Αν δεν σε νοιάζει που βρίσκεσαι, τότε δεν έχεις χαθεί.
Συνέχεια »Η επέκταση του Νόμου του Μέρφυ από τον Gattuso
Τίποτα δεν είναι τόσο κακό, ώστε να μην μπορεί να γίνει χειρότερο.
Συνέχεια »Το δίδαγμα του Ferguson
Υπάρχει κρίση όταν δεν μπορείς να πεις: “Δεν βαριέσαι, ας το ξεχάσουμε”.
Συνέχεια »Ο Νόμος του Lynch
Όταν τα πράγματα δυσκολεύουν, όλοι τα παρατάνε.
Συνέχεια »Ο ανεφάρμοστος Νόμος
Αν νομίζεις πως πλένοντας το αυτοκίνητό σου μπορείς να προκαλέσεις βροχή, είσαι γελασμένος.
Συνέχεια »Vegas Robaina “Unico” (Figurado)
Αυτό το πούρο είναι εξαιρετικά ενδιαφέρων και απολαυστικός εκπρόσωπος της νέας αντίληψης για το πούρο Αβάνας. Γενναιόδωρο σε γευστικό πλούτο, αλλά και σωστά ισορροπημένο. Αποκαλύπτει αρώματα φυτικά, πράσινου πιπεριού και ξύλου, που θα τα διαδεχθούν σχόλια από σοκολάτα, μέλι και …
Συνέχεια »Bolivar “Coronas Gigantes”
Πανέμορφο πούρο, καλοφτιαγμένο, με εξαιρετικά λεία capa. Άνετο τράβηγμα και γευστικά χαρακτηριστικά που θυμίζουν πολύτιμο ξύλο και μπαχαρικά, εξελισσόμενα σιγά – σιγά σε κακάο, καβουρδισμένο καφέ και κατεργασμένο δέρμα. Παραμένει στιβαρό, αλλά έχει κάπως χάσει τη λεπτομερειακή ακρίβεια του παρελθόντος.
Συνέχεια »Cohiba “Esplendidos”
Αυτό το πούρο θα το πληρώσετε αρκετά ακριβά, αλλά όταν είναι στη μεγάλη του φόρμα αξίζει. Ανάβει εύκολα και από την αρχή προσφέρει ηδονικά και σχεδόν κρεμώδη αρώματα. Ο μάλλον αργός ρυθμός καύσης δεν εμποδίζει την απόλαυση των αρωμάτων μελιού, …
Συνέχεια »H. Upmann “Sir Winston”
Αυτό το πούρο είναι ένα πραγματικό διαμάντι, που η μικρή παραγωγή το διατηρεί για χρόνια άψογο. Οι πρώτες ρουφηξιές θα προσφέρουν στοιχεία πολύτιμου ξύλου και πιπεριού. Καθώς η καύση προχωρεί, η γεύση στρογγυλεύει και εμπλουτίζεται με χαρακτηριστικά σοκολάτας και ακατέργαστου …
Συνέχεια »Romeo Y Julieta “Churchill”
Το πούρο αυτό είναι το πιο δημοφιλές, είναι χάρμα ιδέσθαι στο χρυσό δαχτυλίδι του. Δεν αποτελεί την επιτομή της γευστικής πολυπλοκότητας, αλλά παραμένει από τα πιο απολαυστικά. Στιβαρό, προσφέρει χαρακτηριστικά πιπεριού, ξύλου, δέρματος, υγρούθ σανού και καβουρδισμένου καφέ. Μόνιμη αγάπη …
Συνέχεια »H. Hupmann “Monarcas” (Churchill)
Αυτό το πούρο είναι μόνιμο μέλος της αφρόκρεμας της Αβάνας. Εξαιρετική εμφάνιση, δείγμα φροντισμένης δουλειάς, ομαλή ανάπτυξη της κομψής του στιβαρότητας. Προσφέρει με ισορροπημένο, άνετο και ευτυχισμένο τρόπο, αρώματα πολύτιμου ξύλου, πιπεριού, δέρματος και ζωτικού λίπους. Στρογγυλό, απολαυστικό και πολυσύνθετο. …
Συνέχεια »Punch “Punch” (Corona Corda)
Αυτό το πούρο είναι ένας από τους πιο ultra classic ιππότες της Αβάνας. Καλοφτιαγμένο, πλέον, μετά από μικρές περιπέτειες, η πολύ ικανοποιητική ισχύς του εκφράζεται με μελωδίες πιπεριού, τυρφής και υγρής γης. Το μπαλέτο από νότες πλουτίζεται στη συνέχεια με …
Συνέχεια »San Cristobal De Habana “La Punta” (Figurado)
Το πούρο αυτό είναι από τους πιο νεοφερμένους στα humidor μας. Ίσως γι αυτό τα αρωματικά και γευστικά του βήματα να είναι διστακτικά και ανάλαφρα. Προσφέρει, πάντως γευστικά, χαρακτηριστικά φρέσκου σανού, μαζί με φευγαλέες νότες φουντουκιού, κακάο και πράσινου πιπεριού. …
Συνέχεια »Κέφαλος
Ο Κέφαλος είναι ένα από τα αρχικά δολώματα για τα λαβράκια, αλλά δουλεύει πολύ καλά και για τους κυνηγούς με συρτή η με φελλό και παράμαλλο 2 μέτρα έχω πιάσει αρκετά μεγάλα κομμάτια δοκιμάστε το μα πάντα το ψάρι πρέπει …
Συνέχεια »Πεταλίδα (i)
Σε κάθε βράχο και σε κάθε μόλο θα βρούμε πεταλίδες. Όπου βράχος που βρέχεται από θάλασσα, εκεί και η πεταλίδα. Καλά βεντουζαρισμένη πάνω στο βράχο, δε φοβάται κανέναν καιρό. Μετακινείται τόσο πολύ αργά, που νομίζεις ότι η θέση της είναι …
Συνέχεια »Πεταλίδα (ii)
Οπότε καλό θα είναι το αγκίστρι μας να είναι σε μαύρο χρώμα και να βγαίνει από το υπόλοιπο τμήμα της πεταλίδας, το δεύτερο σε προτιμήσεις μέρος είναι το κεφάλι της. Άρα λοιπόν πρέπει η ακίδα του αγκιστριού, εκτός από το …
Συνέχεια »