Μενού

Red Canyon

Υλικά :
1 σκελίδα σκόρδο
750 ml ντοματοχυμό
2 πορτοκάλια
1
λεμόνι
15 γρ. ζάχαρη (1 κουταλάκι)
1 κουταλιά Worcesteshire
Εκτέλεση :
Καθαρίζετε και πολτοποιείτε τη σκελίδα του σκόρδου. Χτυπάτε όλα τα υλικά στο
μπλέντερ. Αφήνετε το μείγμα να κάτσει για 30 λεπτά στη ψύξη, ώστε να πάρει τη
μυρωδιά του σκόρδου. Την ώρα που πρέπει να σερβίρετε, σουρώνετε το μείγμα και το
αδειάζετε σε 6 κολονάτα ποτήρια, στα οποία έχετε ρίξει τα παγάκια.


Αφήστε μια απάντηση