Μενού
Αρχική / Ενθετα - Αφιερώματα / Καλοκαίρι / Η μαύρη λίστα (black list) των επικίνδυνων αεροπορικών εταιρειών (08)

Η μαύρη λίστα (black list) των επικίνδυνων αεροπορικών εταιρειών (08)

(το άρθρο διαβάζετε σε full προβολή )

Κατάλογος αερομεταφορέων που υπόκεινται σε απαγόρευση λειτουργίας εντός της ΕΕ – (τελευταία ενημέρωση 11.04.2008)

Τα αποτελεσματικά πρότυπα ασφάλειας αερομεταφορών που έχουν θεσπιστεί στην Ευρώπη έχουν καταστήσει το ρεκόρ ασφαλείας μας ένα από τα καλύτερα στον κόσμο. Ενώ η Ευρωπαϊκή Ένωση και τα Κράτη Μέλη της συνεργάζονται με τις αρχές ασφαλείας σε άλλες χώρες για την ενίσχυση των προτύπων ασφαλείας σε όλο τον κόσμο, κάποιες αερογραμμές εξακολουθούν να λειτουργούν σε συνθήκες που δεν ανταποκρίνονται στα βασικά πρότυπα ασφάλειας.

Προκειμένου να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο η ασφάλεια στην Ευρώπη, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή – σε συνεργασία με τις αρχές αεροπορικής ασφάλειας των Κρατών Μελών – αποφάσισε να απαγορεύσει στις αερογραμμές που θεωρούνται μη ασφαλείς να λειτουργούν στον ευρωπαϊκό εναέριο χώρο.

Αυτές αναφέρονται στο παρακάτω έγγραφο. Ο πρώτος κατάλογος περιλαμβάνει όλες τις αερογραμμές των οποίων η λειτουργία έχει απαγορευθεί στην Ευρώπη. Ο δεύτερος κατάλογος περιλαμβάνει τους αερομεταφορείς των οποίων η λειτουργία στην Ευρώπη περιορίζεται από συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

  • Εναλλακτικά το αρχείο υπάρχει στην διεύθυνση : https://www.asxetos.gr/free/summer/list_el.pdf
  • Εάν δεν μπορείτε να δείτε το αρχείο pdf (Portable Document Format) αυτό μπορεί να οφείλεται ή στις ρυθμίσεις ασφαλείας του internet explorer ή του firefox ή στο ότι δεν έχετε το κατάλληλο πρόγραμμα προβολής Pdf αρχείων .
  • Ιστοσελίδα με επιλεγμένα asxetolinks αφιερωμένη σε : Pdf software
  • Από την Asxetoπαίδεια και το Λεξικό Internet διαβάζουμε :
    Acrobat και PDF Αρχεία = Πρότυπο προγράμματος και όνομα προϊόντος της επιχείρησης Adobe το οποίο επιτρέπει την έκδοση και εμφάνιση εγγράφων σε κάθε λειτουργικό σύστημα και υπολογιστή. Το PDF (Portable Document Format), είναι ένας τύπος αρχείου γραφικών ανεξάρτητα από πλατφόρμα που διαθέτει καλά επίπεδα συμπίεσης και επιτρέπει στον χρήστη να μεταφέρει αρχεία γραφικών μέσω δικτύων, διαφορετικών υπολογιστικών συστημάτων και του Internet, χωρίς κανέναν συμβιβασμό ως προς την ακεραιότητα της αρχικής εικόνας. Με το PDF όλα τα προαναφερθέντα προβλήματα σχετικά με τις γραμματοσειρές δεν υπάρχουν, ενώ και οι θέσεις των εικόνων και των άλλων γραφικών παραμένουν σταθερές καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας. Με απλά λόγια, αυτό που βλέπει κανείς στην οθόνη του υπολογιστή θα αναπαραχθεί όπως ακριβώς είναι.
  • Κατεβάστε ένα πρόγραμμα ανάγνωσης αρχείων pdf : Κατεβάστε το πρόγραμμα για την ανάγνωση αρχείων Pdf εάν δεν έχετε ανάλογο πρόγραμμα..

Πηγή : ec.europa.eu


Αφήστε μια απάντηση