Υλικά : 1 μεζούρα βενεδικτίνη λίγο πάγο 1/2 μεζούρας χυμό λεμόνι 2 μεζούρες ουίσκι Εκτέλεση : Χτυπάτε όλα τα υλικά στο σέικερ, μαζί με κομματιασμένο πάγο και στραγγίζετε σε ένα ποτήρι.
Συνέχεια »Φρισκο
10 Νοεμβρίου, 2006Cocktails (Κοκτέιλς)
Συνταγές για δροσιστικά κοκτέιλς και ποτά για να τα απολαμβάνετε μόνοι σας και με παρέα!
10 Νοεμβρίου, 2006Cocktails (Κοκτέιλς)
Υλικά : 1 μεζούρα βενεδικτίνη λίγο πάγο 1/2 μεζούρας χυμό λεμόνι 2 μεζούρες ουίσκι Εκτέλεση : Χτυπάτε όλα τα υλικά στο σέικερ, μαζί με κομματιασμένο πάγο και στραγγίζετε σε ένα ποτήρι.
Συνέχεια »10 Νοεμβρίου, 2006Cocktails (Κοκτέιλς)
Υλικά : 1 1/2 μεζούρα τζιν, λίγο πάγο, 1 κουταλάκι ζάχαρη άχνη, Χυμό 1/2 λεμονιού. Εκτέλεση : Χτυπάτε στο σέικερ όλα τα υλικά με πάγο και τα στραγγίζετε σε ένα ποτήρι με δύο παγάκια. Απογεμίζετε με σόδα και ανακατεύετε.
Συνέχεια »10 Νοεμβρίου, 2006Cocktails (Κοκτέιλς)
Υλικά : 1 μεζούρα γλυκό βερμούτ 1/3 του κουταλιού σιρόπι φραμπουάζ Χυμός μισού λεμονιού Εκτέλεση : Αναμιγνύετε στο σέικερ τα υλικά, με πάγο και στραγγίζετε σε ένα ποτήρι κοκτέιλ.
Συνέχεια »10 Νοεμβρίου, 2006Cocktails (Κοκτέιλς)
Υλικά : 1 μεζούρα ντράι τζιν 1 μεζούρα μπράντυ βερίκοκο 1 μεζούρα καλβάντος Εκτέλεση : Ανακατεύεται όλα τα υλικά μαζί , προσθέτοντας πάγο και τα σουρώνετε σε ένα ποτήρι κοκτέιλ.
Συνέχεια »10 Νοεμβρίου, 2006Cocktails (Κοκτέιλς)
Υλικά : 1 μεζούρα τζιν μισό κουτάλι σιρόπι φραμπουάζ μισό κουτάλι χυμό λεμονιού 1 ασπράδι αυγού Εκτέλεση : Αναμιγνύετε όλα τα υλικά στο σέικερ με πάγο και τα σουρώνετε σε ένα ποτήρι κοκτέιλ.
Συνέχεια »10 Νοεμβρίου, 2006Cocktails (Κοκτέιλς)
Υλικά : 2/3 μεζούρας ντράι τζίν 1 κουταλάκι γρεναδίνη λίγο πάγο 1 κουτάλι χυμό λεμόνι 1 κουτάλι κρέμα 1 ασπράδι αυγού Εκτέλεση : Χτυπάτε όλα τα υλικά στο μπλέντερ με πάγο και τα σουρώνετε σε ένα ποτήρι κοκτέιλ.
Συνέχεια »10 Νοεμβρίου, 2006Cocktails (Κοκτέιλς)
Υλικά : 1 μεζούρα σαμπούκα 3 – 4 κόκκοι καφέ Εκτέλεση : Βάζετε την σαμπούκα σε ποτήρι του λικέρ και έπειτα ρίχνετε τους κόκκους καφέ.
Συνέχεια »18 Σεπτεμβρίου, 2006Cocktails (Κοκτέιλς)
Υλικά : 150ml τζίντζερ έιλ 60γρ. πεπόνι 60γρ. φράουλες 1 κουταλιά γρανίτα πορτοκάλι 1 φράουλα και ένα «τόξο» πεπόνι με τη φλούδα. Εκτέλεση : Βάζετε το πεπόνι, τις φράουλες και τη γρανίτα στο μπλέντερ και τα αναμειγνύετε στην υψηλή ταχύτητα …
Συνέχεια »18 Σεπτεμβρίου, 2006Cocktails (Κοκτέιλς)
Υλικά : 1 ποτηράκι του λικέρ ουίσκι 3/4 του ποτηριού του λικέρ βερμούτ 1/4 του ποτηριού του λικέρ Ανγκοστούρα Μερικά παγάκια Εκτέλεση : Βάζετε όλα τα υλικά εκτός από τα παγάκια στο μπλέντερ και τα χτυπάτε για 50’’ . Τέλος …
Συνέχεια »18 Σεπτεμβρίου, 2006Cocktails (Κοκτέιλς)
Υλικά : 40ml τεκίλα 20ml κουαντρό 10 ml χυμό πράσινου λεμονιού (λάιμ) Εκτέλεση : Βάζετε για λίγο στην κατάψυξη ένα ανοιχτό κολονάτο ποτήρι για να παγώσει, έπειτα χτυπάτε όλα τα υλικά στο μπλέντερ. Τέλος βρέχετε γύρω – γύρω τα χείλη …
Συνέχεια »30 Δεκεμβρίου, 2005Cocktails (Κοκτέιλς)
Υλικά : 1 δόση γλυκό βερμούτ1 δόση τζιν1/2 δόση κουαντρόχυμός πορτοκαλιού για συμπλήρωμα. Εκτέλεση : Βάζετε τα υλικά σε ποτήρι χάιμπωλ όπου έχετε ρίξει θρυμματισμένο πάγο. και μετά συμπληρώνετε με το χυμό πορτοκαλιού. Διακοσμείτε με φέτα λεμονιού και μια φέτα …
Συνέχεια »30 Δεκεμβρίου, 2005Cocktails (Κοκτέιλς)
Υλικά : 1 δόση μπράντι1 δόση Kahlua1 σταγόνα σέρι μπράντι1 δόση κρέμα Εκτέλεση : Χτυπάμε τα υλικά στο σέικερ με πάγο. Σερβίρουμε σε χαμηλό ποτήρι.
Συνέχεια »30 Δεκεμβρίου, 2005Cocktails (Κοκτέιλς)
Υλικά : 1 δόση ουίσκι Μπέρμπον1/2 κουταλάκι του τσαγιούζάχαρη2 στάλες Ανγκοστούρα μπίτερςσαμπάνια. Εκτέλεση : Ανακατεύετε το μπέρμπον, τη ζάχαρη και την ανγκοστούρα μπίττερς σε ποτήρι της σαμπάνιας μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Συμπληρώνετε με σαμπάνια και γαρνίρετε με μία φέτα …
Συνέχεια »30 Δεκεμβρίου, 2005Cocktails (Κοκτέιλς)
υλικά : 1 δόση ρούμι ανοιχτό1/2 δόση κρέμα μέντας1/2 δόση κουρακάο πορτοκάλι1/2 δόση χυμό λεμόνι. Εξτέλεση : Χτυπάτε καλά τα υλικά στο σέικερ με πάγο και σουρώνετε σε ποτήρι του κοκτέιλ. Διακοσμείτε με μια φέτα λεμόνι.
Συνέχεια »30 Δεκεμβρίου, 2005Cocktails (Κοκτέιλς)
Υλικά : 1 δόση μπράντι1 δόση χυμό πορτοκαλιού1 δόση κουρακάο πορτοκάλι. Εκτέλεση : Χτυπάτε καλά τα υλικά στο σέικερ με πάγο και σουρώνετε σε ποτήρι του κοκτέιλ. Διακοσμείτε με μία φέτα πορτοκάλι.
Συνέχεια »30 Δεκεμβρίου, 2005Cocktails (Κοκτέιλς)
Υλικά : 1 δόση άσπρο ρούμι1 δόση κουαντρό1 δόση χυμός γκρέιπφρουτ. Εκτέλεση : Χτυπάμε τα υλικά στο σέϊκερ με πάγο. Σερβίρουμε σε ποτήρι του cocktail.
Συνέχεια »
asxetos.gr 15 χρόνια χρηστικό περιεχόμενο