Μενού

Γιακάς πουκαμίσου

Εστιάστε την προσοχή σας στο γιακά του πουκαμίσου που θα αγοράσετε. Ο σκληρός γιακάς δημιουργεί ένα πιο συντηρητικό και αυστηρό ύφος, ενώ ο μαλακός δίνει την αίσθηση της χαλαρότητας. Επιλέξτε επίσης τον τύπο γιακά σε συνδυασμό με την γραβάτα και τον κόμπο που θα κάνετε με αυτή. Δεν είναι ιδιαίτερα κολακευτικό να ξεχειλίζει ο κόμπος της γραβάτας, ούτε φυσικά και να μένει μεγάλο κενό μεταξύ γιακά και γραβάτας . Επίσης, είναι σημαντική και η ύπαρξη της μπανέλας, η οποία περιορίζει τις μύτες του γιακά να τσαλακωθούν στις άκρες του.


Αφήστε μια απάντηση