Μενού

Κρασί και τυρί

Ανάλογα με τον τρόπο παρασκευής τους και την προέλευση του γάλακτος οι
βασικές κατηγορίες των τυριών είναι επτά, ενώ κατά ευτυχή σύμπτωση όλες
ανεξαιρέτως συνοδεύουν άψογα τα κρασιά των ίδιων περιοχών, μέσα στις οποίες
παράγονται. Λιγότερο διαδομένος αλλά υπέροχος είναι και ο συνδυασμός των τυριών
τύπου ροκφόρ με ηδύποτα κρασιά, ενώ κάποια γλυκά κρασιά ταιριάζουν θαυμάσια με
λευκά κατσικίσια και ραφινάτα τυριά ψημένης μαγιάς, πάνω σε οκτάσπορα
ψωμάκια.


Αφήστε μια απάντηση