Μενού

Υδρο-γυμναστείτε!

Το καλοκαίρι μας βρίσκει με την καλύτερη διάθεση για άσκηση στο νερό. Η Aquaway σας ενημερώνει για ασκήσεις με τις οποίες μπορείτε να γυμναστείτε στο νερό αποτελεσματικά, εύκολα και με ασφάλεια!

Για την πραγματοποίηση των ασκήσεων που σας προτείνουμε, χρησιμοποιήσαμε ως μόνο βοήθημα, ένα ζευγάρι ελαφράκια-αλτηράκια, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και απλώς την αντίσταση που προσφέρουν οι παλάμες σας. Οι παρακάτω ασκήσεις γυμνάζουν τέλεια το πάνω μέρος του σώματος, βοηθώντας παράλληλα στη κατανάλωση πολλών θερμίδων.


Κάθε άσκηση πραγματοποιείται σε 2 χρόνους. Από τον πρώτο στο δεύτερο η άσκηση γίνεται με μεγαλύτερη ταχύτητα, ενώ από τον δεύτερο στον πρώτο (επαναφορά) η άσκηση γίνεται αργά για να ξεκουραστεί ο μυς. Στις φωτογραφίες αναγράφεται ο μυς που δουλεύει καθώς και η έναρξη και το τέλος της κίνησης του πρώτου χρόνου.


Την επόμενη φορά που θα βρεθείτε στο νερό, εφοδιαστείτε με την καλύτερη διάθεση σας και ετοιμαστείτε να γυμνάσετε στήθος, πλάτη, τρικέφαλο, δικέφαλο, ώμους και κοιλιακούς!!Στήθος 1η


Στήθος 2η


Στήθος 3η


Πλάτη


Τρικέφαλος


Ώμοι(πιέσεις)


Ώμοι(χέρια)


Κοιλιακοί


Δικέφαλος


Αφήστε μια απάντηση