Μενού

Margarita

Υλικά :
40ml τεκίλα
20ml κουαντρό
10 ml χυμό πράσινου λεμονιού (λάιμ)
Εκτέλεση : Βάζετε για λίγο στην κατάψυξη ένα ανοιχτό κολονάτο ποτήρι για να παγώσει, έπειτα χτυπάτε όλα τα υλικά στο μπλέντερ. Τέλος βρέχετε γύρω – γύρω τα χείλη του ποτηριού με λίγο χυμό λάιμ, αναποδογυρίζετε το ποτήρι σε ένα πιατάκι με αλάτι, για να δημιουργηθεί περίγραμμα στα βρεγμένα χείλη του ποτηριού, ρίχνετε μέσα το μείγμα και σερβίρετε.


Αφήστε μια απάντηση