Μενού
Αρχική / Ενθετα - Αφιερώματα / Υδρογυμναστική / Ασκήσεις για τα χέρια και τον κορμό !

Ασκήσεις για τα χέρια και τον κορμό !

Οι διακοπές μπορεί να πλησιάζουν προς το τέλος τους, αλλά ο καιρός εξακολουθεί να προσφέρεται για γυμναστική στο νερό! Στο newsletter αυτού του μήνα, θα σας ενημερώσουμε για ασκήσεις με τις οποίες μπορείτε να γυμνάσετε τους μυς του κορμού και των άνω άκρων!

Για την πραγματοποίηση των ασκήσεων που σας προτείνουμε, χρησιμοποιήσαμε ως μόνο βοήθημα, ένα ζευγάρι εξοπλισμούς χεριών, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και απλώς την αντίσταση που προσφέρουν τα χέρια σας. Οι παρακάτω ασκήσεις σας γυμνάζουν αποτελεσματικά, βοηθώντας στη σύσφιξη και την κατανάλωση θερμίδων !!


Κάθε άσκηση πραγματοποιείται σε 2 χρόνους. Από τον πρώτο στο δεύτερο η άσκηση γίνεται με μεγαλύτερη ταχύτητα, ενώ από τον δεύτερο στον πρώτο (επαναφορά) η άσκηση γίνεται αργά για να ξεκουραστεί ο μυς. Στις φωτογραφίες αναγράφεται ο μυς που δουλεύει καθώς και η έναρξη και το τέλος της κίνησης του πρώτου χρόνου.


Την επόμενη φορά που θα βρεθείτε στο νερό, ετοιμαστείτε να γυμνάσετε αποτελεσματικά στήθος, πλάτη, δικέφαλους, τρικέφαλους και ώμους!!Στήθος 1η

Στήθος 2η

Δικέφαλοι

Ώμοι

Πλάτη

Τρικέφαλοι

Εξοπλισμοί χεριών ….

 

Καλή διασκέδαση…!


Αφήστε μια απάντηση