Μενού

ΤΣΑΪ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΘΟΛΟ

Αναλόγως της ποικιλίας, καμιά φορά το τσάι θολώνει καθώς παγώνει. Όμως δεν έχει καμία διαφορά στην τελική γεύση. Απλώς το pΗ αλλάζει καθώς κρυώνει το τσάι. Ορισμένες ποικιλίες έχουν από τη φύση τους υψηλότερη οξύτητα, κάτι που τις κάνει να θολώνουν. Αν ρίξουμε μια-δυο φέτες λεμονιού ή πορτοκαλιού στο ποτήρι μας θα βοηθήσει τη χημική ισορροπία. Μπορούμε επίσης να ρίξουμε 1-2 κ.τσ. ζεστό νερό μέσα για να μη μας θολώσει.


Αφήστε μια απάντηση