Μενού

ΠΑΟΚ love Θρύλος !!!

 

 

Πανό οπαδών του ΠΑΟΚ το 1980 στο Μπαράζ Αρης – Ολυμπιακός

 

1980, πρώτη χρονιά του επαγγελματικού πρωταθλήματος, ‘Αρης και Ολυμπιακός αναγκάζονται να παίξουν τον τίτλο σε μπαράζ με τους «ερυθρόλευκους» να επικρατούν με 2-0, μετά από ένα πολύ ωραίο παιχνίδι.

Βέβαια σε μία έρευνα που έκανα στο internet υπάρχει και ο αντίλογος από πλευράς οπαδών ΠΑΟΚ (πολύ σκληρός και υβριστικός για αυτό δεν θα σας δώσουμε το λινκ του αντίλογου) . Περιλιπτικά οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αναφέρονται στην μετά βεβαιότητας “πούλημα” του μπαράζ από τον ΑΡΗ στον Ολυμπιακό (και όχι μόνο σε αυτόν τον αγώνα) .

Η πάγια άποψη μου είναι για το Ελληνικό Ποδόσφαιρο πρέπει να ασχολούνται σοβαρά μόνο όσοι ζούν από αυτό και οι δικαστικές αρχές . Αρα , η φωτογραφία είναι μία φωτογραφία που λέει πολλά και τίποτα …. μην τρελλαθούμε στα “εμείς” – “αυτοί” κλπ .

Εξάλλου ως γαύρος … έχω γράψει στο asxetos ότι δεν θα πρέπει να είμαστε και πολύ περήφανοι για ορισμένα πρωταθλήματα μας . Αυτό μου δίνει το δικαίωμα να πω ότι για το πανό εεεε δεν πρέπει να είναι και πολύ περήφανοι οι φίλοι του ΠΑΟΚ . Οπως περήφανοι δεν πρέπει να είναι και του Αρη …. και των άλλω ομάδων .

Φίλοι μου , το ποδόσφαιρο είναι μία αφορμή για να πειράζουμε τους φίλους μας και να βρίσκουμε δικαιολογίες στις γυναίκες μας …. -)))

 

ΣΤΑΔΙΟ ΒΟΛΟΥ

  (πηγή κάτωθι πληροφοριών stadia.gr)

Χωρητικότητα: 9.000 (καθήμενοι)
Τοποθεσία: Το στάδιο βρίσκεται στον Βόλο (320 χλμ από την Αθήνα και 250 από τη Θεσ/νίκη), όπου μπορείτε να φτάσετε και σιδηροδρομικώς. Το ίδιο το στάδιο βρίσκεται στο ανατολικό άκρο της πόλης, στη Νέα Δημητριάδα. Από το κέντρο του Βόλου ακολουθήστε την οδό Ιάσονος ανατολικά προς Αγριά. Μόλις βγείτε από την πόλη, θα φτάσετε σε μία διχάλα του δρόμου με φανάρια. Δεξιά ο δρόμος συνεχίζει παραλιακά προς την Αγριά. Στρίψτε αριστερά και θα φτάσετε στο στάδιο μετά από 500 μέτρα. Εναλλακτικά, μπορείτε να πάτε ως εκεί και με το αστικό λεωφορείο 3.
Κτίστηκε το: 1968 (Τελευταία ανακατασκευή το 2005)
Ρεκόρ θεατών: 17.200 (Ολυμπιακός – Αρης, μπαράζ τίτλου στις 25/5/1980)
Έδρα: Ολυμπιακός Βόλου (Β’ Εθνική)


Αφήστε μια απάντηση