Μενού

Γιατί ;

Γιατί;

Ένα νέο παιδί, 20 και κάτι, έσβησε σήμερα 24/05/03 στο κέντρο του Κερατσινίου, στο πιο πολυσύχναστο και στενότερο σημείο, στη λεωφόρο Δημοκρατίας (για όσους ξέρουν, στη πλατεία Λαού, στο ύψος των Goody’s και κλινικής Κανακίδη).

Γιατί;

Επειδή κινούμενο στο αριστερό μέρος του ρεύματός με τη μοτοσικλέτα του, κλείστηκε από μια νταλίκα που έκοψε απότομα αριστερά με αποτέλεσμα να πολτοποιηθεί κάτω από τις ρόδες της.

Γιατί;

Επειδή η νταλίκα αναγκάστηκε να κάνει ελιγμό αριστερά αφού μπροστά της ανοίχτηκε ξαφνικά μια πόρτα από διπλοπαρκαρισμένο αμάξι.

Γιατί;

Επειδή η “κυρία” που είχε διπλοπαρκάρει την Alfa Romeo της, θεώρησε βέβαια ότι με το ίδιο θράσος που διπλοπαρκάρισε σε τρομερά πολυσύχναστο μέρος θα μπορούσε άνετα να ανοίξει και τη πόρτα της, για να βγει να “πεταχτεί” εδώ πιο κάτω για “ένα λεπτάκι”.

Γιατί;

Επειδή η “κυρία” προφανώς έχει υιοθετήσει – είτε λόγω νοητικής ανεπάρκειας, είτε λόγω παρερμηνείας της φεμινιστικής θεωρίας – τη αξιοθρήνητη και εξαιρετικά επικίνδυνη “λεβεντιά” του έλληνα “άντρα” οδηγού να διπλοπαρκάρει ΟΠΟΤΕ, ΟΠΟΥ και ΟΣΟ του καπνίσει, αδιαφορώντας ΠΛΗΡΩΣ για το τι προκαλεί στους υπόλοιπους διερχόμενους οδηγούς.

Γιατί;

Επειδή η “τσάμπα μάγκας λεβεντιά” του έλληνα “άνδρα” οδηγού την έχει διδάξει ότι είτε ανάβοντας τα φώτα alarm, έχει μια ευτελή δικαιολογία πως έχει ακινητοποιηθεί το αμάξι από βλάβη (άσχετα εάν το αμάξι ξεκινάει άμεσα μόλις τελειώσει την δουλίτσα του για την οποία πετάχτηκε για “ένα λεπτάκι”), είτε μένοντας μέσα στο αμάξι (περιμένοντας τη σύζυγο να επιστρέψει από το μαγαζί που πετάχτηκε για “ένα λεπτάκι”), έχει τα “….χίδια” να σε διαολοστείλει αν τολμήσεις να του κάνεις παρατήρηση.

Γιατί;

Επειδή οι ωραίοι-τροχαίοι αδιαφορούν για τέτοια πλημμελήματα και στήνουν μπλόκα για το κακούργημα του να μη φοράς κράνος.

Γιατί;

Επειδή το “ένα λεπτάκι” τελικά έχει μεγαλύτερο βάρος από 20 και κάτι Μάηδες.

81,101,953,961,1161

Αντώνης Φωτεινός

81,101,953,961,1161

Καθηγητής Πληροφορικής

81,101,953,961,1161

ΥΓ1. Η “κυρία” μετά του συμβάν σαφώς και εξαφανίστηκε.

ΥΓ2. Την επόμενη φορά που θα βρεθείτε πίσω από διπλοπαρκαρισμένο κάνοντας ελιγμό αριστερά, πατήστε τη κόρνα σας. Αν δεν σας ακούσει ο “τσάμπα μάγκας” οδηγός του, μπορεί να σας ακούσει εκεί ψηλά, εκείνο το αδικοχαμένο παλικάρι και να γλυκαθεί η ψυχή του.

ΥΓ3. Γιατί;


Αφήστε μια απάντηση