Μενού
Αρχική / Εγκυκλοπαίδεια / Διάφορα / Νόμοι του Μέρφυ κ.ά / Οι Νόμοι της Alice Hammond για την κουζίνα

Οι Νόμοι της Alice Hammond για την κουζίνα

1) Το σουφλέ και η μπεσαμέλ πετυχαίνουν μόνο για τα οικογενειακά γεύματα και για τους καλεσμένους που σου είναι αδιάφοροι.
2) Το χαλασμένο αυγό θα είναι αυτό που θα σπάσεις στο μείγμα του κέικ.
3) Αν τελειώσεις με ένα σκεύος και το βάλεις στο πλυντήριο των πιάτων, είναι σίγουρο ότι θα το ξαναχρειαστείς αμέσως μετά.
4) Ο χρόνος για να καταβροχθίσεις ένα φαγητό, είναι αντιστρόφως ανάλογος του χρόνου που αφιέρωσες για να το ετοιμάσεις.
5) Οτιδήποτε κι αν έχεις μαγειρέψει, κάποιος το έφαγε για μεσημεριανό.


Αφήστε μια απάντηση