Μενού

Delice melon (πεπόνι)

Υλικά :
150ml τζίντζερ έιλ 60γρ.
πεπόνι 60γρ.
φράουλες
1 κουταλιά γρανίτα πορτοκάλι
1 φράουλα και
ένα «τόξο» πεπόνι με τη φλούδα.
Εκτέλεση : Βάζετε το πεπόνι, τις φράουλες και τη γρανίτα στο μπλέντερ και τα αναμειγνύετε στην υψηλή ταχύτητα για 15 ‘’. Στο μπολ του μπλέντερ ρίχνετε σταδιακά το τζίντζερ έιλ και το ανακατεύετε απαλά με τα υπόλοιπα υλικά. Τέλος σερβίρετε το μείγμα σε ένα μεγάλο ποτήρι για κοκτέιλ, που γαρνίρετε με μια φράουλα και το κομμάτι του πεπονιού περασμένα σε μπατόν.


Αφήστε μια απάντηση