Τα ωμά και φρέσκα θαλασσινά, μαζί με τα τονωτικά και λεμονάτα στρείδια, επειδή
ακριβώς περιέχουν πολύ ιώδιο, συνοδεύουν ιδανικά λευκά και ξηρά κρασιά με
μεγαλύτερη οξύτητα. Το ίδιο συμβαίνει και με τις ψαρόσουπες.
admin 5 Φεβρουαρίου, 2009 Κρασί και φαγητό
Τα ωμά και φρέσκα θαλασσινά, μαζί με τα τονωτικά και λεμονάτα στρείδια, επειδή
ακριβώς περιέχουν πολύ ιώδιο, συνοδεύουν ιδανικά λευκά και ξηρά κρασιά με
μεγαλύτερη οξύτητα. Το ίδιο συμβαίνει και με τις ψαρόσουπες.
5 Φεβρουαρίου, 2009