Μενού

ΤΣΑΪ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΙΔΗ

Σχεδόν κάθε είδος τσαγιού μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να φτιάξουμε παγωμένο τσάι. Όμως, ορισμένα είναι καλύτερα επειδή κρατάνε το κρυστάλλινο χρώμα τους περισσότερο ή δεν πικρίζουν. Σε γενικές γραμμές, το μαύρο κινέζικο τσάι δεν είναι ό,τι το καλύτερο, γιατί δεν κρατάει η γεύση του για πολύ. Προτιμότερο είναι το Οrange Ρekoe, το Οolong και το Κeemum, τα οποία μπορούμε να βρούμε στα σούπερ μάρκετ .


Αφήστε μια απάντηση