Μενού

Αφρόγαλα και κατασκευή

Χρησιμοποιήστε μόνο κρύο γάλα. Μην ξαναζεσταίνετε το γάλα χωρίς να προσθέσετε κρύο. Η πίεση του ατμού πρέπει να είναι στην υψηλότερη ένταση (να καθαρίζετε το στόμιο με υγρό πανί κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε) . Το στόμιο πρέπει να είναι ακριβός κάτω από την επιφάνεια του γάλατος, στο πλάι. Στριφογυρίστε απαλά το γάλα κρατώντας την κανάτα στο πλάι στην κατεύθυνση του εκτοξευτήρα ατμού. Με το ελεύθερο χέρι σας να ακουμπάτε την κανάτα για να νοιώθετε αν ζεστάθηκε. Δεν πρέπει να ζεσταθεί πάνω από τους 70ο C, διαφορετικά θα δημιουργηθεί πολύς αφρός.


Αφήστε μια απάντηση