αυτοκρατορία το 1821, αλλά εάν η οθωμανική αυτοκρατορία ήταν χριστιανική θα αποκαλούσαν προδότες τους Έλληνες που επαναστάτησαν. Έτσι μάλλον θα πούνε και για μάς που δηλώνουμε ότι θα έπρεπε να επαναστατήσουμε κατά των βυζαντινών. Γιατί είπαμε, οι χριστιανοί δημαγωγοί εξαρτούν την στάση τους από το θρήσκευμα του κατακτητού.

Εμείς χαιρόμαστε για την πτώση του βυζαντίου και δηλώνουμε τα εξής: Το 1453 δεν γίναμε δούλοι των Τούρκων ενώ τάχα ήμασταν ελεύθεροι, όπως ψευδώς διαδίδουν οι χριστιανοί δημαγωγοί. Το 1453 τα Ελληνικά εδάφη και οι Ελληνικοί πληθυσμοί βρίσκονται υπό τριπλή κατοχή: βυζαντινών (Ρωμαίων ορθοδόξων χριστιανών), Φράγκων καθολικών και Τούρκων μουσουλμάνων (κατείχαν πολλές περιοχές της Ελλάδος πριν πέσει η Κωνσταντινούπολις). Αντίστοιχο σκηνικό υπάρχει το 1940-1944 στην Ελλάδα. Ο περισσότερος κόσμος από τις ταινίες που βλέπει, νομίζει ότι βρισκόμασταν μόνον υπό γερμανική κατοχή. Ενώ το σωστό είναι ότι ήμασταν υπό τριπλή κατοχή: Γερμανών ναζί, Ιταλών φασιστών και Βουλγάρων κομιτατζήδων.

Αρα το 1453 έχουμε σύγκρουση μεταξύ δύο κατακτητών μας (βυζαντινών και τούρκων) που και οι δύο χρησιμοποιούν Έλληνες στρατιώτες. Το ίδιο θα συμβεί αργότερα στον φραγκοτουρκικό πόλεμο στην Κρήτη 1645-1669. Και οι δύο κατακτητές χρησιμοποιούν σκλαβωμένους Έλληνες για να συγκρουσθούν. Αυτή είναι η τραγική αλήθεια. Γιατί λοιπόν εμείς να στεναχωρηθούμε επειδή δύο από τους τρεις κατακτητές μας συγκρούσθηκαν μεταξύ τους; Δηλαδή εάν το 1453 είχαν συγκρουσθεί οι φράγκοι με τους τούρκους και είχαν ηττηθεί οι Φράγκοι, εμείς θα έπρεπε να στεναχωρηθούμε; Κατακτητής ο βυζαντινός, κατακτητής και ο τούρκος, ποια η διαφορά; Στο θρήσκευμα; Το θρήσκευμα του κατακτητού δεν μας απασχολεί. Οι Έλληνες στο θρήσκευμα δεν πρέπει να λυπούνται που χάθηκε ένας εχθρός μας-οι βυζαντινοί-αλλά αντίθετα να χαίρονται. Τα εδάφη που πήραν οι Τούρκοι θα τα κατακτούσαν οι Φράγκοι καθολικοί. Πάλι υπόδουλοι θα ήμασταν.

Το σωστό θα ήταν να εξοντώσουμε και τους βυζαντινούς και τους Τούρκους και τους Φράγκους. Να εκδιώξουμε και τους τρεις κατακτητές από τα εδάφη μας. Αλλά δυστυχώς δεν είχαμε τέτοια ισχύ τότε. Η Ελληνική ψυχή νοσούσε βαρύτατα από την πανούκλα των Ναζωραίων.

Και κάτι τελευταίο για την βυζαντινή αυτοκρατορία …τους. Αν προσπαθήσουν να την αναστηλώσουν οι χριστιανοί εθνικιστές, εμείς θα τους πολεμήσουμε μέχρις εσχάτων.

Επίσης να σταματήσουν να κλαψουρίζουν για την αθρόα εισροή λαθρομεταναστών παριστάνωντες τους πατριώτες. Όχι ότι εμείς συμπαθούμε ιδιαίτερα τους λαθρομετανάστες αλλά έτσι και αναβιώσει η βυζαντινή αυτοκρατορία τότε εμείς οι Έλληνες θα γίνουμε …λαθρομετανάστες. Θα πρέπει να καταφύγουμε στην …Αλβανία για να σωθούμε από την βυζαντινή λαίλαπα.

Πάντως αυτή την φορά δεν πρόκειται να παραμείνουμε παθητικοί μπροστά στο νέο βυζαντινό κτήνος για να το χορτάσουμε με το αίμα μας. Γι’ αυτό οι χριστιανοί εθνικιστές καλά θα κάνουν να μετρούν πολύ καλά τα λόγια τους όταν μιλούν για αναβίωση της βυζαντινής αυτοκρατορίας. Αυτή την φορά δεν θα καθίσουμε με σταυρωμένα τα χέρια να μας καίνε ζωντανούς. Αυτή την φορά θα εφαρμοστεί το «πολέμα την φωτιά με την φωτιά». Και να δούμε ποιος θα νικήσει αυτή την φορά. Ο χριστιανισμός ή ο Ελληνισμός;

8. Κατηγορούν τον Έλληνα ΥΠΕΞ για ραγιαδισμό οι βυζαντινοί γραικύλοι.

Δημιουργήθηκε τεράστιο θέμα με την κατάθεση στεφάνου του κυρίου Γ. Παπανδρέου στο μνημείο του Κεμάλ Ατατούρκ από πολλούς Έλληνες μεταξύ των οποίων και ορισμένοι βυζαντινολάτρεις όπως ο Γεώργιος Καρατζαφέρης. Εμείς φυσικά ως Έλληνες το θρήσκευμα διαφωνούμε ριζικά με την πράξη του κ. Παπανδρέου. Ο Κεμάλ ήταν ένας σφαγέας των Ελλήνων και εμείς δεν ξεχωρίζουμε το θρήσκευμα του σφαγέως μας. Όμως ο κ. Γιώργος Καρατζαφέρης το ξεχωρίζει. Εάν ο κ. Παπανδρέου κατέθετε στεφάνι σε μνημείο του Ιουστινιανού, ο κ. Καρατζαφέρης θα τον χειροκροτούσε ως πατριώτη! Το μόνο που έχουν να κάνουν οι κύριοι των Πασοκ-Ν.Δημοκρατίας αν θέλουν να αναπτύξουν την «ελληνοτουρκική φιλία» χωρίς αντιδράσεις από τους χριστιανούς εθνικιστές είναι να εξισορροπούν την αλγεινή εντύπωση με κατάθεση στεφάνων σε βυζαντινούς αυτοκράτορες για να εισπράττουν χειροκροτήματα από τους χριστιανούς βυζαντινούς εθνικιστές.

Εμπρός λοιπόν κύριοι βυζαντινολάτρεις, δείξτε μας τον ραγιαδισμό σας! Καταθέστε στεφάνια σε βυζαντινούς αυτοκράτορες-σφαγείς των Ελλήνων. Ελπίζουμε μόνο να μην γελοιοποιηθείτε περισσότερο, διαμαρτυρόμενοι αν κάποιοι Έλληνες μουσουλμάνοι καταθέσουν στεφάνια σε μνημεία Τούρκων σουλτάνων.

Υβρίζουν τον ΥΠΕΞ Γ. Παπανδρέου επειδή αποκαλεί τους Τούρκους φίλους ενώ αυτοί έχουν το θράσος να αποκαλούν τους Σέρβους Σλαύους …αδελφούς(!!). Και δεν κοκκινίζουν λίγο από ντροπή. Από πού και ως πού εμείς αδέλφια με εχθρούς των Ελλήνων χειρότερους από τους Τούρκους; Επειδή είναι χριστιανοί ορθόδοξοι; Και λοιπόν; Εχθροί μας είναι οι Σλάβοι, θέλουν να βγουν στον Αιγαίο, δεν διαβάζουν καθόλου ιστορία;

Ερωτούμε τους βυζαντινούς γραικύλους: αν ο ΥΠΕΞ, Γ.Παπανδρέου φώναζε «ζήτω η οθωμανική αυτοκρατορία» τί θα πάθαινε; Θα τον κυνήγαγε όλη η Ελλάδα.

Και όμως οι βυζαντινοί γραικύλοι φωνάζουν ξεδιάντροπα και ατιμωρητί «ζήτω η βυζαντινή αυτοκρατορία». Αν όμως η οθωμανική αυτοκρατορία ήταν χριστιανική δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα με τους τούρκους, τότε θα ήταν αδελφοί τους όπως …οι Σέρβοι.

Ερωτούμε τους βυζαντινούς γραικύλους: τι θα παθαίναμε εμείς οι Έλληνες στο θρήσκευμα αν φωνάζαμε «Ζήτω η Ρωμαϊκή εθνική αυτοκρατορία των Καισάρων»; Δεν θα γέλαγαν όλοι μαζί μας; Θα μας έλεγαν «γιατί ζητωκραυγάζετε; επειδή τότε οι Ρωμαίοι πίστευαν στην εθνική τους θρησκεία;». Το φαντάζεστε να έκαναν έκκληση οι Έλληνες Εθνικοί για αναβίωση της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας του Ιουλίου Καίσαρος; Το φαντάζεστε οι Έλληνες μουσουλμάνοι να έκαναν έκκληση για αναβίωση της οθωμανικής αυτοκρατορίας; Το φαντάζεστε οι Έλληνες καθολικοί να έκαναν έκκληση για αναβίωση της Φραγκοκρατίας; Όλοι θα γέλαγαν μαζί μας και θα μας έλεγαν προδότες.

Έτσι και εμείς, πρέπει να γελάμε και να αποκαλούμε προδότες τους χριστιανούς εθνικιστές που ζητούν αναβίωση της βυζαντινής(=Ρωμαϊκής χριστιανικής) αυτοκρατορίας.

Συγχρόνως, με απύθμενο θράσος, οι βυζαντινοί γραικύλοι αποκαλούν …γραικύλους, αυτούς που δεν θέλουν την αναβίωση του βυζαντινού κτήνους. Δηλαδή είμαστε γραικύλοι επειδή δεν θέλουμε να υποδουλωθούμε(!!). Το φαντάζεστε να μας αποκαλούσε γραικύλους ένας Έλλην μουσουλμάνος επειδή δεν θέλουμε την αναβίωση της οθωμανικής αυτοκρατορίας; Θα γελούσε ο κάθε πικραμένος.

Οι χριστιανοί εθνικιστές παριστάνουν τους πατριώτες προδίδοντας τον Ελληνισμό. Θέλουν να τον υποτάξουν στον χριστιανισμό. Μας λέγουν ότι όχι απλώς οι βυζαντινοί ήταν αδέλφια μας αλλά κάτι χειρότερο, ότι είμαστε …γνήσιοι απόγονοι των βυζαντινών κτηνάνθρωπων. Τους βυζαντινούς γραικύλους τους πείραξε η δήλωση γνωστού εβραίου σιωνιστού ότι «θα πρέπει να πλήξουμε τους Έλληνες στην γλώσσα και τον πολιτισμό» και δεν τους πειράζει που το βυζάντιο και η ορθοδοξία έπληξε την γλώσσα και τον πολιτισμό μας. Ανησυχούν για το τι θα μας κάνουν οι σιωνιστές, όχι για το τι μας έκαναν τα βυζαντινά κτήνη. Τους πειράζουν οι ανθελληνικές δηλώσεις ενός σιωνιστή και όχι τα ανθελληνικά και γεμάτα μίσος για τον Ελληνισμό κείμενα των θεωρητικών του ιουδαιοχριστιανισμού.

9. «Ας συμφιλιωθούμε».

Αν προσέξει κάποιος θα διακρίνει στις κραυγές για «συμφιλίωση» άλλη μία απάτη των χριστιανών εθνικιστών. Μας καλούν να μην λησμονούμε τα εγκλήματα των Περσών, Τούρκων, Εβραίων, κομμουνιστών και καθολικών που διεπράχθησαν εναντίον μας. Μόνο τα εγκλήματα των βυζαντινών μας καλούν να ξεχάσουμε. Γιατί ειδικά των βυζαντινών, κύριοι βυζαντινοί γραικύλοι; Γιατί όχι και των καθολικών, γιατί όχι και των εβραίων; Γιατί όχι και των τούρκων; Γιατί όχι και των ναζί; Εσείς είστε ειδική ράτσα ανθρώπων που έχετε ειδική, εφ’ όρου ζωής αμνηστία για όσα και ότι είδους εγκλήματα διαπράττετε κατά του Ελληνισμού; Ποιος σας έδωσε αυτή την ειδικού τύπου αμνηστία; Ο ραβίνος σας, ο Τζεσουά; Εμείς όμως δεν τον αναγνωρίζουμε ούτε ως θεό αλλά ούτε και ως δικαστή που συγχωρεί αποκλειστικώς τα δικά σας εγκλήματα. Εσείς δεν συγχωρήσατε ποτέ το δικό μας «έγκλημα», το ότι είμαστε Έλληνες στο θρήσκευμα. Μας θανατώνατε στην πυρά και μέχρι σήμερα ακόμα μάς καταδιώκετε. Εμείς γιατί να σας συγχωρήσουμε;

10. «Να μην είσαστε…μισαλλόδοξοι».

Μας προτρέπει ο γνωστός χριστιανός «αρχαιολάτρης» Α. Γεωργιάδης. Μας καλεί βέβαια να θυμόμαστε την μάχη του Μαραθώνος αλλά όχι τις σφαγές των βυζαντινών γιατί έτσι «θα γίνουμε μισαλλόδοξοι». Ενώ η ιουδαϊκή αίρεση των Ναζωραίων που ασπάζεται ο κ. Γεωργιάδης η οποία μας έθεσε εκτός νόμου δεν είναι μισαλλόδοξη!! Η «θρησκεία» του κ. Γεωργιάδη δεν είναι μισαλλόδοξη, απλώς μισεί τους μη χριστιανούς ορθοδόξους Έλληνες.

Και τέλος πάντων ας πούμε ότι εμείς ξεχνάμε τις σφαγές των χριστιανών, εσείς κύριοι χριστιανοί εθνικιστές γιατί φροντίζετε να μας θυμίζετε την μνήμη των «αγίων» δολοφόνων σας; Γιατί δεν εορτάζετε την μνήμη της εθνομάρτυρος φιλοσόφου Υπατίας και εορτάζετε την μνήμη του «αγίου» επισκόπου Κυρίλλου, υπευθύνου για την δολοφονία της; Γιατί εορτάζετε την μνήμη των φονιάδων Θεοδοσίου Α’ και Ιουστινιανού, και όχι των θυμάτων τους; Γιατί καλείτε εμάς να διαγράψουμε από την μνήμη μας τους εθνομάρτυρές μας και δεν διαγράφετε εσείς από το εορτολόγιο σας τους «αγίους» υπάνθρωπους που μας έσφαξαν; Δεν πρόκειται να ξεχάσουμε ποτέ τα εγκλήματα του χριστιανισμού κατά των Ελλήνων, γιατί αν τα ξεχάσουμε θα ξαναπάθουμε τα ίδια.

Αρκετοί βέβαια από τους χριστιανούς βυζαντινολάτρεις παριστάνουν και τους δημοκράτες(!!!). Τι σχέση έχει η δημοκρατία με μία ελέω θεού μοναρχία; Με ένα θεοκρατικό καθεστώς όπως ήταν το βυζάντιο; Αυτό μόνον ένας βυζαντινός φασίστας μπορεί να μας το εξηγήσει, εμείς αδυνατούμε. Βλέπουμε ξεκάθαρα ότι έχουμε μία συντονισμένη επίθεση του χριστιανοφασισμού στην Ελλάδα καμουφλαρισμένη με το ένδυμα του πατριωτισμού και με κράχτες τους χριστιανούς εθνικιστές.


Αφήστε μια απάντηση