Μενού
Αρχική / Ενθετα - Αφιερώματα / Δωδεκάθεο / Τι πρέπει να θυμούνται όλοι οι Έλληνες – Επίλογος

Τι πρέπει να θυμούνται όλοι οι Έλληνες – Επίλογος

Ε. Τι πρέπει να θυμούνται όλοι οι Έλληνες.

1. Οι χριστιανοί έχουν την ανάγκη μας

2. Ο χριστιανισμός δεν είναι θρησκεία

3. Δεν έχουμε καμία σχέση με ομάδες Έψιλον και ουφολόγους

 

Ε. Τι πρέπει να θυμούνται όλοι οι Έλληνες.

1. Οι χριστιανοί έχουν την ανάγκη μας.

Οι χριστιανοί αδελφοί μας είναι εγκλωβισμένοι στα δίχτυα του ιουδαϊσμού. Πιστεύουν ότι θα αναστηθούν, πιστεύουν ότι τους κυνηγάει κάποιος σατανάς. Χρειάζονται την βοήθειά μας για να απελευθερωθούν από τα δεσμά της ορθοδοξίας. Πρέπει να τους επαναφέρουμε στην φυσιολογική-ελληνική τους κατάσταση. Να τους δείξουμε τον δρόμο των Πατρώων Θεών και να τους απελευθερώσουμε από την παγίδα των ψαράδων απατεώνων της Γαλιλαίας. Πρέπει να τους εξηγήσουμε ότι δεν είναι πρόβατα, αλλά Έλληνες στην ψυχή και το σώμα.

Ορισμένοι χριστιανοί πιστεύουν ότι κάτι ρακοφορεμένοι άνθρωποι θα τους οδηγήσουν στην σωτηρία. Αυτοί οι μαυροφορεμένοι κύριοι ισχυρίζονται ότι χαρίζουν αιώνια ζωή και κάνουν ταχυδακτυλουργικά κόλπα όπως στο τσίρκο Medrano με εικόνες μίας Μύριαμ που ματώνει, δακρύζει, βγάζει γάλα, μέλι, και κέτσαπ από τα μάτια της. Και μαζεύονται εκεί ορισμένοι χριστιανοί αδελφοί μας για να προμηθευτούν γάλα, κέτσαπ, δάκρυα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης…

Η χριστιανική αρρώστια είναι αντιστρέψιμος παρά την σοβαρότητα της καταστάσεως ορισμένων ατόμων όπως του κυρίου Γ. Καρατζαφέρη που αποκαλεί τον Έλληνα ΥΠΕΞ προδότη γιατί χορεύει ζεϊμπέκικο με τον Τζεμ. Εάν ρωτήσετε αυτόν τον κύριο γιατί αποκαλεί προδότη τον κύριο Γ. Παπανδρέου θα σας πει: «Μα δεν τον βλέπετε; σε λίγο θα χορεύει τσιφτετέλι». Πράγματι, η κατάστασή του είναι σοβαρή, γιατί μας καλεί μέσω του κόμματός του να υποστηρίξουμε την ορθοδοξία. Οπότε θα ψάλλουμε όλοι μαζί τους ύμνους του Δαυίδ για να μην προδίδουμε την Ελλάδα όπως ο κύριος Γ.Παπανδρέου…

Έχουν φτάσει σε σημείο να κατηγορούν στελέχη του Πασοκ για ελληνοποιήσεις Αλβανών προκειμένου να κερδίσουν τις εκλογές, ενώ αυτοί είναι υπεύθυνοι για ελληνοποιήσεις αλλοεθνών φονιάδων του Ελληνισμού για να κερδίσουν τις ψυχές των Ελλήνων: Σαούλ=απόστολος Παύλος, Γιουτπράδα=Ιουστινιανός, μέχρι και τον ραβίνο Τζεσουά τον έκαναν Έλληνα με το όνομα Ιησούς.

Δεν πρέπει όμως να ειρωνευόμαστε τους χριστιανούς αδελφούς μας, ούτε να τους χλευάζουμε. Δεν μισούμε τους χριστιανούς, όμως απεχθανόμαστε την ανθελληνική ιουδαϊκή αίρεση των Ναζωραίων. Σκοπός μας είναι να τους επαναφέρουμε στην αληθινή, φωτοδότρα και σωτήρια Εθνική μας Θρησκεία. Να τους χαρίσουμε το Απολλώνιο φως της επικοινωνίας με τους Θεούς μας δια μέσω της γνώσεως.

2. Ο χριστιανισμός δεν είναι θρησκεία.

Όλοι οι Έλληνες θα πρέπει να θυμούνται ότι σε συζητήσεις με χριστιανούς δεν εξισώνουμε την θρησκεία μας με μια ιδεολογία για αμόρφωτους. Δεν επιτρέπεται σε μία αντιπαράθεση να αφήσουμε τον χριστιανό να πάρει υπεροπτικό ύφος και να μας μιλάει για χριστιανική «θρησκεία». Δεν υπάρχει χριστιανική θρησκεία, ούτε υπήρξε ποτέ. Πρόκειται για ιουδαϊκό υποπροϊόν, για ιουδαϊκό ρύπο, για μία ασθένεια που μολύνει τους ανθρώπους. Όπως έγραψε η αείμνηστη Λιλή Ζωγράφου στο καταπληκτικό της βιβλίο «Αντιγνώση»: «Ο χριστιανισμός είναι μια ιδεολογία κατοχύρωσης συμφερόντων μιας ασήμαντης και βάρβαρης μειοψηφίας, μεταμφιεσμένη σε θεολογία. Πώς επιβλήθηκε σε τόσα εκατομμύρια πολιτισμένους ; Με τον σκοταδισμό».

Αυτά έγραψε η Λιλή Ζωγράφου και πράγματι μέσα σε τρεις σειρές αποκρυστάλλωσε το ποιόν του χριστιανισμού. Ο χριστιανισμός είναι μία τεχνολογία καταλήψεως της εξουσίας, συμπληρώνουμε εμείς. Ανέρχεται δια του ψέματος και επικρατεί δια των σφαγών. Επιζεί δια την αστυνομεύσεως του πνεύματος και δια της απαγορεύσεως-διωγμού της γνώσεως. Τον ανέχτηκε, από τραγικό της λάθος, η αρχαία ρωμαϊκή καθεστηκυία τάξη γιατί ήθελε να τον χρησιμοποιήσει ως εργαλείο υποταγής των μαζών. Όμως το πλήρωσε ακριβά και η ίδια. Ο χριστιανισμός είναι μια τεχνική υποδουλώσεως των λαών και ως τέτοια πρέπει να την αντιμετωπίσουμε.

Δεν αφήνουμε λοιπόν τους οπαδούς της ιουδαϊκής αιρέσεως των Ναζωραίων να μας μιλούν για θρησκεία, δεν είναι θρησκεία ο χριστιανισμός. Είναι αιχμάλωτοι σε μία ανθελληνική ιουδαϊκή αίρεση και πρέπει να τους απελευθερώσουμε.

Για να εξαγνιστούν πρέπει να αναγνωρίσουν τα εγκλήματα του χριστιανισμού κατά του Ελληνισμού. Εμείς πρέπει να τους ενσταλάξουμε ενοχή διότι πιστεύουν στο παραμυθάκι του ραβίνου Τζεσουά και όχι αυτοί να μας ενσταλλάσουν ενοχή επειδή λατρεύουμε την Εθνική μας Θρησκεία. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ορθοδοξία ακολουθεί την γνωστή παροιμία «φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης». Μην φοβάστε τους χριστιανούς προπαγανδιστές, μην τους αφήνετε να σας τρομοκρατούν. Να είστε τολμηροί. Το θράσος σας να είναι μεγαλύτερο από των χριστιανών δημαγωγών. Να είστε σκληροί, για να νικήσουμε. Να είστε ζηλωτές, για να τους συντρίψουμε.

Προσβάλλουμε την ταυτότητα του χριστιανισμού κατά μετωπον: δεν είναι θρησκεία ο χριστιανισμός, είναι εγκληματική αίρεσης που μεταβάλλει τους ανθρώπους σε φονιάδες κατά των αδελφών τους. Είναι ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΑ ο χριστιανισμός. Η ειδωλολατρία του Γιαχβέ. Οι χριστιανοί αδελφοί μας υποχρεώνονται με την χρήση ψυχολογικής βίας από μικρά παιδιά να…προσκυνούν, να …φιλούν και να λατρεύουν ως θεούς τα είδωλα του ραβίνου Τζεσουά, πράγματα ανήκουστα για έναν φυσιολογικό Έλληνα.

Δεν πρέπει επ’ ουδενί λόγω να μας φέρουν οι χριστιανοί δημαγωγοί σε θέση κατηγορουμένου για δήθεν ανθρωποθυσίες των αρχαίων Ελλήνων. Ανθρωποθυσίες και μάλιστα εκατομμυρίων ανθρώπων έκανε ο χριστιανισμός όταν θυσίαζε ανθρώπους στην πυρά προς τιμήν του ραβίνου Τζεσουα. Η ανθρωποθυσία στον χριστιανισμό αποτελεί βασική τελετή, απλώς καμουφλάρεται για προπαγανδιστικούς λόγους με το πρόσχημα ότι το θύμα είναι άνθρωπος του σατανά. Οι Έλληνες όμως ποτέ δεν έκαναν ανθρωποθυσίες. Να επισημάνουμε ότι σήμερα με την παγκόσμια οικολογική απειλή να πλανάται οι Έλληνες το θρήσκευμα δεν πρόκειται να κάνουν θυσίες ζώων όπως εγίνοντο στην αρχαία Ελλάδα. Κάνουμε μόνον αναίμακτες θυσίες, με προσφορά π.χ. άρτου στους Πατρώους Θεούς.

3. Δεν έχουμε καμία σχέση με ομάδες Έψιλον και ουφολόγους.

Να γνωρίζουν όλοι οι Έλληνες ότι δεν έχουμε καμία απολύτως σχέση με ορισμένους προβοκάτορες που γράφουν για ομάδες Έψιλον και τέτοιες ανοησίες. Από τους δεσποτάδες πληρώνονται για να εξευτελίσουν την Εθνική μας Θρησκεία. Με την βοήθεια των Πατρώων Θεών μας θα τους συντρίψουμε ιδεολογικώς όπως και τους «ελληνοκεντρικούς» βυζαντινολάτρεις. Επίσης να γνωρίζουν οι Έλληνες ότι δεν έχουμε καμία απολύτως σχέση με ορισμένα άτομα που αυτοαποκαλούνται νεοπαγανιστές έτσι, γενικά και αόριστα. Αυτοί είναι άτομα τύπου «παιδιά των λουλουδιών» της δεκαετίας του ’60 και επειδή πέρασε η μόδα των «λουλουδιών» θέλουν να αναβιώσουν τις αναμνήσεις τους με προκάλυμμα την Θρησκεία μας. Όσοι αυτοπροσδιορίζονται ως νεοπαγανιστές αν δεν είναι καφενόβιοι, τότε σίγουρα δεν είναι γνώστες της Ελληνικής Θρησκείας.

Φυσικά, όπως αναφέραμε και πιο πάνω, δεν έχουμε καμία απολύτως σχέση με αιματηρές θυσίες. Αυτό το δηλώνουμε γιατί ορισμένοι παπάδες όπως ο μητροπολίτης Ανθιμος μας κατηγορούν εμμέσως για σατανολατρεία. Τέτοιοι συκοφάντες δεν μας φοβίζουν, αλλά πρέπει πάση θυσία να αποφευχθεί ο στιγματισμός του κινήματός μας από προβοκατόρικες ενέργειες και πιθανούς συσχετισμούς με βασανιστήρια ζώων που κάνουν ορισμένοι ψυχανώμαλοι σατανιστές.

Συμπέρασμα: το κίνημα των Ελλήνων το θρήσκευμα δεν έχει καμία απολύτως σχέση ούτε με ειδωλολατρία, ούτε με ομάδες Έψιλον, ούτε με θυσίες/βασανιστήρια ζώων, ούτε με αναρχοαυτόνομους νεοπαγανιστές. Εκπροσωπούμε την Εθνική Θρησκεία όπως ακριβώς την πίστευαν και την είχαν μέσα στην ψυχή τους οι σοφοί μας πρόγονοι. Οποιαδήποτε προβοκατόρικη ενέργεια από ουφολόγους, βυζαντινολάτρεις, κλπ θα θεωρείται ως εχθρική ενέργεια κατά του Ελληνισμού και θα σημαίνει για μας κήρυξη ιδεολογικού πολέμου.


Επίλογος

1. Επέκταση των ιδεολογικών και πολιτιστικών μας συνόρων

2. καμία ηθική αναστολή στον αγώνα κατά του χριστιανισμού

3. Ικανοποιούμε και τους πιο απαιτητικούς πελάτες

4. Τι είναι ο χριστιανισμός

5. Ο στόχος μας

 

Επίλογος

1. Επέκταση των ιδεολογικών και πολιτιστικών μας συνόρων.

Πρέπει πάση θυσία να επεκτείνουμε τα ιδεολογικά και πολιτιστικά μας σύνορα. Αυτό που γίνεται τώρα μέσα στην Ελλάδα είναι μάχη στα πολιτιστικά σύνορα Ελληνισμού-ιουδαϊσμού. Οι Σακέτος, Γεωργαλάς, & Σία έχουν ανέβει στις πλάτες μας και φωνάζουν με το μαστίγιο: «Εμπρός Έλληνες, να επεκτείνουμε τα ιδεολογικά σύνορα του ιουδαϊσμού». Η απάντησή μας είναι:

Εμπρός, να απελευθερώσουμε την Ελλάδα από την ορθοδοξία.
Να τσακίσουμε τους χριστιανούς φασίστες.
Όποιος πολεμά την Εθνική μας Θρησκεία πολεμά το Έθνος, τον Ελληνισμό και όλους τους Έλληνες.
Όποιος πολεμά την Εθνική μας Θρησκεία είναι προδότης, άπατρις, γραικύλος.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να φοβόμαστε την ορθοδοξία. Είναι δειλή. Κοιτάξτε την πώς συμπεριφέρεται έναντι των μουσουλμάνων και των εβραίων. Σκύβει το κεφάλι μπροστά τους σαν δούλος.

Παρατηρείστε τους διαφόρους Γεωργαλάδες, Μεταλληνούς, Σακέτους, Μισύρηδες, Χριστόδουλους & Σια: παριστάνουν τους δυνατούς και απειλούν τους Έλληνες στο θρήσκευμα αλλά δεν τολμούν να ψελλίσουν ούτε μία λέξη κατά του επερχομένου Ισλάμ. Δεν τολμούν να γράψουν ούτε μία λέξη, ούτε μια αντι-μουσουλμανική πραγματεία. Ακούσατε ποτέ τον Χριστόδουλο, τον Μισύρη και τον Σακέτο να επιτίθωνται κατά του Ισλάμ; Πού να βρουν το κουράγιο τα ανθρωπάκια; Τους φοβούνται, είναι δειλοί μέχρι αηδίας. Απλώς εμείς δεν ήμασταν επιθετικοί και οργανωμένοι μέχρι τώρα όπως είναι το Ισλάμ. Γι’ αυτό έχουν αποθρασυνθεί.

2. καμία ηθική αναστολή στον αγώνα κατά του χριστιανισμού.

Δεν πρέπει να έχουμε καμία ηθική αναστολή εναντίον των χριστιανών φασιστών, δεν είναι Έλληνες. Εάν ο Κ.Πλεύρης ήταν Έλληνας θα δίδασκε στα εβραιόπουλα ότι οι Έλληνες φιλόσοφοι είναι οι συνεχιστές των ταλμουδιστών ραβίνων και όχι να διδάσκει τα ελληνόπουλα ότι οι Πατέρες του χριστιανισμού, είναι οι συνεχιστές των φιλοσόφων μας.

Εάν ο Α. Σακέτος ήταν Έλληνας θα δίδασκε τους εβραίους ότι μέσα στην κοσμογονία του Ησιόδου ανακαλύπτουν τον εβραϊσμό τους, ότι μέσα στην Ελληνική Εθνική Θρησκεία θα νιώσουν εβραίοι και όχι να διδάσκει τους Έλληνες ότι μέσα από την Παλαιά Διαθήκη και μέσα από τον χριστιανισμό γινόμαστε Έλληνες.

Εάν ο Γ. Γεωργαλάς ήταν Έλληνας θα δίδασκε τους εβραίους ότι πρέπει να σταματήσουν να πιστεύουν στον Γιαχβέ και να πιστεύουν όπως οι άλλοι εβραίοι στον Δία γιατί αλλιώς το Ισραήλ θα διχαστεί. Και όχι να φοβίζει τους Έλληνες με το να τους λέει, ότι εάν επανέλθουν στην Ελληνική Θρησκεία, θα διχαστούν.

Εάν ο Χριστόδουλος Παρασκευαΐδης ήταν Έλληνας θα δίδασκε στα εβραιόπουλα ότι ο Αριστοτέλης είναι ο αληθινός τους προφήτης, και όχι να διδάσκει τα ελληνόπουλα ότι ο αληθινός τους προφήτης είναι ο Μωϋσής.

Εάν ο Α. Γεωργιάδης ήταν Έλληνας θα δίδασκε τους εβραίους ότι ο Ελληνισμός είναι η συνέχεια του εβραϊσμού[1], ότι ο Ελληνισμός έσωσε τον εβραϊσμό και όχι να λέει στους Έλληνες ότι ο χριστιανισμός είναι η συνέχεια του Ελληνισμού και ότι ο χριστιανισμός έσωσε τον Ελληνισμό.

Αυτοί οι εβραιόδουλοι βυζαντινολάτρεις αντί να προσπαθούν να επεκτείνουν τα ιδεολογικά και πολιτιστικά σύνορα του Ελληνισμού μέσα στο Ισραήλ προσπαθούν με μανία να διατηρήσουν και αν μπορούν να επεκτείνουν τα σύνορα του ιουδαϊσμού μέσα στην Ελλάδα. Δηλαδή αντί να χρησιμοποιούν όλα τα τεχνάσματα που αναλύσαμε σε αυτό το βιβλίο για να εξελληνίσουν τους Εβραίους βάζουν κάτω το μυαλό τους και σκέφτονται τεχνάσματα για να εξιουδαΐσουν τους Έλληνες.

Αντί να διδάσκουν τους εβραίους ότι ο Δίας είναι ο μόνος αληθινός θεός και ότι οι εβραίοι προφήτες ήταν προ Διός Δωδεκαθεϊστές, διδάσκουν τους Έλληνες ότι ο Γιαχβέ είναι ο μοναδικός θεός μαζί με τον υιό του Τζεσουά, και ότι οι Έλληνες σοφοί ήταν προ χριστού χριστιανοί.

Αντί να επεκτείνουν την Εθνική Θρησκεία των Ελλήνων μέσα στο Ισραήλ, αγωνίζονται να διαδοθεί και να επικρατήσει η εθνική θρησκεία των εβραίων μέσα στην Ελλάδα. Γίνονται εισαγωγείς, αντιπρόσωποι και διανομείς ιουδαϊκών ρυπογόνων δοξασιών. Και νομίζουν ότι θα τους αφήσουμε ατιμώρητους να διαδίδουν την εγκληματογόνο και εθνοκτόνο ιδεολογία τους.

3. Όλοι οι χριστιανοί πολύ γρήγορα θα επανέλθουν στην Ελληνική Θρησκεία.

Μερικοί χριστιανοί που θα διαβάσουν το βιβλίο μας ίσως να βγάλουν το λανθασμένο συμπέρασμα ότι θα χρησιμοποιήσουμε και εμείς βίαιες μεθόδους όπως ο χριστιανισμός για να τους επαναφέρουμε στην Εθνική μας Θρησκεία. Δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσουμε καμία βίαια μέθοδο. Πολλοί χριστιανοί γίνονται από μόνοι τους Έλληνες χωρίς να τους κάνουμε προσηλυτισμό. Ερχόμενοι σε επαφή με τα κείμενα της αρχαίας γραμματείας, βλέποντας, έστω και σπασμένα, αγάλματα και ναούς γίνονται λίγο-λίγο Έλληνες στο θρήσκευμα.

Ήδη πολλοί Έλληνες τρώγουν με αρχαιοελληνικές συνταγές. Αλλοι συνθέτουν αρχαία ελληνική μουσική. Πολλά ελληνόπουλα αθλούμενα θαυμάζουν τους αρχαίους Έλληνες Ολυμπιονίκες. Πολλοί γονείς δεν δίνουν στα παιδιά τους τα χριστιανικά ονόματα των δικών τους γονέων αλλά δίνουν αρχαιοελληνικά. Γίνονται επιδείξεις μόδας με αρχαία ενδυμασία. Τα θέατρα παίζουν αρχαίες τραγωδίες και κωμωδίες. Το Χόλυγουντ ετοιμάζει ταινία για την μάχη των Θερμοπυλών. Με λίγα λόγια η Ελληνική Θρησκεία εισβάλλει από παντού. Από άπειρες εισόδους. Η ορθοδοξία δεν μπορεί να τις φράξει όλες. Ο χριστιανικός Τιτανικός μπάζει από παντού νερά και σε λίγο θα πάει στον βυθό της ιστορίας.

Η δυσαρέσκεια του αρχιμανδρίτη που αναφέραμε στο Δ’ κεφάλαιο για τα ΕΛΤΑ που έχουν έμβλημα τον Ερμή αποδεικνύει κάτι πολύ σημαντικό. Ότι ο παπάς ξέρει αυτό που ξέρουμε και εμείς: ότι το σύμβολο του Ερμή στα ΕΛΤΑ θυμίζει στους Έλληνες την Θρησκεία τους. Οι παπάδες θα πρέπει να αφανίσουν όλο τον Ελληνισμό για να μην θυμίζει στους Έλληνες τους Θεούς των.

Από την ημέρα που επετράπη στα σχολεία να διδάσκονται τα μαθηματικά και η ιατρική ήδη ο χριστιανισμός άρχισε να καταρρέει. Γιατί; Μα γιατί απλούστατα για να επικρατήσει ο χριστιανισμός επέβαλλε την τέλεια αποβλάκωση. Το πλήρες σκότος. Απηγόρευσε τα μαθηματικά και την ιατρική ως δήθεν σατανικές ασχολίες. Από την στιγμή που Έλληνες άρχισαν να επαναδιδάσκωνται επιστήμες όπως τα μαθηματικά, που τα είχαν απαγορεύσει οι παπάδες επί 15 αιώνες, το έκτρωμα που λέγεται χριστιανισμός πνέει τα λοίσθια. Γιατί χριστιανισμός και επιστήμη δεν συμβαδίζουν. Και αντίστροφα, αρχαίο Θέατρο, μουσική, μαθηματικά, ζωγραφική, ιατρική, αθλητισμός κτλ, όχι απλώς συμβαδίζουν αλλά επήγασαν από την Εθνική μας Θρησκεία.

Δεν μπορούν λοιπόν οι χριστιανοί να κάνουν τίποτε για να αποφύγουν την επανελλήνισή τους(εκτός και αν απαγορεύσουν πάλι τα μαθηματικά και την ιατρική επιστήμη…). Δεν μπορούν να αποφύγουν την επαναφορά τους στην Εθνική μας Θρησκεία. Από την στιγμή που βλέπουν αρχαίο θέατρο κάποια στιγμή θα αγαπήσουν τους Πατρώους Θεούς. Από την στιγμή που μαθαίνουν Ευκλείδειο γεωμετρία, από την στιγμή που διαβάζουν Ελληνική φιλοσοφία, από την στιγμή που θαυμάζουν τα Ελληνικά αριστουργήματα γλυπτικής, κάποια στιγμή θα γίνουν Έλληνες στο θρήσκευμα. Δεν μπορούν να το αποφύγουν.

Από την στιγμή που μιλούν την θεία Ελληνική γλώσσα, την δοσμένη από τους Πατρώους Θεούς μας κάποια ημέρα, αργά ή γρήγορα θα γίνουν Έλληνες στο θρήσκευμα. Οι Θεοί μας είναι τόσο ισχυροί που χωρίς να κάνουν θαύματα και να στέλνουν θεϊκά σημάδια τους μαγνητίζουν και τους φέρνουν κοντά τους. Όποιος χριστιανός ονομάζεται Αχιλλέας, Μιλτιάδης, Αθηνά, Καλλιόπη αργά ή γρήγορα θα έρθει κοντά στους Θεούς που θα τον περιμένουν με στοργή.

Τα πάντα στον Ελληνικό Πολιτισμό συνδέονται με την Εθνική μας Θρησκεία. Εμείς οι Έλληνες στο θρήσκευμα το μόνον που έχουμε να κάνουμε είναι να διαδώσουμε τον πολιτισμό μας και αυτομάτως, χωρίς προσπάθεια από την πλευρά μας θα γίνουν Έλληνες στο θρήσκευμα. Ορισμένα άτομα τύπου Α. Γεωργιάδη που διαφημίζουν την κλασσική γραμματεία μαζί με τον χριστιανισμό το μόνο που κάνουν είναι να καθυστερούν λίγο την επιστροφή τους στην Εθνική Θρησκεία. Νομίζουν ότι σκάβουν το λάκκο τον δικό μας αλλά στο τέλος αυτοί θα πέσουν μέσα. Όσοι χριστιανοί Ιντιάνα Τζόουνς «σκάβουν» στην αρχαία Ελλάδα για να ανακαλύψουν χριστιανισμό, στο τέλος, χωρίς να το καταλάβουν θα τους καταπιεί ο γιγαντιαίος Ελληνικός πολιτισμός. Γι’ αυτό ας μην αντιστέκονται. Θα κάνουμε το καθήκον μας και πρέπει να φροντίσουν να μας διευκολύνουν στο έργο της επανελληνοποιήσεως του λαού μας. Να αφήσουν οι χριστιανοί δημαγωγοί τις ανοησίες περί ραβίνου Τζεσουά και να κοιτάξουν να μάθουν στα παιδιά σας να λατρεύουν τους Πατρώους Θεούς, για να ξεφύγει η χώρα μας από την μιζέρια και τον ραγιαδισμό.

4. Τι είναι ο χριστιανισμός.

Να χαρακτεί βαθιά μέσα στο μυαλό μας: Ο χριστιανισμός είναι μια τεχνολογία υποδουλώσεως ψυχών και συνειδήσεων και έτσι πρέπει να την αντιμετωπίσουμε, με ψυχοτεχνικά αντίμετρα. Δεν πρέπει να μας φοβίζει ο φανατισμένος χριστιανικός όχλος ούτε η αμάθειά του. Αρκεί να μάθουμε πώς μπορούμε να χειραγωγούμε ένα χριστιανικό όχλο.

Ο χριστιανισμός είναι μια σατανική αίρεση, είναι αιμοσταγής και αιμοδιψής. Θέλει να πίνει το αίμα των λαών που κατακτά. Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε αμείλικτοι εναντίον του. Να μην έχουμε καμία ηθική αναστολή. Η πατρίδα και ο Ελληνισμός στηρίζονται σε μας. Δεν πρέπει να αφήνουμε να εκλαμβάνονται ως πατριώτες, βυζαντιλάτρεις τύπου Κ. Πλεύρη και Γ. Καρατζαφέρη που θέλουν να αναβιώσουν την αιμοσταγή βυζαντινή αυτοκρατορία.

Ο χριστιανισμός λειτουργεί σαν τον ιό του AIDS. Εισβάλλει στον εθνικό κορμό, τον κατατρώγει και χρησιμοποιεί τα θρεπτικά του συστατικά για να μεταδώσει την θανατηφόρο αρρώστια του και σε άλλα έθνη. Ο ιός του AIDS καταστρέφει το αμυντικό σύστημα του οργανισμού και μετά ο οργανισμός μπορεί να πεθάνει από ένα απλό συνάχι. Έτσι και ο χριστιανισμός, καταστρέφει το αμυντικό(=πολιτιστικό) σύστημα του έθνους οπότε οργιάζουν μέσα σε αυτό κάθε είδους διεθνιστικές εθνοκτόνες αιρέσεις. Δυστυχώς οι επιστήμονες και οι φιλόσοφοί μας δεν εργάστηκαν επιμελώς στα εργαστήριά τους για να βρουν το αντίδοτο κατά της εθνοκτόνου χριστιανικής νόσου. Το βάρος πέφτει σε μας τους νέους Έλληνες να εργαστούμε σκληρά στα πνευματικά μας εργαστήρια για να εφεύρουμε θεραπευτικές μεθόδους του Ελληνικού έθνους από τον χριστιανισμό.

Είναι βασικό να καταλάβουν οι Έλληνες ότι πρέπει να σταματήσουν να κλαψουρίζουν για τις σφαγές των χριστιανών. Ούτε και να διαμαρτύρονται με στείρο τρόπο, δηλαδή σαν να μην μπορεί να ανατραπεί η σημερινή κατάστασης. Ηττηθήκαμε γιατί δεν είχαμε μελετήσει καλά τις ψυχολογικές και τις στρατιωτικές τεχνικές του αντιπάλου μας. Δεν είχαμε οργάνωση και ιεραρχία, δεν μελετήσαμε καλά την τακτική και την στρατηγική του αντιπάλου. Τώρα το ζήτημα είναι να μελετήσουμε τις τεχνικές προσηλυτισμού που χρησιμοποιούν, να αρπάξουμε τα συνθήματα τους περί ειδωλολατρίας και να τα στρέψουμε εναντίον τους. Και πάνω απ’ όλα να μην έχουμε ηθικές αναστολές στον αγώνα κατά του χριστιανισμού. Αυτό θέλουν οι χριστιανοί δημαγωγοί, να μας κάνουν να αισθανόμαστε ένοχοι αν τους πολεμήσουμε.

Σε έναν πόλεμο αυτό που έχει σημασία είναι η νίκη με οποιοδήποτε μέσον. Και εμείς αγωνιζόμαστε για τον πιο ευγενή και ύψιστο σκοπό. Την απελευθέρωση της χώρας μας από τον ιουδαιοχριστιανισμό. Δεν επιτρέπονται δειλίες και ηθικοσυναισθηματικές αναστολές. Δεν επιτρέπεται να καλύπτουν ορισμένοι την δειλία και την οκνηρία τους κάτω από ψευτοσοφιστείες του τύπου «εμείς δεν θα γίνουμε σαν τους χριστιανούς», «δεν θα χρησιμοποιήσουμε τις μεθόδους τους». Να όμως που οι χριστιανοί παπάδες έκαναν πολλούς Έλληνες σαν τα πρόβατα.

Θα μας πουν ορισμένοι ότι προσπαθείτε να χρεώσετε σε όλους τους χριστιανούς τα εγκλήματα που έκαναν λίγοι φανατικοί. Απαντούμε: προσπαθείτε να πιστώσετε σε όλους τους χριστιανούς τα καλά που έκαναν λίγοι ελληνοχριστιανοί.

Προσοχή: οι ρασοφορεμένοι ανθέλληνες μαζί με τους βυζαντινολάτρεις ονειρεύονται την αναβίωση του βυζαντίου. Θέλουν πάλι να κάψουν τα βιβλία μας, να γκρεμίσουν ότι έχει απομείνει από τους ναούς μας ύστερα από την χιλιόχρονη βυζαντινή λαίλαπα και να μας σφάξουν όπως έκαναν τότε.

Επειδή τώρα δεν μπορούν να το πουν ωμά βρήκαν μια έξυπνη μέθοδο: μας πωλούν «ελληνοχριστιανικό πολιτισμό». Μας αποκοιμίζουν τώρα με ομιλίες για τον Αριστοτέλη και τον Ηράκλειτο. Δεν λέγουν ανοικτά όπως παλαιότερα ότι οι φιλόσοφοί μας είναι ειδωλολάτρες και άνθρωποι του σατανά. Όταν δυναμώσουν θα το πουν και τότε θα μας εξοντώσουν. Θα τους αφήσουμε; Όχι, πρέπει να τσακίσουμε αυτούς τους φασίστες που θέλουν να αναβιώσουν την βυζαντινή πανούκλα. Είναι χειρότεροι από τους Ναζί. Πρέπει να τους σταματήσουμε πριν να είναι αργά, πριν αρχίσουν να ανάβουν φωτιές και να μας καίνε ζωντανούς. Δεν χρειάζεται να ξαναπάθουμε τα ίδια για να ξυπνήσουμε και να ενεργοποιηθούμε.

Προσοχή: οι ρασοφορεμένοι στραγγαλιστές του Ελληνισμού φόρεσαν το προσωπείο του Σωκράτους, του Αριστοτέλους και του Δημοκρίτου. Αφού τους χλεύαζαν μέχρι χθες, αφού δολοφόνησαν τους μαθητές τους, τώρα έγιναν δήθεν υπερασπιστές της αρχαίας μας κληρονομιάς. Οι χθεσινοί φονιάδες του Ελληνισμού παριστάνουν τους σημερινούς σωτήρες του Ελληνισμού. Αυτοί που έκαψαν το 99% της αρχαίας γραμματείας θριαμβολογούν ότι έσωσαν το 1%. Όσο πιο δυνατά φωνάζουν ότι είναι Έλληνες τόσο ψεύτες είναι.

Η ιουδαϊκή αίρεση των Ναζωραίων είναι χίλιες φορές πιο επικίνδυνη από την ιουδαϊκή αίρεση των μαρτύρων του Ιεχωβά. Η ιουδαϊκή αίρεση των Ναζωραίων είναι ο χειρότερος εχθρός του Ελληνισμού γιατί είναι καμουφλαρισμένη. Οι άλλες αιρέσεις δεν προπαγανδίζουν ότι ενσαρκώνουν/συνεχίζουν/προέρχονται από τον Ελληνισμό, μόνον αυτή το κάνει. Γι’ αυτό έχει παραπλανήσει πολλούς πατριώτες.

5. Ο στόχος μας.

Στόχος μας: να μετατρέψουμε εμείς τον κύριο Χριστόδουλο Παρασκευαΐδη σε κήρυκα της Εθνικής Θρησκείας, όχι ο κ. Παρασκευαΐδης τους Έλληνες σε προπαγανδιστές τους ιουδαιοχριστιανισμού. Να μετατρέψουμε εμείς τον κ. Πλεύρη σε προπαγανδιστή της ελευθερίας των Ελλήνων από τους βυζαντινούς ρασοφόρους όχι να μας μετατρέψει αυτός σε προπαγανδιστές του μισελληνικού βυζαντίου. Οι στόχοι μας θα πρέπει να είναι υψηλοί. Να κάνουμε τους παπάδες λάτρεις της Ελληνικής Θρησκείας. Εκεί θα φανεί η διαφωτιστική μας ικανότητα. Να κάνουμε τον κ. Χριστόδουλο Παρασκευαΐδη να προσκυνήσει τον Δία. Μέχρι τώρα καταφέρνει ο Χριστόδουλος το αντίστροφο, να προσκυνούν οι Έλληνες τον Ιεχωβά. Αλλά εδώ θα δείξουμε την ικανότητά μας. Οι Θεοί μας, μάς έχουν προικίσει με υπεράνθρωπες ικανότητες και αντοχή. Αρκεί να κάνουμε χρήση αυτών των δυνατοτήτων και μία μέρα το θαύμα θα γίνει: οι παπάδες των ορθοδόξων θα υποταχθούν στους Πατρώους Θεούς μας αναγνωρίζοντας την πλάνη τους και ζητώντας συγγνώμη για τα εγκλήματά τους.

Να θυμούνται όλοι οι Έλληνες ότι για να σωθεί η πατρίδα πρέπει να ανακηρυχθεί η Θρησκεία μας σε επίσημη θρησκεία του Ελληνικού κράτους. Για να σταματήσει ο διχασμός πρέπει όλοι οι Έλληνες να επιστρέψουν στην Εθνική τους Θρησκεία. Εάν δεν ενωθούμε κάτω από την προστασία της Εθνικής μας Θρησκείας θα αφανιστούμε ως φυλή. Μόνον εάν απελευθερωθούμε από την ιουδαϊκή αίρεση των Ναζωραίων θα σωθεί η Ελλάς από την λαίλαπα της παγκοσμιοποιήσεως.

Εμπρός, όλοι μαζί ενωμένοι στον αγώνα για την σωτηρία της Ελλάδος και της ανθρωπότητας από το σκοτάδι του χριστιανισμού


Αφήστε μια απάντηση